Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любими мисли от OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
angel_girl
Всичките мисли в сериалът са невероятни. И все пак ми харесват най-много класиката на Пейтън:
"В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една"
и:
"Не мисля, че хората могат да се променят.. В края на деня си този, който си, който винаги си бил".
Firefly
Тук можете да ги намерите в оригинал
http://onetreehillweb.net/karenscafe/quotes-voiceovers.html
peyton sawyer_16
Епизод 8
Робърт Луис Стивънсън е написал:”Не може да избягаш от слабостта,трябва да се бориш с нея или да умреш.И ако бъде така,защо не сега?”
Тази мисъл определено ме кара да мисля по друг начин за всичко и всички около мене smile.gif
zuzito
„Някой ден, този плаж няма да го има океана да изсъхне слънцето да изчезне,но и в този ден, още ще те обичам. Завинаги.Обещавам ти Хейли!”(Нейтън)
„Аз Хейли, вземам теб Нейтън.Да те държа при себе си, от този ден нататък.В болест и здраве.В богатство и бедност.В добро или лошо.Обещавам, че ще те обичам и почитам.И ще отричам всичко което се изпречи помежду ни.Правя това обещание за вечността.Обещава да го спазвам завинаги.До края на света.Докато смъртта ни раздели.”(Хейли)

Нямам коментар по въпроса...Кой влюбен не иска да чуе те зи думи от обекта на своята обич?! Copy of wub.gif

И още една любима реплика:
"Има 82 писма тук и всичките са адресирани до теб.Написах ги това лято,по едно на ден,но не ти ги пращах,защото се страхувах.Страхувах се да не разбиеш сърцето ми отново,както преди.Защото ме нарани много!Беше ме страх да съм уязвима,беше ме страх от теб и от начинът,по който ме караш да се чувствам.Вече няма значение след това,което направих,но реших,че трябва да го знаеш...Така прекарах лятото,Люк...ЖЕЛАЕЙКИ ТЕ!!!Но ме беше страх да го призная...
(Брук към Лукас)

Обожавам ги,тях и тяхната история...Каквото и да се е случило,аз повярвах,че се обичат!Брукас завинаги!!!
miim4eto
So many are lonely as seem to be lonely that it would be inexcusably selfish to be lonely alone [Tennessee Williams] <---- Обичам тази мисъл

Естествено обожавам всичко казано от Пейтън, а тези на Брук направо къртят мивки :

Here's my philosophy on dating. It's important to have somebody that can make you laugh, somebody you can trust, somebody that, y'know, turns you on... And it's really, really important that these three people don't know each other. [Brooke Davis]

The "Hey, let's hook up after the game" nod. You wanna know what I think? I think Nathan likes tutor girl, tutor girl likes Lucas, and I know I like Lucas, and I have no idea who the hell you like any more so this has been turned into one big love... rectangle plus one... whatever that is! [Brooke Davis]
sweet__stefi
QUOTE(angel_girl @ Sep 16 2007, 14:18) *
Не мисля, че хората могат да се променят.. В края на деня си този, който си, който винаги си бил".

ам да ви попитам това от коя серия е и как се превежда...плс хелп biggrin2.gif
Baba_Qga^
Цитат(sweet__stefi @ Nov 23 2007, 21:55) *
Цитат(angel_girl @ Sep 16 2007, 14:18) *
Не мисля, че хората могат да се променят.. В края на деня си този, който си, който винаги си бил".

ам да ви попитам това от коя серия е и как се превежда...плс хелп biggrin2.gif

401 : I don't really think people can change. You know at the end of the day you are who you are, and it's probably who you've always been. - Brooke
natoto
Искам да попитам за един цитат...разгледах всички страници но не го видях. Спомням си ,че Лукас го каза на Карън в 1ви сезон и беше нещо от сорта на "Ако винаги търсиш причини да не бъдеш с даден човек..." и натам не си го спомням... unsure.gif blush.gif help pls
miim4eto
Цитат(natoto @ Dec 12 2007, 00:23) *
Искам да попитам за един цитат...разгледах всички страници но не го видях. Спомням си ,че Лукас го каза на Карън в 1ви сезон и беше нещо от сорта на "Ако винаги търсиш причини да не бъдеш с даден човек..." и натам не си го спомням... unsure.gif blush.gif help pls

Lucas(to Karen):"...if you're always looking for reasons not to be with somebody, well you'll always find them, and I guess at some point you should let go and give your heart what it deserves."

