DeeeDeee
Oct 5 2006, 20:45
(mirka @ Sep 29 2006, 23:42)

Такам,започна новия сезон и да се надяваме, че ще има още лафове и неща,които си струват да бъдат запомнени или най-малкото да си ги сложиш в Skype
Tова е всичко,което каза Лукас през 1 епизод(прибавям го към първата страничка )
: Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Или някой като най-добрата ми приятелкаХейли.Ако сте омъжени, последна година вгимназията и не знаете дали мъжът ви е жив,тогава бих казал, че света ви многоприлича на този на Хейли.Днес трябваше да е най-хубавияден в живота й.Изумително е как нещата могат да се променят само за един миг.Или, в този случай, за около29 минути.
Нещата, които отнемат 14 минути -Варенето на щраусово яйце.Видео клипът на Майкъл Джексън към песента 'Thriller'.За да стигнеш от моста Молина до болницата Три Хил също ти трябват 14 минути.В тези 14 минути трима души се лутат между живота и смъртта.На останалите от нас не ни оставанищо друго, освен да чакаме.Предполагам затова наричатстаята 'чакалня'.
Предполагам, че трябваше да кажа нещо.Каквото и да е...Уж ще ставам писател, а нито дума не ми идва наум.Но когато някой ти каже, че някак си си спрял да му липсваш-си се провалил, без значение от това,което ще кажеш.Трябваше да има нещо правилно.Нещо, което никой никога не е казвал,нещо, което можеше да промени това. "Съжалявам"-Не беше това.
Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Играя баскетбол, или поне играех.Имам гадже, или поне имах.Имам и най-добра приятелка.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Някой, който се опитва да открие пътя си.Някой, който се опитва да открие мястото си.Някой, който се опитва да открие себе си.Понякога е по-лесно да се чувстваш сякаш, си единствения на този свят,който се бори, който е обезсърчен,недоволен или едвам свързващ двата края.Това чувство е лъжа.Но ако поспреш, ако намериш кураж да се бориш всеки следващ ден,някой или нещо, ще те намери и ще оправи всичко.Защото на всички ни е необходима помощ, понякога.Някой да ни помогне да чуем музиката в света,да ни напомни, че нещата няма винаги да са такива.Този някой е някъде там.И този някой ще ви открие.
А пък на мен лично това много ми хареса,защото дава надежда за Брук и Лукас
Лукас :Мамо, ти си обичала Дан когато
сте били в гимназията, нали?
Карън :Странно, но да.
Лукас :Добре, знам, че вероятно не можеш да ми отговориш на този въпрос, но какво направи, когато той не те обичаше? Как го преодоля?
Карън :Когато го направя, ще ти кажа.
Може ли някой да бъде така добър да постне тези мисли на английски, както са оригинални
П.П. Не мога да намеря тема за субтитри да пиша вътре...
Ето това е супр от еп1 сезон 4
Маут:Докато не се изправиш срещу всички грешки,
които си направила никога няма да се промениш.
Рейчъл:Хората не се променят, Маут.
Маут:Но могат. Просто не го правят, защото
така е по-лесно.Вечно чакаме животът ни да започне,представяме си, че ще бъдем някой друг някой ден.Но след този инцидент,
загубата на Джими и Кийт какво чакаме?
seduction_55
Oct 6 2006, 16:00
(DeeeDeee @ Oct 5 2006, 21:45)

Може ли някой да бъде така добър да постне тези мисли на английски, както са оригинални
П.П. Не мога да намеря тема за субтитри да пиша вътре...

