elexis
Apr 26 2006, 23:16

Като видях на Брук дрехите срисунки на Пейтън и много ги харесах....Та си помислих,че тая картинка ще изглежда много яко на тениска, хем е хубава хем е някак си ...важна...Вие как мислите?
Jordan
Apr 26 2006, 23:24
точно за това си мислех напреди. На черна тениска това ще стои божествено

The Black Dragon дай да видим снимката, макар и в по-малък р-р
OTH_fenka
Apr 27 2006, 07:45
Йори ще питам и веднага казвам.
The Black Dragon
Apr 27 2006, 12:30
Eто снимката, която ви предлагам за постера

Както казах е с много голяма резолюция и перфектно качество
RoXXy_
Apr 27 2006, 12:41
значи

...първо The Black Dragon и аз щях да предложа точно тази снимка

(нали по принцип е доста по голяма?)
второ...идеята за тениски е суперска и от много отдавна ми се върти в главата дори утре ще ходя до Канапе да видя как стоят нещата

...обаче от няколко дена търся подходящ надпис, но не намирам това което искам

...та ако някой има такъв надпис или може да направи нещо по въпроса...
и ако някой има желание...може да се организираме и да си направим повече хора
айде чакам отговори

и предложения

btw за тениската имам една идея, обаче не мога да намеря подходяща снимка на онова горящото сърце
The Black Dragon
Apr 27 2006, 12:50
А какво ще кажете за логото на филма? В смисъл отзад на гърба на тениската да е логото. Всички го знаете предполагам, затва няма да го качвам. Имам го голямо и него и е бяло на черен фон.
RoXXy_
Apr 27 2006, 12:55
The Black Dragon аз точно за такова лого говорех, обаче не мога да намеря
можеш ли да ми пратиш линк на пм?
edit:ок. ще питам, обаче ти можеш и твоя блуза да дадеш...ако си си харесал няква друга не е задължително от там да я купиш
The Black Dragon
Apr 27 2006, 13:00
RoXXy_ пратих ти го.
А ти като ша ходиш да питаш там в тоя магазин за щампите питай дали имат черни суичъри с качулка, защото аз искам такова, а не тениска
хора страшни сте просто

много яки идейки дадохте да не говорим, че и аз за това съм мислела. смятайт ме и мен и за постера и за тениските и за писмата .. на линия съм. даже мисля да пробвам да направя няколко дизаина за дрехите.
а за снимките мисля че и двете са мн подходящи
boy_07
Apr 27 2006, 13:11
хайде да се разбереме и да сберем,е парички всички,че при мене няма такива студия а съм много навитак!
Jordan
Apr 27 2006, 14:00
ако някой се навие да ги поръчва тея тениски ще му падне голяма играчка на главата. първо ще трябва да пратим парите за дрешките+ пари за обратен колет...и той после да разпрати всичко...малиииии не ми се мисли....
Абе някой може ли да даде някаква снимка на тениската, която Брук беше направила от рисунка на Пейтън, че съвсем забравих какво точно беше...
elexis
Apr 27 2006, 21:26
pool^babygirl
Apr 27 2006, 21:42
Аз съм навита за плаката картинката е супер

А за щамповането имам още един въпрос може ли да си изпратим примерно потничето или блузка или каквото е там, за да се щампова върху него/нея?
boy_07
Apr 28 2006, 01:03
http://www.teniski.be/вижте и този вариант ако не сте...
pool^babygirl
Apr 28 2006, 09:09
От тук до колкото разбрах можете сами да си направите както желаете блузка или потниче и да го поръчате ...мойто излезе 12 лева с едно червено сърце отпред и надпис отдолу "OneTreeHill" (без растояния между думите , защото не се събра) -
http://www.teniski.be/index.php?id=5&bc=5
Jordan
Apr 28 2006, 20:08
хорам, ще правим ли нещо утре?!ще пишем ли на Хай-клуб между 11 и 12 часа?!
Дайте да се организираме и да им покажем, че има много фенове на сериала.
Кажете поне дали ще има хора, които да пишат...
pool^babygirl
Apr 28 2006, 20:14
Няма тякивя въпроси - всички, които са чели тая тема да си нагласят алармите на телефона и да пишат по указаното време - аз ще пиша и от двете си пощи
RoXXy_
Apr 28 2006, 20:37
QUOTE(pool^babygirl @ Apr 28 2006, 10:09 AM)

От тук до колкото разбрах можете сами да си направите както желаете блузка или потниче и да го поръчате ...мойто излезе 12 лева с едно червено сърце отпред и надпис отдолу "OneTreeHill" (без растояния между думите , защото не се събра) -
http://www.teniski.be/index.php?id=5&bc=5искам да те питам вече доставиха ли ти я тениската и как е станала?

(като цяло доволна ли си?) щото тва е яко и май и аз ще си поръчам...
scandalous_girl
Apr 28 2006, 21:04
А какъв е адресът на ''Хай Клуб''?
OTH_fenka
Apr 28 2006, 21:32
Аз утре ще отида да питам за тениските.

