това са една част от любимите ми мисли от One tree hill

които обичам адски много

„Това е върховият момент на човек, който поеме предизвикателството, управлява щастието си. Мечтите ти са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, трябва да поемем по пътя, който ни се предлага и да рискуваме.”
Както се случва понякога, един момент се нарежда и се навърта и остава за повече от момент. И звука спира и движението спира за повече,много повече от момент.И след това моментът си отива.
People that are meant to be together always find their way in the end./Broooke Davis/
Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гарван носи късмет.А ято гарвани предвещава нещастие.А гарван преди битка предвещава победа.”
„Някои вярват, че гарваните водят пътешествениците по пътя им. Други вярват, че да видиш самотен гарван носи късмет.Докато повече от един заедно предвещава неприятности.”
„Предполагам че не е изненада,че някой ще ни критикуват; ще ни наричат калпави родители.И по принцип ще са прави.И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 21 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта тида е истинска?”(Родителите на Хейли)
Хейли ми показа как можем да открием добро във всеки,ако му дадеш шанс.Ползата от съмнението.Понякога, хората те разочароват. Понякога те изненадват.Но не можеш да ги опознаеш преди да се вслушаш в сърцата им и това направи Хейли с Нейтън.Това трябва да направим ние за тях.”(Лукас)
Оливър Уендъл Холмс е казал:”Много хора умират преди да изпеят музиката си.Твърде често, защото се готвят за живото изпълнение.Преди да разберат, че времето тече.”
Някой някога е казал:”Добрите момичета си имат дневници.Лошите момичета нямат време.Аз просто искам да живея живот който ще запомня.Дори и да не го опиша.”
Натанаил Хаутърн някога е написал:”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Тенеси Уилямс е написал: ”Когато толкова много са самотни,невероятно егоистично е да си самотен сам.”
Джозеф Конрад е написал : „Кой знае какво е истинското щастие,не клишираната дума ,а истинският ужас.Самотниците, които носят маска най-нещастните бездомници прегръщат някой спомен или се вкопчват в някоя илюзия.”
Стивън Кинг е написал:”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не.Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак.Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
„… Да, да загубиш копнежа на сърцето си е трагично.Но да си възвърнеш този копнеж е всичко за което можеш да мечтаеш.Тази година си мечтаех за любов.Да се превърна в някой друг и да събудя сърце,което достатъчно време се е бояло да чувства.Желанието ми бе изпълнено.Ако това е трагично дайте ми още такива.Защото няма да го върна за нищо на света….”(Пейтън)
„В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една.”(Пейтън)
”Но гадното е следното: Че съдим за книгата по корицата. Вярно е,
понякога трябва да прочетеш всичко. А дори и тогава, може да не разбереш
всичко.”(Пейтън)
Айда Скот Тейлър някога е написала:"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло.И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.Живей в настоящето и го направи толкова
хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Истината е, че не обичам да мисля за колежа, защото това означава, че гимназията е свършила.След като завършим всички ще отидат да играят баскетбол, да пеят или да записват албуми.А аз трябва да започвам всичко отначало ... сама.Сигурна съм, че ще се оправя.Но както казах, не обичам да мисля
за това.(Брук)
В края на деня искам да бъда със семейството и приятелите си.Искам да играя баскетбол и да
отида в колеж.Не искам много, нали?(Лукас)
"Кажи здравей ма майка ми... мамо."(Пейтън)
По-голямата част от живота ни е серия от образи.Те минават както градовете,когато си на магистралата.Но понякога някой момент се застоява за секунда повече и ние знаем, че това е повече от
обикновен образ.Знаем, че този момент,всяка част от него ще живее завинаги.
Минаха 50 години,50 дълги години,откакто правих това.Като погледнах назад към това, което съм казал преди всичките тези години,към всички надежди и мечти, които съм имал,стигнах до извода, че ако нещата се развият така както си искал,ще успееш в живота.Тогава някои ще кажат, че аз съм се провалил.Важното еда не се натъжаваш от разочарованията в живота,да се научиш как да се освободиш от миналото си,и да разбереш, че не всеки ден ще бъде слънчев.Но когато се озовеш в дълбините на отчаянието,помни че това е само тъмнината на нощта,а в нея има звезди и тези звезди ще ти покажат пътя до дома.Затова не се страхувай да правиш грешки,защото в повечето случаи най-големите награди идват след катo направиш това, от което най-много се боиш.Може би ще получиш всичко, за което си мечтал.Може би ще получиш повече, отколкотонякога би могъл да си представиш.Никой не знае къде ще го отведе животът.Пътят е дълъг,но накрая разбираш,че пътуването е основната цел.
Да направиш крачка напред.Това е просто понятие.В общи линии означава да се издигнеш
над възможностите си,да се постараеш още малко,да покажеш, че си нещо специално,да направиш нещо такова.Животът понякога е особен -може да те притисне доста силно.Например когато си влюбен в някого,но той забрави да отвърне на чувствата ти.Когато най-добрата ти приятелка и гаджето ти
те оставят сама.Когато дръпнеш спусъка или запалиш огън и след това е късно да го върнеш обратно.Както казах, в спорта на това му казват'да направиш крачка напред'.В живота аз го наричам 'изблъскване на другите."
"От време на време хората правят крачка напред.Издигат се над възможностите си.Понякога те изненадват.И понякога те разочароват.Животът понякога е странен.Може да те притисне доста силно.Но ако се вгледаш по-отблизо,ще намериш надежда -в думите на децата,в стиховете на някоя песен и в очите на някой, който обичаш.И ако имаш късмет - искам да кажа,ако си най-големия късметлия в цялата планета -човека, който обичаш, ще реши да отвърне на чувствата ти.
Защо връзките са толкова трудни?
Защото едниственото по-трудно
нещо е да си сам.
Самотата е най-дълбокия факт от човешкото състояние
човекът е единственото същество, което знае, че е само.
Лошите момчета те лъжат,за да влязат в леглото ти,а добрите,за да влязат в сърцето ти.