Заповядай:
Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Или някой като най-добрата ми приятелкаХейли.Ако сте омъжени, последна година вгимназията и не знаете дали мъжът ви е жив,тогава бих казал, че света ви многоприлича на този на Хейли.Днес трябваше да е най-хубавияден в живота й.Изумително е как нещата могат да се променят само за един миг.Или, в този случай, за около29 минути.
Нещата, които отнемат 14 минути -Варенето на щраусово яйце.Видео клипът на Майкъл Джексън към песента 'Thriller'.За да стигнеш от моста Молина до болницата Три Хил също ти трябват 14 минути.В тези 14 минути трима души се лутат между живота и смъртта.На останалите от нас не ни оставанищо друго, освен да чакаме.Предполагам затова наричатстаята 'чакалня'
"My name is Lucas Scott. I'm a senior at Tree Hill High School. Tree Hill is just a place somewhere in the world. Maybe it's a lot like your world, maybe it's nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you, or someone like my best friend Haley-if you're married, a senior in high school, and not sure if your husband's still alive. Then I'd say your world's a lot like Haley's. Today was supposed to be the best day of her life-but it's amazing how things can change in a blink of an eye…or in this case, about 29 minutes. Things that take 14 minutes: boiling an ostrich egg; Michael Jackson's "Thriller" video; It also take 14 minutes to get from The Marina Bridge to Tree Hill Hospital. In those 14 minutes, three lives hung in the balance. For the rest of us, there was nothing to do but wait. I guess that's why they call it the waiting room. Dan Scott is many things, the Mayor of Tree Hill, a once-great high school basketball player, and Nathan's father. He's also my father but he never claimed me-believe it or not, I got the better end of the deal. I was instead raised by my mom, with help from my Uncle Keith…until Keith's life was taken." Предполагам, че трябваше да кажа нещо.Каквото и да е...Уж ще ставам писател, а нито дума не ми идва наум.Но когато някой ти каже, че някак си си спрял да му липсваш-си се провалил, без значение от това,което ще кажеш.Трябваше да има нещо правилно.Нещо, което никой никога не е казвал,нещо, което можеше да промени това. "Съжалявам"-Не беше това.
"I guess I should have said something. Anything. I mean, for a guy who wants to be a writer, and to suddenly seem like no words had ever been written. But for someone to tell you that they somehow stopped missing you, you're pretty much screwed -- no matter what you say. See, there had to be something right? Something that no one had ever said in the history of the world, something that could change this." Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Играя баскетбол, или поне играех.Имам гадже, или поне имах.Имам и най-добра приятелка.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Някой, който се опитва да открие пътя си.Някой, който се опитва да открие мястото си.Някой, който се опитва да открие себе си.Понякога е по-лесно да се чувстваш сякаш, си единствения на този свят,който се бори, който е обезсърчен,недоволен или едвам свързващ двата края.Това чувство е лъжа.Но ако поспреш, ако намериш кураж да се бориш всеки следващ ден,някой или нещо, ще те намери и ще оправи всичко.Защото на всички ни е необходима помощ, понякога.Някой да ни помогне да чуем музиката в света,да ни напомни, че нещата няма винаги да са такива.Този някой е някъде там.И този някой ще ви открие
"My name is Lucas Scott. I'm a senior at Tree Hill High School. I play basketball -- at least I used to. I have a girlfriend -- at least I used to. And I have a best friend. Tree Hill is just a place somewhere in the world. Maybe it's a lot like your world, maybe it's nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you, or someone like you. Someone trying to find their way. Someone trying to find their place. Someone trying to find their self. Sometimes it seems like you are the only one in the world who's struggling, who's frustrated, unsatisfied, barely getting by. But that feeling's a lie. And if you just hold on, just find the courage to face it all for another day, someone or something will find you and make it all okay. Because we all need a little help sometimes-someone to helps us hear the music in their world, to remind us that it won't always be this way. That someone is out there. And that someone will find you."
Епизод 2
Има моменти в живота ни, когато сме изправени на кръстопът.Изплашени, объркани,без карта на пътищата.Изборите, които правим в тези моменти,могат да предопределят остатъка от дните ни. Разбира се, когато се изправим пред неизвестното,повечето от нас предпочитатда се обърнат и да се върнат. Но от време на време хората откриват нещо по-добро...нещо, открито отвъд болката да си сам...и отвъд смелостта и куража,нужни да допуснеш някой до себе си...или да дадеш на някой втори шанс.Нещо отвъд тихото постоянство на мечтата.Защото само, когато си поставен на изпитание,можеш да разбереш кой си всъщност.И само тогава разбираш кой можеш да бъдеш.Човекът, който искаш да бъдеш,съществува отвъд упорстването и вярата...и отвъд болката и страха,от това, което предстои да се случи.
DeSeRt^RoSe
Oct 10 2006, 13:18
Епизод 10 Сезон 3
Айда Скот Тейлър някога е написала:"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло.И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.Живей в настоящето и го направи толкова
хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Епизод 14 Сезон 3
По-голямата част от живота ни е серия от образи.Те минават както градовете,когато си на магистралата.Но понякога някой момент се застоява за секунда повече и ние знаем, че това е повече от
обикновен образ.Знаем, че този момент,всяка част от него ще живее завинаги
Епизод 1 Сезон 4
Предполагам, че трябваше да кажа нещо.Каквото и да е...Уж ще ставам писател, а нито дума не ми идва наум.Но когато някой ти каже, че някак си си спрял да му липсваш-си се провалил, без значение от това,което ще кажеш.Трябваше да има нещо правилно.Нещо, което никой никога не е казвал,нещо, което можеше да промени това. "Съжалявам"-Не беше това.
Епизод 3
Виждали ли сте своя снимка, а отзад да има непознат? Кара ви да се замислите колко непознати имат ваши снимки. В колко моменти от чужди животи сме присъствали? Били ли сме част от живота на някого,когато мечтата му се е сбъднала? Или сме били там, когато мечтата му е умряла? Продължили ли сме да се опитваме да влезем в живота на някого, сякаш е било писано, да сме там? Или снимката ни е изненадала?"Помислете си, може да сте голяма част от живота на някого, а дори да не знаете.
Josellyn
Oct 19 2006, 18:30
Важното е да не се натъжаваш от разочарованията в живота, да се научиш как да се освободиш от миналото си и да разбереш, че не всеки ден ще бъде слънчев. Но когато се озовеш в дълбочините на отчаянието, помни, че това е само тъмнината на нощта, а в нея има звезди, които ще ти покажат пътя към дома. Затова не се страхувай да правиш грешки, защото в повечето случаи най-големите награди идват след като направиш това, от което най-много се боиш. Може би ще си получиш всичко, за което си мечтал, може би ще получиш повече отколкото някога би могъл да си представиш. Никой не знае накъде ще го отведе животът. Пътят е дълъг, но накрая разбираш, че пътуването е основната цел. - Whitey
Написах го на картичката за рождения ден на майка ми и тя се разплака. Това наистина е едно от най-добрите неща, казвани в сериала.
sladuranka
Oct 19 2006, 22:01
Може ли някой да постне на Български диалога м/у Скилс и Лукас на баскетболното игрище в 3-и епизод. Онзи момент дето разсъждават какво би било ако не бяха напускали игрището и като говориха за отбора и Брук. Той беше много готин и смислен