Даже може да си поръчам да жидя как стават. И ще ви кажа. А утре между 11 и 12 ще пишем ли на някво списание?

И на кое?
Jordan
Apr 28 2006, 21:53
адресите са- Хай клуб-hiclub@press.zgb.bg и Браво- bravo@egmontbulgaria.com
аз ще пиша сигурно до хай Клуб, тъй като тва Браво не го знам даже какво представлява, и ще включа всички имена на феновете от форума. не се оливайте много във хвалби, да не стане като подмазване "ох, колко сте велики, прекрасни и страхотни"...естествено ще се спомене как всички четем списанието но за съжаление сме много разочаровани, че нито веднъж до сега не е публикувано нищо за сериалчето...това да го има задължително!трябва малко да ги погъделичкаме
айде със здраве и утре-11-12ч всички, които са прочелли това да пишат на горните мейли с искане за плакат или ПОНЕ за статия!
pool^babygirl
Apr 28 2006, 23:14
QUOTE(RoXXy_ @ Apr 28 2006, 08:37 PM)

QUOTE(pool^babygirl @ Apr 28 2006, 10:09 AM)

http://www.teniski.be/index.php?id=5&bc=5искам да те питам вече доставиха ли ти я тениската и как е станала?

(като цяло доволна ли си?) щото тва е яко и май и аз ще си поръчам...

хаха аз само за картинката говорех, че е станала добре и то ти пише отдолу някъде колко ще струва иначе не съм си поръчала все още, но веднага щом си събера сигурни пари ще си поръчам
Inn0c3nCe
Apr 29 2006, 01:59
аре да пишем после да пуснат плакат и на Азис
Jordan
Apr 29 2006, 10:27
някой успя ли да пише на Хай-Клуб?!
на мен ми върна писмото
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
tkaranova@press.zgb.bg
Vpavlova@press.zgb.bg
lkrumova@press.zgb.bg
NNinov@press.zgb.bg

Поне до браво успях да пиша. Това списание ли е всъщност?!
^Mim0zKa^
Apr 29 2006, 11:31
Да Йори списание е

Мне ли4но много ми харесва,много е яки4ко...в него ве4е много пати са публикували не6та на LOST така 4е мисля 4е ако се организираме и си4ки пи6ем на Браво има по голяма вазможност да пуснат там не6ти4ко на ОТХ отколкото в Хай клуб
The Black Dragon
Apr 29 2006, 12:38
QUOTE(Inn0c3nCe @ Apr 29 2006, 02:59 AM)

аре да пишем после да пуснат плакат и на Азис
~Bruk~
Apr 29 2006, 17:09
QUOTE(Jordan @ Apr 29 2006, 11:27 AM)

Аз да ти кажа честно, дори смятам,че при него е много по-вероятно да се пусне инфо.Излиза веднъж на две седмици в четвъртък и е по-голямо като обем от "Хай-клуб"..слагат повече картинки и имат по-готини интервюта..Напоследък наистина пишат доста за ОС и LOST затова мисля,че шанса там е по-голям..Аз веднъж бях писала, но...
Jordan
Apr 29 2006, 19:03
и кво?от целия форум само аз ли писах?!Браво бе хора!
ludoto_tedi
Apr 29 2006, 19:08
Jordan съжалявам спинках тогава.иначе и аз щях да пиша ама......сорри
The Black Dragon
Apr 29 2006, 19:09
Е нали писа от името на целия форум все пак...

btw ако искате направо в писмото до някое списание дайте линк с тая тема да прочетат за кво става въпрос. Според мен това ще е най-убедителното нещо за тях за да пуснат плакатец
pool^babygirl
Apr 29 2006, 20:19
Еее и аз писах днес - както казах от двете си пощи...
И да ви кажа хора малко съм разочарована колко го говорехме, а най-накрая не знам си колко процента не са писали щот ...еди какво си ... ама ако пуснат плакатче ще си вземете броя нали...без думи...
Jordan браво, че писа - дано и други да кажат, че са писали иначе ще бъдем единствените и пак нищо няма да стане
Айде сега никой да не го мързи и да прати един майл поне на бравото щот на Хай клуб не става ... и без оправдания
Ей сори ама последните два дена не съм проверявала темата. А иначе искам да ви кажа, че списание браво си има web страничка и там пише какво е имало във всеки борй което е много удобно, а не като на Хай клуб да си купуваш постоянно с надеждата да има за ОТХ а то да няма. Скоро е имало плакат на Чад и Хилари и аз естествено съм го пропуснала
Jordan
Apr 29 2006, 20:58
абе аз писах ама то една птичка пролет не прави все пак. всеки, който иска да пише, макар и днес или утре, или когато там се сети.
бай дъ уей, какво стана с тениските и плакатите, някой проверявали в студиата и печатниците?
QUOTE(wi7ch @ Apr 29 2006, 08:48 PM)

Ей сори ама последните два дена не съм проверявала темата. А иначе искам да ви кажа, че списание браво си има web страничка и там пише какво е имало във всеки борй което е много удобно, а не като на Хай клуб да си купуваш постоянно с надеждата да има за ОТХ а то да няма. Скоро е имало плакат на Чад и Хилари и аз естествено съм го пропуснала

PLS сподели

... какъв е уебсайта ?
~Bruk~
Apr 29 2006, 21:27
QUOTE(Jordan @ Apr 29 2006, 08:03 PM)

и кво?от целия форум само аз ли писах?!Браво бе хора!

