Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "What Do You Go Home To"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2
Nasi
"What Do You Go Home To
"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
21 април 2008 година

Лукас и Пейтън обсъждат провалената свадба на Лукас. Брук получава обаждане, което може да промени живота й завинаги. Милисън и Маут правят нова стъпка в отношенията си. Хейли обмисля нова кариера, а Нейтън започва да мисли за връщане към баскетбола.

П Р О М О

Официални снимки

5.14 Episode -Music:
Cary Brothers - "Ride"
Hawaii - "Break You"
Lazarus - "Spitfire"
Jamestown Story - "In Loving Memory"
Bethany Joy - "Leaving Town Alive"
The Honorary Title - "Along The Way"
Jack Savoretti - "No One's Aware"
The Shapes - "Birthday Song"
Yoav - "Adore Adore"
Bethany Joy - "Let the Fire Start" (TV-rip)
La Rocca - "Roadway Hymn" (CODA)

ZIP (credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread)

5.14 Download:
One.Tree.Hill.S05E14.PROPER.hdtv-0tv @ Data.BG
One.Tree.Hill.S05E14.PROPER.hdtv-0tv @ Zamunda.Net

5.14 Субтитри:
by Sway
One Tree Hill proper hdtv.Xvid-0tv
One Tree Hill HDTV.Xvid-DOT

vesko_oth_fen
ето тва ееее отх emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif bounce.gif 4.gif
радвам се че в серията ше погледаме малко баскет emoticon1 (119).gif нямам тарпениее !!!!!!!!!!!!

''Брук получава обаждане, което може да промени живота й завинаги. '' мн ми е интересно какво може да е това обавдане emoticon1 (42).gif confused.gif
Sway
Цитат(vesko_oth_fen @ Apr 15 2008, 11:10) *
ето тва ееее отх emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif bounce.gif 4.gif
радвам се че в серията ше погледаме малко баскет emoticon1 (119).gif нямам тарпениее !!!!!!!!!!!!

''Брук получава обаждане, което може да промени живота й завинаги. '' мн ми е интересно какво може да е това обавдане emoticon1 (42).gif confused.gif

От агенцията по осиновяване според мен.
nelito_91
Страшно много ще се радвам ако пак Хейли пее (но без да заминава на турне този път), а Нейтън играе баскетбол. emoticon1 (119).gif Трябва малко да разведрят атмосферата стига с тези драми вече
peyton_lucas_brooke
мамка му.. искам Пейтън и Лукас да се саберат бее не тоя да ми страда по Линдзи.. :@
miim4eto
Цитат(Sway @ Apr 15 2008, 11:25) *
Цитат(vesko_oth_fen @ Apr 15 2008, 11:10) *

От агенцията по осиновяване според мен.

и аз така мисля
Syleena
Аз също мисля, че е от агенцията. Промото е мн яко ! smile.gif "Sometimes in life you get a second shot... You just have to take it!"
Хубаво е наистина за баскета и за хубавите моменти на фона на драмата в последно време smile.gif
hrivetoo
Цитат(Syleena @ Apr 15 2008, 14:41) *
Аз също мисля, че е от агенцията. Промото е мн яко ! smile.gif "Sometimes in life you get a second shot... You just have to take it!"
Хубаво е наистина за баскета и за хубавите моменти на фона на драмата в последно време smile.gif

браво!!!!!
FaLLOuTbOy
Хехе супер 4.gif Нейтън отново с баскетбола, а Хейли с музика. Нямам търпение. А за брук - 100% от агенцията за осиновяване. Милсънт и Маут малко взеха да ме дразнят, но ще ги изтърпя. smile.gif
vasinka_{P}
Промото е интересно, ясно е че епизода ще се върти около баскетбола и Нейтън, а обаждането за Брук сигорно ще е от агенцията за осиновяване. Нямам търпение да дойде следващата седмица, много ми е интересно как ще протече разговора на Лукас и Пейтън biggrin2.gif
**Sophia**
Наистина ще се радвам ако се обърне повече внимание на Нейтън и баскетбола..Особено на баскетбола,защото тотално се забрави.Трябва по-често да дават сцени свързани с него,ще освежава нещата!