. Ще съм ви мн благодарна

.
brooke'n'lucas
Oct 21 2006, 16:03
Лукас: Знаеш ли, Устата ми каза, че му се иска да не сме напускали това игрище.
Скилс: Мислиш ли, че е прав?
Лукас: Мисля си, че нещата щяха да са по-лесни. Ако не се бяхме махнали, нямаше да загубя Брук. Два пъти. Кийт и Джими щяха още да са живи.
Скилс: Мислиш по глупав начин, човече. Ако не беше напуснал това игрище, нямаше да се събереш с Брук. Два пъти. Брат ти все още щеше да е един непознат за теб. А рок звездата, Хейли Скот, щеше да е все същата зубърка Хейли Джеймс. Не можеш да се скриеш от живота.
В края на краищата, трябва да го живееш.
04х04
Има времена, в които животът на всеки се обърква. В този отчаян момент, трябва да избереш посоката си. Борим се да останем на пътя... докато други ти казват кой си ти. И ли някой който прилича на теб. Ще се гордееш ли с избора си? Или ще намериш нов път. Всяка сутрин избираш... да продължаваш напред. Или просто да се откажеш.
Идва момент, когато всеки живот излиза от пътя... И кой ще бъдеш ти в този момент на отчаяние? Ще отпуснеш ли защитата си и намериш утеха в някой неочакван? Дали ще достигнеш? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си.
YOU & ME
Nov 2 2006, 20:21
еи спр яка теми4ка! искам само да ви питам не6то дето т1рся мн отдавна има6е един цитат к1дето бяха използвани думи от алиса в страната на 4удесата на Луис Карол се6та ли се някои?
Благодаря предварително
ludoto_mimi
Nov 2 2006, 21:07
(YOU & ME @ Nov 2 2006, 20:21)

