brooke_scott
Nov 29 2007, 13:47
ladysunshine
Nov 29 2007, 14:05
Неска като видях, че ще има плакат на Чад супер много се накефих. Хай Клуб ДЪ БЕСТ
brooke_scott
Nov 29 2007, 14:12
такава е снимката, но мисля, че е застанал по друг начин, не можах да намеря същата, ако някой намери да постне
cLicK
Мерси Вяра,много е готин Чадчу
susito
Nov 29 2007, 16:53
Хай Клуб на власт...първо Хил,после Соф,сега и Чад...и сичко това през максимум 1 седмица!
fenka_lucas_i_brooke
Nov 30 2007, 11:23
уеееее вече нямам място къде да ги слагам но за ЧАД ще намеря!мерси много за инфото много ме зарадвахте!!!
dEniChka
Nov 30 2007, 13:59
Някакви плакати на Нейтьн..някьде?
Цитат(denichka_mnt @ Nov 30 2007, 13:59)

Аз писах на Хай Клуб да пуснат на Нейтън и Хейли

дано и на тях да има плакатче,щото сигурно отделно няма да им уснат,защото не са толкова известни
dEniChka
Nov 30 2007, 14:11
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 30 2007, 14:03)

Цитат(denichka_mnt @ Nov 30 2007, 13:59)

Аз писах на Хай Клуб да пуснат на Нейтън и Хейли

дано и на тях да има плакатче,щото сигурно отделно няма да им уснат,защото не са толкова известни

Ще им кажа аз кой не е известен....
Мерси все пак..ако имаш някви новини драскай
ALeX4e7y^
Nov 30 2007, 16:20
Преди малко вървя си аз по центара с приятели и викам чакай да видя какъв ще е плаката следващия път.Разлиствам си аз списанието след което видях плаката на Чад!!!Лелеейй Бог чу молитвите ми (хяхя)

(вери хепИии)
Оооо Хай ИС ДЪ БЕСТ. Аууууу много се кефяяяяя.
rali4kata
Dec 2 2007, 19:49
Много хубаво,а коя снимка ще е
TuxChYyY
Dec 2 2007, 20:12
Супер най-после..сега остава да пуснат и на Хейли и Нейтан и ще стане много добре за стаята ми
аз си търся броя с плаката на Пейтън-мнго искам плаката защото съм го изпуснал-нкой да има в излишък?
CheerFuL-F
Dec 3 2007, 10:44
brooke_scott
Dec 3 2007, 12:47
Цитат(CheerFuL-F @ Dec 3 2007, 10:44)

дам, погледни малко по-напред има снимчица
ladysunshine
Dec 5 2007, 12:15
Ооо вече нямам търпение да дойде утре да си имам плакатче на Чад и да си го сложа на стената.
brooke_scott
Dec 5 2007, 12:51
Цитат(ladysunshine @ Dec 5 2007, 12:15)

Ооо вече нямам търпение да дойде утре да си имам плакатче на Чад и да си го сложа на стената.
о да и аз
Ем честит ни плакат. Дано пуснат и на Бетъни и на Джеймс. Охх обичам Хай Клуб. 2
ladysunshine
Dec 6 2007, 14:07
Ейй супер плакатче

Много му се кефя. Айде и на Нейли и ще е просто супер.
П.П. В броя има също публикувано писмото на Вяра (brooke_scott). Аз да те издам(похваля) и още едно писмо свързано с ОТХ на "Тедито^^^oth_fenka^^^" и аз веднага се сетих за [ТеDиТо] , ама да видим дали е тя
Аз съм аз съм

иначе плакатчето на Чад е супер

))
ladysunshine
Dec 6 2007, 14:50
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 6 2007, 14:23)

