Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
hristin4e
Днес в Хай Клуб има статия за най-различни сериали и има мааааалко и на One Tree Hill smile.gif естествено който има миналата статия (която бяха кръстили ""Самотните" звезди на хълма") ще види, че статиите си приличат... даже има еднакви изречения. Аз нямам броя, защото не си го купих понеже няма много смисъл...
О да не забравя: Хейли отново я няма на снимката която са сложили... (която снимка между другото е от 1 сезон..) sleep.gif
BroOke^
от тази седмица какви са плакатите в Хай Клуб и Браво blink.gif
Mr. Winchester
няма на ОТХ, а на айдълите
CheerFuL-F
скоро дали някъде ще пускат плакатчета на някой от актьорите някой знае ли?
summer77881
Преди бях много зарибена да си купувам списания Блясък Хай Клуб Браво всички всяка седмица брoевете но сега не толкова.... Ако не ме лъже паметта мисля че списание Браво бяха направили Брой специално за Хари Потър Феновете и в целото списание имаше единствено и само информация за малкият магьосник, книгите, филмите, актьорите, всичко всичко Предлагам да атакуваме списанията да пращтаме писма постоянно не само по имейлите но и по пощтата докато не направят такъв брой и за One tree hill!!! Който е съгласен с мен да пише в тази тема ще се постарая да намеря нужните адреси и да дайстваме че цял месец и една седмица много ми се струва без любимият ми филм а новини излизат на две три седмици един път !!!!!!!
manchester_united
summer77881 , аз съм съгласна ще е много хубаво ако стане, но честно казано много не се надявам wink.gif
summer77881
Цитат(manchester_united @ Jul 29 2008, 23:49) *
summer77881 , аз съм съгласна ще е много хубаво ако стане, но честно казано много не се надявам wink.gif

Аз си падам оптимистка и смятам че това ще се получи само ако се обединим заедно... Ако сме двама трима души нищо няма да стане но ако сме повече и всяка седмица им пищем ще им досадим и те няма как да се отървът от нас освем да ни угодят!!!!
Нали знаете мъдрата мисъл....

С нахалство се пробива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elitu
Напълно съм съгласна с теб и те подкрепям.
Не знам колко пъти вече писах на Браво за 1 плакатче и нищо,още си чакам.
summer77881
Цитат(elitu @ Jul 30 2008, 19:47) *
Напълно съм съгласна с теб и те подкрепям.
Не знам колко пъти вече писах на Браво за 1 плакатче и нищо,още си чакам.

Аз също писах два пъти но нищо.....Радвам се че сте с мен но ни трябват още хора поне 10 човека да сме пак ще направим нещо!!!! Както казах по горе ако бъдем достатъчно нахални на тях ще им писне от нас и ще ни угодят....
Jordan
от писма няма снисъл много май май
преди време бях писал на Хай и бях изредил имената на всички от форума, тогава още не бяха толкоооооова много, но писмото даже и не пристигна, мейла не беше верен или нещо такова, защото писмото ми се върна
ако всеки един пише поотделно и получат 500 писма наведнъж пищящи за ОТХ може и да стане нещо, но иначе - обречена кауза dry.gif
Naley_fen
И аз писах на Браво няколко пъти за плакат на ОТХ... но нищо не стана.
summer77881
Цитат(Jordan @ Aug 4 2008, 16:59) *
ако всеки един пише поотделно и получат 500 писма наведнъж пищящи за ОТХ може и да стане нещо, но иначе - обречена кауза dry.gif

еми хайде нека пишем ''пищящи за ОТХ" писма!!!!!!!! Аз почвам който мисли идеята ми за добра нека пише и той!!!!!
ladysunshine
-в следващия брой на Хай Клуб ще има плакат на Джеймс Лафърти wink.gif Радвай се народеее... biggrin2.gif
-в миналия брой имаше съвсем малко за Чад и Кензие.
-в днескашния брой има няколко реда за Чад, че приличал на Миро (Каризма) 16.gif
lu~
Значи днеска ако си взема Хай Клуб ще е това с приликата на Чад и Миро , така ли ? blush.gif unsure.gif
MaRiAaA
Хаха тея са ненормални.Къде пък намериха прилика м/у Чад и Миро от Каризма, който е нечовешко грозен за разика от Чад..тцтц. Какво точно пише?
traiana
Ем..аз писах на Хай Клуба за плакати на ОТХ,след малко ще пиша и на БРАВО,за всеки случай.. biggrin2.gif ..Дано пуснат нещо някъде unsure.gif
djesito
Цитат(ladysunshine @ Aug 21 2008, 10:23) *
-в следващия брой на Хай Клуб ще има плакат на Джеймс Лафърти wink.gif Радвай се народеее... biggrin2.gif
-в днескашния брой има няколко реда за Чад, че приличал на Миро (Каризма) 16.gif