Това ли? smile.gif
natoto
Цитат(miim4eto @ Dec 13 2007, 10:32) *
Цитат(natoto @ Dec 12 2007, 00:23) *

Lucas(to Karen):"...if you're always looking for reasons not to be with somebody, well you'll always find them, and I guess at some point you should let go and give your heart what it deserves."

Това ли? smile.gif

Да , мерси многооо smile.gif)))))))))))))))))))))))))))
p3po
Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло.И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.Живей в настоящето и го направи толкова
хубаво, че да си струва разбитото сърцe...

Някой може ли да ми го преведе на английски???
miim4eto
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.”

Това е реалния цитат, а твоето на края нещо не съвпада мисля...
p3po
еми така го пише в първата страница не знам пък и във филма си мисля че беше така
BroOke^
някой ще може ли да качи и новите мисли от 1 и 2 епизод..мисълта на Хейли е мн.хубава smile.gif
Baba_Qga^
Ето някои от първите 2 епизода:

501 :

Lucas: Sometimes it feels like it was yesterday graduating high school, saying goodbye. That feeling that you get at 17 or 18 that nobody in the history of the world has ever been this close, has ever loved this fiercely or laughed as hard or cared as much. Sometimes it feels like it was yesterday. And sometimes it feels like someone else's memory.

Payton: You were wrong yesterday when you said the kids in the clubs were just there for decadence. I think it's more like romance and hope and inspiration and that feeling that you get when other human beings pick up basic instruments and make sense of your world. And the day that I think it's just about making money, is gonna be the day that I've betrayed everything I believe in about music and life and myself.

Brooke:
Okay. Then let me ask you something. What is gonna make you happy, Payton? Is it how you look or the car you drive or the people you know? Is it money or celebrity or power or accomplishment? Because I have all those things and...and I don't think it's enough.
Payton: Well, then, what is?
Brooke: Love, I think. And that love can be for a boy or a girl or a place or a way of life or even for a family. But where you find it is up to you.

502:

Haley: The rest of your life is a long time. And whether you know it or not, it's being shaped right now. You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back. Things aren't always gonna be fair in the real world. That's just the way it is. But for the most part, you get what you give. Let me ask you all a question. What's worse: not getting everything you wished for... or getting it, but finding out it's not enough? The rest of your life is being shaped right now. With the
dreams you chase... the choices you make...and the person you decide to be. The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now.
sweet__stefi
Цитат(Baba_Qga^ @ Jan 11 2008, 22:04) *
Ето някои от първите 2 епизода:

501 :

Lucas: Sometimes it feels like it was yesterday graduating high school, saying goodbye. That feeling that you get at 17 or 18 that nobody in the history of the world has ever been this close, has ever loved this fiercely or laughed as hard or cared as much. Sometimes it feels like it was yesterday. And sometimes it feels like someone else's memory.

Payton: You were wrong yesterday when you said the kids in the clubs were just there for decadence. I think it's more like romance and hope and inspiration and that feeling that you get when other human beings pick up basic instruments and make sense of your world. And the day that I think it's just about making money, is gonna be the day that I've betrayed everything I believe in about music and life and myself.

Brooke:
Okay. Then let me ask you something. What is gonna make you happy, Payton? Is it how you look or the car you drive or the people you know? Is it money or celebrity or power or accomplishment? Because I have all those things and...and I don't think it's enough.
Payton: Well, then, what is?
Brooke: Love, I think. And that love can be for a boy or a girl or a place or a way of life or even for a family. But where you find it is up to you.

502:

Haley: The rest of your life is a long time. And whether you know it or not, it's being shaped right now. You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back. Things aren't always gonna be fair in the real world. That's just the way it is. But for the most part, you get what you give. Let me ask you all a question. What's worse: not getting everything you wished for... or getting it, but finding out it's not enough? The rest of your life is being shaped right now. With the
dreams you chase... the choices you make...and the person you decide to be. The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now.

