Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
wi7ch
Мисля, че е редно да има и такава тема. Ще помоля всички, които разберат, че в някое списание има плакат на ОТХ или на някой от героите да съобщи за да му се кефим всичките. Плюс това си мисля, че няма да е зле да побъркаме тия от Хай Клуб с искания за такива плакати. Колкото повече, толкова по- добре! go_team.gif
BoOTy
Напълно съм съгласна с теб smile.gif 1.gif
Ralna
Тея от Хай не се потдават на провокация, 1000 пъти им писах и нищо sad.gif
FrAgMaKeR
Само предложение, някой да намери или направи плакати в подходящ формат и с подходяща резулюция и който иска да отиде в някое дигитално фото да му ги направят. Май не взимат много за услугата, колкото едно списание да е най-много. Така всички ще са доволни май wink.gif
Ralna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 20 2006, 04:07 PM) *

Само предложение, някой да намери или направи плакати в подходящ формат и с подходяща резулюция и който иска да отиде в някое дигитално фото да му ги направят. Май не взимат много за услугата, колкото едно списание да е най-много. Така всички ще са доволни май wink.gif

Зависи, в Пловдив незнам дали има такова място ама на мен миналата година за едно цвтно копие на една снимка ми взеха левче, а за палакат ще ни съдерат 3 кожи wacko.gif
wi7ch
Що се отнася до тия от Хай, от доста време се пускат майли за плакати на Чад и сложиха. Като гледам на Blue слагат доста, защо да не сложат и на Чад. Аз ще пратя десетина майла 15.gif
Jordan
аз тея от хай много ги намразих. Постоянно едни и същи плакати се пускат-Блу, кайли Миноуг, Блек Айд Пийс, О-Заун и Грийн Дей, постоянно са тези....
А, само да кажа, че в тазседмичния брой имаше плакат на LOST rolleyes.gif
solenka
Плакати на Чад са пускали ( имам впредвид "Хай клуб" ), но аз бих предпочела на целият сериал или пък на James Lafferty! 4.gif Имам чувството, че от преди няколко месеца са си набелязали какви плакати ще пускат, а това, че пуснаха на LOST стана само защото сериала се излъчва по телевизията в България. Но да стискаме палци и нас да ни зарадват най - малкото с едно плакатче на One tree hill! 5angel[1].gif
_HriS_TinA_
Ми на мен идеята на FrAgMaKeR много ми допада ...намирала съм в интернет адски много плакати на ОТХ-то само трябва да си ги изкарам по едно време си мислих дали да не пробвам през принера но осъзнах 4е не е особено умна идея така 4е най-скоро време отивам при някое фото ....
^Mim0zKa^
Тая тема е много готинка 10.gif И тази идея съ6тоо е много готина ...хахаха!Еми само да си намеря някой плакат и хоп към фотото biggrin2.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 20 2006, 09:03 PM) *

Тая тема е много готинка 10.gif И тази идея съ6тоо е много готина ...хахаха!Еми само да си намеря някой плакат и хоп към фотото biggrin2.gif

.......хахахаха колко съм зле пропуснах да ви дам линк4е та така де ако о6те някой иска да си
изкарва плакати има няколко в сайтa na The WB ако до сега не сте ги вийдали де...което всъ6тност е малко вероятно rolleyes.gif ....ето то4но тва е линк4ето за постера на Peyton Sawyer Peyton Sawyer за другите тър6увайте от тук .... http://thewb.warnerbros.com/web/downloads_show.jsp?id=OT има на Нейт и Haley....
^Mim0zKa^
Е Хриси мерси,мерси много! 4.gif
Ralna
Mерси за линка biggrin.gif
RoXXy_
eми идеята за плакатите е супер, ама като се замисля, в Хай Клуб има 0,01% шанс да пуснат , щотоо тама са едни punch.gif , пък и плакатите им съкс....а иначе сега ми хрумват 2 гениални идеи sp_ike.gif
по вероятно е да помолиш някой познат от US да ти донесе някъф як плакат, там 100% има 16.gif
а друго, искате ли си напраим някви такива дрхи на които да има разни ОТН неща, надсписи..ала бала 20.gif който има идеи да сподели аре bounce.gif
The Shaman
Фраг е прав и в Пловдив има много места където могат да се отпечатат плакати.Едно от тях е в копирния център под Лъки Синема.Цената на формат А3 е около пет лева цветно,което е нормално според мен.
rusi4kata^
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 21 2006, 02:08 PM) *

