Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любими мисли от OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ludoto_mimi
Цитат(androlini @ Mar 16 2008, 22:25) *
Алберт Камус пише...

Албер Камю. Нека поне е правилно.
androlini
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 16 2008, 22:52) *
Цитат(androlini @ Mar 16 2008, 22:25) *
Алберт Камус пише...

Албер Камю. Нека поне е правилно.

Дааааа,да ... съжелявам .. unsure.gif просто го скивах от едни субтитри, щото не бях сигурен .. Там така го бяха писали .. Съжелявам отново за грешката и благодаря, че ме поправи smile.gif
DyNaMiC
1во наистина искам да поздравя създателя на темата !!!
{} Изключително хрумване {}

И искам да допълня една прясна, прясна...
Сезон 5, епизод 12, сватбата на Лукас и Линдзи:

It's a mystery how we fall in love,who we fall in love with,why we fall in love.
But we do.

=
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим.

"It was more than just a comet because
of what it brought to his life - direction,beauty,meaning.
There were many who couldn't understand, and
sometimes he walked among them.
But even in his darkest hours,
he knew in his heart that
someday,it would return to him,
and his world would be whole again,
and his belief in god and love and
art would be reawakened in his heart."

=
"Беше много повече от комета заради
това, което внесе в живота му -
посока, красота, значение...
Имаше много хора, неразбиращи го,
и тогава той вървеше измежду тях.
Но дори и в най-мрачните си
мигове,дълбоко в сърцето си той
знаеше, че ще се върне при него
и тогава светът му отново ще
бъде цял.Тогава вярата му в Бог,
любовта и изкуството
ще изпълнят отново сърцето му."
meri_ans
темата е много дивашка не знам кой цитат ме впечатли най-много, но знам че ще прочета някоя книга на Шоу ахахха biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
hrivetoo
„В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една.”(Пейтън)

„… Да, да загубиш копнежа на сърцето си е трагично.Но да си възвърнеш този копнеж е всичко за което можеш да мечтаеш.Тази година си мечтаех за любов.Да се превърна в някой друг и да събудя сърце,което достатъчно време се е бояло да чувства.Желанието ми бе изпълнено.Ако това е трагично дайте ми още такива.Защото няма да го върна за нищо на света….”(Пейтън

„И Хензел казъл на Гретел нека да оставяме тези трохи така,че заедно да намерим своя път.Защото да го загубим може да бъде най-жестокото нещо на света.Тази година аз загубих своя път.”(Лукас)
„А да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет.Но да загубиш своята причина за пътуване,е къде-къде по жестоко.”(Нейтън)
„Пътешествието продължи 8 месеца.Понякога пътувах сама.Понякога имаше други които държаха волана и ми взеха сърцето.Но когато целта бе достигната…Не бях аз тази, която пристигна.Въобще не бях аз.”(Пейтън)
„Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(Брук)
„Защото понякога трябва да престанеш да бъдеш това което си бил.И да запомниш човека който си призван да бъдеш.Човека който си искал да бъдеш. Човека който си.”(Устата)
George Bernard Shaw някога е написал:”Има две трагедии в живота:едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата е да си го върнеш.”
„..Очевидно, сърцето на Шоу е разбивано само веднъж или два пъти…”(Брук)
„…Доколкото аз знам Шоу е бил балама.Знаеш ли защо? Трагедии се случват.Какво ще направиш,ще се откажеш? Напуснеш? Не.Сега осъзнах, че когато сърцето ти е разбито трябва да се бориш за да си сигурен, че още си жив.Защото си,и болката която изпитваш е живота.Бъркотията и страха са там за да ти напомнят, че там някъде има нещо по-добро.И за това нещо си струва да се бориш…”(Hейтън)
„…Тази година, имах всичко което исках и всичко за което съм мечтала,но от друга страна загубих повече…”(Хейли)
„…Шоу е бил прав:Когато се опитваме да уловим нещата за които мечтаем, нещата които мислим, че ще направят животите ни по добри пари, известност, слава, ние избягваме това, което наистина има значение простите неща като: приятелство, семейство, любов.Нещата които най-вероятно вече имаме…”(Лукас)
„..Мистър Шоу мисли, че да изпълниш копнежа на
сърцето си е трагедия?Аз мисля, че той греши.Имам предвид, че Шоу никога не е целувал Ерика Марш…”( Устата)

„… Да, да загубиш копнежа на сърцето си е трагично.Но да си възвърнеш този копнеж е всичко за което можеш да мечтаеш.Тази година си мечтаех за любов.Да се превърна в някой друг и да събудя сърце,което достатъчно време се е бояло да чувства.Желанието ми бе изпълнено.Ако това е трагично дайте ми още такива.Защото няма да го върна за нищо на света….”(Пейтън)

Тенеси Уилямс е написал"Всички живеем в къща в пламъци.Не може да се обадим на пожарната.Няма изход на вън.Cамо прозорецът на горния етаж, през който гледаме, докато огънят поглъща къщата,залостена с нас."

Джозеф Конрад е написал : „Кой знае какво е истинското щастие,не клишираната дума ,а истинският ужас.Самотниците, които носят маска най-нещастните бездомници прегръщат някой спомен или се вкопчват в някоя илюзия.”
Стивън Кинг е написал:”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не.Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак.Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”

Каил Джибран е написал:” Ти си причината, а твоята страст е кормилото и платното на моряшката ти душа.Ако едното от двете се счупи можеш да се носиш по течението или да спреш в средата на морето.По някаква причина, са управляваш сам значи насила да се ограничиш и страстта, сама е пламък, който гори до саморазрушението си.”

Тенеси Уилямс е написал: ”Когато толкова много са самотни,невероятно егоистично е да си самотен сам

Някой някога е казал:”Добрите момичета си имат дневници.Лошите момичета нямат време.Аз просто искам да живея живот който ще запомня.Дори и да не го опиша.”

Катрин Ан Портър някога е казала:”Има някакъв ред във вселената.В движението на звездите и въртенето на земята и промяната на сезоните.Но човешкият живот е почти пълен хаос.Всеки заема своята позиция,отстоява своите права и чувства,обърквайки мотивите на другите,и своите собствени

Предполагам че не е изненада,че някой ще ни критикуват; ще ни наричат калпави родители.И по принцип ще са прави.И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 21 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта тида е истинска?

Някой ден, този плаж няма да го има океана да изсъхне слънцето да изчезне,но и в този ден, още ще те обичам. Завинаги

Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гарван носи късмет.А ято гарвани предвещава нещастие.А гарван преди битка предвещава победа.”
„Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гарван носи късмет.Докато повече от един заедно предвещава неприятности.”

People that are meant to be together always find their way in the end

Вярата, че се справяш е половината битка

Е.Е.Къмингс някога е написал:"Да бъдеш никой,но себе си,в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие."

