Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
manchester_united
Аз като гледам те взеха да пускат плакати на актьорите по отделно, и аз много се надявам да пуснат на петорката smile.gif
А плаката на София е много, ама много хубав!!!
brooke_scott
eeee най-после, сетиха се и за нас!!! Браво на Хай Клуб, мн е як плаката и нз как ще доживея до другата седмица
[dEs]
Ама как искам плакат на петимата заедно. Ама да е от някоя по нова фотосесия.
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Oct 18 2007, 18:20) *
Ама как искам плакат на петимата заедно. Ама да е от някоя по нова фотосесия.

аз имам само 1 на всички, ама е старичък dry.gif
sophia_chad_fenka
В брой 43 на Хай Клуб който ще излезе на 25.10.2007 (четвъртък) ше има плакат на София Буш който иска нейн плакат ад си го купи............аз лично мноо се кефя щото тя ми е любимка smile.gif)smile.gifsmile.gif
`BruKas`
а знаете ли какъв ще е плаката...имате ли снимката?
brooke_scott
Цитат(`BruKas` @ Oct 19 2007, 19:36) *
а знаете ли какъв ще е плаката...имате ли снимката?

плаката е от Тийн Чойс, но само на лицето й, като намеря същата снимка ще кача
[dEs]
Кеф, кеф, тъкмо за рд-то ми подарък яко такоз.
dudenceto
Ето я снимката tongue.gif

Не успях да намеря по голяма mellow.gif
`BruKas`
сууууууууууперр снимката е мн готинаа
nadezhda_had
лелел супер новина , тия от хай клуб нз какво им става първо на Хилари сега на София плакат абе супер ,взе та се научиха
brooke_d
Много ги обичам Хай Клуба как мислят за нас... biggrin.gif bigarmhug.gif emoticon1 (119).gif
n3s1
Ох,супер 1eyeb[1].gif Нямам търпение да дойде четвъртък
fenka_lucas_i_brooke
Даааааааааааааааааааааааа уееееееееееееееееееееееееееееес обичам ги тия хорааааааааааааааааааааааааааа
CheerFuL-F
Аз принципно като си купя Хай-клуб или Браво и отварям най-отзад да видя кой са плакатите и като видях София Буш и толкова се изкефих.Най-накрая да пуснат и на нея плакатче smile.gif
susito
Хай клуб са велики...първо ОТХ,после Чад и Хилари,после Хилари Бъртън...сега София....ненормално яко
fenka_lucas_i_brooke
ииии кой има плакат на софияяяяяяяяяяяяяяяя!
уееееееееееееееееееееееееее worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
да живее ОТН
[dEs]
Освен плаката има даже и една статия за ОТХ. Ооо колко якооооооооооооо. Ама няма я Бетани sad.gif . Иначе много се кефяяяя.
♥Didito♥
Олее,плаката и статията са невероятнииии worthy.gif blush.gif

girl_from_hell
дам вчера си взех предния брой и гледам палакт на софия в следващия супер може и аз да си го взема
rali4kata
какво пише в статията.Аз не можах да намеря списанието,изглежда броевете са свършили.Кажете какво пише в статията плс.
hristin4e
Рали, ето това пише в статията, поиграх си малко да го напиша цялото smile.gif отдолу под статията има снимки на актьорите и информация за тях, от страни пише, че информацията е от http://oth.ggbit.info/ и естествено се изкефих на мах smile.gif Жалко само че нищо не пише за Бетъни sad.gif

"Хитовият филм на "Уорнър" One Tree Hill буквално превзе телевизиите в Европа и Америка. Определят го като един от най-добрите в жанра. Оприличават го на "Квартала на богатите" като сюжет, тъй като аудиториите им са почти еднакви. Казват още, че любовта между Лукас и Пейтън е вечна като тази между Райън и Мариса. Естествено, когато героите са млади и енергични, историите винаги са заплетени и интересни. Те постоянно се забъркват в каши, влюбват се и се разлюбват.. Вълненията са силни и често водят до сълзи - от смях или от мъка.
Сценаристът Марк Шуан ни представя една по американски заплетена, свежа история, предназначена за положително настроени, мислещи млади хора с реална представа за живота. One Tree Hill се опитва да възпита у зрителите чувство за отговорност и вяра в доброто, но и да покаже, че понякога животът ни среща с това, което най-малко очакваме. проблемите на героите в него са не само тийнейджърски, ученически, любовни. Те ги изправят пред взимането на сериозни решения, борба с несправедливости, вълнения и страсти. През четирите сезона на сериала красивите лица на момчетата и момичетата от екрана израстват и се променят много. В One Tree Hill има от всичко - на първо място любов, следвана от семейни проблеми, наркотици, много спорт, смях, възходи и падения. На тези от вас, които вече са гледали първия сезон, ще кажем че от 13 ноември по националната телевизия "Канал 1" започва и вторият с още повече обрати, интриги и изненади."

