Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук + Оуен... или просто BROWEN! :)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
Sway

Такаам, досега не съм видяла във форума темичка нито за Оуен (Joe Manganiello ) нито за новоизлюпената двойка БРОУЕН, която наистина ми изпълни сърцето на няколко пъти. По мое мнение идеята на Марк да намери точно такъв мъж на Брук беше страхотна и макар че в последните серии Оуен го нямаше, все още не е изключено той да се върне в сериала и да се задълбочат нещата между него и Брук smile.gif Реших да пусна тази темичка, за да си каже всеки мнението за тях, харесвате ли ги като двойка, отиват ли си според вас, смятате ли че тръпката и искрите между тях са истински... smile.gif

Според мен те са невероятни като двойка. Ето и малко причини да бъдат заедно...

1. Защото Оуен иска да види 'какво има под всички тези дрехи, Брук Дейвис'
2. Защото той я закриля.
3. Защото се канеше да й купи рокля.
4. Защото не харесва начина, по който майка й се държи с нея.
5. Защото успява да я заплени само с един продължителен поглед...
6. Защото е секси почти наравно с нея!
7. Защото за една истинска жена трябва истински мъж.
8. Защото не я пусна да се прибира с колата след като беше пила.
9. Защото е достатъчно остроумен и дори тя не може да го затапи smile.gif ...

Tвърде вероятно е в бъдещите серии да гледаме Оуен и Брук smile.gif Ето какво казва самият Joe в майспейса си по този повод:

ATTENTION ALL "BROWEN" FANS

I just wanted to take a moment and first of all say THANK YOU!!! from the bottom of my heart for the avalanche of support from all of the OTH fans all over the world! I am truly humbled and excited every day by all of your kind words. I have worked on some HUGE projects in my career and THERE ARE NO FANS ON THE PLANET BETTER THAN ONE TREE HILL FANS!!! YOU ARE THE BEST!!! I absolutely cannot say that enough! As you all may or may not know by now, my last episode of OTH was 5.11 that aired on May 11th. It wasn’t intended to be my last, in fact I was asked to shoot 5.14 but couldn’t due to scheduling conflicts for BEHIND ENEMY LINES 3, which I am shooting presently in Puerto Rico. There has been such an outpouring of support for me and my character "Owen" that I wanted to make sure that everyone knew where to voice their support. I would love nothing more than to keep shooting ONE TREE HILL the second I am done with my movie here and on into season 6. So... if you want to see more "Browen" then please write to Vanessa at: jmanganielloonline@gmail.com Vanessa will be attending James Lafferty’s charity basketball game in a few weeks and plans to give Mark a scrapbook full of all of the responses she gets. So let your voice be heard and... GO BROWEN!!!

Самият актьор казва, с една дума, че ако феновете подкрепят тази двойка, изпращайки мнението си на jmanganielloonline@gmail.com, после тези писма ще бъдат събрани и преоставени на Марк Шван, за да реши той дали Оуен пак да се появи в шоуто - този път за повече развитие и сцени! smile.gif

Очаквам мнението ви и тук за сладурите БРОУЕН smile.gif

Саундтрак БРОУЕН

Eто една снимчица от партито по случай 100-тният епизод на ОТН, на нея са Джо и София... адски красиви!

Биха били страхотна двойка и в живота rolleyes.gif

Фенове дотук:

1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
15.anji_banji
16. fenkanabrooke
17.miim4et0
18.moni_hs
19. avalanche
20.vesko_oth_fen
21.mixmaxshow
22.peyton_lucas_brooke
23.naley_
24.traiana
25.za_psihoto^f
26. Мая
27. badbaby22
28.dragon_girl
29.A_L_E_X
30. selena_rs
31.Kaтето
32.DeViL_AsS
33. {BrookeDavisForever}
Mr. Winchester
Хм... Суей, браво за темичката...Страхотна двойка се очертава от тях wink.gif