...Предполагам че епизода ще бъде интересен...
BaRbInCeTo
Цитат(vasinka_{P} @ Apr 15 2008, 21:19) *
Промото е интересно, ясно е че епизода ще се върти около баскетбола и Нейтън, а обаждането за Брук сигорно ще е от агенцията за осиновяване. Нямам търпение да дойде следващата седмица, много ми е интересно как ще протече разговора на Лукас и Пейтън biggrin2.gif

ами най-вероятно разговорът им ще се състои в това как Лукас обеснява на Пейтън за новата си "голяма любов сервитьорката която срещтнал сутринта в кафето
иначе епизодът изглежда якичък останах много разочерована от това, че в 9-та серия ни обещаха баскетбол от промото а после нямаше много ми липсва
дано Нейтън да играе пак "cause he's one hell of a good basketbol player" smile.gif
mixmaxshow
Това е хубаво че Нейтън се връща към баскета ще гледаме пак Нейтън скотт Номер 23
mR.DiSCo
от агенцията се обаждат на брук 2thum[1].gif happy.gif
Sway
И смятам, че ще я отрежат...
Velsis
Най-после ... леле имам чувство, че тази сериа ще бъде много добра.Наистина това вече е ОТХ ^^
Ако Нейтън и Хейли се захваната с мечтите си, ще бъде мнооого хубаво.Защото не ми харесват такива , държат се като много по-големи отколкото са.А наистина са едва на 22 и трябва понякога да помислят и за себе си и да се държат по-безотговорно, както консултанта им каза smile.gif
Супер, нямам търпение да излезе ... biggrin2.gif
fenkanabrooke
Много се радвам за Брук.Най- после да я зарадват с нещо.
djesito
Мисля,че това ще е невероятен епизод и може би този епизод чакахме от много време,но ще видим!!!.За обаждането и аз мисля,че е от агенцията.Промото общо взето ми се струва интересно...абе с нетърпение чакам следващия епизод и дано оправдае очакванията ни,да е по-хубав от колко си мислим! biggrin2.gif
fenkanabrooke
С нетърпение очаквам новата серия.Имам големи очаквания за нея.Сигурна съм,че ще е супер яка.
Mim_s
Мнг се рдвам,че ще има баскет отново! Все пак сериала се въртеше около това в началото emoticon1 (119).gif
tedi27
Цитат(Mim_s @ Apr 20 2008, 16:52) *
Мнг се рдвам,че ще има баскет отново! Все пак сериала се въртеше около това в началото emoticon1 (119).gif

да, точно така.Той един вид върху баскетбола се градеше, поне в началото.Спомнете си, примерно, 3х19 и 3х20 там има толкова много баскетбол и не само там ...Липсва ми, само дано не е като 5х09, защото там и топка не видяхме..
zkupenska
Незнам за баскетбола, не съм му чак толкова голям фен,но ще е хубаво малко да сераздвижим. Нещо повечко ни дойде май драмата. За Брук много се радвам, защото тя наистина го заслужава. Можеби тя е образът, който най-много израстна в този сериал и то в положителна насока. Малко се бях притеснила за Нейтън и Хейли, но е хубаво, че при тя нещата се оправят. Смятам, че наистина тазе серия ще ни раздвижи[b][b] biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [/b][/b]
Mim_s
Цитат(zkupenska @ Apr 20 2008, 21:32) *
Незнам за баскетбола, не съм му чак толкова голям фен,но ще е хубаво малко да сераздвижим. Нещо повечко ни дойде май драмата. За Брук много се радвам, защото тя наистина го заслужава. Можеби тя е образът, който най-много израстна в този сериал и то в положителна насока. Малко се бях притеснила за Нейтън и Хейли, но е хубаво, че при тя нещата се оправят. Смятам, че наистина тазе серия ще ни раздвижи[b][b] biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [/b][/b]

Ем,те Нейтън и Хейли винаги се оправят rolleyes.gif biggrin2.gif happy.gif
H_bomb
Изглежда ще бъде интересна серия поне така се очартава.И аз се радвам за Нейтън и Хейли,че се оправи всичко между тях стига вече с тия драми,нека има повече хубави неща като например това с Брук.Ще бъде добра майка. smile.gif Обичам баскетбола и се радвам че ще се върне на фронта време беше.... biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(maxi @ Apr 21 2008, 19:13) *
днес е 21 защо не са го пуснали вече dry.gif