Мерси за информацията.Аз имам миналият брой и имаше мн мн малко за ЧАД.Дано да не забравя да си купя следващия брой.
moni_hs
Цитат(ladysunshine @ Aug 21 2008, 11:23) *

Thanks! 8.gif Много се радвам, че най-накрая ще пуснат плакат и на Джеймс! blush.gif
allnitess
Цитат(ladysunshine @ Aug 21 2008, 11:23) *

Супер , ся ако пуснат и на Bethany Joy ще са 7h3 b3s7 worthy.gif
LoveOneBoy
Джеймс, Джеймс..Ооо.. 36_1_32v[1].gif
А с коя снимка ще е? blush.gif
za_psihoto^f
Ами не са избрали особено хубава снимка - точно когато вкарва в коша, но доколкото виждам не е с екипа на Ravens. Ама все пак е супер че пускат плакат най-накрая rolleyes.gif Снимката е подобна на аватара на mixmaxshow smile.gif
siska
абе снимката не е лоша, на мен ми харесва - Джеймс в действие biggrin.gif А за плакат на Бетани сигурно ще си отчакаме..с тяхното темпо след година, две може и да пуснат..biggrin.gif
traiana
Днеска писах на БРАВО-то за плакат на София и Бетъни..или общ на ОТХ!Молете се да пуснат някой biggrin.gif
summer77881
ЕЕееее време беше да почнат с плакатите първо на Джеймс да се надяваме после и на другите worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif и така постепенно докато се усетим може и брой специално за ОТХ да направят Дай боже 4.gif 4.gif 4.gif
Аз не съм спряла да им пиша на списанията за стании и плакати за ОТХ 121[1].gif 121[1].gif 121[1].gif време е да започнат да ги пускат!!!! ДАвайте хора пишете им и вие колкото повече толкова по добре!!!!!
brooke_scott
Цитат(summer77881 @ Aug 22 2008, 17:41) *
ЕЕееее време беше да почнат с плакатите първо на Джеймс да се надяваме после и на другите

Джеймс не е първия, на който пускат плакат. Първо са пускали общ (мн отдавна) после са пускали на Чад, София и Хилари wink.gif
acm_pippo
На снимките, които са сложили на Чад и педа*а от каризма адски много си приличат, както и Ти-бек с Любо от група Те laugh.gif laugh.gif
brooke_scott
Цитат(acm_pippo @ Aug 22 2008, 21:38) *
На снимките, които са сложили на Чад и педа*а от каризма адски много си приличат, както и Ти-бек с Любо от група Те laugh.gif laugh.gif

ем Чад и Миро пак повече си приличат от Ти-бег и Любо shocking.gif Тия ме убиват понякога 16.gif
Preciously
Цитат(THE SHAMAN ™ @ Jan 21 2006, 15:18) *
Фраг е прав и в Пловдив има много места където могат да се отпечатат плакати.Едно от тях е в копирния център под Лъки Синема.Цената на формат А3 е около пет лева цветно,което е нормално според мен.

Съгласна съм,че не е много,апък и аз съм си изкарвала от там А4 на цена от 80 ст ли колко беше с мн добро качество!
Preciously
ама в този брой на хай клуб?! worthy.gif
CheerFuL-F
начи са пускат плакатчета на ОТХ в Хай Клуб ли...?
ladysunshine
Цитат(CheerFuL-F @ Aug 24 2008, 22:31) *
начи са пускат плакатчета на ОТХ в Хай Клуб ли...?

в следващия брой (28.08) ще има на Джеймс wink.gif
LoveOneBoy
Взех си ХайКлуб, но снимката от плаката хич не ми харесва dunno[2].gif Има къде-къде по-хубави снимки :S
ZuZka yeah
Цитат(LoveOneBoy @ Aug 28 2008, 10:51) *
Взех си ХайКлуб, но снимката от плаката хич не ми харесва dunno[2].gif Има къде-къде по-хубави снимки :S

Еее, не стига, че ви пускат плакат ами и недоволствате. Не може да ви се угоди.
LoveOneBoy
Цитат(ZuZka yeah @ Aug 28 2008, 12:11) *
Цитат(LoveOneBoy @ Aug 28 2008, 10:51) *

Еее, не стига, че ви пускат плакат ами и недоволствате. Не може да ви се угоди.

