Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ice Age 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Jordan
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Потвърдените озвучаващи:
  • Manny- Ray Romano
  • Sid- John Leguizamo
  • Diego- Denis Leary
  • Scrat- Chris Wedge
  • Ellie- Queen Latifah
  • Crash- Seann William Scott
  • Eddie- Josh Peck
Режисьор:Carlos Saldanha
Продуцент:Blue Sky Studios
Разпространител:20th Century Fox.
Премиера: 1 юли 2009

Информация за филма: От малкото информация, излязла до сега(главно от трейлъра), се вижда, че в новата част на трилогията ще се появят и нови персонажи. А именно динозаври. Тъй като дават подимето на филма действието ще е отнесено и до тях. Предполага се, че динозаврите(динозавърът?!) са/е живял/и през цялото време под ледената покривка, над която в тази част лудата катерица решава да си гони лешника. Опитвайки се да го изтръгне обаче отново предизвиква неприятности, както на себе си така и на околния свят, и пада в един непознат свят, който явно е обитаван от динозаври.
Според информация филмът ще бъде направен за 3D излъчване, т.е IMAX. Все още обаче малко се знае по въпроса за крайния продукт.

Очакванията ми както винаги са положителни. Не знаех, че е трилогия и се радвам, че се задава и трета част, защото определено отново ще падне смях с тая луда катерица. А и динозавъра ми се струва забавен.
ViruZzZ
oоо ще се гледа worthy.gif Бр мн хубава темa tongue.gif :>
fNatic.
голям фен съм на IA: smile.gif
PoLiTy'
Уха,много ме кефи това филмче worthy.gif Радвам се,че ще има продължение!
ThePinkDuck
То още тая година трябваше да излезе ама го забавиха заради стачката. Хубавото е, че изобщо ще го има! mrgreen[1].gif
nelito_91
Първите две части много ми харесаха и се надявам и пази да оправдае очакванията ми biggrin2.gif Като гледам трейлъра пак ще пада голям смях покрай тази катерица 18.gif Има много да чакаме обаче докато излезе wacko.gif
vikihill96
Ахаха, Scrat рулззз отвсякъде 10.gif 10.gif !!! А филмчето се надявам да бъде наистина поне толкова готино колкото първите две части happy.gif happy.gif !!! Жалко верно, че са го отложили заради стачката !!!
Jordan
не знам с какви средства за превод си служат преводачите ни, но днес попаднах на едно умопомрачително ревю от avtora.com по повод Ледена Епоха. Цитирам:"Анимационните герои отново ще бъдат озвучавани от актьорите Рей Романо, Кралица Латифа, Джон Легуизамо, Денис Лиъри и др.". Не ми се искаше да повярвам, но се наложи. Трябваше да го споделя с някой. Колко голям идиот трябва да си, за да напишеш подобно нещо... shocking.gif
club135
Цитат(Jordan @ Apr 10 2008, 13:51) *
... Кралица Латифа...

Ще споделиш ли за непросветените като мен какво значи това? unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(club135 @ Apr 10 2008, 14:16) *
Цитат(Jordan @ Apr 10 2008, 13:51) *
... Кралица Латифа...

Ще споделиш ли за непросветените като мен какво значи това? unsure.gif

Куийн Латифа (Queen Latifah)
club135
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 10 2008, 14:25) *

Техните са виновни, а не преводачите... как, по ягодите, може да си кръстиш щерката по този начин? Все едно да се казваш Салфетка - естествено, че на английски името ти ще звучи Napkin.

П.П. По темата: Нямам търпение да видя поредната простотия на Скрат...
buch
Това ше бъде супер смях biggrin2.gif
Mr. Winchester
Това го чакаам с голямо нетърпение..жалко че чак 2009 ама ша е супер 1вия и 2рия филм бяха супер , сигурно и тоя няма да разо4арова
vasinka_{P}
До 2009 ще забравя че ще излиза 16.gif Много мразя като излизат трейлъра на филми които ще излизат след годин че и повече huh.gif Но се надявам 3тата част да е хубава като първите две biggrin2.gif
girl_from_hell
ох обожавам го този филм, но ще си почакаме доста ....
tedi27
да бе, какви са тея дати дет ги пускат Юли 2009! По-добре да не бяха казвали, че ще има 3-та част.Така искам да го гледам, аз до догодина, въобще може и да забравя , че ще има 3 част.
Jordan
ще ти пратя ЛС като наближи премиерата wink.gif
nelito_91
О аз няма да забравя със сигурност. Страшно много искам да го гледам!!!
Rock
засега може да се задоволявате с трейлърчето от замунда http://zamunda.net/details.php?id=123754
Niksana
Изгледал съм и двете части с голям интерес ще видим и 3-тата дали ще е толкова интересна smile.gif
ZuZka yeah
Сега разбирам, че ще има трета част. shocking.gif Доста време има да почакаме докато излезе, ама ще си струва, сигурна съм. 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.