Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x10: "Something Nice Back Home"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4x10: "Something Nice Back Home"

Когато здравето на Джак е застрашено, Джулиет и Кейт трябва да се сработят заедно, за да го спасят. Междувременно нещо се обърква по пътя на Сойър, Аарон, Клейър и Майълс обратно към плажа.

Епизодът е Jack centric

Airdate: 01.05.2008 (В Интернет на 2 Май, Петък)

ABC Promo 1 @DarkUFO
ABC Promo 2 @DarkUFO
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO
Sneak Peek 3 @DarkUFO
Sneak Peek 4 @DarkUFO

Промо снимки: Link

Download:
Lost S04E10 proper hdtv xvid-dot @Zamunda.NET [350.49 MB] | Субтитри
Lost S04E10 720p HDTV x264-CTU @Zamunda.NET [1.09 GB] | Субтитри
Субтитри от raichinov, subs.sab.bz

Официално инфо:
WHEN JACK’S HEALTH IS COMPROMISED, KATE AND JULIET MUST WORK TOGETHER TO SAVE HIM, ON ABC’S ”LOST”

”Something Nice Back Home” – When Jack's health is seriously compromised, Kate and Juliet must learn to work together in order to save him; and something goes wrong as Sawyer, Claire, Aaron and Miles continue their trek away from Locke’s camp and back to the beach, on ”Lost,” THURSDAY, MAY 1 (10:01-11:00 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Звезди гости са Ken Leung as Miles, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Sam Anderson as Bernard, L. Scott Caldwell as Rose and Kevin Durand as Keamy.

”Something Nice Back Home” е написан от Edward Kitsis и Adam Horowitz и режисиран от Stephen Williams.
ABCMedianet

10x to DarkUFO.blogspot.com

Коментари по предстоящия епизод тук.
brooke_scott
ooo пак ли за Джак бе... wacko.gif поне да дават малко повечко Сойър biggrin.gif
и мн ми е инт как точно ще се сработят Кейт и Джулиет huh.gif
the_mouse
Ето и промо снимките от епизода:
Промо снимки: Link NEW!!!

Защо ли Сойър и Лок са се прицелили един друг с пистолетите?
ViruZzZ
Заради Бен може би :? или Сойър иска да се върне при Джак, а Лок иска да запази острова .. :/
the_mouse
ABC Promo @DarkUFO NEW!!!
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO NEW!!!

Ето промото и снийк пийка за епизода, очертава се още по-добра серия!
FaLLOuTbOy
По това, което чух от промото на Джак му се е спукал апендикса.. Ще е яко 4.gif
the_mouse
Ето още едно промо!
ABC Promo 2 @DarkUFO NEW!!!

Виждаме Джулиет в бяла манта, явно ще оперира Джак smile.gif
ViruZzZ
Епизода ще бъде супер. Интересното е че Джак на първото промо каза "I'm need Kate" rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Apr 28 2008, 09:28) *
Епизода ще бъде супер. Интересното е че Джак на първото промо каза "I'm need Kate" rolleyes.gif

абе не тряя ли да е "I need..." или на Джак английския му куца 16.gif 18.gif
на мен ми е по-интересно кво ще стане със Сойър и Клеър, отколкото с Джак. То се знае, че нищо му няма, Джулиет явно ще го оправи, щото в бъдещето си го дават жив (за жалост). Дано Сойър, Клеър и бебчо да успеят да стигнат до плажа, че ще е мн гадно ако ги хванат ония злобните mad.gif
Mr. Winchester
Да, и аз точно преди да прочета на brooke_scott комента си помислих, защо I'm need...

100% ще да е било I need Kate..
dandio
Епизода ще е свързан с болестта на Джак, а във фючърспекцията Джак отново ще посети Хърли в лудницата
the_mouse
Интересно е какво се казва в промото:
Цитат
The island of Lost has many dangers..
[...]
At 10/9 central..
In the most powerful all-new Lost of the season..
[...]
The island..
[...]
Takes one survivor..
[...]
For it's own.
ViruZzZ
Цитат(the_mouse @ Apr 28 2008, 21:20) *
Интересно е какво се казва в промото:
Цитат
The island of Lost has many dangers..
[...]
At 10/9 central..
In the most powerful all-new Lost of the season..
[...]
The island..
[...]
Takes one survivor..
[...]
For it's own.