еи спр яка теми4ка! искам само да ви питам не6то дето т1рся мн отдавна има6е един цитат к1дето бяха използвани думи от алиса в страната на 4удесата на Луис Карол се6та ли се някои?
Благодаря предварително
Като за начало, добре дошла. От полза ще е да прочетеш
Правилата на форума, където се казва, че писането на кирилица е
задължително.
CiNdEreLLa``
Nov 2 2006, 21:19
"Лошите момчета те лъжат,за да влязат в леглото ти , а добрите,за да влязат в сърцето ти"
"Sometimes the last person you want to be with is the one you can't be without"
"Destiny has a way of finding you!"
"Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време.Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша!"Това е малка част от мислите,които ме кефкат в сериалчето
Anastasia
Nov 5 2006, 00:29
Брук:girls just want somebody to want them back
това от кой епизод е?
aablagov
Nov 11 2006, 03:20

Нз защо но мислите на Лукас са наи-добри нз защо може би защото е главен герои ли ?!?!?Амь този човек много се долижава до реалноста и може би до моята реалност
Епизод 6
Животът идва при нас от тъмнината. През това време трябва да се борим да намерим куража да се изправим срещу него.
Когато животът се изправи срещу вас от тъмнината... с кой ще изберете да се изправите срещу нея? Ще ли някой на който имате доверие? Или ще бъде някой, който е мъдър? Ще ти помогне ли тяхната любов да ги заведеш до светлината? Или ще излязат от пътя си в тъмнината? Ще направят ли добър избор? Или тази личност ще бъде, някой неизпитан? Някой нов.Животът идва при нас от тъмнината. Когато това стане... Има ли някой в живота ти на който можеш да се довериш? Някой, който ще се грижи за теб, когато се подхлъзнеш и паднеш. И в този момент...ще ти даде сила да се изправиш срещу страховете си сама.
YOU & ME
Nov 11 2006, 20:52
Много ми хареса точно това от последния епизод.Някои ще може ли да ми го извади на английски
ivelin4eto
Nov 18 2006, 18:13
Епизод 7
Разкаянието идва във всякакви форми и размери. Някои са малки... сякаш сме направили нещо лошо поради добра причина... Някои са по-големи... сякаш сме предали някой приятел. Някои от нас бягат от болката, чудейки се дали взимат правилното решение. Някои от нас имат малко време за разкаяние, защото гледат напред към бъдещето. Понякога трябва да се борим, за да преодолеем миналото. А понякога заравяме разкаянията си... и си обещаваме да се върнем в правия път. Но най-големите ни разкаяния... не са относно нещата, които сме направили... а за нещата, които не сме направили. За нещата, които не сме казали... и които са щели да спасят някой, за който ни е грижа. Особено, когато видим, че зловещата буря се задава по този път.
Bloody_Tears
Nov 18 2006, 18:59
Тези,за които се сещам сега са:
Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Или някой като най-добрата ми приятелкаХейли.Ако сте омъжени, последна година вгимназията и не знаете дали мъжът ви е жив,тогава бих казал, че света ви многоприлича на този на Хейли.Днес трябваше да е най-хубавияден в живота й.Изумително е как нещата могат да се променят само за един миг.Или, в този случай, за около29 минути.
Нещата, които отнемат 14 минути -Варенето на щраусово яйце.Видео клипът на Майкъл Джексън към песента 'Thriller'.За да стигнеш от моста Молина до болницата Три Хил също ти трябват 14 минути.В тези 14 минути трима души се лутат между живота и смъртта.На останалите от нас не ни оставанищо друго, освен да чакаме.Предполагам затова наричатстаята 'чакалня'.
Има моменти в живота ни, когато сме изправени на кръстопът.Изплашени, объркани,без карта на пътищата.Изборите, които правим в тези моменти,могат да предопределят остатъка от дните ни. Разбира се, когато се изправим пред неизвестното,повечето от нас предпочитатда се обърнат и да се върнат. Но от време на време хората откриват нещо по-добро...нещо, открито отвъд болката да си сам...и отвъд смелостта и куража,нужни да допуснеш някой до себе си...или да дадеш на някой втори шанс.Нещо отвъд тихото постоянство на мечтата.Защото само, когато си поставен на изпитание,можеш да разбереш кой си всъщност.И само тогава разбираш кой можеш да бъдеш.Човекът, който искаш да бъдеш,съществува отвъд упорстването и вярата...и отвъд болката и страха,от това, което предстои да се случи.
Идва момент, в който животът на всеки oт нас излиза извън релси. В този отчаян момент, трябва да изберете посоката си. Ще се борите ли да останете в пътя? Докато другите ви казват кои сте? Ще се промените ли? Ще се гордеете ли с избора си?Или ще намерите нов път?
Идва момент, в който животът на всеки от нас излиза извън релси.В този отчаян момент, кой ще бъдете вие?Ще намалите ли защитата си?Ще намерите ли утеха в някой неочакван? Ще достигнете ли до целта си? Ще се изправите ли срещу най-големите си страхове смело? Ще продължите ли напред с вяра?Или ще се поддадете на тъмнината в душата си?
Разкаянието идва във всякакви форми и размери. Някои са малки... сякаш сме направили нещо лошо поради добра причина... Някои са по-големи... сякаш сме предали някой приятел. Някои от нас бягат от болката, чудейки се дали взимат правилното решение. Някои от нас имат малко време за разкаяние, защото гледат напред към бъдещето. Понякога трябва да се борим, за да преодолеем миналото. А понякога заравяме разкаянията си... и си обещаваме да се върнем в правия път. Но най-големите ни разкаяния... не са относно нещата, които сме направили... а за нещата, които не сме направили. За нещата, които не сме казали... и които са щели да спасят някой, за който ни е грижа. Особено, когато видим, че зловещата буря се задава по този път.
nun4eto
Nov 18 2006, 22:04
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Nov 18 2006, 18:59)

