Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "What Do You Go Home To"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2
hristin4e
Както винаги си гледах с голям интерес серийката. Всъщност не се сещам за серия която да ми е била скучна.. (за разлика на повечето коментари тип - "тъпо е и е без действие"). Най-много ми харесаха сцените с Брук - толкова беше сладичка на всякъде... а и точно сега не се сещам, но се разревах в един момент - май когато Чейс беше при нея. Хейли и Нейтън бяха супер сладки и страшно много се зарадвах на Деб! Хареса ми когато Лукас и Пейт си говориха, въпреки че се разочаровах от думите на Лукас... Мили и Маут бяха много сладки, Скилс беше готин smile.gif ааа и началото на епизода беше много добър! wink.gif
Ама какво си хабя думите... на това му се вика One Tree Hill - и повече няма нужда да казвам нищо! smile.gif
White_tulip
не си спомням да съм виждала Лукас да гледа Пейтън по-влюбено, от момента, в който се засякоха в къщата на Нейли wub.gif
Пейт изглеждаше уплашена...
Ще коментирам серията по-късно smile.gif
P.S. : P. S. си спази обещанието!!! Ей затова я обичам толкова много!
fenkanabrooke
Sway работи по въпроса. Когато е готова ще ги постне тук!
secretk
Sway знaм, че е мaлко нaхaлно, но ви предлaгaм, дa запaзите и 2-тa фaйлa, понеже имa двa релийза и при някои тaкa или инaче ще се получи разминaвaне.
♥Didito♥
Sway мерси много а бтв как ти е името smile.gif

Току що изгледах епизода и не знам какво да кажа освен Брук - това е най-прекрасното същество в този сериал. Възхищавам и` се.
Sway
Ето субтитри и за двата релийса. (В първия си открих грешки от бързане, оправих ги -- теглете от тези които пускам сега)

Субтритри PROPER HDTV XviD-0TV

Субтритри HDTV.XViD-DOT

За въпроси по субтитрите и благодарности, моля пишете лични съобщения!
Ne7WoRK
То от предния епизод се разбра това че Хеили може би ще почне отново да пее а Нейтън да играе баскетбол същото е и за брук за осиновяването защото след това като и разказа как майка и не и вярвала че ще успее с модната си агенция ... ам тоя епизод ще е много интересен ще дочакам субтитрите ... а кога ще излиза другия ? smile.gif
Valei
Не пиша често, дори изобщо, но този епизод ме шокира. Много ми хареса и ме трогна адски. Страхотни, просто нямам думи! worthy.gif
Marissa Cooper
Хареса ми епизода, мн добре замислен като цяло. Грабна ме в началото с това за кой мислят,когато се събудят.
Лукас се завърна най-накрая,хареса ми.
Пейтън да си се начудя ми хареса в този епизод.
Маут също пак е на линия и се радвам за историята им с Мили.
Нещата с Хейли и Нейт са добре,голямо завръщане на Деб. Дан ми се струва малко попроменен и как няма,чувството му на вина ще го преследва винаги.Браво на Нейт,че се опита с баскетбола и дано гадния Кю да не го откаже.Държа се като идиот,Нейтън му помогна в началото,не трябваше да се държи така.
Брук,както винаги най-мн ми хареса.Всичко,свързано с нея е добре smile.gif
james laffery e slad
епизода е добар аа аз искам да питам някои зн ли песента на Хеили кадето я дава на Пеитан как се казва?
feel_me
И на мен ми хареса,повече от последните 2 еп.
tzerber
Добавих превода в началото на dot релийса rolleyes.gif Мерси много на Sway за превода,страшна си worthy.gif worthy.gif worthy.gif