може ли някои да напи6е превода на мислите?
Baba_Qga^
ето ги и на БГ:

501:

Лукас: Понякога изглежда сякаш беше вчера. Завършването на гимназията и сбогуването. Чувството, че си на 17 или 18 и че никой друг не е бил толкова близо, не е обичал така пламенно и не се е смял толкова много. И не го е било грижа толкова много. Понякога изглежда сякаш беше вчера. Понякога...изглежда като нечий чужд спомен.

Пейтън: Вчера не беше прав, когато каза, че децата са в клуба само за да вземат наркотици и да танцуват. Мисля, че по-скоро са там заради романтика, надежда и вдъхновение. И това чувство, което усещаш когато хората взимат обикновен инструмент и започват да правят живота ти смислен. Денят, в който ще започна да мисля, че всичко е само пари...ще е денят, в който ще предам всичко, в което вярвам. Всичко за музиката, живота и за самата себе си.

Брук: Добре. Нека те попитам нещо. Какво ще те направи щастлива, Пейтън? Как изглеждаш, колата, която караш или хората, които познаваш? Пари, слава, власт или постижения? Защото аз имам всички тези неща и...не мисля, че това е достатъчно.
Пейтън: Тогава кое е?
Брук: Мисля, че любовта. И тази любов може да бъде към момче или момиче, място или начин на живот...или дори към семейство. Но къде ще я намериш зависи от теб.

502:

Хейли
: От живота ви остава много време. И независимо дали го знаете или не, той се определя и в момента. Можете да изберете да вините съдбата или лошия късмет за положението си. Или неправилните решения. Или можете да отвърнете на удара. Нещата не винаги ще бъдат честни. Просто животът е такъв. Но в повечето случаи получаваш това, което си заслужил. Нека ви попитам нещо. Кое е по-лошо? Да не получиш всичко, за което си мечтал...или да го получиш, но да разбереш, че не е достатъчно? Остатъкът от живота ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате и решенията, които взимате. И човекът, който вие решите да бъдете...От живота ви остава много време. И остатъкът от живота ви започва сега.
zuzito
Това са мислите,които ми въздействаха силно,като прибавим и другите,които вече сте писали.Просто мисля,че не са просто красиви думи,вярвам,знам,че са истина!

Виктория:Това не е изражение на момиче, което
има всичко, за което е мечтало.
Брук:Многото неща не означават всичко!

Пейтън:Здравей.Обажда се Пейтън.Да, извинявай. Знам, че при теб е късно, но просто...Какво стана с нас?
Нали знаеш...?Вече не знам коя съм.Как стигнах дотук?Липсва ми предишният ми живот.Искам отново да имам дом.Бяхме приятели...Спомняш ли си приятелството,в което вярвахме.Липсва ми.Ти също ми липсваш.Мисля, че всичко ми липсва!Това има ли някакъв смисъл?

Брук:Да, в това има много смисъл, Пейтън.Преди 4 години всичко бешетолкова ясно, нали?Завладей света, спаси света...
и заживей щастливо.

Пейтън:Щастлива ли си, Брук?

Брук: Понякога.Не винаги. Ами ти?

Пейтън: Не.

Брук:Добре. Нека те попитам нещо.Какво ще те направи щастлива, Пейтън?Как изглеждаш, колата, която караш или хората, които познаваш? Пари, слава, власт или постижения?Защото аз имам всички тези неща и...Не мисля, че това е достатъчно.

Пейтън:Тогава кое е?

Брук:Мисля, че любовта...И тази любов може бъде от момче или момиче, място или начин на живот...или дори от семейство...
Но къде ще го намериш зависи от теб.Къде ще намериш тази любов, Пейтън?!
cherub
всички цитати са страхотни...ще ми се наистина да беше излязла на бял свят тази прословута книга на Лукас....
djesito
Много хубави мисли!Благодара на всички!!! smile.gif smile.gif smile.gif
miss_sema
Здравейте,може ли да Ви помоля за това,което Пейтън каза на Лукас - 4 сезон към 8 епизод мисля,че е влюбена в него,но го искам на английски,ако може.
Благодаря предварително.
neohl
Много добра тема!! Моята любима мисъл е тази --> Епизод 8
Робърт Луис Стивънсън е написал:”Не може да избягаш от слабостта,трябва да се бориш с нея или да умреш.И ако бъде така,защо не сега?”
Baba_Qga^
Цитат(miss_sema @ Jan 18 2008, 00:23) *
Здравейте,може ли да Ви помоля за това,което Пейтън каза на Лукас - 4 сезон към 8 епизод мисля,че е влюбена в него,но го искам на английски,ако може.
Благодаря предварително.