Джейкъб :?
ПП.Явно аз не съм го чул правилно xD
the_mouse
Аз го разбирам като "Островът ще вземе един от оцелелите"
ViruZzZ
Цитат(the_mouse @ Apr 28 2008, 21:46) *
Аз го разбирам като "Островът ще вземе един от оцелелите"

Е да ама нали Черния дим/ Джейкъб защитава острова :?
dandio
Може би Лок, само предположение
FrAgMaKeR
Ще вземе.. в смисъл ще убие или ще обсеби?
the_mouse
Точно в това е уловката biggrin.gif

btw ето още два снийк пийка: smile.gif
Sneak Peek 3 @DarkUFO
Sneak Peek 4 @DarkUFO
Mr. Winchester
Lost.S04E10.PROPER.HDTV.XviD-DOT
FrAgMaKeR
Какъв финал на епизода само.. smile.gif
brooke_scott
УОУ! Епизода беше просто уникален! мн ми хареса, въпреки, че беше Джак сентрик (18.gif) Беше пълен с изненади и даде отговор на доста въпроси, които поне аз се питах, като например "Дали Сойър се е спасил?" и "Ако не е, какво е станало?" и т.н. но и повдигна доста др. И се учудих, че сам е избрал да остане huh.gif мн странно защо ли? А за Кейт и Джак, хмм нз как да го кажа, ама си знаех, че е нещо такова. Още докато дадоха душ-кабината и реших, че е Кейт dry.gif но си знаех, че нещо не е съвсем истинско тяхното, явно тя още си изпитва нещо към Сойър (разбирам я). и съм сигурна, че ако той беше навън нещата щяха да стоят по доста различен начин и Джак нямаше да се окаже в спалнята й bigwink[1].gif biggrin.gif чакам с нетъспение да разбера повечко около тая история, обаче няма как да не отбележа изчезването на Клеър! какво стана бе?! как така баща й се появи, пак ли черния дим huh.gif леле, направо ме разбиха, дано само да я намерят, че иначе ще е мн тъпо направено dry.gif или поне да разберем кво точно й се е случило... Направи ми впечатление Джин в тоя епизод. Как я разкри оная, аз въобще не бях забелязала, освен, че ги гледаше докато си говорят, ама не мислех, че ги разбира, обаче Джин - копелето веднага я хвана 3.gif Оххх с две думи - страхотен епизод, браво! общо взето днес съм доволна от вс епизоди излязли xD
FrAgMaKeR
Аз пък веднага усетих, че оная разбира корейски, но това с таткото на Клеър и Джак и изчезването на Клеър беше напълно неочаквано.. А и Джак почва да изперква и да го вижда.. Хърли пък в лудницата си говори с Чарли.. изобщо пълна изперквация. smile.gif
the_mouse
Като цяло епизодът беше добър, но очаквах повече екшън и динамика. За сметка на това обаче отговориха много въпроси и то доста категорично - за Карл и Даниел например. И явно наистина Майълс има такива способности да вижда или чува какво се е случило на дадено място с определени хора - както разбра как Найоми е умряла.

До последно се надявах от душ кабината да излезе Джулиет, двамата с Джак повече ми харесват, пък и Кейът да си ходи със Сойър biggrin.gif

И отново вкарват елемента "кой трябва да отгледа бебето".
Ако приемем, че бащата на Джак беше видение от острова, което Клеър видя, то защо взе само нея и ги раздели с бебето, нали тя трябва да го отгледа? smile.gif
FrAgMaKeR
А защо Клеър беше в самолета бременна.. нали онзи ясновидец и каза да се качи и да иде в LA където да намери хората които да го отгледат.. или нещо от тоя род беше.. smile.gif
the_mouse
Да, точно, той я убеждаваше на де даде бебето си за осиновяване, защото трябва тя да го отгледа, затова накрая някакси като разбра, че ще попадне на острова, я убеди да се качи на самолета.