one.tree.hill.s05e14.hdtv.xvid_dot.srt
nelito_91
Много готин епизод happy.gif Хареса ми как започна с мислите на всички, когато се събудят. Много се радвам, че Хейли и Нейтън са пак заедно и започват да се занимават с музика и баскет отново. Кю в тази серия ме издразни. Постъпи супер гадно с всички и най-вече с Нейтън. Брук беше върха и в този епизод. Зарадвах се като казаха, че ще и дадат дете, но беше по-добре да не и дадат отколкото да я разделят с него, когато се сближи с него. Ще бъде много гадно, когато се наложи да върне момиченцето и ще и бъде много тежко. Никак не ми хареса как постъпи Оуен. Поне трябваше да отиде и да говори с Брук. Джейми както винаги беше много сладък най-много ми хареса, когато рапираше във физкултурния салон. Хубаво е че и Деб се върна. Чакам с нетърпение следващия епизод да излезе. Според мен ще бъде много интересен.
secretk
Цитат(james laffery e slad @ Apr 22 2008, 23:16) *
епизода е добар аа аз искам да питам някои зн ли песента на Хеили кадето я дава на Пеитан как се казва?

Leaving Town Alive
james laffery e slad
Цитат(secretk @ Apr 23 2008, 00:59) *
Цитат(james laffery e slad @ Apr 22 2008, 23:16) *

Leaving Town Alive

мерсии многоо worthy.gif biggrin2.gif 4.gif smile.gif
paradiso
А някой ще каже ли как се казва песента когато Нейт и Кю играят баскет?
Inagr
Вчера, докато гледах серията се зачудих, защо няма вече заставка в началото на всяка серия с песента на Gevin DeGraw или пък някоя друга песен. Много й се радвах преди на тази заставка.
Tedds
Този епизод ми хареса повече от предишния.Радвам се,че Хейли отново ще пее,а изглежда Нейтън ще играе отново.Брук беше изключително сладурска в този епизод,много и се радвам,най-накрая нещо хубаво да и се случи в този сезон smile.gif
zuzito
Брук най-после е мама!!!Толкова се радвам. smile.gif А мъничката е много сладичка. Нейли и Джейми май най-накрая станаха семейството,което чаках да видя от началото на сезона.Лукас май взе да добива представа какво е причинявал досега на всички момичета в живота си.Да си стои сам,като не знае какво иска! dry.gif Ще се радвам ако успее да оправи нещата с Линдзи.Наистина започнах да ги харесвам заедно smile.gif Много беше оригинална сцената със събуждането,напомни ми за предишните забавни епизоди и колко съм се смяла на Лукас и Крис в леглото biggrin.gif
[dEs]
Серията ми хареса. Нейли бяха много готини, Джейми е много сладко дете. Взел е най хубавото от родителите си. За сега положението на Брук е розово, ама ще се превърже към детето и те ще й го вземат. Както са се оговорили. Ама ми беше много сладка как се вълнуваше. Радвам се, че Хейли и Нейт се занимават с това, което правеха много добре в гимназията. И съм сигурна, че Нейт няма да се откаже така лесно.
FaLLOuTbOy
Най се зарадвах на Деб, дано да участва по-нататък. smile.gif
VeRonICa^^
Много хубав епизод,очаквам следващия smile.gif
meri_ans
тва което бях чела е че Деб ще с е появява само от време на време като епизодичен герой както и за Чейс ама може да е станала няква промяна някой има ли идея каде е Уайти че ми е доста интересно
kalin4eto_
Серията беше прекрасна!
Брук най-вече е мама, жалко, че е за малко ;/ Милата много ще плаче като и вземат бебето по-нататъка... ;/ ... Чеиз... все още обича Брук и ще се върне за нея и може би те двамата ще се съберат. Пак и не мога да повярвам, че Оуен постъпи така с нея. Това не беше честно. Той трябваше да е до нея, той трябваше най да я подкрепя. Падна ми в очите с тази си постъпка...
Хейли и Нейтън бяха супер smile.gif Радвам се, че Хейли отново ще пее и че ще издава албум. За Нейтън, малко кофти ми стана, ама няма как, с повечко тренировки, ще се получи играта, сигурна съм 2thum[1].gif Джейми беше сладурчето на серията както винаги smile.gif
Дан... Стана ми мъчно за него... Мисля, че този път наистина се е променил и съжалява за постъпките си. И си мисля, че не заслужава чак такова отношение. Пък и според мен всеки човек заслужава втори шанс. Постъпи отвратително, но се вижда, че се разкайва. Пък и помислете, той си мислеше, че Кийт се е опитал да го убие и искаше да си отмъсти... Не го оправдавам, но е така. Той обича брат си. Той обича и Нейтън и Лукас, обича и Джейми, и Деб дори по някакъв си негов начин, о да обича и Карън... Може би неговия персонаж е най-интересен в сериала, променлив е... Харесва ми. Интересно ми е да гадая какво ще се случи с него...
Пейтън. Вижда се, че обича Лукас и то много. Но постъпи правилно, като го оставя. Нека Лукас да си блъска главата щом иска... Той сам се лъже. Той обича Пейтън. Толкова влюбено я гледаше ... Просто нямам думи. Обича я! И си мисля, че това с Линдзи е навик, привързаност, но не и любов. Заблуден е милия! О, сега като си помисля, той кога не е бил заблуден!?confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif!!!!!!!!!!!!!!!
Маут и Мили страхотна двойка са и мисля, че този път Маут ще е щастлив.
Inagr
Интересно на мен не ми се стори, че Лукас гледаше влюбено Пейтън. По-скоро ми изглеждаше тъжен. А много ми хареса разговора му с Брук. Вече ми се струва,че наистина ще има много сцени с тях и ще се наблегне на приятелството им.
tedi27
63 потребител(и) четат тази тема (52 гости и 0 скрити)! Леле, мисля , че това бие всички рекорди!!!