Payton: I love you, Lucas.
Lukas: I love you, too, Peyton.
Payton: You don't understand. I've been holding this in for a really long time. And you just need to know. I love you. I'm in love with you.
ludoto_mimi
Цитат(Baba_Qga^ @ Jan 18 2008, 22:52) *
Благодаря предварително.

Payton: You don't understand. I've been holding this in for a really long time. And you just need to know. I love you. I'm in love with you.

Lucas: Oh... 18.gif 18.gif 18.gif

Съжалявам, не се стърпях... 16.gif
chadmurray_fenka
Има доста цитатчета дето ме кефят!

Brooke: Lucas! Do not make me join you!
Lucas: Aaah, little privacy here!
Brooke: No, you've been in the shower forever, but the time I even get in the water is gonna be COLD!? Are you taking a cold shower?
Lucas: No, the hot water just...
Brooke: Gross! You are! You know what? Next wet dream tell Peyton I said "Hi"!

Chris Keller: Lucas and Haley aren't back yet, but you can come on into the devil's lair, drop your things, have sex with Chris Keller... whatever.
Brooke: Here's the deal, Brooke Davis thinks Chris Keller can self serve Chris Keller, in other words you can go...

Haley James: What?
Brooke: I can't breathe!
Brooke: There's no room with Chris's ego!

Brooke: George Bernard Shaw once wrote: "There are two tragedies in life. One is to lose your heart's desire. The other is to gain it." Clearly, Shaw had his heart broken once or twice.
Nathan: As far as I'm concerned, Shaw was a punk. Cause you know what? Tragedies happen. What are you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure your still alive. Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for.
Haley: This year, I got everything I wanted and everything I wished for. But in a way, I lost even more.
Lucas: Shaw was right. As we strain to grasp the things we desire, the things we think will make our lives better: money, popularity, fame... we ignore what truly matters, the simple things, like friendship, family, love. The things we probably already had.
Mouth: So Mr. Shaw thinks that getting your heart's desire is a tragedy? I say he's wrong. I mean, clearly Shaw never kissed Erica Marsh.
Peyton: Yes, losing your heart's desire is tragic. But gaining your heart's desire? That's all you can hope for. This year I wished for love... to immerse myself in someone else and to wake a heart long afraid to feel. My wish was granted. And if having that is tragic, then give me tragedy. Because I wouldn't give it back for the world.

Peyton: At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, that war with good. And some are good, struggling with evil. 6 billion people in the world. 6 billion souls. And sometimes, all you need is one.

Brooke: Well, I'd like to say "yes" but honestly... I don't really think that people can change. You know! At the end of the day you are who you are, and it's probably who you've always been!

Peyton: Thanks for the sex.

Лукас: Някога имали ли сте сън, който изглежда толкова реален, че когато се събудиш да не знаеш в какво да вярваш? Какво ще направиш, ако това, което си мислел, че е истина, не е?А това, което си мислел, че не е истина се окаже, че е било...

Lucas: Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred, how did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us that we now send our children into the world like we send young men to war, hoping for their safe return, but knowing that some would be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows. Swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?

Честно казано има още цитати, които харесвам, обаче да не прекалявам... rolleyes.gif biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 18 2008, 22:56) *
Благодаря предварително.

тъкмо си мислех как го е изпуснала тоя момент и аз щях да добавя, но ти си ме изпреварила dry.gif любимия ми момент с Лукас и Пейтън happy.gif
Ani4ka81
Цитат(brooke_scott @ Jan 19 2008, 15:22) *
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 18 2008, 22:56) *
Благодаря предварително.

