аз обещавам,че ако някой път се видя на живо със Сашето ще и подаря чаша с Чад!!!
becimeci
Mar 11 2007, 15:10
лелееее хора знаете ли че хай клуб са пускали плакат на сериалчетууу на мен една фр ми го даде и е супер як малее жесток ее аз също писах на браво ако може да пуснат и те плакатче на сериалчету
Bloody_Tears
Mar 11 2007, 15:20
Знаем,че са пускали плакат.На предните страници сме го коменирали...
ALeX4e7y^
Mar 11 2007, 16:03
Цитат(susito @ Mar 6 2007, 21:46)

аз обещавам,че ако някой път се видя на живо със Сашето ще и подаря чаша с Чад!!!
Охоо само си кажи адреса и аз ще дойда до у вас!Все пак не отказвам на подаръци
susito
Mar 11 2007, 16:10
само чакай да я поръчам и да я взема и тогаа идвай...
аз предлагам да направим групов терор над Браво докато не пуснат плкат или статия..
П.С.Мойта чаша е с тая снимка-
http://www.ilpotereelagloria.it/images/immagini/MurrayCM.jpgПлаката ми е с таза-
http://www.episodeguides.com/images/cast/one_tree_hill.jpg
~●R@Li●~
Mar 23 2007, 16:26
Днес една приятелка ми се похвали ,че в "Блясък" има статия за ОТХ и аз веднага отидох да си купя

......
на заглавната страница пише " Свалячите от ONE TREE HILL Атакуват" и на други 2 страници е поместен матерял за Джеймс и Чад!
Мисля да сканирам тези страници.....

susito
Mar 23 2007, 21:54
ама т'ва във тазседмичния брой ли?
~●R@Li●~
Mar 23 2007, 22:12
Да! аз днес го купих
DjuDju
Mar 25 2007, 14:48
и аз вчера си го купих,но инфото го знаех освен че Чад се е разделил с Кензи през Декември 2006 ?? И че гаджето на Джеймс е известна
Bloody_Tears
Mar 25 2007, 14:55
Хубаво е това, че започнаха да пишат доста за ОТХ, ама пък пишат неща, които всички знаем.
Еее как съм го пропуснала...жалко... дано успея да си го намеря.
susito
Mar 28 2007, 16:11
Имам плакат на ОТХ

Една френдка го имаше и не искаше да ми го дава(тя мрази ОТХ,ама да ме дразни) и аз накрая отидох у тях взех си го и си излязах

Плаката е от снимка направена с фотошоп от фотосесии към 1-ви сезон,ама е мноу яко
Hazel^eyes
Jul 4 2007, 12:42
оф тези от списанията страшно ме нерват.пуснаха толкова много плакати за сериала O.C.даже сега след като вече приключи сериала те продължават да угаждат и да пускат техни плакати!не мисля,че е честно.на OTH досега са пуснали точно 1 плакат!
много искам плакати(отделни на Нейтън и Пейтън).на Чад пускат доста често плакати,а на моите любимци...
предлагам да задръстим пощата на Bravo(там пускат по-хубави плакати по мое мнение) и в крайна сметка да ни пуснат плакатите.
manchester_united
Aug 20 2007, 16:13
В Хай Клуб редовно пускат на Prison Break, а на One Tree Hill не пускат!!!
![1iangr[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1iangr[1].gif)
Това не е честно вече съм им сърдита!
![0041[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0041[1].gif)
Това си е чиста дискриминация!!!
![0039[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0039[1].gif)
За 5 месеца 3 пъти пуснаха на us5 и Lene. Надявам се в най-скоро време да пуснат...
Miss_Duff
Aug 21 2007, 13:32
Мисля да пиша на БРАВО...Мале,нищичко не са пускали за Отх,а например на Рияна .. за 4 месеца.. около 3 плаката.Не е честно!
Катeто
Aug 21 2007, 13:38

на браво им пиша всяка седмица и не пускат....само редуват,токио хотел,рияна,линкин парк,токио хотел,рияна..........
acm_pippo
Aug 24 2007, 19:56
Е нормално е да пускат плакати на личностите, групи, певици и т.н, които в момента са най-популярни, дори да е адски тъпо да ги повтарят по 10 пъти. Когато почне петия сезон на OTH, ще започнат пускат и постери на любимия ни сериал.

Така че спокойно ще дойде и нашия ред.
Катeто
Aug 24 2007, 20:32
аз така се надявах и за четвърти сезон обаче не пуснаха нищо не им пречи

може да жертват двайстия плакат на токи хотел и да пуснат на отх
ALeX4e7y^
Aug 24 2007, 20:37
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 24 2007, 21:32)

аз така се надявах и за четвърти сезон обаче не пуснаха нищо не им пречи

може да жертват двайстия плакат на токи хотел и да пуснат на отх

Хах дано
CheerFuL-F
Sep 20 2007, 21:21
И аз се ядосвам...не е чесно да пускат на 1 и същи по 5-6 плаката а в някой от писмата който побликуват в Хай-Клуб хората искат плакат на OTH а тия не пускат...
susito
Sep 20 2007, 21:32
другия четвъртък в Хай Клуб ще има плакат на Хилари Бъртън...ликувай народе-чуха молбите ни!
Най-после да има плакат на някой от ОТХ,много се радавам чещепуснат,ще си взема броя задължително ;]
Цитат(susito @ Sep 20 2007, 22:32)

другия четвъртък в Хай Клуб ще има плакат на Хилари Бъртън...
!
manchester_united
Sep 22 2007, 14:42
Цитат(MoLlY @ Sep 21 2007, 16:54)