Иначе за серията, не знам защо ви се е сторила скучна , но на мен много ми хареса!Особено началото, наистина добре беше измислено това с първите мисли и Нейтън и Хейли с това Джейми, очаквах да кажат нещо за един друг, но като се замислиш , по-добре е първо да се сещат за сина си, все пак са родители.Искам също да кажа:В този сезон Нейтън на няколко пъти използва определението за Хейли "моето момиче".Много му се кефя!!!!!!!!!!!!!!Показва любовта си към нея, все повече и повече!
А за баскетбола, мисля , че всички помним Нейтън Скот от крайните епизоди на трети сезон, пък и четвърти.Мисля, че няма някой да не вярва, че ще си върне баскетбола.
Джими Джем, няма какво да го коментирам, няма какво да кажа и да го описва достатъчно.
Много се радвам за Брук, беше много сладка целия епизод, въпреки , че не е подготвена да бъде майка според мен, щом не се сети храна да вземе.
Мили и Маут много сладки.
И се присъединявам към мненията , че Лукас гледаше много влюбено Пейтън.Но искам той да се осъзнае, че я обича и тогава тя да го зареже.Много го искам.Той вече не я заслужава.

Мисля, че това е всичко , което исках да кажа, ако има още нещо, пак ще се поява. wink.gif wink.gif wink.gif
ПрИнЦеСкАтА
Супер епизод най-сетне Брук си има бебенце и то много сладко....Много се радвам за нея както и за Хайли и Нейтан,които започнаха да се занимават отново с музика и баскетбол.Радвам се,че Деб се върна да гледа Джейми,който както винаги беше много сладък (особено когато рапираше в салона) smile.gif
brooke_scott
Цитат(tedi27 @ Apr 23 2008, 20:16) *
И се присъединявам към мненията , че Лукас гледаше много влюбено Пейтън.