тъкмо си мислех как го е изпуснала тоя момент и аз щях да добавя, но ти си ме изпреварила dry.gif любимия ми момент с Лукас и Пейтън happy.gif

а на български? Моля...
Jordan
16.gif
Peyton:
I love you, Lucas.
Peyton: You don't understand. I've been holding this in for a really long time. And you just need to know. I love you. I'm in love with you.
Lucas: Oh...
Пейтън: Обичам те, Лукас.
Лукас:Аз също те обичам, Пейтън.
Пейтън: Ти не разбираш. Задържах това у себе си много дълго време. И ти трябва да занеш. Обичам те! Влюбена съм в теб...
wub.gif
Лукас:Оу...
Baba_Qga^
18.gif 'Оу" е най-важното! Как може да съм го изпуснала пф 16.gif
complicated
Цитат
П: Не е заради Лукас. Разбра ли?
Б: Добре. Това е добре.
Б: Защото готиният барман те наблюдава цяла вечер.
П: Оуу!
Б: Оу!
KRIKONDI
Бевин-''В истинския живот никой не го интересува кой си бил в гимназията''!!!Страхотна мисъл и е много актуална.
intention
Хора скрихте ми шапката с тая тема
не съм чел по яки 12 страници

а по темата ако трябва да пиша ще ми свърши мастилото и клавиатурата ми ще се раздроби

Защо връзките трябва да са толкова трудни
Защото единственото по трудно нещо е да си сам

Много е вярно и мноого има вътре в тая мисъл! worthy.gif
heili
мн са хубави всички цитати smile.gif
sweet__stefi
някой може ли да ми намери мислите на брук от 2 сезон,когато какдидатства за президент в училище плс rolleyes.gif worthy.gif и също така това,което казва маут за нея...
chaotic
Цитат(miim4eto @ Dec 13 2007, 10:32) *

Това ли? smile.gif

Този цитат съвсем го бях забравила. Мерси, много е хубав, има толкова истина в него (както и в повечето мисли от сериала)!

Моят любим цитат:
Lucas (Voiceover): Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie.
Baba_Qga^
Цитат(sweet__stefi @ Feb 3 2008, 21:55) *
някой може ли да ми намери мислите на брук от 2 сезон,когато какдидатства за президент в училище плс rolleyes.gif worthy.gif и също така това,което казва маут за нея...

Това ли?

I thought I knew you. But I guess it's easier to see what we want than to look for the truth. You think you know me but you don't. And that means you don't know what I can do. You see me as someone popular and has all the answers but that's not true. I may not always know what I'm doing but I'll try to make things better. And when I make a mistake, because face it, we all do, I promise I'll ask for your help. I can't do this alone, but if you'll take a chance on me, we can do great things together. I promise if you believe in me, I'll find the courage to reach for your every dream. John F. Kennedy said, "the courage of life is a magnificent mixture of triumph and tragedy. A man does what he must, in spite of personal consequences, in spite of obstacles and dangers and pressures. And that is the basis of all morality.

Ето и на Mouth dry.gif :

We just heard Principal Turner read a list of Erica's accomplishments. I could try to do that for Brooke, but it would be kind of a short speech... As you know, Brooke's probably one of the most popular people in school. Something I'm definately not... and yet, she's my friend. She never cared what clique I was part of, the kinds of clothes I wore or... the fact that I have to ride the bus... She looked past that stuff. And when you think about it, isn't that what we want in our president; someone who can see past the superficial differences and bring us together? This year, Brooke's had her share of ups and downs... just like all of us. But most of you never saw it, 'cuz even when life got hard, Brooke never let it in. She was just...Brooke; tough, smart, one of a kind... And I don't know about you but those are things that I look for in a leader. Brooke Davis is my friend. But that's not why I'm voting for her. I'm voting for her because of her heart... and her spirit... and because she's the best person for the job.
heili
това са една част от любимите ми мисли от One tree hill smile.gif които обичам адски много smile.gif

„Това е върховият момент на човек, който поеме предизвикателството, управлява щастието си. Мечтите ти са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, трябва да поемем по пътя, който ни се предлага и да рискуваме.”

Както се случва понякога, един момент се нарежда и се навърта и остава за повече от момент. И звука спира и движението спира за повече,много повече от момент.И след това моментът си отива.

People that are meant to be together always find their way in the end./Broooke Davis/

Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гарван носи късмет.А ято гарвани предвещава нещастие.А гарван преди битка предвещава победа.”
„Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гарван носи късмет.Докато повече от един заедно предвещава неприятности.”

