Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prom Night (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ThePinkDuck
Prom Night

It's Midnight Everyone's Ready To Go Home...But Someone Has Other Plans.

IMDB Официален сайт
Режисьор: Nelson McCormick
Сценаристи (WGA): J.S. Cardone
Премиера: 11.04.2008
Жанр: Хорър / Мистерия / Трилър
Актьорски състав: Brittany Snow, Scott Porter, Jessica Stroup, Dana Davis, Collins Pennie, Kelly Blatz, James Ransone, Brianne Davis, Kellan Lutz, Mary Mara, Ming-Na
Ревю: Ноща на Абитурентският бал на Дона трябваше да е най-прекрасната нощ е живота и, магична, красива, изпълнена с любов. Заобиколена от най-добрите си приятели, тя би следвало да се чувства в безопаснот от ужасите в миналото и. Но когато вместо магия в ноща, бива убит човек, един единствен мъж може да е извършителят, мъж който тя вярваше, че е изчезнал завинаги. Сега Дона и приятелите и трябва да намерят начин да избягат от развилнелият се садистичен убиец, и да преживеят Ноща на дипломирането си.
Лично мнение: Причината да искам да го гледам се казва Келън Лътц.(а.к.а. Емет Кълен) Изненадах се, че филма застана начело на тазседмичния бокс офис, даже така очаквания Street Knights изпревари. Може и да става за гледане, знам ли! mrgreen[1].gif
vasinka_{P}
Гледах трейлъра скоро и незнам защо, но ме впечатли, и по някакво чудо имам желание да го гледам този филм, макар че да не съм особена фенка на филмчетата от този жанр mrgreen[1].gif
FaLLOuTbOy
И аз го чакам с нетърпение. Този филм излезе на 11 Април. Погледнах в mininova.com и там го имаше, изтеглих го, но не успя да ми тръгне. Може би торентът е бил повреден, незнам. unsure.gif
ThePinkDuck
Цитат(FaLLOuTbOy @ Apr 15 2008, 22:39) *
И аз го чакам с нетърпение. Този филм излезе на 11 Април. Погледнах в mininova.com и там го имаше, изтеглих го, но не успя да ми тръгне. Може би торентът е бил повреден, незнам. unsure.gif

Не е бил повреден. Просто торента е нереален.

Филма още го няма по тракерите! Дано скоро се появи... нямам търпение да се отегча с него mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Prom Night@zamunda.net

Качеството е мизерно, все пак е Cam, но не е пълна трагедия, и може да се насиля да го гледам така. Просто нямам търпение да видя Келън в нов филм. emoticon1 (119).gif
ViruZzZ
Ще чакам филма с по - хубаво качество и ще го гледам ,а btw от клиповете в yuotube видях, че има песен на Токио Хотел за саундтрак уау biggrin.gif
ThePinkDuck
Малииии! Малиии! Просто нямам думи. Ох незнам от къде да започна! Единственото нещо в тоя филм което става за... слушане е саундтрака. Уж Британи Сноу можеше да играе, ама тука таланта вкъщи си го беше оставила, режисьора май в носа си е бъркал докато камерата е записвала сценарий, като от есе за някой велик автор написано от кух спортист! Малиййй! Емет... Келън имаше 4 реплики... май толкова преброих и се появи 2 пъти да внесе малко цвят и до тука! Ох леле не, филма наистина sucks big time!
lovve_sophitoooo
Според мен филмчето е много добро , не е типичен ужас , просто на мен много ми хареса , и аз незнам защо , и определено не са измислили тоя ги коли по един и същ начин , но въпреки всичко ме кефи , така искам да го гледам на кино , ама мисля , че България не е го купила.
f0rgy
По предвидим и глупав хорър незнам дали е правен...Но като се замисля този филм е мнооого "различен"...в никой друг не са група тийнейджъри избивани от сериен убиец по ТАКЪВ ГЛУПАВ И БЕЗ КАПЧИЦА ВЪОБРАЖЕНИЕ начин...Оо и краят... Точно преди наща главна геройня да поеме към гроба големият страшен убиец бе убит... Deja vu confused.gif confused.gif confused.gif Единственото,което се чудя в момента е как тоя филм е в топ10 на Zamunda... wacko.gif
lemmy
Бозаааа! Заспах ебати супер тъп филм..
Lois Lane
В полза на Антиспама:

Както някой личности по-горе казаха, филмът не е типичен ужас. Както бях казала той е американски ужас, а американците много отдавна са доказали, че качествени ужаси не могат да правят. Дори и да им дадеш нещо вече направено, качествено и интересно, те пак ще го развалят. Така че да се очаква нещо повече от "Prom Night" би било загуба на време. За мен поне си беше. Цели 15 минути гледане на бързи обороти промениха мирогледа ми относно ужасите произведени в Америка. Преди си мислех, че са безнадежден случай с леки проблясъци тук и там... Сега съм 100% сигурна, че надежда няма - средностатистическите американски режисьори и сценаристи, са решили да правят дипломните си работи на тема "Съсипване на човешките психо-ресурси и изграждането на нови по-касапски такива."

Мога само да пожелая приятено гледане на все пак решилите да си отровят нервите с филма.

Айде и със здраве.

Стар цитат:

"Моето мнение за филма... Стремя се да не мисля за него. Всъщност трудно ми е да мисля за него. Това беше сигурно най-светкавично изгледаният ужас в цялата ми филмова история... Дали Супермен развива такива скорости при гледане на жалки комедийни ужаси."

ViruZzZ
(whew) lol спасиха ни - всички торенти в замунда ги няя вече 18.gif на печелившите честито xD Мислех си, че "Plastic Head" е бозав и до болка познат, но тоя направо го удари от земята.
ПП. Веднага в графата "Да се не гледа повече" :|
Ледено_момиче
Изключително глупав и безинтересен филм. Няма нищо впечатляващо-нито като акт. игра,нито ефекти,нито малко по-задълбочена идея за филма,нито нищо.Останах супер разочарована dry.gif
Tedds
Абе аз съм си изтеглила филмa,но още не съм го гледала,ама след тея коментари едва ли и ще го направя xD.
brooke_scott
тоя филм по едно време исках да го гледам, след което коментарите в zamunda ме отказаха; сега като гледам и тук коментарите пак мисля, че добре че не съм си играла да го тегля и не съм си губила времето
rodeo_boy
Не е зле има и по тъпи smile.gif
[dEs]
Е вярно и по страшни филми съм гледала и по смислени, ама и по тъпи съм гледала. Не беше кой кой знае колко хубав. Втори път няма да го изгледам. Освен музиката ми хареса и как ги убиваше - без да му мигне окото biggrin2.gif . А ако главната не беше блондинка... щеше да има един + повече biggrin2.gif biggrin2.gif казвам го без лоши чувства
nelito0o0
Мен ми хареса филма.. rolleyes.gif Вие сигурно очаквате.. незнам какво очаквате.. незнам защо убиването по един и същи начин е минус.. филма не е за това как убива.. а за това защо ги убива по скоро.. unsure.gif Абе.. може в повечето случаи да знаеш какво ще стане.. но си беше добър ---> лично мнение <--- blush.gif Давам мУ 5-чка щото отдавна го чаках.. пък и не съм с кой знай какви претенции и ми хареса happy.gif happy.gif
ioanka_vt
huh нищо особено аз го гледах веднага щом излезе без суб ... наистина както казвате има и по-страшни има и по-тъпи ... а бе ако умираш от тъпотия може да се гледа =]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.