бе само аз ли не разбрах кое точно разбирате под влюбено blink.gif щото на мен хич не ми биеше на влююбено, някво изстрадано такова, ама влюбено wacko.gif
Ne7WoRK
Хаха това за лилавата маймунка беше много добро smile.gif
Nevena
Аз също съм съгласна с мнението ,че Лукас не беше съвсем "омаян" от Пейтън,което ... не ми хареса unsure.gif иначе серията беше добра,макар че Куентин ме изнерви...доста dry.gif А нова тема...за 15-ти няма ли да има rolleyes.gif
Ne7WoRK
Nevena и мене Куентин ме изнерви доста защото нямаше никакво право така да се държи с Нейтън ... smile.gif
meri_ans
е па само с Нейт ли се държа гадно аз мисля че тоя човек се опитва да ги прецака на макс и после ми дава нещо малко да с е порадват на него и хоп пак в ъгъла малии малко си е гадно де зарадваите ги с нещо не им ли стига как ги цакат та и Гарваните само падат мач след мач майна я дайте малко истински баскетбол и малко яка музика и направете тези хора малко по весели blush.gif
`BruKas`
Знаете ли... от целия епизод харесах само сцените с Брук и Нейли... пф другото беше супер тъпо...а честно ви казвам писна ми от маут.. почнах да превъртам като видя сцена с него и тая мили.. пф
Detityyy
Епизода беше супер.Брук вече е майка и тва е супер само че е за малко и когато и я взамат ще страда sad.gif а когато се появи Чейс беше много хубаво и сцената с Лукас и Брук беше прекрасна те все пак са приятели и трябва да има такива сцени.Нейтан и Хейли са супер бяха много щастливи всеки от тях се отдаваше на мечтите си но и бяха много по близки.Джейми беше супер както винаги.Много хубаво че и Деб се върна. Пейтан и Лукас бяха по скоро повече като приятели макар че си личи че Пейтан го обича.А Дан някаде ми се стори мн жален може и да се е променил не се знае.Мили Маут са сладки заедно.Ми мисля че това е в общи линии smile.gif
morfi
Оф на туй дето играе въпросната Мили кой му каза, че може да играе... такова пресилено изпълнение не съм виждала отдавна, май от последния път като гледах "Дързост и Красота" преди десетина години.
И някой трябва да каже на режисьорите, че начина да представят един герой като неориентиран и задръстен не е като му сложат очила dry.gif
peytoninlove

Ама и Лукас защо прави така-погледна Пеитьн с толкова любов в началото пък после :аз обичам Линдзи и тя ме обича и ще сте върне-УЖАС!!! shocking.gif
Mim_s
Цитат(peytoninlove @ Apr 24 2008, 18:36) *
Ама и Лукас защо прави така-погледна Пеитьн с толкова любов в началото пък после :аз обичам Линдзи и тя ме обича и ще сте върне-УЖАС!!! shocking.gif

Мхм,мнг гадно отряза Пейтън...Ама според мен пак ще се съберат!Сигурна съм rolleyes.gif happy.gif wink.gif
_Jenny_
Пети сезон става все по-добър!!!!! Много готина серия smile.gif Много се радвам за Нейли smile.gif А Брук.... с това момиче... ще е страхотна майка smile.gif данооо се съберат с Чейс sad.gif бяха страхотни sad.gif
Dead_man
Брвао Sway субтитрите са чудесни biggrin.gif !! Епизода си го биваше ама наистина тва с Лукас и Пеитан става тъпичко sad.gif
Mr. Winchester
Сега гледах епизода и ми хареса жалката имитация на Нейтън да рапира.." I'm the dad and I'm no so bad... I" и нещо такова
mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 29 2008, 10:14) *
Сега гледах епизода и ми хареса жалката имитация на Нейтън да рапира.." I'm the dad and I'm no so bad... I" и нещо такова

което ми напомня, ако може някой да качи на английски рапчетата на Джейми и на Кю happy.gif
COR7EZ-
Quentin:
HO, HO! THERE HE IS!
I SAID IT'S J. LUKE SCOTT
THE BOY IS HOT
WHEREVER HE GOES, HOMEY,
THAT'S THE SPOT
Jamie:
HIS NAME IS "Q"
HE'S BETTER THAN YOU
IF THE SPOT IS HOT,
THEN HE'S THERE, TOO
Nathan:
I'M THE DAD
AND I'M NOT SO BAD
I...

brooke_scott
мс мн xD
traiana
Много ми хареса серийкатаа 1sun[1].gif ..Брук беше супер сладка,като се вълнуваше за бебето!Андж се оказа голяма сладурана..В началото много ми хареса..идеята беше страхотна да започнат с това,кой с каква мисъл се събужда rolleyes.gif Отново Хейлс,Джейми и Нейтън бяха невероятни..просто любимото семейство са си те! Бавачката Деб..хейй и аз искам такава..и баба и бавачка blush.gif Чудесно завръщане..А за Дан вече незнам какво да мисля..дано отива към добро,макар,че не ми се вярва!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.