И аз писах
Ето и уеб сайта:
http://www.egmontbulgaria.com/bravo/ (поне този знам аз

)
QUOTE(~Bruk~ @ Apr 29 2006, 09:27 PM)

Ето и уеб сайта:
http://www.egmontbulgaria.com/bravo/ (поне този знам аз

)
Мерси Нели

Тъкмо се поразписах и аз ... и понеже винаги ги нижа едни такива 'четки' на списанията ХАха

няма как да не ни зарадват скоро с плакатче на ОТХ Айде

организирайте се ... колкото повече - толкова по-добре
The Black Dragon
Apr 29 2006, 21:47
айде и аз се отчетох в сайта на Браво с мейл
scandalous_girl
Apr 29 2006, 21:53
Аз също писах на ''Браво''. Дори се учудих колко дълго писмо се получи!

По принцип мога да убеждавам хората в това,кето съм казала или мисля( колко съм скромна

) и се надявам да послушат мен и всички останали и да ни пуснат едно плакатче!!!
ludoto_mimi
Apr 29 2006, 22:03
Малко оффтопик, ама... някой ако го има това и иска да се отърве от някой друг готин плакат да ми се обади.

А, да, забравих да кажа. И аз им писах на БРАВО-то и направо се учудвам на себе си. Не знаех, че мога да съм толкова мазна и да кажа толкова глупости на веднъж. Направо съм сладкодумница.
п.с. Още чистя мазнотията от клавиатурата.
freethedoom
Apr 29 2006, 22:22
Да знаете някое списание (бг или английско) с информаци за one tree hill, плакати, снимки и картинки?
^Mim0zKa^
Apr 29 2006, 22:28
Ейй сладурковси и аз туку 6то писах на Браво ...ии моете писамце излезе далги4ко и мисля 4е доста убедително

Вкарах малко 4ар..хахха

Айде и дано ни послу6ат накрая и пуснат не6то ОТХ-ско
pool^babygirl
Apr 30 2006, 00:13
Хаа от тоя сайт може да се изпращат безброй много писма хааа изпратих им около 50 +-5 едни и същи писма така за да ми изтрият писмата ще трябва цели страници от пощата си да трият (около 4) и все едно ще видят от любопитство...ама и аз мн им се мазнех - ето какво им писах "Еи, браво

Много си ви оби4ам и знам 4е оби4ате да радвате феновете си ...мен ли4но ме радвате на всеки две седмици

П А искате ли да направите и една голяма...ОГРОМНА изненада за вси4ки фен4ета на едно супер серила4е ОНЕ ТРЕЕ ХИЛЛ 6те съм ви стра6но благодарна ако пуснете едно постер4е - поздрави

4ау! " Тва е от мен - лека
ludoto_mimi
Apr 30 2006, 00:41
Еее, ти много накратко. Аз колко локуми разтягааахххх!

Пък ги хвалих колко са страхотни, че всички много ги обичаме и най-редовно си го купуваме, че ще сме им много благодарни ако ни зарадват с нещо, че са най-добрите ест... ала-бала, мазах там, дългичко стана.
Jordan
Apr 30 2006, 07:42
Ани, дано не си го написала толкова неграмотно писмото, че направо ще го делнат

Специалнп това ОНЕ ТРЕЕ ХИЛЛ....надявам се не е било на български
pool^babygirl
Apr 30 2006, 09:32
Нее, не беше неграмотно написано - беше на латиница и тук с тоя "частичен превод" го направих на БГ, защото нали има едни правила на форума пък аз съм примерно дитйе
freethedoom
Apr 30 2006, 10:01
QUOTE(freethedoom @ Apr 29 2006, 11:22 PM)

Да знаете някое списание (бг или английско) с информаци за one tree hill, плакати, снимки и картинки?
Brooke
Apr 30 2006, 14:14
За английско не знам,но бг няма нали затова затрупваме Браво с писма,за да пуснат нещо.
Jordan
Apr 30 2006, 14:16
koga излиза това Браво по принцип?!
pool^babygirl
Apr 30 2006, 15:05
излиза в четвъртъците през една седмица - примерно следващото е на 11-ти май, а по следващото на 25-ти май и т.н. - чат пат има хубави нещица ама плакатите им в повечето пъти са по-малки от тези на Хай клуб и от по-тънка хартия ...ама те да пуснат на One Tree Hill плакатче пък тогава хич няма да критикувам хартията и големината
elexis
Apr 30 2006, 15:47
Еми и аз писах от сйта им! Дано да пуснат плакатче
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.