„Предполагам че не е изненада,че някой ще ни критикуват; ще ни наричат калпави родители.И по принцип ще са прави.И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 21 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта тида е истинска?”(Родителите на Хейли)

Хейли ми показа как можем да открием добро във всеки,ако му дадеш шанс.Ползата от съмнението.Понякога, хората те разочароват. Понякога те изненадват.Но не можеш да ги опознаеш преди да се вслушаш в сърцата им и това направи Хейли с Нейтън.Това трябва да направим ние за тях.”(Лукас)

Оливър Уендъл Холмс е казал:”Много хора умират преди да изпеят музиката си.Твърде често, защото се готвят за живото изпълнение.Преди да разберат, че времето тече.”

Някой някога е казал:”Добрите момичета си имат дневници.Лошите момичета нямат време.Аз просто искам да живея живот който ще запомня.Дори и да не го опиша.”

Натанаил Хаутърн някога е написал:”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Тенеси Уилямс е написал: ”Когато толкова много са самотни,невероятно егоистично е да си самотен сам.”

Джозеф Конрад е написал : „Кой знае какво е истинското щастие,не клишираната дума ,а истинският ужас.Самотниците, които носят маска най-нещастните бездомници прегръщат някой спомен или се вкопчват в някоя илюзия.”
Стивън Кинг е написал:”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не.Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак.Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”

„… Да, да загубиш копнежа на сърцето си е трагично.Но да си възвърнеш този копнеж е всичко за което можеш да мечтаеш.Тази година си мечтаех за любов.Да се превърна в някой друг и да събудя сърце,което достатъчно време се е бояло да чувства.Желанието ми бе изпълнено.Ако това е трагично дайте ми още такива.Защото няма да го върна за нищо на света….”(Пейтън)

„В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една.”(Пейтън)

”Но гадното е следното: Че съдим за книгата по корицата. Вярно е,
понякога трябва да прочетеш всичко. А дори и тогава, може да не разбереш
всичко.”(Пейтън)

Айда Скот Тейлър някога е написала:"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло.И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.Живей в настоящето и го направи толкова
хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Истината е, че не обичам да мисля за колежа, защото това означава, че гимназията е свършила.След като завършим всички ще отидат да играят баскетбол, да пеят или да записват албуми.А аз трябва да започвам всичко отначало ... сама.Сигурна съм, че ще се оправя.Но както казах, не обичам да мисля
за това.(Брук)

В края на деня искам да бъда със семейството и приятелите си.Искам да играя баскетбол и да
отида в колеж.Не искам много, нали?(Лукас)

"Кажи здравей ма майка ми... мамо."(Пейтън)

По-голямата част от живота ни е серия от образи.Те минават както градовете,когато си на магистралата.Но понякога някой момент се застоява за секунда повече и ние знаем, че това е повече от
обикновен образ.Знаем, че този момент,всяка част от него ще живее завинаги.

Минаха 50 години,50 дълги години,откакто правих това.Като погледнах назад към това, което съм казал преди всичките тези години,към всички надежди и мечти, които съм имал,стигнах до извода, че ако нещата се развият така както си искал,ще успееш в живота.Тогава някои ще кажат, че аз съм се провалил.Важното еда не се натъжаваш от разочарованията в живота,да се научиш как да се освободиш от миналото си,и да разбереш, че не всеки ден ще бъде слънчев.Но когато се озовеш в дълбините на отчаянието,помни че това е само тъмнината на нощта,а в нея има звезди и тези звезди ще ти покажат пътя до дома.Затова не се страхувай да правиш грешки,защото в повечето случаи най-големите награди идват след катo направиш това, от което най-много се боиш.Може би ще получиш всичко, за което си мечтал.Може би ще получиш повече, отколкотонякога би могъл да си представиш.Никой не знае къде ще го отведе животът.Пътят е дълъг,но накрая разбираш,че пътуването е основната цел.

Да направиш крачка напред.Това е просто понятие.В общи линии означава да се издигнеш
над възможностите си,да се постараеш още малко,да покажеш, че си нещо специално,да направиш нещо такова.Животът понякога е особен -може да те притисне доста силно.Например когато си влюбен в някого,но той забрави да отвърне на чувствата ти.Когато най-добрата ти приятелка и гаджето ти
те оставят сама.Когато дръпнеш спусъка или запалиш огън и след това е късно да го върнеш обратно.Както казах, в спорта на това му казват'да направиш крачка напред'.В живота аз го наричам 'изблъскване на другите."