eми идеята за плакатите е супер, ама като се замисля, в Хай Клуб има 0,01% шанс да пуснат , щотоо тама са едни punch.gif , пък и плакатите им съкс....а иначе сега ми хрумват 2 гениални идеи sp_ike.gif
по вероятно е да помолиш някой познат от US да ти донесе някъф як плакат, там 100% има 16.gif
а друго, искате ли си напраим някви такива дрхи на които да има разни ОТН неща, надсписи..ала бала 20.gif който има идеи да сподели аре bounce.gif

ей RoXXy тая идея за дрешките не е лоша 4.gif
e-rotica
Пробвайте да пишете и на Bravo или погледнете чуждите му издания там имат навик да слагат подобни плакати може да има нещо 4.gif
Jordan
Ей, тва за дехите е супер идея. Там в Пловдив сигурно имате къде да си направите ама ние тука...поне аз не съм 4увал да има някъде да се правят надписи по тениски или нещо от сорта. Ако някой се заеме да направи(да дадат да направят) ще пратя парички да ми купи ако не му представлява трудност. Само намерете дали има къде да се правят... biggrin2.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(e-rotica @ Jan 21 2006, 07:04 PM) *

Пробвайте да пишете и на Bravo или погледнете чуждите му издания там имат навик да слагат подобни плакати може да има нещо 4.gif

Хахаха ей изпревари ме такмо 6тях да дам предложение да пи6ем на БРАВО ,за6тото там пускат плакати и пи6ат за такива безизвестни групи и актиори а кво остава за ОТХ 6тото 4ад и София примерно се знаят както и Бетъни!
П.С. Трябва да се пробва 6тото 6том могат да пи6ат примерно за тая немската група "Токио Хотел"(която мен ли4но мн ме дразни) и която не е известна тука изоб6то на4и сигурно 6те пуснат и не6то за на6то сериал4е!
Buhti4ka
Хай клуб едва ли ще пуснат плакат. Не са толкова много хората, които го гледат и им пишат. Ако го пуснат по някоя телевизия обаче 100% ще излезе и плакат.
За Браво също малко се съмнявам. Те са немско списание, почти всичките им статии са от там, тук само ги превеждат. Та се съмнявам и плакатите им да са различни. Което значи, че ако там не пуснат плакат и тук няма да има dry.gif
За отпечатването не знам, аз съм чувала, че може в рекламна агенция да ти го направят, но май не е евтино, една жена беше писала в друг форум, че е около 30 лв. За фото не съм се замисляла досега, може и да става. Ади някой ако си направи да каже къде, как и колко е струвало.
James towel keeper
Според мен и много фенове на ОТХ, и може да се направи нещо по въпроса... Може би ако се оговорим хората тук във форума примерно да им пратим писма по имейлите, в един и същи ден, аз специално имам три пощи, и ще ги използвам и трите...
На Хай не им знам имейла, но ето на БРАВО
bravo@egmontbulgaria.com
wi7ch
hiclub@press.zgb.bg . Това е майла на Хай. Аз сега ще пратя по 5 писма. Дано да има успех. А за идеята за фотото. Питах баща ми и той разпита. Резултатът е че ако е във фото се води за снимка и на половината на малките в Хай клуб е около 20 лв. А за голям си трябва фото принтер, но аз съм от Монтана и тук при нас няма sad.gif .
ThePinkDuck
Аз имам приятел който има фото!Негово си, и обеща да ми направи отстъпка за количество , може да печата до 80х60 см ... или беше обратното ,така де.Ако кажете как да стане!Отворена съм за идеи! mrgreen[1].gif
boy_07
QUOTE(ThePinkDuck @ Jan 23 2006, 11:37 PM) *