Джон Стайнбек някога е написал”Изглежда ми,че ако аз и ти трябва да изберем между два вида мисъл или действие, трябва да помним смъртта си и да опитаме да живеем така, че смъртта ни да не носи удоволствие на света

Това е върховият момент на човек, който поеме предизвикателството, управлява щастието си. Мечтите ти са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, трябва да поемем по пътя, който ни се предлага и да рискуваме.”

Някога сънували ли сте сън, който е изглеждал толкова реален, че когато сте се събудили не сте знаели в какво да вярвате?Какво би направил, ако това, което си мислел, че е истина, не е било?А това, което си мислел, че не е истина, е било.Ще останеш ли в съня си с надеждата да намериш по-добра реалност?Понякога животът е по-странен от сънищата ни.Единственият начин да се събудиш е ,да се изправиш срещу това, което се крие в теб.И можете само да се надявате, че в тези мрачни моменти няма да бъдете сами

Понякога болката става толкова голяма част от живота ти, че очакваш винаги да е там. Защото не можеш да си спомниш момент от живота си когато не е била там.Но тогава, един ден, почувстваш нещо друго.И не ти се струва редно,защото не ти е познато.И в този момент осъзнаваш, че си щастлив
Щастието идва под много форми.В компания с добри приятели.В чувството, което изпитваш когато сбъднеш нечия мечта. Или когато си върнеш надеждата.Няма нищо лошо да си позволиш да бъдеш щастлив. Защо никога не знаеш колко може да продължи.

Колко време е необходимо да промените живота си? Дали са 4 години като в гимназията? Една година или 8-седмично рок-турне? Можеш ли да промениш живота си за месец? Или за седмица или ден? Винаги бързаме.Да пораснем. Да намерим мястото си. Когато сте млади един час може да промени всичко.

Уилям Блейк пише:"Има познати неща и непознати неща. ""И между тях са само вратите

Най-добрият ми приятел ми напомни цитат от Шекспир, който е подходящ-"Има приливи и отливи в делата на хората ,които,отнети им от потопа, водят до успех.Пропускайки цялото пътешествие на живота е като да живееш в празнина и нещастие. Плуваме в препълнено море. Трябва да поемем по течението,когато е необходимо или ще изпуснем приключението." Мисля, че този цитат означава, че животът е кратък и възможностите са рядкост.Трябва да сме бдителни и да ги пазим.И не само възможностите за успех, а и възможността да се смеем,да видим магията на света.И да живеем.Защото животът не ни дължи нищо.Мисля, че ние дължим нещо на света.И ако само повярваме

Сега е моментът да блеснем. Време, в което мечтите ни са постижими и възможностите ни необятни. Сега е времето да се превърнем в тези, които винаги сме мечтали да бъдем. Това е вашият свят и вие сте тук. Присъствието ви е от значение. Светът ви очаква

When I fell to the floor tonight, I was so scared, I
was so terrified. Then I saw you, and I promised
myself that if I could just get up, I'd walk over to
you... I'd tell you how much I need you and how much I
want you... and how nothing else matters."

Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим
Беше много повече от комета заради
това, което внесе в живота му -
посока, красота, значение...
Имаше много хора, неразбиращи го,
и тогава той вървеше измежду тях.
Но дори и в най-мрачните си
мигове,дълбоко в сърцето си той
знаеше, че ще се върне при него
и тогава светът му отново ще
бъде цял.Тогава вярата му в Бог,
любовта и изкуството
ще изпълнят отново сърцето му

Ана: Защо връзките трябва да са толкова трудни?
Пейтън:Защото единственото по трудно нещо е да си сам.

Dear Molly, this is gonna sound a little strange but I'd like you to paint over my old closet door. The thing is there is never a time when you will be more honest, and your convictions will be stronger, and your motives will be more pure than they are right now. Which means you should chase whatever excites you. Be confident, and take risks, and paint over my words so you can start writing your own. My story may have inspired you, but I'm certain your story will inspire the next girl to live in our room. I want you to know you don't need somebody to write about you in order for your life to mean something. You can write about yourself… make your own destiny. Then years from now the next girl will keep what you write on that door long enough to remind you how inspired your life is. And you can tell that girl to paint over the door because you realize the words you wrote, the friends you had, the urgency you felt will always be there under the paint. The love you professed will always be there, the spark of something undeniable, a seed of hope, the truth for better or for worse burning fiercely just below the surface. Love Peyton.

Peyton: Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who's standing next to you?

Алберт Камус пише:"Благословени са сърцата на тези,kоито не се поддават". "Сърцата им никога няма да бъдат разбити". Но аз си мислех. Ако не бъдат разбити, значи няма и да се излекуват. А ако не се излекуват, няма да има и поука. А ако няма поука, няма да има и борба. Но борбата е част от живота. Значи ли това, че всички сърца трябва да са разбити?
и слу4ката когато Лукас се спречква с Пейтън в 5 сезон 6 еп;
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
-Видях, че свети.
Което не ме изненадва като
знам колко усилено работиш.
-Знаеш ли какво?
Напоследък не се държиш
като себе си, Пейтън.
Не и като тази Пейтън,
която си спомням.
-Не съм тази Пейтън вече 3 години.
-Какво става?
-Добре.
Отидох до старата ми къща.
Сега там живее едно момиче.
Показа ми вратата на гардероба ми.
Знаеш ли какво пишеше там?
"Лукас и Пейтън- вечна
и неразделна любов".
Вечна, Лукас. Такава
трябваше да бъде.
Докато ти не дойде в Ел Ей преди
3 години и не ме нападна от засада.
-С "нападна от засада" имаш предвид,
че ти предложих брак ли?
-О, да. От нищото.
Предложение, което беше вследствие
на някаква несигурност,
която никога не успях да разбера.
- Несигурност?
-Добре.
Нека ти кажа как става
всеки път, Пейтън.
Когато някой те помоли да се омъжиш за
него, казва "да", а не му отказваш.
И да му казваш, че е несигурен.
- Никога не съм казала "не"!
Казах ти, че те обичам и, че някой ден
бих искала да се омъжа за теб!
Господи, Люк... исках те
толкова много!
Но ти се отказа от нас.
- Аз се отказах от нас?!
-Да.
- Като ти предложих ли?
Не, отказа се от нас като не изчака.
И знаеш, че това е истината.
-Това е страхотно, Пейтън!
Искаш да си говорим за истина ли?!
Нека си кажем истината!
-Добре.
- Ти се отказа от мен!
За това не каза "да"!
Не мислеше, че ще се справя!
Не вярваше, че романът
ми ще се издаде!
Може би, защото не ти пукаше.
Защото не беше свързано с теб.
Не беше това, което искаш ти.
-Ако това е истината и
никога не ми е пукало...
Как тогава купувам тази тъпа
книга всеки път когато я видя?!
Каза, че съм страхотна!
Каза, че ще стана велика! Каза, че
ни е писано да бъдем заедно!
Каза го на светът!
Каза го и на мен!
-Ще ми се никога да не го беше казвал,
защото нищо от това не е истина!
-Господи...
-Тръгвам си.
- Искам да си плащам наема!
-Не знам как, но ще измисля нещо!
-Каквото и да е това,
не ми изглежда редно!
-Това значи да си мил с някого.
- Може би трябва да спреш.
-Може би си права.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
тези най-много но ина4е ВСИ4КИИИИИИИИИИИИИИИИИ
поздравявам създателя бравоооооооооооооооооооооооо 4bira[1].gif 4part[1].gif
fenkanabrooke
На мен много ми харесва тази: Лошите момчета те лъжат, за да влезнат в леглото ти, а добрите , за да влезнат в сърцето ти! worthy.gif rolleyes.gif
Swe3t_Dr3am
Всички цитати от този сериал са пълни с огромна доза истина. happy.gif
Няма дори един, който да се откроява. Всички по някакъв начин са ме накарали да се замисля над нещата в живота.