Не, на 27 септември! Като видях, че ще има плакат на Хилари луднах направо
CheerFuL-F
Sep 23 2007, 09:35
Цитат(manchester_united @ Sep 22 2007, 15:42)

Цитат(MoLlY @ Sep 21 2007, 16:54)

Не, на 27 септември! Като видях, че ще има плакат на Хилари луднах направо

и аз луднаХ! НАЙ-НАКРАЯ ДА ПУСНАТ ПЛАКАТ НА НЯКОЙ ОТ ОТХ!!!
Miss_Duff
Sep 23 2007, 18:00
Олее,страшно много се кефя!!И снимката е супер,супер сладка и раздвижена - е,супер.Най-накрая доживяхме плакат на някого от Отх!!
Gossip Girl
Sep 23 2007, 18:07
Цитат(Miss_Duff @ Sep 23 2007, 19:00)

Най-накрая доживяхме плакат на някого от Отх!! 
Е, чак пък....Аз имам един на One Tree Hill и 4 на Чад, един от, които с Хилари Дъф.
Иначе за плаката на Хил, много се радвам, но бих била по-щастлива, ако беше на София. Най-малкото си го заслужи с трите сърфчета!
susito
Sep 24 2007, 08:15
аз бях много изненадана,че точно на Хилари....винаги съм си мислела,че ще пуснат или на всички или на София-и без това точно тя от петимата има най-успешна кариера в киното)!И все пак аз като зклет Хилари фен цял седмица полудявам в чакане на четвъртък!
П.П.аз имам 2 плаката на ОТХ(единия по поръчка,дргия от Хай Клуб) и 2 плаката на Чад+3 статии за отх
girl_from_hell
Sep 24 2007, 08:42
ау ще има плакат на хилари къде ? хай клуб ли ? в четвъртък ли ?
о да видях мерси за инфото

задължително си го взимамм плаката
`BruKas`
Sep 24 2007, 08:47
уфф браво на вас..аз пък си нямам нито едно плакатче на отх..така че ако има на софияя или на някои друг ..докладвайте
nadezhda_had
Sep 27 2007, 14:22
плаката на Хилари е невероятен преди малко си купих Хай клуб
ОО няй после да се сдобия с плакат на няко от ОТХ,плакатчето на Хилари е супер,надявам се скоро да пуснат на петорката или на София поне

)))
brooke_scott
Sep 28 2007, 13:07
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 27 2007, 16:01)

ОО няй после да се сдобия с плакат на няко от ОТХ,плакатчето на Хилари е супер,надявам се скоро да пуснат на петорката или на София поне

)))
и аз искам на Софито, а и на ОТХ ще е добре, 4е имам само едни4ко
CheerFuL-F
Sep 28 2007, 21:00
Цитат(brooke_scott @ Sep 28 2007, 14:07)

Цитат([ТеDиТо] @ Sep 27 2007, 16:01)

)))
и аз искам на Софито, а и на ОТХ ще е добре, 4е имам само едни4ко

е ти поне имаш 1 а аз само на Хилари и на Чад и Хилари Дъф от История за пепеляшка искам на ОТХ
susito
Sep 28 2007, 21:08
аз на ОТХ имам 2,ама не това е проблема...някой може ли да ми обясни,защо тия идиоти от Хай Клуб са сложили на един плакат идола ми и любимия ми актьор(Хилари и Зак)..сега трябва да си обръщам плаката на всяка седмица,щото навсякъде е изкупен броя и няма от де да си взема 2-ри..както и де..пак офлуудих темата..плаката е страхотен и Хилари е страхотна..тя винаги е де

леле обичам я
sophia_chad_fenka
Sep 30 2007, 12:38
аз имам 1 на Чад и Хилари Дъф и сега този на Хилари ама искам ощеее
може ли някой да направи една сканче на снимата дето е плаката-аз го нямам
DeSeRt^RoSe
Oct 15 2007, 17:20
В новия брой на Браво има малка статия за Чад май не е нищо съществено но все пак става .Толкова рядко пускат нещо за актьорите от ОТН че аз и на това съм доволна
http://www.egmontbulgaria.com/bravo/А плаката на Хилари и аз си го взех

разбира се мн е готин .И се надявам ,че вече ще почнат по често да се сещат за наште любимци пък и вече сериала ще го дават по две бг телевизии какво повече искат тея списания за да се сетят за OTH.
В следващия брой на "Хай Клуб" ще има плакат на София Буш. Снимката е от наградите на който взе три награди.
оОоОооН YeSsSSsSsSss,YES,yEsSs!!!!Оле супер много се радвам леле!Деси мноого ти благодаря!Много!
Miss_Duff
Oct 18 2007, 09:44
Лелее,супер!!
Мерси много,Деси!
LockedHeart
Oct 18 2007, 09:45
Хай Клуб rocks! Единственото българско списание, което наистина пуска нещо за ОТН.

Моля. Аз като видях плакатите за др-та седмица така извиках, че продавачката почти получи инфаркт. Време беше да пуснат и нейн плакат.
♥Didito♥
Oct 18 2007, 10:36
Олее,ще има плакат на София,малеее и аз ще получа инфаркт,най-после се сетиха

.Толкова съ щастливаа
ALeX4e7y^
Oct 18 2007, 10:56
Олее супер.Плаката е много хубава
`BruKas`
Oct 18 2007, 10:57
яккккккккккккккккккккккооооооооооооооооооооооооооооооооо СЕЕтиха се найй послееее !!!ъхххххххааааа ...а кога ще излиза
LockedHeart
Oct 18 2007, 11:24
Другия четвъртък
Еее супер, баво на тия хора, опомниха се

дано продължават така и дано пуснат и на останалите
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.