Аз съм аз съм

иначе плакатчето на Чад е супер

))
Ейй значи съм нацелила от първия път
echelon@heart
Dec 6 2007, 16:13
Плакатчето е супер.Веднага си го залепих до плаката на София
Аз се надявам на плакат на всички актьори от сериала.Дано да пуснат.
brooke_scott
Dec 6 2007, 17:49
Цитат(ladysunshine @ Dec 6 2007, 14:07)

Ейй супер плакатче

Много му се кефя. Айде и на Нейли и ще е просто супер.
П.П. В броя има също публикувано писмото на Вяра (brooke_scott). Аз да те издам(похваля) и още едно писмо свързано с ОТХ на "Тедито^^^oth_fenka^^^" и аз веднага се сетих за [ТеDиТо] , ама да видим дали е тя

хехехе ти пък веднага
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Теди, и на теб ти има писмото

с-р мн се раадвам, а за плакатчето е невероятно мн се кефя
Gossip_Girl
Dec 7 2007, 11:10
Здрравейте преди малко пуснах писмо до Браво молба за плакат на Джеймс или от целия актъорски състав скоро очаквам отговор от тях.
И да питам Браво в кой ден излиза
Gossip_Girl
Dec 7 2007, 11:24
Предишния пост го пуснах от името на една фр.Иначе сега ще ви кажа нещо но не ми се карайте умолявам ви.Пратих и аз писмо до Браво много ефектно и дълго полвин страница някъде писмото е адското.Помолих ги за специален брой на ОТХ или поне за плакати.И казах че пиша от името на всички ОТХ фенове.Надявам се да не съм сгрешила и да не ми се скарате.
brooke_scott
Dec 7 2007, 12:40
Цитат(Gossip_Girl @ Dec 7 2007, 11:24)

Предишния пост го пуснах от името на една фр.Иначе сега ще ви кажа нещо но не ми се карайте умолявам ви.Пратих и аз писмо до Браво много ефектно и дълго полвин страница някъде писмото е адското.Помолих ги за специален брой на ОТХ или поне за плакати.И казах че пиша от името на всички ОТХ фенове.Надявам се да не съм сгрешила и да не ми се скарате.
ами аз не виждам причина да ти се караме, по скоро да кажем едно
БРАВО и
МЕРСИ!!! мн добра идея м/у другото, хубаво е, че си се сетила

П.П. а иначе
Браво излиза във Вторник, но през седмица, тази която идва ще има
ladysunshine
Dec 7 2007, 19:51
Няма да ти се караме, даже много хубаво, че си се сетила. Искрено се надявам да се вслушат в идеята ти
Мале,в четвъртък забравих д аси купя списанието и ви казвам едва съм се сдобила с плаката.Но все пак го имам и много ме кефи.То Чад навсякъде си излиза хубав де
Gossip_Girl
Dec 12 2007, 09:08
Хора някой може ли да ми каже какво има в новия брой на Браво.Спешно е
brooke_scott
Dec 12 2007, 13:39
Цитат(Gossip_Girl @ Dec 12 2007, 09:08)

Хора някой може ли да ми каже какво има в новия брой на Браво.Спешно е
ами новия брой на Браво е календар и няма плакати а само на всеки месец определена звезда: Justin, Rihanna, Fergie, Kelly Clarkson, Enrique Iglesias, Johnny Depp, 50 cent, Mika, Avril Lavigne, Eminem, Vile Valo, Nelly Furtado
Gossip_Girl
Dec 13 2007, 08:58
Супер знаци няма на ОТХ супер така се бях изплашила защото във Вторник няма възможност да го купя и вчера и съм станала в шест и обиколила целия град с надеждата да го открия е нищо щом няма на ОТХ нищо не е фатално.А Хай Клуб кога излиза.
Хая излиза всеки четвъртък. И всеки брой има плакати. Но в този брой нито в следващия ше има плакат на ОТХ а пък и няма и статия.
brooke_scott
Dec 14 2007, 15:50
Цитат(desitoo_91 @ Dec 13 2007, 11:02)

Хая излиза всеки четвъртък. И всеки брой има плакати. Но в този брой нито в следващия ше има плакат на ОТХ а пък и няма и статия.
а кво ще има в следвашия

?
Ми плакатите в следващия брой на Хай клуб са на Преслава, Rihanna и Josh Hartnett.А иначе и аз им писах писма за плакатчета на Нейтън и Хейили, ама те моите никога не ги побликуват
В коледния брой на Браво(който излиза във вторник) ще има плакат на One tree hill и статия за Chad:6 причини да го обичаш
Ооооооооооооо сетиха се те. Оуууу този вторник ли излиза списанието?