Тези,за които се сещам сега са:
Идва момент, в който животът на всеки oт нас излиза извън релси. В този отчаян момент, трябва да изберете посоката си. Ще се борите ли да останете в пътя? Докато другите ви казват кои сте? Ще се промените ли? Ще се гордеете ли с избора си?Или ще намерите нов път?
Идва момент, в който животът на всеки от нас излиза извън релси.В този отчаян момент, кой ще бъдете вие?Ще намалите ли защитата си?Ще намерите ли утеха в някой неочакван? Ще достигнете ли до целта си? Ще се изправите ли срещу най-големите си страхове смело? Ще продължите ли напред с вяра?Или ще се поддадете на тъмнината в душата си?
Искам само до те питам тази мисъл на подписа ти от кой епизод е сезон е?
Bloody_Tears
Nov 20 2006, 17:00
От 4 сезон,1 епизод.
YOU & ME
Nov 21 2006, 11:16
Животът не отстъпва пред теб, докато ти не го накараш да отстъпи.
SweetDreams
Nov 25 2006, 22:53
Светът,който желаеш може да бъде спечелен! Той съществува! Той е реален! Той е възможен! Той е твой! - Много ми допада тази мисъл
*AdDiCTeD*
Nov 26 2006, 16:55
Всички мисли са наистина значими... но на мен любимата ми е Нейтънската вариация на мисълта на Пейтън в началото на трети сезон .. - "В този момент има 6 милиарда, 502 милиона, 867 хиляди и 120 човека в света. Повече или по-малко. А понякога всичко, от което се нуждаем е един. За добро или за зло...". Казва я в началото на последния епизод на трети сезон и... ъмм, много дарк усещане ми създава.
nun4eto
Nov 27 2006, 21:58
Може ли мисълта от 8 епизод 4 сезон?
nadezhda_had
Nov 27 2006, 22:33
нямаше специално някакни думи
май свърши доколкото си спомням Пейтън каза на Лукас че го обича ,но не съм сигурна
Syleena
Nov 28 2006, 12:02
на мен мн ми харесват повечето ю, но мн ми допадна където Джейк каза на Пейтън: "i could hold you forever and it still wouldnt be enough"