"Казват още, че любовта между Лукас и Пейтън е вечна като тази между Райън и Мариса" направо не мога да опиша колко хубави чувства ме обвзеха като прочетох тоя ред rolleyes.gif
brooke_scott
йееее мн се кефя на плаката, София е прекрасна, веднага почвам разместването biggrin2.gif

Цитат(hristin4e @ Oct 25 2007, 13:10) *
"Казват още, че любовта между Лукас и Пейтън е вечна като тази между Райън и Мариса" направо не мога да опиша колко хубави чувства ме обвзеха като прочетох тоя ред rolleyes.gif

еми само че, накрая Райън май не беше с Мариса а? wink.gif
jivitu
Толкова много бързах да видя плаката,че грабнах списанието и забравих да платя...и жената почна да ми вика по улицата 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif Мнооого е готина София smile.gif
DeSeRt^RoSe
Лелее направо ги обичам тея от Хай клуб и плакат на София и статия за актьорите 3.gifда продължават в същия дух.Самоче как можаха да пропуснат Бетъни това им е единствената грешка.Обаче се надявам в някои от следващите броеве да се сетят и за нея защото нали ще пуснат нещо и за Реичъл и Джулс та тогава може и Бетъни да включат.
susito
Рейчъл и Джулс biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif след 2 месеца излиза 5-ти сезон те ше пишат за Джулс...малко са назад с врмето,ама както и да е...плаката на Соф конпенсира smile.gif
Bloody_Tears
Аз сутринта като се събудих и майка ми ми го беше купила. Та събуждам се аз, виждам списанието и започвам да викам "Оле, София, оле, оле, оле!" Отварям го, взимам плаката, разцелувах го 18.gif И почнах да прелиствам списанието, да видя дали пише нещо за Орландчо wub.gif blush.gif mrgreen[1].gif И както си разгръщам, гледам пак София (първо само нея забелязах) заглеждам се повече "Олееее, ама това..." (и започнах да викам пак 18.gif ) Прочетох си цялата статийка за ОТХ, няколко минути умирах и после излязох 18.gif М/у другото много ме ядоса, че са написали за всички по нещо, само за Хейли нищо 14.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 25 2007, 12:24) *

еми само че, накрая Райън май не беше с Мариса а? wink.gif

И на мен това много ми хареса и много се накефих.
Еми да ен бяха заедно, защото актрисата се отказа от филма. Какво да я правим нейн си избор, но това не означава, че любовта им не е вечна. Докрая на сериала Раян продължи да обича Мариса независимо от каквото и да било 10.gif
siska
Ето и оригинала happy.gif А що се отнася до самата статия наистина съм мн разочарована, че не са писали нищо за Хейли, а и без това мисля, че са объркали датата на която излъчват втори сезон.Той не почнали преди 2 3 седмициconfused.gif Както и да е важното е, че се сетиха да напшат нещо за сериалчето happy.gif
`BruKas`
мнн се изкефих и на статията и на плаакатчетоо на софитооо smile.gifsmile.gifsmile.gif обииичам ви хай клуб!!1
n3s1
И аз много се израдвах на плаката и на статията,нищо,че беше малко скромничка.. wink.gif
nelito0o0

Това значи ли, че Пейтън ще умре biggrin2.gif biggrin2.gif
hristin4e
Цитат(nelito0o0 @ Oct 26 2007, 10:17) *

оф я се спрете де huh.gif
ама честно вече много ме издразнихте с тия коментари................................................
dqvol4eto94
Aко сте забелязали това е втората статия на хай Клуб за ОТХ. Аз имам и първата де smile.gif радвам с еза плаката, но не мсиля , че написаното е вярно. Пейтън и Лукас = Райън и Мариса. Еми това не е вярно!Даже изобщо. За 10 епизода Люк е бил с Пейтън официално. А и Хай Клуб не знаят какво пишат smile.gif 2 сезон за ОТХ започвал за 13.11.2007 Да бе да! Направо! Ианче се радвам за плаката на Соф.
brooke_d
Мнооооогооо се кефя!!! Невероятно че пускат толкова много матеряли за ОТХ макар и скромни...все пак поне го признаваят за мнооо як сериял!!! Абе ХАй Клуб РЛЗ biggrin.gif
rali4kata
Цитат(hristin4e @ Oct 26 2007, 10:55) *
Цитат(nelito0o0 @ Oct 26 2007, 10:17) *

оф я се спрете де huh.gif
ама честно вече много ме издразнихте с тия коментари................................................

