Memoria on Rails
Apr 9 2008, 16:55
Къде обичате да излизате с приятели вечер?
Споделете мнението си за това, което предлагат Пловдив и София по отношение на нощния живот.
Кои са любимите ви бар, клуб, кръчма, кафе? Споделете защо ви харесват
nihilista
Apr 9 2008, 18:37
Аз личн предпочитам на открито. Иначе ми харесват заведенията: "4-ти корпус (Дървеното)"; "Пожарната";"Белия Паяк";"Даяна" и пейка парти <-- (особено в градската градина)
ПЛОВДИВ
Цитат(nihilista @ Apr 9 2008, 19:37)

.... "4-ти корпус (Дървеното)";.....
Там е яко. Още не му знам истинското име. Има едно друго - изгубеният сват се нарича. Там е за пяници - ходим от време на време там
Ммм... като барчета/клуб:
Vodoo
Стрейта
Аванти
Даяна
Кафенца:
Ескада
Макалали
Скай бара
Fashion - чат-пат
Fox-а
и др.
Диско:
Exit
Enjoy
Мармалад
Планетата
и в супер краен случай - Чака-рака
Пловдив.
Кафенца :
Eвмолпия
Кафенцата в халите (и двете)
Eскада ... рядко ... щото ми е далече
(като цяло ... пие ли ми се кафе ... сядам в първото което видя)
Бирарий :
Актив
Параграф 22
МЕИ
Найлона
Клубове :
Пъзела
но .. стана традиция всеки петък да ходим с едни аверчета в Гепи
galdoka
Apr 9 2008, 21:55
кафе: "Мастило"
кръчма: "Изолатор"
клуб: "ТАНГРА"
Това са заведенията, които ми харесват в Сливен ... всички други
fNatic.
Apr 9 2008, 22:04
попринцип нямам време за такива простотий ,но като ходя някаде съм най-често в EnJoy и в Клати-Рака.. а за кафенцата ,тия махленските едва ли ги знаййййти
girl_from_hell
Apr 9 2008, 22:41
Цитат(galdoka @ Apr 9 2008, 22:55)

кафе: "Мастило"
кръчма: "Изолатор"
клуб: "ТАНГРА"
Това са заведенията, които ми харесват в Сливен ... всички други

изолатора и тангра нямат равни ей това са моите заведния, а за софия хм трябва да помисля и ще напиша, за сега бих казала алкохол и легло ( две съсвем различни клуба, но и двете ми допадат супер много )
Човече тва място ИЗОЛАТОРА само името като му чуя и се надъхвам
girl_from_hell
Apr 9 2008, 23:01
о не тангра ако си имаш на идея колко е яко
van Nistelrooy
Apr 9 2008, 23:24
У нас е най-хубаво. Да идат наще на село и да се съберем у нас така най-обичам...
За кафе в Сантименто а за барове и дискотеки нямам любими щот не те а ти си прайш шоуто.
Ледено_момиче
Apr 10 2008, 00:07
Хмм...да видим ..
Мей (демек Дървеното),Бялото (Blues), Петното , Пъзела,Безистена и Red Eye ..а и On The Rocks и май са това
ВаФлА... o.O
Apr 10 2008, 10:24
Меи най-вече... нещо съм спряла да излизам.... не съм за тая тема
unvisioble
Apr 10 2008, 10:54
Кафенета: "Авеню", кафенето горе на търговския център на Евмолпия, "Амадеус" (до црквата Св. Петка) "Мармалад", "Макалали".
Ресторанти: "Старият Пловдив" (до "Infinity"), "Кастело" (на "Евмолпия"), "Класик" (до "Каменица"), пицария "Ориджинале" (до Понеделник пазара).
Барове: "Remix" (на Пешеходния мост), "Infinity".
Sexy`kart0f4o
Apr 11 2008, 05:46
Кафета : Vision, playground, liquid, planet club, fashion, makalali, portokali, streight, de niro, dayana, eskada, orient това са ми любимите кафета

Барове : Exit, Paparazi, Liquer, PLAZMA
melkor
Apr 11 2008, 07:41
Напоследък само в "On The Rocks" и в "Пъзела" когато има концерт на някоя позната група. Минах онази вечер през "Дървеното" - съкс на макс.
P.S. - Ога, "Актив" няма от един месец вече.
Ледено_момиче
Apr 11 2008, 08:13
Да,и аз тва си мислех да му кажа..От 7-и март няма Актив

..
Бтв забравих да добавя в заведение - Таксим и Полинеро Плейс
melkor
Apr 27 2008, 07:04
Цитат(Ледено_момиче @ Apr 11 2008, 09:13)

Бтв забравих да добавя в заведение - Таксим и Полинеро Плейс
Тва Полинеро ми е на две крачки и все не ми остава време и възможност да ида...
TheUnknown
Apr 27 2008, 10:06
Балабана май никой не каза за Пловдив
Ми и аз не излизам вече много... Иначе за кафета - Сикрет в Дружба е готино... Има едно до Тамбукту... доста добро но все му забравям името. За дискотеки - където ме заведат попринцип - то като е веднъж в месеца не е много от значение.
DELUXe
May 20 2008, 13:58
Кафе: Дарк Сайд
Кръчма: Сингър
OneGoodIdea
May 20 2008, 18:23
Ми в София има суупер мноу добри клубчета ама тия дет ги посещавам най-често са Swingin' Hall, Backstage, 8th Ball и некви в студентски кат Строежа, Маската и тн.. а да може и 4ти км.. Абе в София е фрашкано с добри места само тря уцелиш времето
Пловдив
кафенца:
основно vision,escape,laguna
disco:
planeta ми беше редовното място, където ходех почти нон-стоп, но откакто я затвориха - njoy 69, briliantin, exit
Hermes
May 21 2008, 09:09
Пловдив
"Makalali Club" ....... невероятен хаус и транс. Без вход и проверка на вратата.
Всеки месец гостуване на DJ.
P.S.
Planeta бе затворена поради неплатен лиценз. Едно свърталище на чалгарите бе затворено.
club135
May 21 2008, 09:25
Цитат(Hermes @ May 21 2008, 10:09)

P.S.
Planeta бе затворена поради неплатен лиценз. Едно свърталище на чалгарите бе затворено.

Не се притеснявай, имаме си ново свърталище, а именно заведението от подписа ти
Ами..леглото ми,ако се брои за заведение
Иначе..не излизам така, че по-добре бройте легълцето ми за най-отпускащото барче на света..свиркам и сервитьора /майка ми/, ако е в добро настроение ще ми донесе нещо
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.