Само бих помолила някой ако има цялата реч на Нейтън от Капсулата на времето, да я напише. happy.gif Ще съм много благодарна, защото отдавня я търся. Мерси предварително.

miim4eto
В началото на епизода:So you want me to tell you something about myself? I don’t have anything to say. Even if I did,… you’d be wrong to believe me. Trust is a lie. Nobody ever knows anyone.
Накрая:People think that if you love somebody hard enough then everything is just gonna work out. People are wrong. 50 years from now, I hope you got what you wanted Haley, but getting married to you was the worst mistake of my life. Here's a little advice, never get married. In the end, you're only be miserable.
StepToMe
Ей това е от 13 епизод накрая.
Make a wish – place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it ? Good. Now believe it can come true. You never now where the next miracle’s gonna come from, the next smile, the next wish come true. But if you believe that it’s right around the corner. And you open your heart and mind to the possibility of it, the certainty of it..you just might get the thing you’re wishing for. The world is full of magic – you just have to believe in it. So make your wish. Do you have it? Good. Now believe in it – with all your heart.
haley_james_scott18
А на бг звучи така :
Пожелай си нещо в сърцето си каквото искаш,всичко което искаш.Пожела ли си?Добре.А сега повярвай, че може да се сбъдне.Никога не знаеш откъде ще дойде следващото чудо, следващата усмивка.Но ако вярваш, че се намира точно зад ъгъла, и отвориш сърцето и ума си за възможностите да се случи, за сигорността, че ще се случи.Мпоже и да получиш това което си си пожелал.Светът е пълен с магия, просто трябва да го повярваш.Така че, пожелай си нещо.Пожела ли си?Добре.А сега го повярвай с цялото си сърце!!!
Black Shadow
Здравейте!!!Искам само да попитам може ли някой да ми каже сайтче дето да има коментарите г/д по епизоди , но не бг ,а англ...защото някой коментари не си спомням откъде са,а се някъде трябва да ги има тия работи ма не ги намирам... мерси предварително...
инче темата е мн якааа...а за сериалчето просто THE BEST гледам го вече от 3 или 4 години ;p
siska
Цитат(Firefly @ Sep 16 2007, 23:31) *
Тук можете да ги намерите в оригинал
http://onetreehillweb.net/karenscafe/quotes-voiceovers.html

happy.gif
Black Shadow
Мерси мн worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif съжелявам ,че не съм ги видяла наиситна rolleyes.gif
fenkanabrooke
Това са моите любими мисли:

"Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred. How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children into the world like we send young men into war, hoping for their safe return. But knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?"

"Regret comes in all shapes and sizes. Some are small like when we do a bad thing for a good reason. Some are bigger like when you let down a friend.

Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.

But, our biggest regrets are not for the things we did -- but, for the things we didn't do. Things we didn't say that could've save someone that we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way."

Much as some of us fight it,
Our parents have a mystical hold over us,
The power to affect out thoughts and emotions,
The way only they can.
It's a bond that changes over time, but doesn't diminish,
Even if they are half a world away .....
....or in other world entirely.
It's a power we never fully understand,
We're left only to wonder that when our time comes,
What kind of hold w stop fighting.'"

"The journey lasted eight months. Sometimes I traveled alone, sometimes, there were others who took the wheel -- and took my heart. But when the destination was reached, it wasn’t me who arrived...it wasn't me at all."

"Blessed are the hearts that can bend; they shall never
be broken." But I wonder if there's no breaking then
there's no healing, and if there's no healing then there's
no learning. And if there's no learning then there's no
struggle. But struggle is a part of life.
So must all hearts be broken?"

Има и още, но тези са едни от най- яките.
LolliPop_4e
а някой може ли да ми преведе този цитат „…Доколкото аз знам Шоу е бил балама.Знаеш ли защо? Трагедии се случват.Какво ще направиш,ще се откажеш? Напуснеш? Не.Сега осъзнах, че когато сърцето ти е разбито трябва да се бориш за да си сигурен, че още си жив.Защото си,и болката която изпитваш е живота.Бъркотията и страха са там за да ти напомнят, че там някъде има нещо по-добро.И за това нещо си струва да се бориш…”(Hейтън)
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
fenkanabrooke
Цитат(LolliPop_4e @ May 2 2008, 14:19) *
а някой може ли да ми преведе този цитат „…Доколкото аз знам Шоу е бил балама.Знаеш ли защо? Трагедии се случват.Какво ще направиш,ще се откажеш? Напуснеш? Не.Сега осъзнах, че когато сърцето ти е разбито трябва да се бориш за да си сигурен, че още си жив.Защото си,и болката която изпитваш е живота.Бъркотията и страха са там за да ти напомнят, че там някъде има нещо по-добро.И за това нещо си струва да се бориш…”(Hейтън)

As far as I’m concerned, Shaw was a punk. Coz you know what? Tragedies happen. What’re you gonna do, give up? Quit? No. I realise now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you’re still alive. Coz you are, and that pain you feel, it’s life. The confusion and fear, that’s there to remind you that somewhere out there is something better. And that something is worth fighting for.

Заповядай smile.gif
LolliPop_4e
Цитат(fenkanabrooke @ May 2 2008, 16:40) *
Цитат(LolliPop_4e @ May 2 2008, 14:19) *

As far as I’m concerned, Shaw was a punk. Coz you know what? Tragedies happen. What’re you gonna do, give up? Quit? No. I realise now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you’re still alive. Coz you are, and that pain you feel, it’s life. The confusion and fear, that’s there to remind you that somewhere out there is something better. And that something is worth fighting for.