Аз имам приятел който има фото!Негово си, и обеща да ми направи отстъпка за количество , може да печата до 80х60 см ... или беше обратното ,така де.Ако кажете как да стане!Отворена съм за идеи! mrgreen[1].gif

акато цена какк е? unsure.gif
Nasi
Аз преди време бях писала на тези списания...но нищо не излезна...дано, ако се съберем повече хора се, съгласят да пуснат едно плакатче! 4.gif 4.gif 4.gif
solenka
Снощи нещо ме удари по главата 18.gif и реших да пиша на Браво. Писах им, но накрая подписах писмото със никовете на всички фенове на сериала от форума. Излезнаха някъде около 55 фенове. Дано да вземат да се позамислят малко и да ни зарадват!
^Mim0zKa^
Еееее solenka БРАВО ТВА Е МНОГО ЯКА ИДЕЯ! 3.gif Много хубаво 4е си се сетила! 4.gif И дано както казва6 сега да се позамислят малко...НАИСТИНА Колко фенаве има сериала!
Jordan
ей, solenka, много хубаво си направила. Мисля дове4ера да драсна едно писмо на Хай Клуб и да направя същото като теб, да го напиша от името на всики тук и да сложа имената отдолу. Ама да знаете, 4е ще се наложи да поизлъжа малко, 4е вси4ки тук много харесваме списанието им и бля бля, все пак трябва да хване окото... blush.gif
Nasi
Аз помолих една приятелка да пише на Бравото, тя все още не гледа сериала(опитвам се да я накарам да го гледа). Та тя винаги когато пише на това списание....те й изпълняват желанията.
И сега я помолих да им пише да пуснат инфо за сериала, за да разберат повече хора за него, и също така, ако могат да пуснат плакатче.

Дано стане. 4.gif
Devil^Rose^^
Jordan ако трябва кажи че всички ще си направим доживотен абонамент biggrin2.gif
Ако трябва да сме искрени аз дори и не бях чувала за списанието blush.gif ама т'ва са подробности wink.gif ако пуснат плакат ще ми стане любимо 10.gif .Браво хора с толкова идеи и упоритост все някой ще поддаде smile.gif
James towel keeper
QUOTE(Nasi @ Jan 26 2006, 02:46 PM) *

Аз помолих една приятелка да пише на Бравото, тя все още не гледа сериала(опитвам се да я накарам да го гледа). Та тя винаги когато пише на това списание....те й изпълняват желанията.
И сега я помолих да им пише да пуснат инфо за сериала, за да разберат повече хора за него, и също така, ако могат да пуснат плакатче.

Дано стане. 4.gif

Ееее супер НАСИ!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Браво че си се сетила!!!! Дано и отговорят на молбата!!!
То и аз се опитвам да накарам възможно повече хора да го гледат сериала rolleyes.gif По информатика в даскало им пускам епизодчета! 10.gif Мисля че зарибих десетина laugh.gif