1. Sway
2. Mr. Winchester
mimi_k5
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
brooke_scott
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott

С-р са сладки двамата, аз мн ги харесвам като двойка и се надявам да се върне Оуен. Просто почти перфектно си пасват (Брукас рулз все пак mrgreen[1].gif ) и дано да имаме още моменти с тях! happy.gif
ani4ka_89
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89

Много са ми сладки като двойка. Още от самото начало, когато сценаристите загатнаха за това адски много им се зарадвах. Абсолютни сладури. Дано все пак да има развитие по тази история.
`BruKas`
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`

Ами тъй като се видя че не може вече Брукас... Съм съгласна Брук да бъде с Оуен.. пасват си smile.gif А и ще се радвам най-сетне Брук да намери щастието си с някой които наистина я цени! иначе Брукас форевър biggrin.gif tongue.gif
BaRbInCeTo
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7.BaRbInCeTo
Лукас вече не я заслужава както не заслужава и Пейтън и др момичета затова GO BOWEN worthy.gif
kalin4eto_
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
gerencetyyy
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
TuxChYyY
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
ShAkEr
Макар че бях твърдо зад Брукас,след като се появи Оуен мисля,че той е много по-подходящ за Брук,отколкото Лукас...Go Browen!!!
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr

biggrin2.gif
fenkanabrooke
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11.fenkanabrooke

Искам най-доброто за Брук и то определено не е Лукас. Мисля, че с Оуен са много хубава двойка. Дано нещата между тях станат по- сериозни.Той ми липсва в последните серии. GO BROOKE! worthy.gif worthy.gif
vasinka_{P}
Tова е единствения човек, от всички изредили се до сега като партньори на Брук, който ми допада и който мисля че е подходящ за нея smile.gif

1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
Marissa Cooper
Абсолютно и изцяло съм съгласна с мнението на Sway.. Точно и ясно го каза smile.gif

1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper

[dEs]
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91

Страшно са секси заедно. Дано той да се върне по нататъка. На нея и трябва мъж на място... Леле какъв мъж само...
Tedds
И аз съм твърдо Брукас фенка,но то се е видяло че те нямат шанс вече sad.gif Оуен и Брук си отиват и са сладури,много хубава двойка са smile.gif
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
anji_banji
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
15.anji_banji
fenkanabrooke
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
15.anji_banji
16fenkanabrooke
miim4eto
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
15.anji_banji
16fenkanabrooke

17.miim4et0

Дано да се получи нещо истинско между тях. Брук наистина го заслужава, мисля че е перфектния мъж за нея smile.gif
Sway
Вчера изпратих email на въпросната Ванеса относно BROWEN. Писах й, че образът на Брук е прекалено интересен и страстен за да бъде просто нечия... приятелка. И доста други неща за Оуен и Брук. Върнаха ми следният email:
Цитат
Vanessa Larin to me :

thank you for the letter. it will be in the scrapbook that will be given to Mark.

Така че, Марк Шван ще получи всички писма изпратени на този мейл: jmanganielloonline@gmail.com
които се отнасят в подкрепа на Брук и Оуен. Оттам нататък той ще реши дали пак да покани Joe Manganiello в сериала за до края на пети и за шести сезон.

Хора, ако всеки от нас пусне по едно писъмце, дори да пише само едно изречение в подкрепа на Броуен, това би помогнало Оуен да остане и да гледаме развитието на една потенциално страхотна и много секси двойка в сериала! smile.gif

Ако някой не се справя добре с английския, нека ми прати текста на български, аз ще го преведа и ще му го препратя на английски! smile.gif
brooke_scott
не мисля, че на Марк ще му пука от тия писма, дори нз дали ще ги прочете, така че просто не ми се занимава. ако той е решил да има Броуен ще покани Джо, ако не - няма, не зависи от нас, а от неговия болен мозък. това мн ми напомня как по едно време имаше "save Brucas" и т.н. и накрая нищо не стана и мн ме съмнява тия имейли да променят нещо wink.gif
Sway
Марк може да е главен сценарист, но не само той прави шоуто, освен това той СЕ ВЛИЯЕ от мнението на феновете, защото ако не го зачита, може да не му се гледа сериала smile.gif

Както и да е, това, че ще има scrapbook с мнения на фенове относно Броуен го видях в сайта на Джо в майспейс... беше сложил там официално обръщение към феновете на Броуен, сложила съм го в главния пост на темата, а ето и линк към него: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseacti...logID=369559144

Смятам, че ще има опит за такова нещо.