Заповядай smile.gif

много благодаряя 10.gif 10.gif
Jordan
тъй като съм със слаба памет пък и ме мързи да търся из всичките страници на цитатие ще помоля някой некато мен да ми помогне.
трябват ми цитатите от 4ти сезон от книгата на Лукас относно Брук и Пейтън, за великите дела и тн., сигурно чатнахте за какво иде реч. Айде моля ви да ударите едно рамо blush.gif
brooke_scott
ми аз знам само този за Брук blush.gif

"She was fiercely independent, Brooke Davis. Brilliant, and beautiful, and brave. In two years she had grown more than anyone I had ever known. Brooke Davis is going to change the world someday. I'm not sure she even knows it"
miim4eto
намерих това от края на 8 епизод:

'Suddenly it was as if the roar of the crowd, and the cheers of my team mates were all sounding from a thousand miles away, and what remained in that bizzare muffled silence was only Peyton, the girl whose art and passion and beauty had changed my life. In that moment, my triumph was not a state championship but simple clarity, the realization that we'd always been meant for each other and every instinct to the contrary had simply been a denial of the following truth: I was now and always would be in love with Peyton Sawyer'
~§~dragonita~§~
Айде ако на някой му се занимава да копне всички готини мисли от 5ти сезон,моляяяя 8.gif 8.gif 8.gif wub.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif
fenkanabrooke
Аз ще се заема. След 1 час ще ги постна! wink.gif
LimonkaTa`
Никога не знаеш от къде ще дойде следавщото чудо, следващата усмивка, следващото сбъднато желание...

Да избереш вярната посока, никога не е лесно. Това решение ние взимаме само чрез сърцата си...
fenkanabrooke
Заповядай ! wink.gif

One Tree Hill Season 5 Episode 1

Sometimes,it feels like it was yesterday, graduating high school, saying goodbye. Тhat feeling that you get at 17 or 18. that nobody in the history of the world has ever been this close, has ever loved this fiercely or laughed as hard or cared as much. Okay. We're not gonna do this. We're not gonna get sad. Nothing's gonna change now. We'll all be friends forever. I know it. Look, in four years, we're gonna be right back here. You know, done with college or wherever we go. Right ? Yeah. Sometimes, it feels like it was yesterday and sometimes, it feels like someone else's memory.

Peyton to John(Her Boss)

"You were wrong yesterday. When you said that the kids in the club were just there for decadance. I think its more like Romance and Hope and Inspiration,
And that feeling that you get, When othe Human Beings Pick up Basic Instruments, And make sense of your world. And the day that i think its just about making money, its going to be the day
that i've betrayed everything i believe in about Music And Life And Myself. I quit John, I'm going Home."
John : You are making a mistake.
Peyton : No, I'm fixing one.

One Tree Hill Season 5 Episode 2

Voiceover by Haley
You can choose to blame your circumstances on fate or badluck or bad choices.
Or you can fight back. Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is. But for the most part, you get what you give. Rest of your life is being shaped right now. With the dreams you chase....The choices you make....and the person you decide to be. The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now.

One Tree Hill Season 5 Episode 4

Vioceover by Lucas Scott
The way only they can.
What kind of hold will we have on our children ?

One Tree Hill Season 5 Episode 8

Dear Molly, this is gonna sound a little strange, but I'd like you to paint over my old closet door. The thing is, there is never a time when you'll be more honest, when your convictions will be stronger, or when your motives will be more pure than they are right now. Which means you should chase whatever it is that excites you. Be confident and take risks and paint over my words so you can start writing your own. My story may have inspired you, but I'm certain your story will inspire the next girl to live in our room. I want you to know you don't need somebody to write about you in order for your life to mean something. You can write about yourself. Make your own destiny. Then, years from now, the next girl will keep what you write on that door long enough to remind you of how inspired your life is. And you can tell that girl to paint over the door, because you realize the words you wrote,the friends you had, the urgency you felt will always be there underneath the paint.

One Tree Hill Season 5 Episode 9

Take a look at this picture. What do you see? There's a high school basketball
game tonight somewhere in America, and there's a great story there. Sometimes, to find it, you have to look away... into the shadows, on the fringe of the obvious. Can you see it?

There was a high school basketball game tonight somewhere in America. A team won, and a team lost. That's not the real story. The real story is about fathers and sons. It's about life and time. And change. Girls and boys went to the game. They dressed pand hoped to fit in. Some did. Some didn't. It's a story that has history and chapters yet to be written. There was a high school basketball game tonight somewhere in America. Reporters will report. They'll tell you who the high scorer was and what the keys to the game were. But that's not the real story. As a matter of fact, that's not the story at all.

One Tree Hill Season 5 Episode 11

Albert Camus once wrote: "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken.” But I wonder... If there's no breaking, then there's no healing. And if there's no healing, then there's no learning. And if there's no learning... Then there's no struggle. But the struggle is a part of life, so must all hearts be broken?

.
One Tree Hill Season 5 Episode 13

You're not sorry. But you should be. Do you know what my mother said to me when I told her I wanted to start a company? She said, "Your chances are one in a million." And I said" Maybe I'm that one." And she said, "You're not." And she was wrong. And whatever she thought she saw in me was wrong... Because I am one in a million. And there is a child
out there who has something so special inside of them but whose life is miserable because they think that nobody wants them. And I could be a great mother to that child, no matter their age or race or sex. I could help them find what makes them special. And if you can't see that, then you're wrong... Just like my mother. Why don't you go ahead and write that down?

Peyton: Make a wish and place it in your heart. Anything you want. Everything you want.

Lucas: do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true.

Peyton: But if you believe that it's right around the corner... And you open your heart
and mind to the possibility of it, To the certainty of it...

Brooke: You just might get the thing you're wishing for.

Nathan: The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it?

Haley: Good. Now believe in it with all your heart.

One Tree Hill Season 5 Episode 14

It's been said that the saddest thing a man will ever face is what might have been. But what of the man who's faced with what was? Or what may never be. Or what can no longer be?

Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only your hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better. Sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes. Our malice and our jealousy. And the shame we feel for not being the people we were meant to be. And that's when we find our way to something better...
~§~dragonita~§~
Ееееее,мацка много ти благодаря worthy.gif 1clap[1].gif
fenkanabrooke
Цитат(~§~dragonita~§~ @ May 5 2008, 21:45) *
Ееееее,мацка много ти благодаря worthy.gif 1clap[1].gif

Моля, пак заповядай! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Swe3t_Dr3am
Ето ви от последните няколко епизода. =]

Епизод 15:
Понякога, когато си млад, си мислиш че нищо не би могло да те нарани. То е като да си невидим. Целия живот е пред теб, когато имаш големи планове. Големи планове. Да си намериш подходящата половинка.Тази, която те допълва.Но когато порастваш, осъзнаваш, че не винаги е толкова лесно.Но накрая, когато се връщаш назад, вместо да гледаш към бъдещетоИскаш да повярваш, че си взел всико, което ти е предложил живота.Искаш да повярваш, че оставяш нещо хубаво след себе си....Искаш всичко да е имало смисъл!!

