Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Guild: Proud to be Bulgarian
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
FrAgMaKeR

За сървъра:
Burning WoW е 3-тия най-игран free сървър, но определено е най-добрият от всички. Няма лаг, няма бъгове, има много играчи, има добри GM, богат форум, сървъра е мощен и е колокиран в много сериозен datacenter. Има 3 realma, като Frostmourne (4x Blizzlike) е мястото къде можете да намерите гилдията "Proud to be Bulgarian". Тук няма портали, шопове и лесно дигане на левели, но все пак е малко по-поносимо от съвсем стриктните Blizzlike сървъри. Така играта е много по интересна и приятна. Освен това сървъра е "normal", а не "pvp", което значи, че спокойно можете да се концентрирате над куестовете и вдигането на левели без да се притеснявате, че някой от вражеската фракция ще ви изкочи от някъде. smile.gif

След това трябва да отворите realmlist.wtf (намира се в директорията на играта), да изтриете съдържанието му и да копирате това по-доло. След което да сейвате файла и да го затворите.
Код
set realmlist burningwow.servegame.com
set patchlist burningwow.servegame.com

Реалм: Frostmourne (4x Blizz)

Фракция: Alliance

Гилдия: Proud to be Bulgarian

Guild Master: Forgylol (Night Elf Druid)

Играчи (ник от форума - ник в играта):

Forgy - Forgylol (Night Elf Druid)
Sharo - Edit (Human Rogue)
FrAgMaKeR - Fragmaker (Human Paladin)
Mechka - Neldo (Gnom Warrior)
Titan - Alengelion (Human Warlock)

...

Гласуване в Burning Wow:

Гласувайте на сайта http://burningwow3.servegame.com/votesystem/vote.php и въведете Account Name: f0rgy и Character Name: forgylol
При определен брой събрани гласове, героят получава злато, след това златото отива в банката на гилда и всеки член може да тегли при нужда част от сумата. smile.gif

Присъединете се и вие, нека играем заедно! smile.gif
Mechka
Трябва ли да си слагам "@" пред името?
направете един чат канал да моа ви намери човек rolleyes.gif
напраих си един герой Neldo са казва искам да влеза в гилда как да стане?
FrAgMaKeR
Не това @ си е попринцип прието да се слага пред никовете на хора от форумите, реално никовете са тези след тиренцето. Решението е да /w nicka, или просто да ги добавиш в Social. smile.gif Както и да е разбрахме се вътре си. smile.gif

Важно: Гласувайте на сайта http://burningwow3.servegame.com/votesystem/vote.php и въведете Account Name: f0rgy и Character Name: forgylol
При определен брой събрани гласове, героят получава злато, след това златото отива в банката на гилда и всеки член може да тегли при нужда част от сумата. smile.gif
Sharo
btw frag забрай да кажиш че са вотва през 12 часа biggrin.gif
FrAgMaKeR
До час най-много сървъра ще премине към версия 2.4, като за да можете да играете ще се нуждаете от пач 2.4 или 2.4.1 smile.gif
f0rgy
Реалмите се ъпдейтват в момента!За да играете ви трябва пач 2.4.0 или 2.4.1 . От лаунчера би трябвало да почне автоматично да ви го сваля wink.gif
Titan
Дерзайте и аз се включвам след няколко месечен застой, преди това плясках в близърд - няколко герой от всички левъли, включително 60-ти, ама няма кеш за крусейда... biggrin.gif

Туко що си направих 1 Warlock-че, 8 левъл е все още... ама е на 30 мин. се пак. biggrin.gif
Name: Alengelion
Mechka
народе кво става с реалма мноо изхвърля... 1iangr[1].gif
vlado_jivkov
Цитат(FrAgMaKeR @ Apr 20 2008, 17:13) *
До час най-много сървъра ще премине към версия 2.4, като за да можете да играете ще се нуждаете от пач 2.4 или 2.4.1 smile.gif

Е добре ве аз съм с версия 2.4.1 и не ми пуска хамавият сервер, ко да прая кажете показва ми че има проблем с сървъра и не е валиден или нещо такова, pls HELP ME!!!
Sharo
а напрай ли си там в релмлиста?
Morska~Vu6ka
Играете ли ве biggrin2.gif biggrin2.gif
Tomahawk
Може и аз да се join-на smile.gif
f0rgy
QUOTE(Morska~Vu6ka @ May 4 2008, 12:16) *
Играете ли ве biggrin2.gif biggrin2.gif

ъхъ
ogata
Като гледам нямате шаман .. искате ли един утре ... по тва време

ogata iz in da hauz babe ... yeah ! smile.gif

ПП. Само някой трябва да помага за куестовете ... че ма мързи много жестоко xD
Gondar
пишете ме ;Р все още лвл 4 сега почвам сериозно Berity се казвам хуман маге а и намерих супер добър бъг аз нета ми е на PPPoE и всяко дисконект и конект ми се сменя ип-то ей сега за 2 мин си изфармех 100 голд biggrin.gif така че ще ви правя голд бая
ogata
Wigga - Draenei Warrior (16 лвл smile.gif )

ПП. Някой ако каже къде е шибания портал за Сторм Уинд от Обърдин , Екзодар или Дарнасус ... много ще съм доволен xD (Ако ще ми обяснявате че "най-краткия" път е Обърдин -> Менетил Харбър -> Айрън Фордж -> Стормуинд ... изобщо не си правете труда ! )
ППП. Ако някой намери twink предмети (OMG low lvl items) да дава насам smile.gif
nikola
Еее тъкмо мислех и аз да завлизам в тоя сървър ама като видях че всички сте от алианса се отказах.Хорди рулз biggrin.gif
f0rgy
QUOTE(nikola @ Jul 29 2008, 17:40) *
Еее тъкмо мислех и аз да завлизам в тоя сървър ама като видях че всички сте от алианса се отказах.Хорди рулз biggrin.gif

xD Нищо де ако влезнеш с али герой :
/w Forgylol

xD xD xD
bluelemon
Пичове има ли някакъв проблем със сървъра?
Sharo
Цитат(bluelemon @ Aug 12 2008, 22:14) *
Пичове има ли някакъв проблем със сървъра?

да....тряя си с пач 2.4.3 и тряя си смениш паролата щот са сгафили нещо
http://burningwow.servegame.com/passchange.php >>линк да си смениш паролата
bluelemon
10x man!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.