"От време на време хората правят крачка напред.Издигат се над възможностите си.Понякога те изненадват.И понякога те разочароват.Животът понякога е странен.Може да те притисне доста силно.Но ако се вгледаш по-отблизо,ще намериш надежда -в думите на децата,в стиховете на някоя песен и в очите на някой, който обичаш.И ако имаш късмет - искам да кажа,ако си най-големия късметлия в цялата планета -човека, който обичаш, ще реши да отвърне на чувствата ти.

Защо връзките са толкова трудни?
Защото едниственото по-трудно
нещо е да си сам.

Самотата е най-дълбокия факт от човешкото състояние
човекът е единственото същество, което знае, че е само.

Лошите момчета те лъжат,за да влязат в леглото ти,а добрите,за да влязат в сърцето ти.

sweet__stefi
QUOTE(Baba_Qga^ @ Feb 6 2008, 15:53) *
QUOTE(sweet__stefi @ Feb 3 2008, 21:55) *

Това ли?

I thought I knew you. But I guess it's easier to see what we want than to look for the truth. You think you know me but you don't. And that means you don't know what I can do. You see me as someone popular and has all the answers but that's not true. I may not always know what I'm doing but I'll try to make things better. And when I make a mistake, because face it, we all do, I promise I'll ask for your help. I can't do this alone, but if you'll take a chance on me, we can do great things together. I promise if you believe in me, I'll find the courage to reach for your every dream. John F. Kennedy said, "the courage of life is a magnificent mixture of triumph and tragedy. A man does what he must, in spite of personal consequences, in spite of obstacles and dangers and pressures. And that is the basis of all morality.

Ето и на Mouth dry.gif :

We just heard Principal Turner read a list of Erica's accomplishments. I could try to do that for Brooke, but it would be kind of a short speech... As you know, Brooke's probably one of the most popular people in school. Something I'm definately not... and yet, she's my friend. She never cared what clique I was part of, the kinds of clothes I wore or... the fact that I have to ride the bus... She looked past that stuff. And when you think about it, isn't that what we want in our president; someone who can see past the superficial differences and bring us together? This year, Brooke's had her share of ups and downs... just like all of us. But most of you never saw it, 'cuz even when life got hard, Brooke never let it in. She was just...Brooke; tough, smart, one of a kind... And I don't know about you but those are things that I look for in a leader. Brooke Davis is my friend. But that's not why I'm voting for her. I'm voting for her because of her heart... and her spirit... and because she's the best person for the job.

да,благодаря мн smile.gif worthy.gif
mimizz
Peyton: Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?

Този ми е май любимият. А освен това и вечното на Нейт и Хейлс Always and Forever...

Тук е моментът сигурно да отбележа, че е много по-готино да си ги слушаме на английски, отколкото с дублаж, както е по БГ Тв. rolleyes.gif

Темата наистина е №1, с безкрайно удоволствие я четох и направо нямам думи, всичко е написано. Жестоко!
Zorfitoo0
Тъй като нямам много време да напиша всичките ми любими мисли, се спрях на една. Тя вече е била написана, но аз реших отново да я напиша. Страшно ми харесва!

Пейтън:Здравей.Обажда се Пейтън.Да, извинявай. Знам, че при теб е късно, но просто...Какво стана с нас?
Нали знаеш...?Вече не знам коя съм.Как стигнах дотук?Липсва ми предишният ми живот.Искам отново да имам дом.Бяхме приятели...Спомняш ли си приятелството,в което вярвахме.Липсва ми.Ти също ми липсваш.Мисля, че всичко ми липсва!Това има ли някакъв смисъл?

Брук:Да, в това има много смисъл, Пейтън.Преди 4 години всичко беше толкова ясно, нали?Завладей света, спаси света...и заживей щастливо.

Пейтън:Щастлива ли си, Брук?

Брук: Понякога.Не винаги. Ами ти?

Пейтън: Не...

Брук:Добре. Нека те попитам нещо.Какво ще те направи щастлива, Пейтън?Как изглеждаш, колата, която караш или хората, които познаваш? Пари, слава, власт или постижения?Защото аз имам всички тези неща и...Не мисля, че това е достатъчно.