Sometimes when you're young,you think nothing can hurt you.It's like being invincible.your whole life is ahead of you,and you have big plans.
Big plans.To find your perfect match.The one that completes you.but as you get older,you realize it's not always that easy.It's not until the end of your life that you realize how the plans you made were simply plans.At the end,when you're looking back instead of forward,you want to believe that you made the most of what life gave you.You want to believe that you're leaving something good behind.you want it all to have mattered.

ЕПИЗОД 16:

Има много,които не можем да разберем и понякога минаваш през тях, но дори в тези най-тъмните часове в нечие сърце..някой ден ще се завърнеш при него.. и неговият свят ще бъде цял отново.

There Were Many Who Couldn't Understand, And Sometimes He Walked Among Them. But Even In His Darkest Hours, He Knew In His Heart That Someday It Would Return To Him...Everything You Had Has All Been Lost ...And His World Would Be Whole Again

епизод 18:

Знаеш, че тези романтични чувства,които всички тези отпадъци и болката,всъщност са наистина лековити и красиви и нещо като поетични? Не е така. Това са просто отпадъците и болката. Ти знаеш кое е по-добро. Любовта.Денят, в който си мислиш, че любовта е надценена е този, в който ти грешиш. Единствено грешно нещо е, любовта, искреността и вярата, да не бъдат усетени.

You know that romantic notion, that all the garbage and the pain is actually really healing and beautiful and sort of poetic? It's not. It's just garbage, and it's pain. You know what's better? Love. The day that you start thinking that love is overrated is the day that you are wrong. The only thing wrong with love and faith and belief...Is not having it.

п.п: Бих помолила ако някой знае от кой епизод са тези два цитати, да ми каже! Благодаря предварително wink.gif :

„Предполагам че не е изненада,че някой ще ни критикуват; ще ни наричат калпави родители.И по принцип ще са прави.И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 21 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта тида е истинска?”(Родителите на Хейли)

„Хейли ми показа как можем да открием добро във всеки,ако му дадеш шанс.Ползата от съмнението.Понякога, хората те разочароват. Понякога те изненадват.Но не можеш да ги опознаеш преди да се вслушаш в сърцата им и това направи Хейли с Нейтън.Това трябва да направим ние за тях.”(Лукас)

ised90
„Предполагам че не е изненада,че някой ще ни критикуват; ще ни наричат калпави родители.И по принцип ще са прави.И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 21 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта тида е истинска?”(Родителите на Хейли)

„Хейли ми показа как можем да открием добро във всеки,ако му дадеш шанс.Ползата от съмнението.Понякога, хората те разочароват. Понякога те изненадват.Но не можеш да ги опознаеш преди да се вслушаш в сърцата им и това направи Хейли с Нейтън.Това трябва да направим ние за тях.”(Лукас)

Това е от втори сезон втори епизод на партито за Нейтън и Хейли smile.gif
vesko_oth_fen
Цитат(fenkanabrooke @ May 5 2008, 21:13) *
Заповядай ! wink.gif

Sometimes,it feels like it was yesterday, graduating high school, saying goodbye. Тhat feeling that you get at 17 or 18. that nobody in the history of the world has ever been this close, has ever loved this fiercely or laughed as hard or cared as much. Okay. We're not gonna do this. We're not gonna get sad. Nothing's gonna change now. We'll all be friends forever. I know it. Look, in four years, we're gonna be right back here. You know, done with college or wherever we go. Right ? Yeah. Sometimes, it feels like it was yesterday and sometimes, it feels like someone else's memory.

Peyton to John(Her Boss)

"You were wrong yesterday. When you said that the kids in the club were just there for decadance. I think its more like Romance and Hope and Inspiration,
And that feeling that you get, When othe Human Beings Pick up Basic Instruments, And make sense of your world. And the day that i think its just about making money, its going to be the day
that i've betrayed everything i believe in about Music And Life And Myself. I quit John, I'm going Home."
John : You are making a mistake.
Peyton : No, I'm fixing one.

One Tree Hill Season 5 Episode 2

Voiceover by Haley
You can choose to blame your circumstances on fate or badluck or bad choices.
Or you can fight back. Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is. But for the most part, you get what you give. Rest of your life is being shaped right now. With the dreams you chase....The choices you make....and the person you decide to be. The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now.

One Tree Hill Season 5 Episode 4

Vioceover by Lucas Scott
The way only they can.
What kind of hold will we have on our children ?

One Tree Hill Season 5 Episode 8

Dear Molly, this is gonna sound a little strange, but I'd like you to paint over my old closet door. The thing is, there is never a time when you'll be more honest, when your convictions will be stronger, or when your motives will be more pure than they are right now. Which means you should chase whatever it is that excites you. Be confident and take risks and paint over my words so you can start writing your own. My story may have inspired you, but I'm certain your story will inspire the next girl to live in our room. I want you to know you don't need somebody to write about you in order for your life to mean something. You can write about yourself. Make your own destiny. Then, years from now, the next girl will keep what you write on that door long enough to remind you of how inspired your life is. And you can tell that girl to paint over the door, because you realize the words you wrote,the friends you had, the urgency you felt will always be there underneath the paint.

One Tree Hill Season 5 Episode 9

Take a look at this picture. What do you see? There's a high school basketball
game tonight somewhere in America, and there's a great story there. Sometimes, to find it, you have to look away... into the shadows, on the fringe of the obvious. Can you see it?

There was a high school basketball game tonight somewhere in America. A team won, and a team lost. That's not the real story. The real story is about fathers and sons. It's about life and time. And change. Girls and boys went to the game. They dressed pand hoped to fit in. Some did. Some didn't. It's a story that has history and chapters yet to be written. There was a high school basketball game tonight somewhere in America. Reporters will report. They'll tell you who the high scorer was and what the keys to the game were. But that's not the real story. As a matter of fact, that's not the story at all.

One Tree Hill Season 5 Episode 11

Albert Camus once wrote: "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken.” But I wonder... If there's no breaking, then there's no healing. And if there's no healing, then there's no learning. And if there's no learning... Then there's no struggle. But the struggle is a part of life, so must all hearts be broken?

.
One Tree Hill Season 5 Episode 13

You're not sorry. But you should be. Do you know what my mother said to me when I told her I wanted to start a company? She said, "Your chances are one in a million." And I said" Maybe I'm that one." And she said, "You're not." And she was wrong. And whatever she thought she saw in me was wrong... Because I am one in a million. And there is a child
out there who has something so special inside of them but whose life is miserable because they think that nobody wants them. And I could be a great mother to that child, no matter their age or race or sex. I could help them find what makes them special. And if you can't see that, then you're wrong... Just like my mother. Why don't you go ahead and write that down?

