Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
susito
аз обещавам,че ако някой път се видя на живо със Сашето ще и подаря чаша с Чад!!!
becimeci
лелееее хора знаете ли че хай клуб са пускали плакат на сериалчетууу на мен една фр ми го даде и е супер як малее жесток ее аз също писах на браво ако може да пуснат и те плакатче на сериалчету biggrin2.gif
Bloody_Tears
Знаем,че са пускали плакат.На предните страници сме го коменирали...
ALeX4e7y^
Цитат(susito @ Mar 6 2007, 21:46) *
аз обещавам,че ако някой път се видя на живо със Сашето ще и подаря чаша с Чад!!!

Охоо само си кажи адреса и аз ще дойда до у вас!Все пак не отказвам на подаръци biggrin2.gif
susito
само чакай да я поръчам и да я взема и тогаа идвай...
аз предлагам да направим групов терор над Браво докато не пуснат плкат или статия..

П.С.Мойта чаша е с тая снимка- http://www.ilpotereelagloria.it/images/immagini/MurrayCM.jpg
Плаката ми е с таза- http://www.episodeguides.com/images/cast/one_tree_hill.jpg
~●R@Li●~
Днес една приятелка ми се похвали ,че в "Блясък" има статия за ОТХ и аз веднага отидох да си купя biggrin2.gif ......
на заглавната страница пише " Свалячите от ONE TREE HILL Атакуват" и на други 2 страници е поместен матерял за Джеймс и Чад!
Мисля да сканирам тези страници.....
susito
ама т'ва във тазседмичния брой ли?
~●R@Li●~
Да! аз днес го купих happy.gif
DjuDju
и аз вчера си го купих,но инфото го знаех освен че Чад се е разделил с Кензи през Декември 2006 ?? И че гаджето на Джеймс е известна tongue.gif
Bloody_Tears
Хубаво е това, че започнаха да пишат доста за ОТХ, ама пък пишат неща, които всички знаем. smile.gif
siska
Еее как съм го пропуснала...жалко... дано успея да си го намеря.
susito
Имам плакат на ОТХ 10.gif Една френдка го имаше и не искаше да ми го дава(тя мрази ОТХ,ама да ме дразни) и аз накрая отидох у тях взех си го и си излязах 18.gif Плаката е от снимка направена с фотошоп от фотосесии към 1-ви сезон,ама е мноу яко rolleyes.gif
Hazel^eyes
оф тези от списанията страшно ме нерват.пуснаха толкова много плакати за сериала O.C.даже сега след като вече приключи сериала те продължават да угаждат и да пускат техни плакати!не мисля,че е честно.на OTH досега са пуснали точно 1 плакат! 19.gif
много искам плакати(отделни на Нейтън и Пейтън).на Чад пускат доста често плакати,а на моите любимци... sad.gif предлагам да задръстим пощата на Bravo(там пускат по-хубави плакати по мое мнение) и в крайна сметка да ни пуснат плакатите. 4.gif
manchester_united
В Хай Клуб редовно пускат на Prison Break, а на One Tree Hill не пускат!!! 1iangr[1].gif Това не е честно вече съм им сърдита! 0041[1].gif Това си е чиста дискриминация!!! 0039[1].gif За 5 месеца 3 пъти пуснаха на us5 и Lene. Надявам се в най-скоро време да пуснат...
Miss_Duff
Мисля да пиша на БРАВО...Мале,нищичко не са пускали за Отх,а например на Рияна .. за 4 месеца.. около 3 плаката.Не е честно! sad.gif
Катeто
cry.gif на браво им пиша всяка седмица и не пускат....само редуват,токио хотел,рияна,линкин парк,токио хотел,рияна..........
acm_pippo
Е нормално е да пускат плакати на личностите, групи, певици и т.н, които в момента са най-популярни, дори да е адски тъпо да ги повтарят по 10 пъти. Когато почне петия сезон на OTH, ще започнат пускат и постери на любимия ни сериал. smile.gif Така че спокойно ще дойде и нашия ред. smile.gif
Катeто
аз така се надявах и за четвърти сезон обаче не пуснаха нищо не им пречи dry.gif може да жертват двайстия плакат на токи хотел и да пуснат на отх 18.gif
ALeX4e7y^
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 24 2007, 21:32) *
аз така се надявах и за четвърти сезон обаче не пуснаха нищо не им пречи dry.gif може да жертват двайстия плакат на токи хотел и да пуснат на отх 18.gif

Хах дано smile.gif
CheerFuL-F
И аз се ядосвам...не е чесно да пускат на 1 и същи по 5-6 плаката а в някой от писмата който побликуват в Хай-Клуб хората искат плакат на OTH а тия не пускат...
susito
другия четвъртък в Хай Клуб ще има плакат на Хилари Бъртън...ликувай народе-чуха молбите ни!
Tedds
Най-после да има плакат на някой от ОТХ,много се радавам чещепуснат,ще си взема броя задължително ;]
MoLlY
Оле супер другия чeтвъртък тоест на 30 налиconfused.gif??Ама в кое списаниеconfused.gif?? wink.gif wink.gif wink.gif
siska
Цитат(susito @ Sep 20 2007, 22:32) *
другия четвъртък в Хай Клуб ще има плакат на Хилари Бъртън...