А, аз и на това съм доволна mrgreen[1].gif Просто наистина са можели да изберат по-хубава снимка happy.gif
moni_hs
Най-накрая пуснаха нещо и на Джеймс, каквато и да е снимката пак ме радва! happy.gif
DeViL_AsS
Сега ако пуснат и на Бетани и ще имам плакат на всеки от главните герои smile.gif
Или един общ също ще съм много щастлива.
mR.DiSCo
Абе хубава , нехубава се е нещо , най як плакат на отх , който ''ХаЙ кЛуб'' е пускал е там където са от първи сезон дадени и нейт и хейли от 2-ри , тоя тоест първия плакат , и на Чад и Хилари бяха мн яки.На Соф нещо много в лице ама пак си ме кефи.Да се надяваме да пуснат общ и то с някоя по нова снимка shocking.gif
boy_07
аз си търся на Хилари sad.gif
ekaterina_markova
Утре в списание Браво ще има статия за One Tree Hill emoticon1 (116).gif

One Tree Hill:
Телевизионните любимци

В няколко поредни броя БРАВО ще ти представи
част от най-любимите сериали и техните герои.
Започваме с One Tree Hill, известен като
„Самотното дърво на хълма” или „Трий хил”
moni_hs
Кати, благодаря! smile.gif Със сигурност ще си го купя! 3.gif
mR.DiSCo
Ауу кеф кеф аз ще си го купя също и то просто е задължително biggrin2.gif
ladysunshine
в следващия брой на Браво (14.10) ще има плакат на James wink.gif Снимката е от промо снимките от 1 сезон.
Снимката от плаката
ludoto_mimi
1 сезон... направо да пуснат плакат със снимка, където е втори клас... dry.gif

Офф: Какви ще са другите плакати в следващия брой на БРАВО?
fenkanabrooke
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 30 2008, 15:43) *
1 сезон... направо да пуснат плакат със снимка, където е втори клас... dry.gif

Офф: Какви ще са другите плакати в следващия брой на БРАВО?

На Camp Rock, Фернандо Торес и Кейти Пери. smile.gif
lu~
Снимката на Джеймс не е лоша , но можеше и по-хубава . dry.gif
И дизайна на страницата можеше да е по-добър .. unsure.gif

http://i412.photobucket.com/albums/pp204/V...a_/IMG_5686.jpg
brooke_scott
С плакатчето на Джеймс колекцията ми става почти пълна, само Бетъни остана и ще имам на всички 15.gif

Цитат(lu~ @ Sep 30 2008, 19:37) *
Снимката на Джеймс не е лоша , но можеше и по-хубава . dry.gif
И дизайна на страницата можеше да е по-добър .. unsure.gif

Ееее ся пък и дизайна на станицата ви пречи wacko.gif dry.gif Хората цели две страници са пуснали със снимки и статия, че и плакат в следващия брой и наш'те пак недоволни huh.gif То няма угодия вече...
Аз пък се радвам, че въобще са решили да пуснат нещо за ОТХ и са ми напрайли кефа. Дори снимките, които са сложили ме кефят happy.gif А на който не му харесва да си стои недоволен 10.gif
mR.DiSCo
Съгласен съм с brooke_scott. Мн се кефя на страничките и че др. път ще има плакат на Джеймс.Ся ква била снимката , незнам си какво,пак претенции.. ами от фокслаййф за предоставени ,вие кво очаквате mrgreen[1].gif mad.gif Пък и аз много се радвам ,защото съм писал на браво толкова мн. пъти за отх и др. хора са писали и пускат такава яка статия с 2 страници и другата седмица с плакат на Джеймс 3.gif 4.gif Супер направо. пОВДигна ми настроението неска , тая статия и всичко smile.gif
traiana
Аз Бравото си го взех ей така,видях,че ще има и плакат на Pussycat Dolls и не очаквах,че и статия за ОТХ ще има 59.gif .Мога да кажа,че е направена добре,а пък и снимката на Джеймс в другия плакат не е лоша wink.gif ..Сега ще има пиша за плакат на Бетъни или Соф,че на мен ми трябват тези за да си запълня колекцията! biggrin2.gif
naley_
Цитат(traiana @ Oct 1 2008, 08:54) *
Аз Бравото си го взех ей така,видях,че ще има и плакат на Pussycat Dolls и не очаквах,че и статия за ОТХ ще има 59.gif .Мога да кажа,че е направена добре,а пък и снимката на Джеймс в другия плакат не е лоша wink.gif ..Сега ще има пиша за плакат на Бетъни или Соф,че на мен ми трябват тези за да си запълня колекцията! biggrin2.gif

Оо,дамм.Аз бях много навита да го взема БРАВО ,но единствено за плаката на ПСД и като разбрах ,че има и статия shocking.gif Паднах от стола от кеф banana.gif
Тите,ти поне имаш плаката на Хил аз съм само с Джеймс за сега dry.gif Но на него най-много му се радвам biggrin.gif blush.gif
ludoto_mimi
В днешния брой на Хай Клуб има малка статия за София, а в следващия ще има плакат на Чад.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.