Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
brooke_scott
Цитат(hristin4e @ Nov 29 2007, 13:20) *
Другия четвъртък в списание "Хай-клуб" ще има плакат на Чад 4.gif

да и аз днеска гледах rolleyes.gif , мн е готина снимката и Чад си е супер!!! Ей обичам ги тия "Хай Клуб"!!! biggrin2.gif worthy.gif
Tedds
Аааа СУПЕР worthy.gif Някой може ли да даде снимчицата? rolleyes.gif Да живее Хай Клуб biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ladysunshine
Неска като видях, че ще има плакат на Чад супер много се накефих. Хай Клуб ДЪ БЕСТ worthy.gif
brooke_scott
такава е снимката, но мисля, че е застанал по друг начин, не можах да намеря същата, ако някой намери да постне wink.gif cLicK
Tedds
Мерси Вяра,много е готин Чадчу smile.gif
susito
Хай Клуб на власт...първо Хил,после Соф,сега и Чад...и сичко това през максимум 1 седмица!
fenka_lucas_i_brooke
уеееее вече нямам място къде да ги слагам но за ЧАД ще намеря!мерси много за инфото много ме зарадвахте!!!
dEniChka
Някакви плакати на Нейтьн..някьде? biggrin2.gif blush.gif
Tedds
Цитат(denichka_mnt @ Nov 30 2007, 13:59) *

Аз писах на Хай Клуб да пуснат на Нейтън и Хейли biggrin2.gif дано и на тях да има плакатче,щото сигурно отделно няма да им уснат,защото не са толкова известни rolleyes.gif
dEniChka
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 30 2007, 14:03) *

Цитат(denichka_mnt @ Nov 30 2007, 13:59) *

Аз писах на Хай Клуб да пуснат на Нейтън и Хейли biggrin2.gif дано и на тях да има плакатче,щото сигурно отделно няма да им уснат,защото не са толкова известни rolleyes.gif

Ще им кажа аз кой не е известен.... emoticon1 (38).gif

Мерси все пак..ако имаш някви новини драскай emoticon1 (12).gif emoticon1 (97).gif
ALeX4e7y^
Преди малко вървя си аз по центара с приятели и викам чакай да видя какъв ще е плаката следващия път.Разлиствам си аз списанието след което видях плаката на Чад!!!Лелеейй Бог чу молитвите ми (хяхя) biggrin2.gif (вери хепИии)
[dEs]
Оооо Хай ИС ДЪ БЕСТ. Аууууу много се кефяяяяя.
rali4kata
Много хубаво,а коя снимка ще е
TuxChYyY
Супер най-после..сега остава да пуснат и на Хейли и Нейтан и ще стане много добре за стаята ми biggrin2.gif
boy_07
аз си търся броя с плаката на Пейтън-мнго искам плаката защото съм го изпуснал-нкой да има в излишък?
CheerFuL-F
Тая седмица плакат на Чад ли ще има в Хай клуб?? shocking.gif shocking.gif shocking.gif
brooke_scott
Цитат(CheerFuL-F @ Dec 3 2007, 10:44) *
Тая седмица плакат на Чад ли ще има в Хай клуб?? shocking.gif shocking.gif shocking.gif

дам, погледни малко по-напред има снимчица wink.gif
ladysunshine
Ооо вече нямам търпение да дойде утре да си имам плакатче на Чад и да си го сложа на стената.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 5 2007, 12:15) *
Ооо вече нямам търпение да дойде утре да си имам плакатче на Чад и да си го сложа на стената.