а и м/у другото -не се заяждам,ама in the end of the day на бг се превежда не6то от сорта на "в крайна сметка"
girl_from_hell
Nov 29 2006, 01:27
ау ама вие тука и си ги събирате освен, че казвате кой са ви любмите браво браво
а на мен много ми харесват нещата, които брата на Пейтан каза за хората, за страха, за света хував персонаж беше дано да се върне не му е минало времето още
KRIKONDI
Dec 1 2006, 21:09
Това са реплики от новия 4 сезон,епизод 2:
Много са смешни,а Нейти както винаги ме разби от смях!!!
Хейли:-Мислиш ли, че майка ти е шпионин?
Или сводник?
Нейтън:- Какво?
Х- Ту има оръжие.
Х- Да, тя е опасна.
Н- За какво говориш?
Х-Днес майка ти беше
в кафенето с пистолет.
Х-О, да и той гръмна!
Н-Какво? Има ли пострадали?
Х-Не, слава Богу.
Н-Невероятно.
Н- Ще говоря с нея.
Х- Сега?
Н-Не.
Х-Добре, но тя се държи странно,
а и има девет милиметров пистолет.
Н-Разбирам, Хейли, но плейофите
са следващата седмица,а и майка ми е възрастен човек.
Предполага се, че и двамата ми
родители са възрастни.
Х-Тогава къде отиваш?
Н-На игрището.
Х-Нейтън, коляното ти...
майка ти напълно откача!
Н-Аз съм детето, Хейлс.
Омръзна ми да оправям
проблемите на родителите ми.
Ако не е баща ми
с ограничителната заповед,
ще е майка ми с пистолет
Невероятни са.
Единствената ми надежда,
единственият ми шанс,
е ако играя добре
половината от тези плейофи,
ще взема стипендия и ще се махна
далеч от тези двама ненормалници.
Трябва ли майка ми да има оръжие? Не.
Но ще позволя ли на глупостта й
или на каквото и да е
да ми пречи да осъществя мечтите си?
В никакъв случай.
Н- До скоро.
Х- Чао.
ludoto_tedi
Dec 4 2006, 02:59
8-ми епизод 4-ти сезон
Уайти Дюрам:
Надявам се,че осъзнавате, че ни остава още един мач.
Нека ви кажа нещо. Тази награда значи много за мен.
Може да съм отдал целия си живот на този отбор...
Но играчите... играчитe са ми дали много повече.
Знаете, че баскетболът е първата ми любов.
И както повечето от вас знаят, не можеш да забравиш първата си любов.
Единственото нещо, за което съжалявам е, че не мога да споделя този чудесен момент...
с другата любов в живота ми...
покойната ми съпруга, Камила.
Камила беше единственият човек,който наистина ме разбираше.
Когато бях с нея всичко друго беше без значение за мен.
В момента, в който я срещнах,разбрах, че това беше моето бъдеще.
И знаех, че няма човек, който можеше да застане между нас.
Знам, че Камила би харесала тези момчета.
Искам да благодаря на тях...
и на всички вас...
за това, че ми позволихте...
да прекарам живота си с първата си любов.
Благодаря ви!
Secretly
Dec 4 2006, 23:21
Мн яка темичка .Всички мисли ми харесват
bo7evka
Dec 16 2006, 16:22
Епизод 3
Е.Е.Къмингс някога е написал:"Да бъдеш никой,но себе си,в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие."
спред мен това е най-хубавата
Bloody_Tears
Dec 16 2006, 18:23
Някога чудили ли сте се какви следи оставяте през живота си?Дали един живот може да промени света?
И дали изборите,които правим имат значение.Аз вярвам,че имат значение.Също така вярвам,че един човек може да промени живота на много хора.За добро,или за лошо...
...Ако загубите,губите.Но не губете по този начин.Играейки егоестичко.Биейки се по между си на игрището.Обещавам ви,че ще го носите със себе си.Ще го носите в себе си.
В центъра на събитията е треньор Уайти Дюрам.Седи си сам и обмисля нещата.дами и господа,Рейвънс са щатски шампиони...И всички в залата са просълзени.... Всеки път като гледам края на 9 епизод и плача.Особенно на тези реплики
SLID3ra
Dec 17 2006, 16:30
WELCOME TO TEAM BROOKE!!!
Рулира тая реплика както и брук де
нещо подобно ми се случи лятото
deni4kka
Dec 18 2006, 17:15
"What I wanted? I wanted you to fight for me! I wanted you to say that there was no-one else you could ever be with and that you'd rather be alone then without me"
Тази реплика ме трогва, а също и тази : "Kогато сърцето ти е разбито трябва да се бориш за да си сигурен, че още си жив.Болката която изпитваш е живота!"
докато 4етях вс не6та които сте написали и все едно гледах тези моменти наново и си ги припомних и някак ми стана....нз как да кажа...4удех се коя ми е любимата реплика от отх ноооо не мога да избера вс са мн то4ни.. и дълбоки....и верни....и именно те са 4аст от уникалността на сериал4ето,което мн оби4аме!!!!!!
miss_sema
Dec 22 2006, 23:33
харесва ми тази мисъл,наред с всички останали
Сезон 2 Епизод 2
T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”
някой може ли да ми я даде на английски?
girl_from_hell
Dec 22 2006, 23:50
(miss_sema @ Dec 22 2006, 23:33)

