Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кои вечерни и нощни заведения посещаваме?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Memoria on Rails
Къде обичате да излизате с приятели вечер?

Споделете мнението си за това, което предлагат Пловдив и София по отношение на нощния живот.

Кои са любимите ви бар, клуб, кръчма, кафе? Споделете защо ви харесват smile.gif
nihilista
Аз личн предпочитам на открито. Иначе ми харесват заведенията: "4-ти корпус (Дървеното)"; "Пожарната";"Белия Паяк";"Даяна" и пейка парти <-- (особено в градската градина)

ПЛОВДИВ
gibona
Цитат(nihilista @ Apr 9 2008, 19:37) *
.... "4-ти корпус (Дървеното)";.....

Там е яко. Още не му знам истинското име. Има едно друго - изгубеният сват се нарича. Там е за пяници - ходим от време на време там wink.gif
Titan
Ммм... като барчета/клуб:
Vodoo
Стрейта
Аванти
Даяна

Кафенца:
Ескада
Макалали
Скай бара
Fashion - чат-пат
Fox-а
и др.

Диско:
Exit
Enjoy
Мармалад
Планетата
и в супер краен случай - Чака-рака

Пловдив.
ogata
Кафенца :

Eвмолпия
Кафенцата в халите (и двете)
Eскада ... рядко ... щото ми е далече
(като цяло ... пие ли ми се кафе ... сядам в първото което видя)

Бирарий :
Актив
Параграф 22
МЕИ
Найлона

Клубове :
Пъзела

но .. стана традиция всеки петък да ходим с едни аверчета в Гепи smile.gif
galdoka
кафе: "Мастило" happy.gif
кръчма: "Изолатор" 11.gif
клуб: "ТАНГРА" worthy.gif banana.gif rolleyes.gif

Това са заведенията, които ми харесват в Сливен ... всички други 9.gif
fNatic.
попринцип нямам време за такива простотий ,но като ходя някаде съм най-често в EnJoy и в Клати-Рака.. а за кафенцата ,тия махленските едва ли ги знаййййти smile.gif
girl_from_hell
Цитат(galdoka @ Apr 9 2008, 22:55) *
кафе: "Мастило" happy.gif
кръчма: "Изолатор" 11.gif
клуб: "ТАНГРА" worthy.gif banana.gif rolleyes.gif

Това са заведенията, които ми харесват в Сливен ... всички други 9.gif

изолатора и тангра нямат равни ей това са моите заведния, а за софия хм трябва да помисля и ще напиша, за сега бих казала алкохол и легло ( две съсвем различни клуба, но и двете ми допадат супер много )
K_f_R
Човече тва място ИЗОЛАТОРА само името като му чуя и се надъхвам 18.gif
girl_from_hell
о не тангра ако си имаш на идея колко е яко
van Nistelrooy
У нас е най-хубаво. Да идат наще на село и да се съберем у нас така най-обичам...

За кафе в Сантименто а за барове и дискотеки нямам любими щот не те а ти си прайш шоуто.
Ледено_момиче
Хмм...да видим .. Мей (демек Дървеното),Бялото (Blues), Петното , Пъзела,Безистена и Red Eye ..а и On The Rocks и май са това mrgreen[1].gif
ВаФлА... o.O
Меи най-вече... нещо съм спряла да излизам.... не съм за тая тема tongue.gif
unvisioble
Кафенета: "Авеню", кафенето горе на търговския център на Евмолпия, "Амадеус" (до црквата Св. Петка) "Мармалад", "Макалали".
Ресторанти: "Старият Пловдив" (до "Infinity"), "Кастело" (на "Евмолпия"), "Класик" (до "Каменица"), пицария "Ориджинале" (до Понеделник пазара).
Барове: "Remix" (на Пешеходния мост), "Infinity".
Sexy`kart0f4o
Кафета : Vision, playground, liquid, planet club, fashion, makalali, portokali, streight, de niro, dayana, eskada, orient това са ми любимите кафета smile.gif
Барове : Exit, Paparazi, Liquer, PLAZMA
melkor
Напоследък само в "On The Rocks" и в "Пъзела" когато има концерт на някоя позната група. Минах онази вечер през "Дървеното" - съкс на макс.

P.S. - Ога, "Актив" няма от един месец вече. biggrin.gif
Ледено_момиче
Да,и аз тва си мислех да му кажа..От 7-и март няма Актив biggrin.gif ..

Бтв забравих да добавя в заведение - Таксим и Полинеро Плейс
melkor
Цитат(Ледено_момиче @ Apr 11 2008, 09:13) *
Бтв забравих да добавя в заведение - Таксим и Полинеро Плейс

Тва Полинеро ми е на две крачки и все не ми остава време и възможност да ида...
TheUnknown
Балабана май никой не каза за Пловдив unsure.gif
borko
Ми и аз не излизам вече много... Иначе за кафета - Сикрет в Дружба е готино... Има едно до Тамбукту... доста добро но все му забравям името. За дискотеки - където ме заведат попринцип - то като е веднъж в месеца не е много от значение.
DELUXe
Кафе: Дарк Сайд
Кръчма: Сингър
OneGoodIdea
Ми в София има суупер мноу добри клубчета ама тия дет ги посещавам най-често са Swingin' Hall, Backstage, 8th Ball и некви в студентски кат Строежа, Маската и тн.. а да може и 4ти км.. Абе в София е фрашкано с добри места само тря уцелиш времето wink.gif
Jane
Пловдив

кафенца:
основно vision,escape,laguna

disco:
planeta ми беше редовното място, където ходех почти нон-стоп, но откакто я затвориха - njoy 69, briliantin, exit
Hermes
Пловдив

"Makalali Club" ....... невероятен хаус и транс. Без вход и проверка на вратата.
Всеки месец гостуване на DJ.

P.S.
Planeta бе затворена поради неплатен лиценз. Едно свърталище на чалгарите бе затворено. smile.gif
club135
Цитат(Hermes @ May 21 2008, 10:09) *
P.S.
Planeta бе затворена поради неплатен лиценз. Едно свърталище на чалгарите бе затворено. smile.gif

Не се притеснявай, имаме си ново свърталище, а именно заведението от подписа ти mrgreen[1].gif
Jane
Свърталище? Нещо обидена ли трябва да се чувствам или така ми се струва? wacko.gif

Тва свърталище беше едно от най-проспериращите и посещавани заведения в Пловдив...като го отворят, другите дискотеки пак ще останат празни, така че ще ви е айляк rolleyes.gif

sick1.gif sick1.gif
[sagi]
Ами..леглото ми,ако се брои за заведение 5.gif Иначе..не излизам така, че по-добре бройте легълцето ми за най-отпускащото барче на света..свиркам и сервитьора /майка ми/, ако е в добро настроение ще ми донесе нещо biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.