о да и аз rolleyes.gif
[dEs]
Ем честит ни плакат. Дано пуснат и на Бетъни и на Джеймс. Охх обичам Хай Клуб. 2
ladysunshine
Ейй супер плакатче smile.gif Много му се кефя. Айде и на Нейли и ще е просто супер.
П.П. В броя има също публикувано писмото на Вяра (brooke_scott). Аз да те издам(похваля) и още едно писмо свързано с ОТХ на "Тедито^^^oth_fenka^^^" и аз веднага се сетих за [ТеDиТо] , ама да видим дали е тя smile.gif
Tedds
Аз съм аз съм biggrin2.gif иначе плакатчето на Чад е супер smile.gif))
ladysunshine
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 6 2007, 14:23) *

Аз съм аз съм biggrin2.gif иначе плакатчето на Чад е супер smile.gif))

Ейй значи съм нацелила от първия път biggrin2.gif
echelon@heart
Плакатчето е супер.Веднага си го залепих до плаката на София biggrin2.gif Аз се надявам на плакат на всички актьори от сериала.Дано да пуснат.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 6 2007, 14:07) *
Ейй супер плакатче smile.gif Много му се кефя. Айде и на Нейли и ще е просто супер.
П.П. В броя има също публикувано писмото на Вяра (brooke_scott). Аз да те издам(похваля) и още едно писмо свързано с ОТХ на "Тедито^^^oth_fenka^^^" и аз веднага се сетих за [ТеDиТо] , ама да видим дали е тя smile.gif

хехехе ти пък веднага mrgreen[1].gif Теди, и на теб ти има писмото 4.gif с-р мн се раадвам, а за плакатчето е невероятно мн се кефя happy.gif
Gossip_Girl
Здрравейте преди малко пуснах писмо до Браво молба за плакат на Джеймс или от целия актъорски състав скоро очаквам отговор от тях.
И да питам Браво в кой ден излиза
Gossip_Girl
Предишния пост го пуснах от името на една фр.Иначе сега ще ви кажа нещо но не ми се карайте умолявам ви.Пратих и аз писмо до Браво много ефектно и дълго полвин страница някъде писмото е адското.Помолих ги за специален брой на ОТХ или поне за плакати.И казах че пиша от името на всички ОТХ фенове.Надявам се да не съм сгрешила и да не ми се скарате.
brooke_scott
Цитат(Gossip_Girl @ Dec 7 2007, 11:24) *
Предишния пост го пуснах от името на една фр.Иначе сега ще ви кажа нещо но не ми се карайте умолявам ви.Пратих и аз писмо до Браво много ефектно и дълго полвин страница някъде писмото е адското.Помолих ги за специален брой на ОТХ или поне за плакати.И казах че пиша от името на всички ОТХ фенове.Надявам се да не съм сгрешила и да не ми се скарате.

ами аз не виждам причина да ти се караме, по скоро да кажем едно БРАВО и МЕРСИ!!! мн добра идея м/у другото, хубаво е, че си се сетила 4.gif

П.П. а иначе Браво излиза във Вторник, но през седмица, тази която идва ще има wink.gif
ladysunshine
Няма да ти се караме, даже много хубаво, че си се сетила. Искрено се надявам да се вслушат в идеята ти smile.gif
n3s1
Мале,в четвъртък забравих д аси купя списанието и ви казвам едва съм се сдобила с плаката.Но все пак го имам и много ме кефи.То Чад навсякъде си излиза хубав де 4.gif
Gossip_Girl
Хора някой може ли да ми каже какво има в новия брой на Браво.Спешно е
brooke_scott
Цитат(Gossip_Girl @ Dec 12 2007, 09:08) *
Хора някой може ли да ми каже какво има в новия брой на Браво.Спешно е

ами новия брой на Браво е календар и няма плакати а само на всеки месец определена звезда: Justin, Rihanna, Fergie, Kelly Clarkson, Enrique Iglesias, Johnny Depp, 50 cent, Mika, Avril Lavigne, Eminem, Vile Valo, Nelly Furtado
Gossip_Girl
Супер знаци няма на ОТХ супер така се бях изплашила защото във Вторник няма възможност да го купя и вчера и съм станала в шест и обиколила целия град с надеждата да го открия е нищо щом няма на ОТХ нищо не е фатално.А Хай Клуб кога излиза.
[dEs]
Хая излиза всеки четвъртък. И всеки брой има плакати. Но в този брой нито в следващия ше има плакат на ОТХ а пък и няма и статия.
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Dec 13 2007, 11:02) *
Хая излиза всеки четвъртък. И всеки брой има плакати. Но в този брой нито в следващия ше има плакат на ОТХ а пък и няма и статия.