офффф абе как не се научихте, че в понеделник сериите излизат в щатите, а в бг ги има във вторник сутринта wacko.gif на мен лично ми омръзна да дъвчем за всеки епизод едно и също dry.gif айде стига вече!
rocky_vr
Здравейте четя темите от как се помня, но нямах фонетика за дълго време и само четях.Обичам филма и го следя редовно вече ще започна да пиша по темите редовно с вас исках да поясня за тези който се интересуват кой съм smile.gif
Що се отнася за темата аз също смятам, че епизода ще е добър радвам се за Хейли и Нейтън и много искам Лукас и Пейтън пак да се съберат. Бай дъ лей казвам се Теодор biggrin.gif. Е.. надявам се да ме харесате tongue.gif.За тия дет ме харесате може да ми викате rocky wink.gif утре ще чакам възклицаниата ви biggrin.gif. Извинявайте ако спамя.
fenkanabrooke
Страхотна серия, просто нямама думи!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Ше пиша повече, когато всички изгледат серията.ОТН рулззз!!!!! 4.gif 4.gif
Катeто
най-после серийката rolleyes.gif http://zamunda.net/details.php?id=125176
leyton_oth
ох аз съм доста зле с англииския и по4ти ни6то не разбрах но ме изкефи брук : осинови си детенце и Чеис се върна smile.gif дано Лейтън се саберат emoticon1 (55).gif и брук и чеис пак да са заедно emoticon1 (55).gif (нали чеис се казваще... 16.gif ) emoticon1 (55).gif wub.gif
brooke_scott
още не съм го гледала целия, само превъртях, ама изглеждаше готин епизода biggrin.gif изгледах сцената с Чейс, мисля че няма да се съберат или поне силно, ама мн силно се надявам Брук да не е с Чейс.btw Оуен е идиот. dry.gif гледах там Нейт като се опита да играе баскет и Кю се правеше... беше гадно. и сценката с Лукас и Брук беше мн сладурска! wub.gif абе довечера ще го гледам целия и пак ще пиша biggrin.gif
borko
5.14 Download:
One.Tree.Hill.S05E14.PROPER.hdtv-0tv @ Data.BG
One.Tree.Hill.S05E14.PROPER.hdtv-0tv @ Zamunda.Net

PS Това е друг релийз, защото в първия липсват 8 секунди от 12:07.

Firen
Аз само не разбрах кво каза Q на Неитън и Скилс,че ги ядоса.Ша треа чакам субс rolleyes.gif
Шепот и прах'
Знаех си знаех си знаех си!
Серията ми хареса.. Макар, че напоследък малко мудно се развиват нещата, някакси.. незнам.
Пейтън ми липсва. С всичките интриги и страдания покрай нея..
А Брук.. тя е убийствена.
Syleena
Ми явно няма още англ субс
Аз току що изгледах серията и какво мога да кажа... с всяка изминала все по-добри. Поне за мен. Началото с първата мисъл на всички беше много силно и накрая мислите на Дан също... smile.gif
Само с Лукас и Пейтън някакво ... не знам и аз нито мога да го определя като развитие, нито като застой... Тъмна Индия са те двамата... wacko.gif
Жалко за Куинтън ама като е тъпак ... Не стига, че е тъп и сам си прави белята ами и ще обижда хора, които са далеч далеч по-напред от него... mad.gif
Цитат
Firen Публикувано на Днес, 11:08
Аз само не разбрах кво каза Q на Неитън и Скилс,че ги ядоса.Ша треа чакам субс

Ами на Скилс му се иззвери защо казал на Лукас и тръгна да се прави на интересен, а на Нейтън - почна едва ли не да му се подиграва, да иронизира успехите му. Нейтън тъкмо събра кураж да влезе в залата, само да не се откаже заради някво смотано лапе като Куинтън.
Иначе всичко друго сякаш се подрежда - и Маут и Милисънт са много сладки, и Чейс винаги ми е харесвал повече за Брук отколкото Оуен,въпреки че не се знае дали ще се съберат.
И ...така аз съм happy.gif
feel_me
Нещооо няма голям интерес серията ми се струва, малко мнения, малко субс рикуести biggrin2.gif Аз още не съм я изгледала, после ще коментирам, но само мога да кажа, че е супер тъпо това, което се получава с Лукас, защото той е ясно, че ще се събере с Пейтън, обаче въобще не загатват, че още е влюбен в нея, все Линдзи, Линдзи, а знаем, че всъщност не я обича, а се заблуждава.
Sway
Като излязат английските субтитри се захващам.

П.П. Ако някой ги намери, нека ми ги прати на ЛС, за да не пропусна момента laugh.gif
ludoto_mimi
Ето и песните, засега не са много.