Между другото не мисля, че има място за сравнение с Брукас, защото триъгълника Пейтън/Лукас/Брук беше прекалено ГЛАВНА линия в сериала, за да бъда диктувана от феновете.
fenkanabrooke
И аз пратих писмо. Искрено се надявам да успем и Оуен да се върне обратно в ОТН ! Персонажът му е много интересен и има какво още да ни каже!
moni_hs
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
15.anji_banji
16fenkanabrooke
17.miim4et0

18.moni_hs

Брук и Оуен са големи сладури и съм напълно съгласна с мнението на Sway.Ще взема и аз да пусна едно писмо дано да помогне. happy.gif
fenkanabrooke
Ще ми липсвата двамата заедно, ако Оуен не се върне.
Sway
Снимка от 5тите благотворителни баскетболни мачове, организирани от Джеймс Лафърти!

biggrin2.gif

Снимката е от миналата седмица! Според мен има огромен шанс Оуен да се върне в сериала!... бих казала, че е почти сигурно, само не се знае кога... smile.gif
brooke_scott
абе нз вече искам ли да се връща unsure.gif мн гадно заряза Брук и даже не й го каза в лицето, а прати Чейс rolleyes.gif съвсем ми съсипа хубавата представа за Оуен, но в такива моменти, добре че е Лукас xD
fenkanabrooke
Да, наистина постъпката му спрямо Брук беше много гадна. Като не е готов за емоционални връзки в момента, поне да има смелостта да и го каже в очите! Go BRUCAS !!!! worthy.gif
Sway
Цитат(brooke_scott @ May 1 2008, 00:31) *
абе нз вече искам ли да се връща unsure.gif мн гадно заряза Брук и даже не й го каза в лицето, а прати Чейс rolleyes.gif съвсем ми съсипа хубавата представа за Оуен, но в такива моменти, добре че е Лукас xD

Цитат(fenkanabrooke @ May 1 2008, 00:31) *
Да, наистина постъпката му спрямо Брук беше много гадна. Като не е готов за емоционални връзки в момента, поне да има смелостта да и го каже в очите!

Хора, айде стига сте обвинявали... Оуен! Все едно е истински човек и той си решава какви да ги върши в шоуто! По дяволите, актьора снима в момента BEHIND ENEMY LINES 3 в Пуерто Рико, няма ФИЗИЧЕСКАТА възможност да се снима в One Tree Hill, но наистина иска да се върне в сериала -- това го казва самият той вече няколко пъти - в майспейса си, както и в едно интервю!

Ако наистина искате да обвинявате някой, обвинявайте СЦЕНАРИСТИТЕ! Те съсипаха 'хубавата представа' за Оуен... измислиха го адски тъпо, защото този човек се показваше като много зрял в отношението си към Брук, помогна й с Рейчъл, грижеше се за нея и определено искаше нещо повече от една забивка sad.gif Е, не е лесно да ти тръснат бебе без дори да си имал нещо по-интимно с човека, но смятам, че образът на Оуен би реагирал по-зряло на цялата ситуация, а не с "Мен ме е страх от сериозно обвързване"... Ама като Джо Мангиело не може да иде да снима сцена с Брук и айде Маркчо го измисли - Оуен е пратил Чейс... Много удобно...