а кво ще има в следвашия unsure.gif ?
siska
Ми плакатите в следващия брой на Хай клуб са на Преслава, Rihanna и Josh Hartnett.А иначе и аз им писах писма за плакатчета на Нейтън и Хейили, ама те моите никога не ги побликуват ermm.gif
AnI^
В коледния брой на Браво(който излиза във вторник) ще има плакат на One tree hill и статия за Chad:6 причини да го обичаш 4part[1].gif
[dEs]
Ооооооооооооо сетиха се те. Оуууу този вторник ли излиза списанието?confused.gif Оле много се радвам. Ии колко струва???
ladysunshine
Цитат(desitoo_91 @ Dec 16 2007, 00:41) *
Ооооооооооооо сетиха се те. Оуууу този вторник ли излиза списанието?confused.gif Оле много се радвам. Ии колко струва???

Току-що проверих. Ще струва 2.50 и ще иам 8 плаката. Eдиния е на ОТХ. Ето коя снимка ще е
brooke_scott
те пък 2 поредни седмици shocking.gif с-р, а другите плакати са на: Timbaland, Eminem, House MD, Reoger Federer( sick1.gif ), HIM, Britney и някво ку4е unsure.gif (аз ил4но не разбрах кво е ку4ето)
ladysunshine
Ами това с кучето им е коледния плакат или поне аз така разбрах, защото нали пише коледен плакат или нещо такова и кучето е с коледна шапчица mrgreen[1].gif
siska
Еее сетиха се, ама то плакатчето няма ли да е мн мъничко, дз до сега не съм копувала Браво и не знам, ама пак добре че пускат. А за цената не беше ли 1,70 или тфа е някфо коледно увеличение? smile.gif
ladysunshine
Цитат(siska @ Dec 16 2007, 12:15) *
Еее сетиха се, ама то плакатчето няма ли да е мн мъничко, дз до сега не съм копувала Браво и не знам, ама пак добре че пускат. А за цената не беше ли 1,70 или тфа е някфо коледно увеличение? smile.gif

Според мен е по-скъпо, защото има 8 плаката и нали еколеден брой. А за плаката и аз точно това си помислих, че ще е малък, ама ще видим...Може да ни изненадат
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 16 2007, 12:21) *
Цитат(siska @ Dec 16 2007, 12:15) *

Според мен е по-скъпо, защото има 8 плаката и нали еколеден брой. А за плаката и аз точно това си помислих, че ще е малък, ама ще видим...Може да ни изненадат

ооо със сигурност ще е малък, винаги когато пускат мн плакати са малки wink.gif
ladysunshine
Те май го пускат колкото да отбият номера mrgreen[1].gif Нищо де и малък все е нещо. А трябва да спомена, е на Хаус пускат втори. Предния беше сравнително скоро
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 17 2007, 13:55) *
Те май го пускат колкото да отбият номера mrgreen[1].gif Нищо де и малък все е нещо. А трябва да спомена, е на Хаус пускат втори. Предния беше сравнително скоро

да бе, верно на Хаус пускат 2 dry.gif , на мен не ми пре4и де, аз предния си го сложих, ама можеха вместо него да пуснат на някой друг като например....нз Supernatural rolleyes.gif
[dEs]
Аз няма да си го купя. Плаката може да е малък и снимката е още от първи сезон blink.gif
fenka_lucas_i_brooke
в утрешния ли брой ще е плаката???
brooke_scott
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Dec 17 2007, 19:55) *
в утрешния ли брой ще е плаката???

да
ladysunshine
Ооо аз си го взех броя. Верно плакатчето е малко, но нищо.
А някой може ли да ми каже този четвъртък какви плакати ще има в Хай Клуб
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.