И тук е несъответствието - нали "Островът" иска Клеър да отгледа бебето си сама, защо тогава ги раздели и позволи бебето на напусне?
hip_hop^girl
Поредния разтърсващ епизод emoticon1 (11).gif . Въпреки , че съм по скоро Skate фенка още когато Джак настъпа играчката знаех, че ще е с Кейт. Вече със сигурност знаем, че Сойер е останал на островаи го изключваме като вариант за човека при който се прибира Кейт във финала на 3 сезон. Джак предлага на Кейт... emoticon1 (43).gif колко трогателно и накррая пак си проличава кого обича повече. Дали след тази раздяла Джак пропада до онази степен wine.gif Хареса ми намесата на Чарли и това което каза Роуз Джак се разболява ден преди преди да ги спасят emoticon1 (108).gif Да се надяваме , че Клеър ще се върне от гората, а за бебето... в сцената в която Джак и Кейт се карат - "даже нямате роднинска връзка" сякъш знае, че той има shocking.gif
Mr. Winchester
сигурно Клеър е мъртва и затова Кейт го е взела бебето
bgy
the__mouse е прав. Това май е първият гаф на сценаристите. Е стига де, точно от LOST не го очаквах. Виж, от Heroes и 24 по-може ама от LOST. Д-р Шепърд и Чарли със сигурност са Черния дим. Защо тогава се беше включила алармата в болницата?
Аз даже не видях сцената, от която е промо снимката, дето the__mouse е сложил в първия пост. Все ми се струва от предишната серия. Може версията, пусната в Замунда, да е орязана. Наистина се надявам Клеър да не умре, повече ми се вързва версията да не се е появила навреме, за да отлети с хеликоптера. Яд ме е и за Даниел, да живее 16 години на острова и накрая някакъв куршум в гърдите да я убие, ми супер тъпо! Много интересни герои си заминаха, ама сега какво да се прави... А футуроспекцията поне едно 95% съм сигурен, че е преди тази от финала на 3 сезон. Да се надяваме, че последните епизоди ще ни накарат да сме в по-голямо напрежение.
Enchanted
Страхотен епизод,доста одавна не съм се радвала толкова ма сериала....
Оставям настрана Джейт(за които мога да си пиша поне страница),развръзката,която чакам от доста време насам най-после е налице...разбира се,имам още доста въпроси,да речем,защо Сойер е решил да остане на острова,и защо Кейт отглежда Арън,дали Клеър умира и защо Чарли "казва" на Хърли,че Джак не трябва да е с малкия...както и да е,важното е,че най-после разбрах какво общо имат Карл и Даниел и каква роля играят.
ViruZzZ
Епизода беше много добър. Не знам, но според мен всеки следващ епизод е по-добър от предишния mrgreen[1].gif
Отначалото си мислих, че в кабинката е Джулиет някакси ми се видя косата, че е по светла, но после направо изтръпнах. Толкова много кеф ударих за Катрин Шепърд и накрая толкова много се ядосах. През цялата серия се чудех дали сцената от 3 сезон е преди това, но след края съм 100% сигурен, че е след, жалко ... Епизода вярно отговори на много въпроси, но постави нови. Аз най много се чудя как черния дим е излязъл от Острова blink.gif Сойър ми направи хубаво впечатление с ролята на защитник. Хубаво беше, че обърнаха повече внимание на Майлс и на "дарбата" му. Клеър трябва да я вкключат в нов сериал - "Безследно изчезнали" 18.gif На последната Джейт сцена Джак много гадно се изказа, че Кейт нямала никакви роднински връзки с Арън dry.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ May 4 2008, 21:48) *
На последната Джейт сцена Джак много гадно се изказа, че Кейт нямала никакви роднински връзки с Арън dry.gif

18.gif то си е така бе 16.gif тия Джейт хич не ме грабват, ама хич и мн се накефих на последната сцена, щото наистина си пролича на Кейт за кого й пука повече 10.gif и определено името му не е Джак 15.gif
а вчера с С си говорихме за Клеър и Сойър, че биха били супер двойка happy.gif е не по-яка от Скейт, ама в момента оная (Кейт) квато е заблудена 18.gif ще се осъзнае тя, ама ще е късно... 9.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.