И за друго ме е яд. Още една сюжетна линия, и то интересна и свързана с БРУК ... остава недоразвита, сякаш никога не я е имало. Знам, че София не е любимката на Марк както Хилъри, но за мен той вече се гаври с нея... Нищо със София сякаш няма значение, всяко едно по-интересно нещо в един момент се прекъсва и обезличава... Ами чувствата на Брук към Оуен? Според мен тя го харесваше много... Ами 'what's under all the clothes, Brooke Davis', което нямаше нищо общо със секса, а беше един зов 'Искам да те познавам, да те опозная, да видя коя си НАИСТИНА...' И това се направиха, че НЕ Е БИЛО ВАЖНО и НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО...

Силно се надявам до края на сезона Оуен (Джо) да се появи, защото
1. Твърде секси е, за да не го гледаме. Писна ми от хилки от сорта на Лукас (Чад) и ... Маут shocking.gif . Джо си е баш мъж!
2. Образът на Брук е твърде... силен, уникален, женствен и прекрасен за да бъде просто нечия ПРИЯТЕЛКА и ПРИЕМНА МАЙКА... тя трябва да бъде нечия ЛЮБОВ...

И нещо от едно изявление на Джо Мангиело:

Цитат
It wasn’t intended to be my last, in fact I was asked to shoot 5.14 but couldn’t due to scheduling conflicts for BEHIND ENEMY LINES 3, which I am shooting presently in Puerto Rico. There has been such an outpouring of support for me and my character "Owen" that I wanted to make sure that everyone knew where to voice their support. I would love nothing more than to keep shooting ONE TREE HILL the second I am done with my movie here and on into season 6.

Превеждам:

"Toва не трябваше да бъде последният ми епизод, всъщност, бях помолен да снимам 14-ти епизод, но нямах възможност поради отдавна уговорени снимки на 'Behind Enemy Lines 3', който снимам в момента в Пуерто Рико. Има толкова огромна подкрепа към мен и образът на 'Оуен', че исках да се уверя, че всеки ще се осмели да изрази подкрепата си гласно. Нищо не би ми харесало повече от това да продължа да снимам 'One Tree Hill' в секундата, в която приключа с филма си , тук и сега, както и в сезон 6"

... Благодаря на всички, които изчетоха това, макар и да не са съгласни с мен wink.gif
fenkanabrooke
Аз съм напълно съгласна с теб, обаче не мога до си го изкарам на сценаристите. Поне да кажа, че беше много глупаво измислено. Разбирам, че актьорът има друг ангажимент, но тяхната история не заслужаваше такъв финал. Брук е много повече от нечия кратка авантюра. Това е от мен за сега!
[dEs]
Напълно съм съгласна с теб Sway и с всеки твой пост ме кефиш все повече и повече, но друга тема. Дано сценаристите го върнат, когато спре да снима филма. Писна ми от мъже които са за две три серии и ги разкарват все едно нищо не е било. Това, че Лукас е първата любов на Брук не значи, че тя не може да има втора и то с мъж достоен за нея. Как всички го разбират това, но не и най важните хора... mad.gif
Marissa Cooper
Няма ли да се върне.. Толкова симпатични бяха заедно!
djesito
Много бяха сладки и на мен много.много ми харесваха заедно.Но за сега можем да се надяваме пак да се върне в сериала и да видим какво ще стане....Според мен ще бъде доста интересно.
avalanche
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
15.anji_banji
16fenkanabrooke
17.miim4et0
18.moni_hs

19. avalanche

Определено Брук най-много ми харесва с Оуен smile.gif
Sway
Още малко арт на Броуен smile.gif

credit: Vanessa, Azra, Jenny, Emel, Ashleigh

В главния пост добавих и саундтрака за тях tongue.gif
djesito
Ей чудесни са..Харесват ми =)
brooke_scott
нз защо си мисля, че като го върнат и пак няма да се съберат, поне до края на сезона не мисля че Брук ще му прости, че така я отряза. освен ако Марк пак не е решил да прави няккъв фалш reunion както със знаете кой двама в 4ти сезон wacko.gif

