Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Wow Addons
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
f0rgy
Адоните са добавки чиято цел е да подпомогнат играта на играча.Има много и различни адони,някои от които напълно безсмислени.Това е темата за всички адони,които позлвате и мислите за добри smile.gif
Адоните се разархивират и се екстрактват в папката на играта -> World of Warcraft\Interface\AddOns (при мен D:\Gamez\World of Warcraft\Interface\AddOns )
Много е важно да активирате адоните.Това става след като стигнете до мястото където си избирате герой,долу в дясно има бутон Addons.Избирате го,и задължително слагате тикче на "Load out of date addons"

Ето адоните,които аз ползвам и мисля,че вършат много добра работа smile.gif

Задължителния за всички(според мен)

Koordinator

Той разделя картата на кординатни точки,като така може да кажете на приятел къде точно се намира даден предмет/човек или просто да видите от някой помощен сайт адждеба къде е края на пустия куест smile.gif

X-Perl UnitFrames

Тотална промяна на интерфейса,предлага много по-удеобен такъв,особенно за рейтове.Може да се контролира почти всичко,големина,кои барове да показва,прозрачност и още много smile.gif

MobInfo-2 (includes MobHealth)

Това също е много добър адон.Показва колко кръв имат противниците ви.Също така покзва много други работи за тях,какво пускат,какъв % е шанса да го пусне колко деймидж прави и още много smile.gif

И естествено един от най-важните:

Cartographer

Получавате висчки карти-разкрити,може да зададете да ви се показват всички мини и билки.Карти на всички инстанции + списък на това,което пускат босовете.Много,много полезен адон smile.gif

Това са адоните,които ползвам в момента smile.gif

П.С.Още адони тук.Също така има аддони предназначени за специалните класове.Разгледайте и си харесайте. smile.gif
ogata
Като играх преди , ползвах и това smile.gif
FrAgMaKeR
Много полезни аддони, аз си се чудя какви са тия кординати и как ги изчисляват тия хора, то си имало кординатор.. biggrin.gif
bluelemon
Единствено координатора мисля че ще ползвам. Другото си е чийтване smile.gif трябва да се гърчи човек.
Няко пробвал ти е този add - QuestHelper? Изглежда много добре и няма да се лута човек да си търси куестовете.
f0rgy
QUOTE(bluelemon @ Apr 21 2008, 15:44) *
Единствено координатора мисля че ще ползвам. Другото си е чийтване smile.gif трябва да се гърчи човек.
Няко пробвал ти е този add - QuestHelper? Изглежда много добре и няма да се лута човек да си търси куестовете.

Куест Хелпер помага много...пък тва за чийт,не го казвай... mrgreen[1].gif

----

Едно много добро пакче от аддони( което и аз ползвам в момента), ето ги и самите тях ( всички са за WoTLK) smile.gif

1.Cartographer
Всички зони разкрити + карти на инстанциите и инфо какво пада от всеки бос в тях smile.gif (няма го на скрийна долу )
2.Dominos
Възможност за пренареждане на баровете по ваше желание ( има го на скрийна долу )
3.FlightMap
Няма да обикалята и да търсите пустия флаит мастър, защото този аддон показва къде са всичките ФМ-та във всички зони ( няма го на скрийна )
4.OmniCC
Показва колко от куулдауна остава от вашите скилове/предмети ( има го на скрийна )
5.X-Perl
Този юнит мод променя изцяло визията на вашия Уоу - към по-добро! С множество функции при рейдване, левълинг и т.н. ( има го на скрийна )

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.