63 потребител(и) четат тази тема (52 гости и 0 скрити)! Леле, мисля , че това бие всички рекорди!!!
Иначе за серията, не знам защо ви се е сторила скучна , но на мен много ми хареса!Особено началото, наистина добре беше измислено това с първите мисли и
Нейтън и
Хейли с това
Джейми, очаквах да кажат нещо за един друг, но като се замислиш , по-добре е първо да се сещат за сина си, все пак са родители.Искам също да кажа:В този сезон
Нейтън на няколко пъти използва определението за
Хейли "моето момиче".Много му се кефя!!!!!!!!!!!!!!Показва любовта си към нея, все повече и повече!
А за
баскетбола, мисля , че всички помним
Нейтън Скот от крайните епизоди на трети сезон, пък и четвърти.Мисля, че няма някой да не вярва, че ще си върне баскетбола.
Джими Джем, няма какво да го коментирам, няма какво да кажа и да го описва достатъчно.
Много се радвам за
Брук, беше много сладка целия епизод, въпреки , че не е подготвена да бъде майка според мен, щом не се сети храна да вземе.
Мили и
Маут много сладки.
И се присъединявам към мненията , че
Лукас гледаше много влюбено
Пейтън.Но искам той да се осъзнае, че я обича и тогава тя да го зареже.Много го искам.Той вече не я заслужава.
Мисля, че това е всичко , което исках да кажа, ако има още нещо, пак ще се поява.