!
manchester_united
Цитат(MoLlY @ Sep 21 2007, 16:54) *
Оле супер другия чeтвъртък тоест на 30 налиconfused.gif??Ама в кое списаниеconfused.gif?? wink.gif wink.gif wink.gif

Не, на 27 септември! Като видях, че ще има плакат на Хилари луднах направо 3.gif
CheerFuL-F
Цитат(manchester_united @ Sep 22 2007, 15:42) *
Цитат(MoLlY @ Sep 21 2007, 16:54) *

Не, на 27 септември! Като видях, че ще има плакат на Хилари луднах направо 3.gif

и аз луднаХ! НАЙ-НАКРАЯ ДА ПУСНАТ ПЛАКАТ НА НЯКОЙ ОТ ОТХ!!!
Miss_Duff
Олее,страшно много се кефя!!И снимката е супер,супер сладка и раздвижена - е,супер.Най-накрая доживяхме плакат на някого от Отх!! biggrin.gif
Gossip Girl
Цитат(Miss_Duff @ Sep 23 2007, 19:00) *
Най-накрая доживяхме плакат на някого от Отх!! biggrin.gif

Е, чак пък....Аз имам един на One Tree Hill и 4 на Чад, един от, които с Хилари Дъф.
Иначе за плаката на Хил, много се радвам, но бих била по-щастлива, ако беше на София. Най-малкото си го заслужи с трите сърфчета! dry.gif
susito
аз бях много изненадана,че точно на Хилари....винаги съм си мислела,че ще пуснат или на всички или на София-и без това точно тя от петимата има най-успешна кариера в киното)!И все пак аз като зклет Хилари фен цял седмица полудявам в чакане на четвъртък!

П.П.аз имам 2 плаката на ОТХ(единия по поръчка,дргия от Хай Клуб) и 2 плаката на Чад+3 статии за отх
girl_from_hell
ау ще има плакат на хилари къде ? хай клуб ли ? в четвъртък ли ?

о да видях мерси за инфото smile.gif

задължително си го взимамм плаката
`BruKas`
уфф браво на вас..аз пък си нямам нито едно плакатче на отх..така че ако има на софияя или на някои друг ..докладвайтеsmile.gif
nadezhda_had
плаката на Хилари е невероятен преди малко си купих Хай клуб
Tedds
ОО няй после да се сдобия с плакат на няко от ОТХ,плакатчето на Хилари е супер,надявам се скоро да пуснат на петорката или на София поне smile.gif)))
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 27 2007, 16:01) *

ОО няй после да се сдобия с плакат на няко от ОТХ,плакатчето на Хилари е супер,надявам се скоро да пуснат на петорката или на София поне smile.gif)))

и аз искам на Софито, а и на ОТХ ще е добре, 4е имам само едни4ко dry.gif
CheerFuL-F
Цитат(brooke_scott @ Sep 28 2007, 14:07) *
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 27 2007, 16:01) *

и аз искам на Софито, а и на ОТХ ще е добре, 4е имам само едни4ко dry.gif

е ти поне имаш 1 а аз само на Хилари и на Чад и Хилари Дъф от История за пепеляшка искам на ОТХ
susito
аз на ОТХ имам 2,ама не това е проблема...някой може ли да ми обясни,защо тия идиоти от Хай Клуб са сложили на един плакат идола ми и любимия ми актьор(Хилари и Зак)..сега трябва да си обръщам плаката на всяка седмица,щото навсякъде е изкупен броя и няма от де да си взема 2-ри..както и де..пак офлуудих темата..плаката е страхотен и Хилари е страхотна..тя винаги е де smile.gif леле обичам я
{HoNeY}
И аз супер много се зарадвах като разбрах, че има плакатче на Хилари smile.gif Много е сладка на него wub.gif
Как искам на ОТН плакат...Имам си само един sad.gif
Обаче се надявам сега като БНТ пуснат втория сезон да има някое друго плакатче tongue.gif
sophia_chad_fenka
аз имам 1 на Чад и Хилари Дъф и сега този на Хилари ама искам ощеее
boy_07
може ли някой да направи една сканче на снимата дето е плаката-аз го нямам
DeSeRt^RoSe
В новия брой на Браво има малка статия за Чад май не е нищо съществено но все пак става .Толкова рядко пускат нещо за актьорите от ОТН че аз и на това съм доволна
http://www.egmontbulgaria.com/bravo/
А плаката на Хилари и аз си го взех biggrin.gif разбира се мн е готин .И се надявам ,че вече ще почнат по често да се сещат за наште любимци пък и вече сериала ще го дават по две бг телевизии какво повече искат тея списания за да се сетят за OTH.
[dEs]
В следващия брой на "Хай Клуб" ще има плакат на София Буш. Снимката е от наградите на който взе три награди.
Tedds
оОоОооН YeSsSSsSsSss,YES,yEsSs!!!!Оле супер много се радвам леле!Деси мноого ти благодаря!Много!
Miss_Duff
Лелее,супер!! rolleyes.gif 4.gif Мерси много,Деси! happy.gif
LockedHeart
Хай Клуб rocks! Единственото българско списание, което наистина пуска нещо за ОТН.
[dEs]
rolleyes.gif Моля. Аз като видях плакатите за др-та седмица така извиках, че продавачката почти получи инфаркт. Време беше да пуснат и нейн плакат.
♥Didito♥
Олее,ще има плакат на София,малеее и аз ще получа инфаркт,най-после се сетиха worthy.gif .Толкова съ щастливаа biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Олее супер.Плаката е много хубава 4.gif
`BruKas`
яккккккккккккккккккккккооооооооооооооооооооооооооооооооо СЕЕтиха се найй послееее !!!ъхххххххааааа ...а кога ще излизаconfused.gif
LockedHeart
Другия четвъртък
siska
Еее супер, баво на тия хора, опомниха се biggrin.gif дано продължават така и дано пуснат и на останалите wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.