Идеите Ви са супер!!!!!!!!! 4.gif Дано да стане!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
pool^babygirl
Ей хора айде както предложи James towel keeper да пишем на Хай клуб-hiclub@press.zgb.bg и Браво- bravo@egmontbulgaria.com в точно определен ден и за да се организират по-бързо нещата щот с предната идея не видях да се е стигнало до някъде ще определя деня и срока - понеже някои са ученици и са в различни смени нека да им пишем тази събота - 29-ти април от 11 до 12 часа на обяд - така ще им се излеят стотици писма за много кратко време и не вярвам да имат особено голям избор...ако не кажат в следващия брой, че ще пуснат ще повторим процедурата и по следващата събота - 6-ти май по същото бреме - те едва ли ще си сменят пощата, защото всичките им фенове са свикнали с нея - а и още едно последно уточнение относно това - всички на полето в пощите ви където пише "относно" пишете "ONE TREE HILL"!!! За да не забравите в петък ще ви напомня tongue.gif
А сега един въпрос относно тениските - какво имате в предвид за щамповане върху тях - някаква рисунка или надпис One Tree Hill?
Brooke
Да идеята да им пишем групово може и да има ефект.Особено ако го повторим няколко съботи.Хубаво е да им дадем идея и да пишат за серияла нещо, да събудят малко интерес.Въпреки че като се замисля те хубаво ще пишат,обаче по телевизията не го дават и едва ли не казват на читателите си търсете из нета и сваляите,а това се води незаконно и се съмнявам да пишат за серияла ни. wacko.gif
pool^babygirl
Е те да пуснат едно плакатче - с него никого не задължевеат - само могат да ни зарадват smile.gif Пък особено в Бравото има хиляда дет не съм ги чувала пък още по-малко да съм ги виждала ...същото важи и за Хай клуб-а ...ако толкова ги изтормозим за плакат няма де да идат и ще пуснат 15.gif 18.gif 15.gif
The Black Dragon
Аз имам познати в печатница. Ако се съберем доста народ може да си изкараме един скромен тираж с около стотина плаката. Размерите са като на обикновен средноголям плакат (за справка - рекламни постери на Кола Кола, Пепси, плакатите на попфолк изпълнители и прочие...). Само трябва да намерим хубава, висококачествена снимка (която всички ще искат за плакат) и да пуснем поръчката. Колкото повече плаката поръчаме, толкова по-ниска цена ще платим. Във печатниците е така smile.gif Така че казвайте дали сте "ЗА" и да завъртим нещата, апък ако през това време излязат плакатите в списанията - Лошо нема wink.gif
pool^babygirl
Аз съм за - но пак зависи от цената smile.gif Аз мога да си взема и повече от един tongue.gif
The Black Dragon
Ако има повече желаещи да разпитам какви са цените, съответно за 50 и 100 бройки.

Ако някой има снимка с висока резолюция също да се обажда. Аз имам много такива, ама на нито една не са всички заедно sad.gif
RoXXy_
аз съм за ...дано да станат нещата biggrin.gif
OTH_fenka
Аз съм ЗА
Jordan
Яяя как ме зарадва Черния Дракон wub.gif Ами аз съм навит за всякакви идеи с плакати, стига да не излезе много скъпичко. Не ми се дават 10 лева примерно за някво листче хартия... wacko.gif
Та ти се поинтересувай за ценичките, виж за 100 бройки, мисля, че ще се разграбят 15.gif Само трябва да се намери някоя картинчица с хубава резолюция, за което ще потърся из "скромната" ми папка с техни снимки. НО, в края на краищата ако нямаме подходяща може да се използва някой готин Wallpaper, само не знам колко голяма трябва да е резолюцията.
Сега за идеята на pool^babygirl, която мнооооого ми хареса. Ще бъде много добре да ги "бомбардираме" се писма. Тези дни си мислих по този въпрос и си мислех да се прати едно писмо с имената на всички фенове от форума заедно с никовете им. Хората са доста, по последни преброявания са 105, което хиииич не е малко. Та мисля си, че едно такова нещо ще ги трогне...поне малко blush.gif Само трябва да си поиграя на го напиша до Събота(щом тогава ще пишат и всички) и да го пратя в уречения час.
Идеята с тениските е супер яка но за съжаление тук в Горна няма никаква възможност да помогна, много сме забутани и никъде не правят подобни неща. Предполагам хората от по-големите градове(или по-цивилизовани от нас hmm.gif ) ще намерят някое такова студио(или както там му се вика), където правят такива щампички, то друго няма какво да е освен щампа си мисля аз. dry.gif
Мен лично много ме накефиха тениските, които беше правила Брук- с рисунката на Пейтън(май беше някакво сърце.... wacko.gif извинявам се за невежеството), та това беше много яко. И тениските да са такава картинка отпред и надпис One Tree Hill отзад. Просто ще стане перфектно. blush.gif
НО, трябва някой дас се заеме с тея тениски...и ако някой се реши да знае, че ще падне голяма играчка.
А после как ще си ги получим? По пощата предполагам...това също никак няма да е лесно... blush.gif
Абе въобще голяма работа ще падне с всичко...абе въобще май се поолях доста blush.gif
А, да добавя че се сетих, за плаката снимката трябва да е с абсолютно всички от ОТН ли?!ИЛИ само с петимата?!
А, и оище нещо, Black Dragon ако ще ходиш да питаш, питай каква големина трябва да е картинката...че аз като ходя да си вадя във фотото на снимки и трябва да е в определена големина. Иначе ще вземат нещо да кълцат да окепазят снимката или пък да взмеат още пари за корекциите
Qskata
Кажете каде има такова студио или офисче за такива неща искам да си направя някаква и аз и каква трябва да е резолюцията на картинката
The Black Dragon
Не знаех, че и блузи искате. Тук до нас има един бутик, който предлага готови, както и по поръчка разни шантави щампи. Забелязал съм обаче, че всички са с надписи, а не с картинки. Трябва да питам дали и снимки щампират. Иначе са яки. Аз си бях харесал един суичър на който пишеше POLICE ама аз разбира се щях да искам да пише Fire Walk With Me biggrin2.gif Така и остана... не съм се заинтересовал достатъчно явно dry.gif Кажете какво точно искате на тия блузи и имате ли всъщност снимката която искате да е щампирана?!