Продуцента не може да копира друг сериал,според мене това за Люк и Пейтън е вярно че любовта им е вечна,но не означава че ще умре и Пейтън както Мариса.А пък и Кварталът на богатите въобще не е като ОТН.Аз си купих списанието вчера,намерих го де,и също много ме зарадваха със статията.Спрете се със тези коментари.Който не харесва Пейтън,не я харесва и толкова.Плаката на София е страхотен.Дано пуснат скоро някой плакат и на Чадчо wub.gif
Катeто
Цитат(rali4kata @ Oct 27 2007, 09:46) *
Продуцента не може да копира друг сериал,според мене това за Люк и Пейтън е вярно че любовта им е вечна,но не означава че ще умре и Пейтън както Мариса.А пък и Кварталът на богатите въобще не е като ОТН.Аз си купих списанието вчера,намерих го де,и също много ме зарадваха със статията.Спрете се със тези коментари.Който не харесва Пейтън,не я харесва и толкова.Плаката на София е страхотен.Дано пуснат скоро някой плакат и на Чадчо wub.gif

много си права rolleyes.gif ами както са почнали нека да пуснат на останалите трима и един общ biggrin2.gif малко нагло ама mrgreen[1].gif ама вижте колко пъти писахме на браво и те нищо аз им написах писмо в което казах,че не удовлетворяват исканията на читателите и че хай клуб са върха заради 2та плаката ...мож епък да се засегнат и да пуснат нещо 18.gif 10.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Oct 27 2007, 10:19) *
много си права rolleyes.gif ами както са почнали нека да пуснат на останалите трима и един общ biggrin2.gif малко нагло ама mrgreen[1].gif ама вижте колко пъти писахме на браво и те нищо аз им написах писмо в което казах,че не удовлетворяват исканията на читателите и че хай клуб са върха заради 2та плаката ...мож епък да се засегнат и да пуснат нещо 18.gif 10.gif

ми те може и да се засегнат и нарочно да не ни пуснат dry.gif
Катeто
мм не вярвамот едно писмо да се засегнат след като им пратихме стотици и не пуснаха,нз или не четат писмата или феновете на токио хотел са наистина много 18.gif пък и нали вече знаем на кой да пишем за желания,хай клуб 4.gif

hristin4e
е все пак ще продължаваме да пишем пък може и да пуснат rolleyes.gif /даноооооо/
а наистина ще е готино да пуснат и на Джеймс, и на Чад, и на Бетъни... ииии ако може един общ blush.gif biggrin2.gif
Jordan
на Чад вече са пускали поне 2 самостоятелни и един с Хилари Дъф, тъй че скоро няма да го видим.
Джеймс е прекалено неизвестен актьор, за да пуснат негов самостоятелен плакат. Все пак догодина с новия сезон може и да се надяаме да пуснат нещо на ОТН. Тея хора от Хай са прекалено заети да пускат плакати на Токио Хотел и Бионсе, за да помислят за нещо друго. wacko.gif
[dEs]
Малко не е по темата. Но днес в Хей имаше една статия за София Буш. Но не съм много сигурна дали е вярно написаното.
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Nov 1 2007, 13:54) *
Малко не е по темата. Но днес в Хей имаше една статия за София Буш. Но не съм много сигурна дали е вярно написаното.

и на мен хич не ми се вярва, ама ша видим
renito818
Ей, хора...днес си купих новия брой на "Грация" и имаше малка статия, придружена със снимка на Чад...пише, че според специалистите Чад Мъри ще е новия Брад Пит.. biggrin2.gif
П.П Не е точно плакат ама не знаех в коя тема да постна... unsure.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(brooke_scott @ Nov 1 2007, 13:55) *
Цитат(desitoo_91 @ Nov 1 2007, 13:54) *

и на мен хич не ми се вярва, ама ша видим

А какво пише ако не е тайна rolleyes.gif
[dEs]
Ми не е тайна.

София Буш залюби футбола
" Далаският каубой " Тони Ромо си има нов намбър уан фен. И това е звездата от Самотното дърво на хълма София Буш. По всичко личи обаче, че хубавото момиче е нещо повече от обикновена поддръжника на отбора на Тони. Актрисата май е успяла да стигне д сърцето на футболиста, пробивайки яката му екипировка. Напоследък двама все по често били засичани заедно. Предишното гадже на Тони е кънтри певицата Кари Ъндърууд, с която той се раздели преди началото на новия сезон, искайки лично пространство.....

Сорка за правописните грешки
ladysunshine
Вчера някой да си е взел Хай клуб да каже какви са плакатите и какви ще са другата седмица плс
siska
ами днес в Браво имаше доста оскъдна статия, то е повечр информация, че сериалът се излъчва по фоксл ллайф тукк
brooke_scott
мерси, нз smile.gif може все пак да си го взема утре wink.gif
hristin4e
Другия четвъртък в списание "Хай-клуб" ще има плакат на Чад 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.