Пейтън:Тогава кое е?

Брук:Мисля, че любовта...И тази любов може да бъде от момче или момиче, място или начин на живот...или дори от семейство...
Но къде ще я намериш зависи от теб.Къде ще намериш тази любов, Пейтън?!
BroOke^
всички мисли от филма са прекрасни worthy.gif това мн ми хареса в първи сезон ,защото не бях гледала сериалче,което да започва и да свършва с мисли. имам мн любими ,но те общо взето са същите като тези ,което вече сте писали , така че по - добре да не ги копирам отново..от последните два епизода ..това,което Пейтън казва на Лукас е просто жестоко rolleyes.gif
nel4ity
Охх....ми те всички са ми любими и във всички има много истина, но тъй като нямам много време ще напиша само една, която наистина много харесвам... happy.gif
Have you ever seen a picture of yourself and there is a stranger in the background?It makes you wonder how many strangers has pictures of you.How many moments of any other lifes we`ve been in...just think you can be a big part of someone elses life without even know it...
brooke_scott
ей някой може ли да ме намери от новия епизод (05х08) писмото на Пейтън и момента когато Брук е гола в колата на Оуен на английски
miim4eto
Here you are:
в колата...
Owen: I assume you're not high jacking me?
Brooke: You said you wanted to know what was under the clothes…
Owen: I was being existential…
Brooke: I was being literal…answer is.
Owen: (turning around) You make two fantastic points. (turns to face the wheel) I should be getting home.
Brooke: What?! You're turning down naked me? Nobody turns down naked me!
Owen: Relax! It was a joke. You win.
Brooke: Really?
Owen: Absolutely. Let's have sex Brooke Davis. Your place or mine?
Brooke: (starts putting her clothes on) As if! (leans forward)You haven't earned that bartender point yet. (kisses Owen on a cheek) Sleep tight. (gets out)
Owen: (looks surprised) What a girl…

и писмото...

Dear Molly, this is gonna sound a little strange but I'd like you to paint over my old closet door. The thing is there is never a time when you will be more honest, and your convictions will be stronger, and your motives will be more pure than they are right now. Which means you should chase whatever excites you. Be confident, and take risks, and paint over my words so you can start writing your own. My story may have inspired you, but I'm certain your story will inspire the next girl to live in our room. I want you to know you don't need somebody to write about you in order for your life to mean something. You can write about yourself… make your own destiny. Then years from now the next girl will keep what you write on that door long enough to remind you how inspired your life is. And you can tell that girl to paint over the door because you realize the words you wrote, the friends you had, the urgency you felt will always be there under the paint. The love you professed will always be there, the spark of something undeniable, a seed of hope, the truth for better or for worse burning fiercely just below the surface. Love Peyton.

smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Когато мечтите ти се сбъднат.... кой искаш да бъде човека, който да стои до теб?

Някой може ли дами я даде на английски мерси много!!!
brooke_scott
мерси мн miim4eto
Baba_Qga^
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 25 2008, 22:02) *
Когато мечтите ти се сбъднат.... кой искаш да бъде човека, който да стои до теб?

Някой може ли дами я даде на английски мерси много!!!

Peyton: Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who's standing next to you?
GreeN_dreaM
МмМ....дълго се чудих коя ми е любимата..и на края реших че ги обичам всичките страшно много както
и сериалчето... biggrin2.gif
sweet__stefi
някой може ли да напише мислите от 11 епизод(5 сезон)на бг и англ плс... rolleyes.gif
androlini
Цитат(sweet__stefi @ Mar 13 2008, 19:08) *
някой може ли да напише мислите от 11 епизод(5 сезон)на бг и англ плс... rolleyes.gif

Алберт Камус пише:"Благословени са сърцата на тези,kоито не се поддават". "Сърцата им никога няма да бъдат разбити". Но аз си мислех. Ако не бъдат разбити, значи няма и да се излекуват. А ако не се излекуват, няма да има и поука. А ако няма поука, няма да има и борба. Но борбата е част от живота. Значи ли това, че всички сърца трябва да са разбити?

А на английски .. по- добре някой да намери английски субтитри и да ти го копне оттам ..Поне ще е най-точно , а не ако се опитвам да ти го преведа rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.