Cary Brothers - "Ride"
"(unknown)"
"(unknown)"
"(unknown)"
Bethany Joy - "Leaving Town Alive"
The Honorary Title - "Along The Way"

"(unknown)"
Yoav - "Adore Adore"
Bethany Joy - "(unknown)"(TV-rip)
La Rocca - "Roadway Hymn" (CODA)

ZIP (credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread)
H_bomb
серията беше доста хубава...малко гадно се получи това с Нейт в салона,но той не е тренирал все пак отдавна. go_team.gif маничето е много сладко,толкова е пухкавко само да го гушкаш.в следващата серия ще интересно cool.gif
vesko_oth_fen
АНГЛИЙСКИ СУБ !!! Sway ти си .. от тук на там smile.gif
Sway
Почвам ги. След час нейде ще ги дам...
secretk
Аз пък понеже съм си стрaннa нaтурa smile.gif , минaлaтa серия ми хaресa повече smile.gif Всеки с вкусa си smile.gif Инaче и тaзи не е лошa.
Сaмо после дa нямa дрaмa покрaй Брук кaто трябвa Анджи дa си тръгне, a инaче тя клетaтa мaлко не е готовa дa стaвa мaйкa, колко игрaчки купи и нищо друго smile.gif Куинтън постъпи гaдно, точно кaкто би постъпил Нейтън преди дa се промени, тaкa че нaй-мaлкото товa може дa покaже нa последния колко дълъг път е изминaл. Хубaво е, че Деб се върнa smile.gif , кaкто и рaзвитието нa Хейли с музикaтa, беше време и Брук и Пейтън се занимaвaт с товa, което искaхa, време беше и Хейли дa се захвaне.
fenkanabrooke
Благодаря, че отново се заемаш със субтитрите, Sway.Чудесна си !!! 1clap[1].gif
vasinka_{P}
Серията беше добра, но като че ли по ми хареса предната, незнам защо. biggrin2.gif Радвам се че Хейли се зае с музика отново, също се радвам и за Брук, беше много сладка като се вълнуваше за бебето. Интересно ми е как ще се развият нещата по нататък. smile.gif
Shalimar
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 22 2008, 18:42) *
Благодаря!

серията беше мн яка ..а и брук мн ме изненада с това че иска да си осинови бебенце...нямам търпение да видя какво ще стане в следващият епизод smile.gif btw кога е тои??? някои да знае
ludoto_mimi
Цитат(Shalimar @ Apr 22 2008, 18:48) *
btw кога е тои??? някои да знае

Сериите излизат всяка вторник сутрин!

Престанете да задавате излишни въпроси свързани с излизането на сериите или субтитрите. Всичко, което не се отнася по темата ще бъде изтривано!
Shalimar
БЛАГОДАРЯ! smile.gif
Sway
Абе на тия субтитри тайминга им е грешен...
Май липсват първите няколко секунди или нещо такова и всичко се прецаква.
Около 5-6-7 секунди по-напред вървят от действието.
А аз не мога да оправям тайминг sad.gif
fenkanabrooke
Някай хора твърдяха, че предишната серия не била толкова добра колкото со очаквали. За мен и двете серии са страхотни, но просто за днешната нямам думи.Много се радвам за Брук, момиченцето е голям сладур. 4.gif Също така ми направи впечатление гардероба на пейтън в тази серия- гонини дрехи 3.gif ! Много се смях на рапирането но Куентин и Джейми.Нейтън как се опита, ама не се получи милия 18.gif . Досега ми липсваха сцените на нежност между Бпук и Лукас.Браво на сценаристите!Накрая ми стана жал за Дан и думите му много ме трогнаха:

SOMETIMES WE FIGHT
THROUGH THE REGRET AND REMORSE
OF OUR MISTAKES
OUR MALICE AND OUR JEALOUSY
AND THE SHAME WE FEEL
FOR NOT BEING THE PEOPLE
WE WERE MEANT TO BE.
AND THAT'S WHEN WE FIND OUR WAY
TO SOMETHING BETTER...
...OR WHEN SOMETHING BETTER
FINDS ITS WAY TO US
secretk
Цитат(Sway @ Apr 22 2008, 19:12) *
Абе на тия субтитри тайминга им е грешен...
Май липсват първите няколко секунди или нещо такова и всичко се прецаква.
Около 5-6-7 секунди по-напред вървят от действието.
А аз не мога да оправям тайминг sad.gif

Изтегли серията от датата, там съвпадат, поне до 15 мин smile.gif
Иначе ако при всички е еднакъв времевия момент е еднакъв, то или ги даваш с толкова секунди напред или пък докато ги гледате, натискате Ctrl +->(стрелка напред или назад, в зависимост дали са назад или напред съответно).
fenkanabrooke
http://zamunda.net/details.php?id=125183 - Английските субтитри са правени по този рилийз.
Дано да съм помогнала.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.