Peyton: Make a wish and place it in your heart. Anything you want. Everything you want.

Lucas: do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true.

Peyton: But if you believe that it's right around the corner... And you open your heart
and mind to the possibility of it, To the certainty of it...

Brooke: You just might get the thing you're wishing for.

Nathan: The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it?

Haley: Good. Now believe in it with all your heart.

One Tree Hill Season 5 Episode 14

It's been said that the saddest thing a man will ever face is what might have been. But what of the man who's faced with what was? Or what may never be. Or what can no longer be?

Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only your hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better. Sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes. Our malice and our jealousy. And the shame we feel for not being the people we were meant to be. And that's when we find our way to something better...

някой може ли да се заеме с превода sad.gifsad.gifsad.gif confused.gif
meri_ans
е гати темата разбивам се всеки път като я чета worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Baba_Qga^
Цитат(vesko_oth_fen @ May 25 2008, 23:10) *
Цитат(fenkanabrooke @ May 5 2008, 21:13) *
Заповядай ! wink.gif

...

някой може ли да се заеме с превода sad.gifsad.gifsad.gif confused.gif

05 x 01

Понякога изглежда сякаш беше вчера. Завършването на гимназията и сбогуването. Чувството, че си на 17 или 18 и че никой друг не е бил толкова близо, не е обичал така пламенно и не се е смял толкова много. И не го е било грижа толкова много. Понякога изглежда сякаш беше вчера. Понякога...изглежда като нечий чужд спомен.

Пейтън: Вчера не беше прав, когато каза, че децата са в клуба само за да вземат наркотици и да танцуват. Мисля, че по-скоро са там заради романтика, надежда и вдъхновение. И това чувство, което усещаш когато хората взимат обикновен инструмент и започват да правят живота ти смислен. Денят, в който ще започна да мисля, че всичко е само пари...ще е денят, в който ще предам всичко, в което вярвам. Всичко за музиката, живота и за самата себе си.

05 x 02

Хейли: От живота ви остава много време. И независимо дали го знаете или не, той се определя и в момента. Можете да изберете да вините съдбата или лошия късмет за положението си. Или неправилните решения. Или можете да отвърнете на удара. Нещата не винаги ще бъдат честни. Просто животът е такъв. Но в повечето случаи получаваш това, което си заслужил. Нека ви попитам нещо. Кое е по-лошо? Да не получиш всичко, за което си мечтал...или да го получиш, но да разбереш, че не е достатъчно? Остатъкът от живота ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате и решенията, които взимате. И човекът, който вие решите да бъдете...От живота ви остава много време. И остатъкът от живота ви започва сега.

05 x 04

Много от нас се бореха. Родителите ни имат странното желание да ни контролират. Имат силата да влияят на мислите и чувствата ни. С времето тази връзка се променя. Но и не изчезва. Дори, когато са в другия край на света. Или в съвсем друг свят. Това е сила, която никога не можем да разберем напълно. Остава ни само да се чудим, дали, когато дойде нашият ред, и ние ще имаме подобно влияние върху нашите деца.

05 x 08

Скъпа, Моли. Това ще ти прозвучи
малко странно, но...бих искала да боядишеш старата
врата на гардероба ми. Работата е там, че никога няма да има момент, в който да си по-почтена,убежденията ти да бъдат по-силни, или действията ти да бъдат по-искрени отколкото са сега. Това значи, че трябва да преследваш нещата, които те вълнуват. Бъди уверена в себе си
и поемай рискове. Заличи моите думи, за да можеш
да напишеш своите. Моята история може да те е вдъхновила,но съм сигурна, че твоята история ще вдъхнови следващото момиче, което ще живее в стаята ни. Знай, че ако някой не пише за теб това
не значи, че животът ти няма значение. Можеш сама да пишеш за себе си, сама изгради съдбата си. След години друго момиче ще запази, това което си написала на врата, достатъчно дълго, за да разбереш как е вдъхновило самата теб. И тогава можеш да кажеш на това момиче да боядиса вратата, защото си осъзнала думите, които си
написала, приятелите, които си имала, нуждата, която си имала, ще остане завинаги под тази боя. Любовта, която си изпитала ще остане там завинаги, искрата от нещо неоспоримо, семената на надеждата...истината за по-доброто или по-лошото,
горяща бурно под повърхността. С обич, Пейтън.

05 x 11

Алберт Камю пише:"Благословени са сърцата на тези,kоито не се поддават". "Сърцата им никога няма да бъдат разбити". Но аз си мислех. Ако не бъдат разбити, значи няма и да се излекуват. А ако не се излекуват, няма да има и поука. А ако няма поука, няма да има и борба. Но борбата е част от живота. Значи ли това, че всички сърца трябва да са разбити?

05 x 13

Не съжалявате. Но би трябвало. Знаете ли какво ми каза майка ми когато й казах, че искам да направя
компанията си? Каза "Шансът ти е едно на милион".
И аз й каза "Може би съм достатъчно добра да го постигна" А тя каза "Не си". И грешеше. И това, което си мислеше, че вижда в мен, беше грешно... Защото аз съм една на милион. И има едно дете някъде там, което има нещо толкова специално в себе си, но животът му е скапан, защото си мисли, че никой не го иска. И аз мога да бъда добра майка
на това дете, без значение от възрастта, расата или пола му. Бих му помогнала да открие специалното в себе си. И ако не виждате, вие
правите грешка...Точно като майка ми. Защо не вземете да си запишете това?

Пожелай си нещо в сърцето си каквото искаш,всичко което искаш.Пожела ли си?Добре.А сега повярвай, че може да се сбъдне.Никога не знаеш откъде ще дойде следващото чудо, следващата усмивка.Но ако вярваш, че се намира точно зад ъгъла, и отвориш сърцето и ума си за възможностите да се случи, за сигорността, че ще се случи.Мпоже и да получиш това което си си пожелал.Светът е пълен с магия, просто трябва да го повярваш.Така че, пожелай си нещо.Пожела ли си?Добре.А сега го повярвай с цялото си сърце!!!