Сезон 2 Епизод 2
T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”
и на мене много ми харесва тази мисъл и също бих и се зарадвала на английски
androlini
Dec 24 2006, 21:46
QUOTE(girl_from_hell @ Dec 22 2006, 23:50)

QUOTE(miss_sema @ Dec 22 2006, 23:33)

Сезон 2 Епизод 2
и на мене много ми харесва тази мисъл и също бих и се зарадвала на английски
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically to those who hardly think about us in return.
miss_sema
Dec 24 2006, 22:32
androlini, благодаря
![36_1_55[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/36_1_55[1].gif)
.целувки
GanGsteR
Jan 11 2007, 23:08
Номер едно!!! ---> Всеки ден в който чакаш, е поредният ден който никога няма да си върнеш обратно!
VanityFair
Jan 11 2007, 23:32
има разлика м/у цитати и мисли ...........
WestStar
Jan 12 2007, 01:51
те пак са мисли, но не на героите от сериала, ами на хора като Стайнбек... Така, че не се сбъркали, като са наименували така темата...
Браво за старанието, аз също си ги имам, но не знаех за този форум и всичко това..
WestStar
Jan 18 2007, 16:59
Сезон 4, Епизод 11:
Имали ли сте сън, който изглежда толкова реален, че... когато се събудите да не знаете на какво да вярвате... Какво би направил, ако това, което си мислел, че е истина, не е било? А това, което си мислел, че не е истина, е било. Ще останеш ли в съня си с надеждата да намериш по-добра реалност? Понякога......животът е по-странен от сънищата ни. Единственият начин да се събудиш... е да се изправиш срещу това, което се крие в теб. И можете само да се надявате, че в тези мрачни моменти...
...няма да бъдете сами.
ПОКЛОН!!!
Благодаря на авторите на всичко това, че ми дават музата да мисля за всичко това..... докато му е време..
...и докато не остана сам
nun4eto
Jan 18 2007, 18:25
ПОКЛОН!!!
Благодаря на авторите на всичко това, че ми дават музата да мисля за всичко това..... докато му е време..
Ама тфа част ли е от мисълта?
WestStar
Jan 18 2007, 20:51
QUOTE(nun4eto @ Jan 18 2007, 18:25)

ПОКЛОН!!!
Ама тфа част ли е от мисълта?
Не....допълнил съм... И мисля, че се разбира от само себе си, че не е...

Оправих го
Мислех да добавя мисълта от 11 епизод,но виждам, че сте ме изпреварили
А колкото до заглавието на темата-мисля че забележката е неуместна.Използвани са както мисли на различни известни хора така и реплики на героите, които също са мисли все пак
dragonita
Jan 21 2007, 12:24
ето и няколко от мен

