Адоните се разархивират и се екстрактват в папката на играта -> World of Warcraft\Interface\AddOns (при мен D:\Gamez\World of Warcraft\Interface\AddOns )
Много е важно да активирате адоните.Това става след като стигнете до мястото където си избирате герой,долу в дясно има бутон Addons.Избирате го,и задължително слагате тикче на "Load out of date addons"
Ето адоните,които аз ползвам и мисля,че вършат много добра работа
Задължителния за всички(според мен)

Той разделя картата на кординатни точки,като така може да кажете на приятел къде точно се намира даден предмет/човек или просто да видите от някой помощен сайт адждеба къде е края на пустия куест

Тотална промяна на интерфейса,предлага много по-удеобен такъв,особенно за рейтове.Може да се контролира почти всичко,големина,кои барове да показва,прозрачност и още много

Това също е много добър адон.Показва колко кръв имат противниците ви.Също така покзва много други работи за тях,какво пускат,какъв % е шанса да го пусне колко деймидж прави и още много
И естествено един от най-важните:

Получавате висчки карти-разкрити,може да зададете да ви се показват всички мини и билки.Карти на всички инстанции + списък на това,което пускат босовете.Много,много полезен адон
Това са адоните,които ползвам в момента
П.С.Още адони тук.Също така има аддони предназначени за специалните класове.Разгледайте и си харесайте.