05 x 14

Казано е, че най-тъжното нещо, с което се сблъсква човека е това, което е можело да бъде. Но какво да кажем за онзи, който се сблъсква с това, което е било? Или това, което може би никога няма да е? Или което вече не може да бъде? Да избереш вярната посока никога не е лесно. Това решение ние взимаме само чрез сърцата си. Но понякога откриваме пътя си към нещо по-добро. Понякога се борим през разкаянието и тъгата причинена от грешките ни
от нашата злост и ревност. И срамът от това, че не сме хората, които се предполага да бъдем. И така намираме пътя си до нещо по-добро. Или нещо по-добро намира път до нас.
**Naley*
Много хубава тема и всички мисли са хубави,но извадих тези,които ми направиха най-голямо впечатление :

Епизод 1
„Някой ден, този плаж няма да го има океана да изсъхне слънцето да изчезне,но и в този ден, още ще те обичам. Завинаги.Обещавам ти Хейли!”(Нейтън)

Епизод 8
Някой някога е казал:”Добрите момичета си имат дневници.Лошите момичета нямат време.Аз просто искам да живея живот който ще запомня.Дори и да не го опиша.”

„…Доколкото аз знам Шоу е бил балама.Знаеш ли защо? Трагедии се случват.Какво ще направиш,ще се откажеш? Напуснеш? Не.Сега осъзнах, че когато сърцето ти е разбито трябва да се бориш за да си сигурен, че още си жив.Защото си,и болката която изпитваш е живота.Бъркотията и страха са там за да ти напомнят, че там някъде има нещо по-добро.И за това нещо си струва да се бориш…”(Hейтън)

„… Да, да загубиш копнежа на сърцето си е трагично.Но да си възвърнеш този копнеж е всичко за което можеш да мечтаеш.Тази година си мечтаех за любов.Да се превърна в някой друг и да събудя сърце,което достатъчно време се е бояло да чувства.Желанието ми бе изпълнено.Ако това е трагично дайте ми още такива.Защото няма да го върна за нищо на света….”(Пейтън)

Епизод 15
Минаха 50 години,50 дълги години,откакто правих това.Като погледнах назад към това, което съм казал преди всичките тези години,към всички надежди и мечти, които съм имал,стигнах до извода, че ако нещата се развият така както си искал,ще успееш в живота.Тогава някои ще кажат, че аз съм се провалил.Важното еда не се натъжаваш от разочарованията в живота,да се научиш как да се освободиш от миналото си,и да разбереш, че не всеки ден ще бъде слънчев.Но когато се озовеш в дълбините на отчаянието,помни че това е само тъмнината на нощта,а в нея има звезди и тези звезди ще ти покажат пътя до дома.Затова не се страхувай да правиш грешки,защото в повечето случаи най-големите награди идват след катo направиш това, от което най-много се боиш.Може би ще получиш всичко, за което си мечтал.Може би ще получиш повече, отколкотонякога би могъл да си представиш.Никой не знае къде ще го отведе животът.Пътят е дълъг,но накрая разбираш,че пътуването е основната цел.

Епизод 12
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти, че очакваш винаги да е там. Защото не можеш да си спомниш момент от живота си когато не е била там.Но тогава, един ден, почувстваш нещо друго.И не ти се струва редно,защото не ти е познато.И в този момент осъзнаваш, че си щастлив.
mixmaxshow
Епизод 20
"Да направиш крачка напред.Това е просто понятие.В общи линии означава да се издигнеш
над възможностите си,да се постараеш още малко,да покажеш, че си нещо специално,да направиш нещо такова.Животът понякога е особен -може да те притисне доста силно.Например когато си влюбен в някого,но той забрави да отвърне на чувствата ти.Когато най-добрата ти приятелка и гаджето ти
те оставят сама.Когато дръпнеш спусъка или запалиш огън и след това е късно да го върнеш обратно.Както казах, в спорта на това му казват'да направиш крачка напред'.В живота аз го наричам 'изблъскване на другите."

Ето този цитат е много хубав!
DesiTo
Някой може ли да намери тези два цитата на английски?: happy.gif

Понякога болката става толкова голяма част от живота ти, че очакваш винаги да е там. Защото не можеш да си спомниш момент от живота си когато не е била там.Но тогава, един ден, почувстваш нещо друго.И не ти се струва редно,защото не ти е познато.И в този момент осъзнаваш, че си щастлив.

Да направиш крачка напред.Това е просто понятие.В общи линии означава да се издигнеш
над възможностите си,да се постараеш още малко,да покажеш, че си нещо специално,да направиш нещо такова.Животът понякога е особен -може да те притисне доста силно.Например когато си влюбен в някого,но той забрави да отвърне на чувствата ти.Когато най-добрата ти приятелка и гаджето ти
те оставят сама.Когато дръпнеш спусъка или запалиш огън и след това е късно да го върнеш обратно.Както казах, в спорта на това му казват 'да направиш крачка напред'.В живота аз го наричам ' изблъскване на другите.
fenkanabrooke
Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there. Because you can't remember a time when it wasn't. But then one day, you feel something else. Something that feels wrong, only because it's so unfamiliar. And in that moment you realize, you're happy.

Stepping up. It's a simple concept. It basically means to rise above yourself; to do a little more, to show you something special. Life's funny sometimes; can push pretty hard like when you fall in love with someone but they forget to love you back like when your best friend and your boyfriend leave you alone like when you pull the trigger or light the flame and you can't take it back. Like I said, in sports they call this 'stepping up'. In life, I call it pushing back.

Заповядай. smile.gif
elena
абе хора имаше нещо или в последния или в един от посл епизоди от срорта на фor all those lonely hearts или не6то такова маи като посвещение на книгата на Лукасако някой се сеща плс!!!!
fenkanabrooke
To all those lost souls who have forgotten to believe in the immensity of love, мисля си че това имаш предвид. Дано да съм ти помогнала. rolleyes.gif
$ Naley forever $
Всяка от тези мисли е била подходяща за определен епизод от филма bigwink[1].gif ,всъщност всеки може да намери по най-малко една от тях,коята важи за неговия живот 5daga[1].gif .Нямам любима,защото всички са ми любими! happy.gif
traiana
Охх..ами на мен абсолютно всички са ми любими. worthy.gif Във всяка една от тях има нещо истинско,нещо красиво..И се вслушвам в тях.. rolleyes.gif
lu~
"I thought I knew you. But I guess it's easier to see what we want than to look for the truth. You think you know me but you don't. And that means you don't know what I can do. You see me as someone popular and has all the answers but that's not true. I may not always know what I'm doing but I'll try to make things better. And when I make a mistake, because face it, we all do, I promise I'll ask for your help. I can't do this alone, but if you'll take a chance on me, we can do great things together. I promise if you believe in me, I'll find the courage to reach for your every dream. John F. Kennedy said, "the courage of life is a magnificent mixture of triumph and tragedy. A man does what he must, in spite of personal consequences, in spite of obstacles and dangers and pressures. And that is the basis of all morality".