Nathan Scott
You know for most of my life I would have gone through this alone, but then I met you. And I finally found someone I could depend on like I've got this. So I guess I called you 'cause I wanted to know if that was still there.
Nathan Scott
You realize I wouldn't be in this situation if it wasn't for you. If you'd stayed in your place at the river court I never would have met Haley. You ruined my life, man. You'd better watch your back.
Deborah Scott
She's young enough to be your daughter, and in this town, she might just be.
Dan Scott
I should apologize. But I won't.
Dan Scott
Somewhere along the line, I started hurting the people I care most about, and I can't figure out how to stop.
Lucas Scott
As happens sometimes a moment settled and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped for much, much more than a moment. And then the moment was gone.
Lucas Scott
Ida Scott Taylor once wrote: Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.
Brooke Davis
Here's my philosophy on dating. It's important to have somebody that can make you laugh, somebody you can trust, somebody that, y'know, turns you on... And it's really, really important that these three people don't know each other.
Nathan Scott
So you want me to tell you something about myself? I don't have anything to say. Even if I did you'd be wrong to believe me. Trust is a lie. Nobody ever knows any more.
Haley Scott
You should've thought of that last night. You know I keep... I keep putting myself out there and you keep blowing it and it's probably a good thing because at this point there is nothing that you can say or do that's gonna surprise me!
Haley Scott
Be careful with his heart.
It's more fragile than you think.
Peyton Sawyer
I want to draw something that means something to someone. Like when you go see a really great band live for the first time and no one is saying it but everyone's thinking it... I want to draw that feeling, but I can't.
Brooke Davis
[to Haley] Sometimes people play hard to get to know that the other person's feelings are real.
Brooke Davis
The "Hey, let's hook up after the game" nod. You wanna know what I think? I think Nathan likes tutor girl, tutor girl likes Lucas, and I know I like Lucas, and I have no idea who the hell you like any more so this has been turned into one big love... rectangle plus one... whatever that is!
Brooke Davis
Okay, guy in need of a clue. Here's one. Women send signals. That was a brush off. Before you dip into your shallow pool of wit let me paint us a picture and save us both the trouble. Here's your evening. You are going to slink back off to your buddies, laugh this off, get wasted, go home, and make nice with yourself. But don't be thinking of me, because even your fantasy of me, isn't interested in you.
Brooke Davis
Lucas was my gangrene-infected, amputated limb.
Ето и "прозренията" от 12 епизод.
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти, че очакваш винаги да е там. Защото не можеш да си спомниш момент от живота си когато не е била там.Но тогава, един ден, почувстваш нещо друго.И не ти се струва редно,защото не ти е познато.И в този момент осъзнаваш, че си щастлив.
Щастието идва под много форми.В компания с добри приятели.В чувството, което изпитваш когато сбъднеш нечия мечта. Или когато си върнеш надеждата.Няма нищо лошо да си позволиш да бъдеш щастлив. Защо никога не знаеш колко може да продължи.
**Sophia**
Jan 26 2007, 12:56
Абсолютно всички мисли от сериала са ми любими.Всички са точно на място и са Супер!;)
Но ето някои които ми харесват много,ама много...
Е.Е.Къмингс някога е написал:"Да бъдеш никой,но себе си,в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие.
"Вярата, че се справяш е половината битка".![1eyeb[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1eyeb[1].gif)
Чарлс Буковски е написал :”Винаги ще се намери нещо,което да разруши живота ни.Зависи само кое или какво ще ни отркие първо.Човек винаги е готов
да бъде отнесен.”
„В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
Хенри Джеймс е написал:'"Не се страхувай от животa!Повярвай, че той си заслужава да се живее и вярата ти ще превърне това във факт. "
Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Играя баскетбол, или поне играех.Имам гадже, или поне имах.Имам и най-добра приятелка.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Някой, който се опитва да открие пътя си.Някой, който се опитва да открие мястото си.Някой, който се опитва да открие себе си.Понякога е по-лесно да се чувстваш сякаш, си единствения на този свят,който се бори, който е обезсърчен,недоволен или едвам свързващ двата края.Това чувство е лъжа.Но ако поспреш, ако намериш кураж да се бориш всеки следващ ден,някой или нещо, ще те намери и ще оправи всичко.Защото на всички ни е необходима помощ, понякога.Някой да ни помогне да чуем музиката в света,да ни напомни, че нещата няма винаги да са такива.Този някой е някъде там.И този някой ще ви открие.![1clap[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1clap[1].gif)
Някога сънували ли сте сън, който е изглеждал толкова реален, че когато сте се събудили не сте знаели в какво да вярвате?Какво би направил, ако това, което си мислел, че е истина, не е било?А това, което си мислел, че не е истина, е било.Ще останеш ли в съня си с надеждата да намериш по-добра реалност?Понякога животът е по-странен от сънищата ни.Единственият начин да се събудиш е ,да се изправиш срещу това, което се крие в теб.И можете само да се надявате, че в тези мрачни моменти няма да бъдете сами.