Оле много се радвам. Ии колко струва???
ladysunshine
Dec 16 2007, 08:27
Цитат(desitoo_91 @ Dec 16 2007, 00:41)

Ооооооооооооо сетиха се те. Оуууу този вторник ли излиза списанието?

Оле много се радвам. Ии колко струва???
Току-що проверих. Ще струва 2.50 и ще иам 8 плаката. Eдиния е на ОТХ. Ето коя снимка ще е
brooke_scott
Dec 16 2007, 11:05
те пък 2 поредни седмици

с-р, а другите плакати са на:
Timbaland, Eminem, House MD, Reoger Federer(
), HIM, Britney и някво ку4е

(аз ил4но не разбрах кво е ку4ето)
ladysunshine
Dec 16 2007, 11:51
Ами това с кучето им е коледния плакат или поне аз така разбрах, защото нали пише коледен плакат или нещо такова и кучето е с коледна шапчица
Еее сетиха се, ама то плакатчето няма ли да е мн мъничко, дз до сега не съм копувала Браво и не знам, ама пак добре че пускат. А за цената не беше ли 1,70 или тфа е някфо коледно увеличение?
ladysunshine
Dec 16 2007, 12:21
Цитат(siska @ Dec 16 2007, 12:15)

Еее сетиха се, ама то плакатчето няма ли да е мн мъничко, дз до сега не съм копувала Браво и не знам, ама пак добре че пускат. А за цената не беше ли 1,70 или тфа е някфо коледно увеличение? 
Според мен е по-скъпо, защото има 8 плаката и нали еколеден брой. А за плаката и аз точно това си помислих, че ще е малък, ама ще видим...Може да ни изненадат
brooke_scott
Dec 16 2007, 22:27
Цитат(ladysunshine @ Dec 16 2007, 12:21)

Цитат(siska @ Dec 16 2007, 12:15)

Според мен е по-скъпо, защото има 8 плаката и нали еколеден брой. А за плаката и аз точно това си помислих, че ще е малък, ама ще видим...Може да ни изненадат
ооо със сигурност ще е малък, винаги когато пускат мн плакати са малки
ladysunshine
Dec 17 2007, 13:55
Те май го пускат колкото да отбият номера
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Нищо де и малък все е нещо. А трябва да спомена, е на Хаус пускат втори. Предния беше сравнително скоро
brooke_scott
Dec 17 2007, 16:36
Цитат(ladysunshine @ Dec 17 2007, 13:55)

Те май го пускат колкото да отбият номера
Нищо де и малък все е нещо. А трябва да спомена, е на Хаус пускат втори. Предния беше сравнително скоро
да бе, верно на Хаус пускат 2

, на мен не ми пре4и де, аз предния си го сложих, ама можеха вместо него да пуснат на някой друг като например....нз Supernatural
Аз няма да си го купя. Плаката може да е малък и снимката е още от първи сезон
fenka_lucas_i_brooke
Dec 17 2007, 19:55
в утрешния ли брой ще е плаката???
brooke_scott
Dec 17 2007, 20:02
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Dec 17 2007, 19:55)

в утрешния ли брой ще е плаката???
да
ladysunshine
Dec 18 2007, 12:50
Ооо аз си го взех броя. Верно плакатчето е малко, но нищо.
А някой може ли да ми каже този четвъртък какви плакати ще има в Хай Клуб
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.