— Brooke Davis
( това ми е любимото , просто е невероятно worthy.gif )

" Tragedies happen. What are you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure you're still alive. Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for. ”

— Nathan Scott

"Tree Hill is just a place somewhere in the world. Maybe it's a lot like your world, maybe it's nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you. Someone trying to find their way. Someone trying to find their place. Someone trying to find their self. Sometimes it seems like you are the only one in the world who's struggling, who's frustrated, or unsatisfied, or barely getting by. But that feeling's a lie. And if you just hold on, just find the courage to face it all for another day, someone or something will find you and make it all okay. Because we all need a little help sometimes. Someone to help us hear the music in the world, to remind us that it won't always be this way. That someone is out there. And that someone will find you ”

— Lucas Eugene Scott

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes -- all you need is one. ”

— Peyton Elizabeth Sawyer

" The rest of your life is a long time and whether you know it or not it's being shaped right now. You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices or you can fight back. Things aren't always going to be fair in the real world, that's just the way it is but for the most part you get what you give. Let me ask you all a question. What's worse: not getting everything you wished for or getting it but finding out it's not enough? The rest of your life is being shaped right now with the dreams you chase, the choices you make and the person you decide to be. The rest of your life is a long time and the rest of your life starts right now ”

— Haley James Scott

naley_
”Големите не разбират нищо освен себе си .Ето защо децата винаги има какво да им обяснят.”

People that are meant to be together always find their way in the end.

„Някой ден, този плаж няма да го има океана да изсъхне слънцето да изчезне,но и в този ден, още ще те обичам. Завинаги.Обещавам ти Хейли!”

Всички са страхотни worthy.gif 4.gif
Preciously
След толкова мн серий и умни фрази..все още тази си ми е останала в сърцето и най-много я усещам!Е.. ето я ...

Сезон 3 епизод 3:
Хенри Уодсуорд Лонгфелоу е написал:"Ние творим съдбата си.Затова не се вторачвайте в миналото.То не се връща никога."
BroOke^
това ми е любимата тема!обожавам я просто.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif какво друго мога да кажа..всички мисли ми харесват..всяка е сама по себе си оригинална и свързана с различи ситуации в живота! dry.gif
Preciously
"Идвам тук,сядам в тази тишина и...Виждам спомените на предишните нас.И се моля за търпение,милост.Това е най-трудната част.Да го оставя.И тук идва моментът с милостта,който е ужасен!" ...Пейтън в 5 сезон 13
BlackShadow651
Цитат(Preciously @ Sep 1 2008, 15:39) *
"Идвам тук,сядам в тази тишина и...Виждам спомените на предишните нас.И се моля за търпение,милост.Това е най-трудната част.Да го оставя.И тук идва моментът с милостта,който е ужасен!" ...Пейтън в 5 сезон 13

може ли само на английски rolleyes.gif и сама мога но искам да точно оригиналното
Marissa Cooper
Пф... Вече няма мисли..
mOmOn`
много ми хареса това,което каза Лукас на отбора " I wish i can take this pain away .. But I can't .. And I'm sorry ! "
fenkanabrooke
Съчинението на Сам определено се нареди до любимите ми мисли, много ме трогна, надявам се това да не и последната устна или писмена изява. worthy.gif worthy.gif worthy.gif rolleyes.gif

Samantha Walker

Quentin Fields was a basketball player. He was also a son. A brother. Somebody's teammate. And somebody's friend. I never new Q.F. I guess now I never will.

Grief is like the ocean. It's deep, and dark and bigger than all of us. And pain is like a thief in the night. Quiet. Persistent. Unfair. Diminished by time and faith and love I didn't know Q.F. But I'm jealous of him because I see how his absence has affected the people who did know him. So I know he mattered to them. And I know he was loved.

People say Q.F. was a great basketball player. Graceful. Fluent. Inspiring. They say on a good night it almost seemed if so he could fly. And now he can.
peyton_lucas_brooke
Quentin Fields was a basketball player. He was also a son. A brother. Somebody's teammate. And somebody's friend. I never new Q.F. I guess now I never will.

fenkanabrooke,обичам тее 3.gif 4.gif 4.gif biggrin2.gif много е хубаво просто нямам думи...
ENIGMA
"There were many who couldn't understand, and sometimes he walked among them. But even in his darkest hours, he knew in his heart, that someday it would return to him. And his world would be whole again. And his belief in god and love and art would be reawakened in his heart."

"Sometimes when you're young, you think nothing can hurt you. It's like being invincible. Your whole life is ahead of you, and you have big plans. Big plans. To find your perfect match. The one that completes you. But as you get older, you realize it's not always that easy. It's not until the end of your life that you realize how the plans you made were simply plans. At the end, when you're looking back instead of forward, you want to believe that you made the most of what life gave you. You want to believe that you're leaving something good behind. You want it all to have mattered."

"Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true. But if you believe that it's right around the corner, and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it. You just might get the thing you're wishing for. The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish.
Do you have it? Good. Now believe in it. With all your heart. "

"Albert Camus once wrote, "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." But I wonder.... If there's no breaking, then there's no healing. And if there's no healing, then there is no learning. And if there's no learning, then there's no struggle. But the struggle is a part of life, So must all hearts be broken ?"

"Suddenly, it was as if roar of the crowd, the echo of the final buzzer, the cheers of my teammates were all sounding from a thousand miles away. And what remained in that bizzare muffled silence was only peyton, the girl whose art and passion and beauty had changed my life. In that moment, my triumph was not a state championship, but simple clarity, the realization that we had always been meant for each other, and every instinct to the contrary had simply been a denial of the following truth. I was now and would always be in love with Peyton Sawyer."

"Did you ever wonder what it would be like if you weren't you anymore?

If you were suddenly gone, how would your world react?

Whatever you imagined is wrong. There;s nothing romantic about death. Grief is like the Ocean. It's deep and Dark and bigger than all of us. And pain is like a thief in the night. Quiet. Persistent. Unfair. Diminished by time and faith and love. I didn’t know Quentin Fields but I’m jealous of him because I see how his absence has affected the people that did know him so I know that he did matter to them. And I know he was loved. People say Quentin Fields was a great basketball player. Graceful. Fluid. Inspiring. They say on a good night it almost seemed as though he could fly. And now he can."

"Life's too short Brooke, to fight, to be miserable....... to let the bitter ones change how awesome you are."

"Lucas: When I was a kid I used to love to jump on my bed. I’d pretend I could fly. I’d pretend I
could dunk. I was happy. My mom would pass the room and shout, Lucas Scott, if you break that
box spring, you’ll be sleeping on the floor for the rest of your life.

Peyton: Well, here’s the good news if you have to sleep on the floor, I will sleep there with you.

Lucas: For the rest of your life?

Peyton: Definitely."

"Brooke: Congratulations

Peyton: It’s kinda sudden, right?

Brooke: Are you kidding? The rest of the world’s been waiting on you two idiots since high school."

"I played that game for you, Haley and you know what? I’d give it up for you too. Because as much as I love playing the game and the person that I am when I play it, I love being a husband and a father more."
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.