ПП: Sway, тия твои ли са shocking.gif аз мислех, че не са, щото иначе тряяше да са в Лично Творчество unsure.gif
Sway
Неее, не са мои! Отдавна не съм си играла с фотошопа smile.gif

Това ми напомня: credit to - Vanessa, Azra, Jenny, Emel, Ashleigh И ДРУГИ (чуждестранни фенове)... Артовете са техни. smile.gif
Inagr
Не съм фен на тази двойка, но не мога да не напиша тук, че се зарадвах, когато видях актьора да участва в новия сериал по БТВ "Американска наследница".
Май играе персонаж с отрицателна роля, но все пак го дават по българска телевизия.
ЧЕСТИТО!
vesko_oth_fen
предпочитам Брук да е с Оуен отколкото с Лукас . Много са сладки двамата GO BROWEN 10.gif 10.gif 10.gif

Фенове
1. Sway
2. Mr. Winchester
3.mimi_k5
4.brooke_scott
5. ani4ka_89
6.`BruKas`
7. kalin4eto_
8. gerencetyyy
9.TuxChYyY
10.ShAkEr
11. vasinka_{P}
12. Marissa^Cooper
13. desitoo_91
14.[ТеDиТо]
15.anji_banji
16fenkanabrooke
17.miim4et0
18.moni_hs
19. avalanche
20.vesko_oth_fen
brooke_scott
Цитат(Inagr @ Jun 27 2008, 11:19) *
Не съм фен на тази двойка, но не мога да не напиша тук, че се зарадвах, когато видях актьора да участва в новия сериал по БТВ "Американска наследница".
Май играе персонаж с отрицателна роля, но все пак го дават по българска телевизия.
ЧЕСТИТО!

а тоя филм е такава боза, че няма накъде просто.... аз от чисто любопитство реших да гледам първата сериа, зарадо Джо ес7 и то се оказа баси тъпото wacko.gif
djesito
Цитат(brooke_scott @ Jun 27 2008, 15:29) *
Цитат(Inagr @ Jun 27 2008, 11:19) *
ЧЕСТИТО!

а тоя филм е такава боза, че няма накъде просто.... аз от чисто любопитство реших да гледам първата сериа, зарадо Джо ес7 и то се оказа баси тъпото wacko.gif

Аз пък въобще не знаех biggrin2.gif и не съм гледала нищо,но ще погледна някой път поне да видя Джо biggrin2.gif
A_l_e_x
Уникално яки са. Това е точният мъж за Брук. Много ме кефят заедно и чакам повече за тях в 6 сезон
^^Brathan_4ever^^
Мен пък не ме кефят като двойка.
moni_hs
Аз писах имейл, за да върнат Оуен и се надявам да са го получили smile.gif
Sway
Официално е! Джо се връща за 6-ти сезон на ОТН, като първият епизод, в който ще се снима, е шести smile.gif

От личния блог на актьора:

BROMANCE!!! "Owen" is back for season 6 on ONE TREE HILL

"Owen" is back on ONE TREE HILL for season 6 starting in episode 6... Go "Browen!!!"
fenkanabrooke
Цитат
BROMANCE!!! "Owen" is back for season 6 on ONE TREE HILL

"Owen" is back on ONE TREE HILL for season 6 starting in episode 6... Go "Browen!!!"

Много,страшно много се радвам, че Оуен се завръща. Фенка съм до гроб на БРУКАС, но ако няма да е с Лукас, обезателно я искам с Оуен. wub.gif rolleyes.gif
Marissa Cooper
Йее.Супер,че се връща,дано да има малко развитие blush.gif
ZuZka yeah
Ако Брук трябва да е с някого, то това е Оуен. 4.gif
moni_hs
Супер нямам търпение да се върне и дано пак да се съберат! Много си отиват и аз също съм на мнението, че щом не е с Лукас няма по-добър от Оуен за нея! emoticon1 (119).gif wub.gif emoticon1 (109).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.