Относно плакатите - трябва да питам наистина каква е големината, ама предполагам, че снимката трябва да е най-малко 1000 пиксела за да излезе нещо по-качествено. Ама не знам... само гадая. Молете се да не е над 4000 че тогава само на Брук ще мога да ви дам такава 18.gif

Сега ще видя и аз кви снимки имам всъщност на петимата заедно
narya_f
И аз съм твърдо ЗА, ако може да направите нещо ще е супер, за съжаление тук в Добри4 мисля 4е също няма къде да се правят щампи, но ще поразпитам...
Jordan
Dragon, ами ние говорихме за тениски, то от блузи файда няма сега, започва лято все пак...иначе дори и да не правят с картинки ще ме устрои и една с голямо надписче ONE TREE HILL(или ONE TREE HILL FAN) на гърба и малко отпред в ляво, мисля, че идеята е страхотна. A защо не и да сложим фен сайта да правим реклама biggrin2.gif Божеее аз хубаво ги измислям ама нали няма да ходя аз да ги уреждам тея неща, лесно ми е...та каквото направите де...
Нека да чуем и мненията на останалите и тогава да решаваме какво ще правим blush.gif
OTH_fenka
За тениски в Пловдив знам че правят в "Канепе".Случайно минах и разбрах. smile.gif Казаха ми, че има много поръчки за тва стават за 3-4 дена. Цената е според големината и цветовета на картинката. Последно като ходих казаха че имат само мъжки тениски, но може и със собствена. Ако искате като минавам от там (най-вероятно в петък или събота) ще питам за повече бройки. Само трябва да си измислим текст. Казвайте и да действаме. wink.gif
pool^babygirl
Ми както каза Jordan от зад ще е добре да пише One Tree Hill Fan а под него да речем може да има с по малък шрифт oth.ggbit.info (ама за тва не съм особено убедена,че хората ще го запомнят - така, че май ще е по добре без него) а отпред още не мога да си го представя може да има някаква щампичка със снимка където са поне петимата - Лукас, Брук, Пейтън, Нейтън и Хейли - и вие споделете идеите си
OTH_fenka
Става идеята е добра. rolleyes.gif
The Black Dragon
А не може ли Sophia Bush Fan и отдолу с малки букви One Tree Hill biggrin2.gif

Казвайте колко кинти излиза на тишърт и се включвам веднага и аз. btw аз ще питам и аз в оня бутик. Може там да е по-тънка постата. Ше ви кажа тия дни smile.gif
Jordan
еми който иска и София Буш ще му пише, това са допълнителни неща. Нали говорихме за филма все пак...
иначе ако е толкоз скъпо за повече цветове може някой да се пробва да направи някоя картинка но само в два цвята-черно и бяло и примерно черното да е самата тениска и фактически да се отпечата само бялото.
примерно изнамерих набързо ей тая снимка, нещо подобно да е
IPB Image
не знам обаче дали ще се получи добре със снимка на няколко човека... blush.gif
мариетка, ти действай по въпроса с питането wink.gif
The Black Dragon
Имал съм подходяща снимка за плакат. На петимата е, сравнително нова с доста голяма резолюция
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.