The Black Dragon
Sep 13 2006, 21:36
Кога ще излезе тоя плакат? На 14-ти ли? Демек утре? Че не купувам хай клуб
(The Black Dragon @ Sep 13 2006, 22:36)

Кога ще излезе тоя плакат? На 14-ти ли? Демек утре? Че не купувам хай клуб
да утре.
И аз не го купувам, но ще го взема утре, въпреки че този плакат няма да го използвам
Bloody_Tears
Sep 14 2006, 07:26
взех гоооооооооооооооооооо!
оле,господи,още не мога да повярвам,толкова се кефя!!!!
йееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!
fenka_lucas_i_brooke
Sep 14 2006, 07:59
и аззззззззззззз!леллелел ебати сладурите!супер супре супре!са си го слагам на вратата щото не ми дават по стените още ми е нова стаята
Ice^Ice^Baby
Sep 14 2006, 08:14
Ей ся излитам за плакатче.Унесох се щях по-рано.Заплес
~●R@Li●~
Sep 14 2006, 08:23
айде и аз вече имам плакатче,сега оства да го сложа на видно място
love_Nathan
Sep 14 2006, 11:47
купуваийте Хай Клуб!!!!!!!!!

няма да съжалявате

)))
P.S.май прозву4а като тъпите реклами по TV.sorry за което
Мойто вече гордо стои на стената точно до компа ми така че да мога да си го гледам постоянно
плакатчето е уникално!!!
Ledeno_stydena
Sep 14 2006, 17:29
и аз си го взех

Днеска точно на урок щях да ходя и майка ми си идва и ми даде списанието мммм и както ми беше кофти и веднага се изкефих.Сега ми е на стената до този на Чад
The Black Dragon
Sep 15 2006, 00:28
И аз го имам. Аз не купувам списания освен Плейбой, ама една приятелка взима редовно Хай Клуб и ми го подари
{HoNeY}
Sep 15 2006, 20:18
Плакатът ми е на вратата
girl_from_hell
Sep 15 2006, 20:43
плаката в хай клуб е много хубав браво на хайковците най накрая нещо хубаво
Плакатчето е супер

малее гледкам си Нейтънчо непрекъснато

малееее супер мн се кефя

браво на Хай, сега остава и да пуснат един мегапостер на Джеймс и са идеалнии
Mrs.Ackles
Sep 17 2006, 09:19
Плакатчето е супер якооо!

Много му се кефя и сега е залепено на видно място в стаичката ми!

(siska @ Sep 15 2006, 23:20)

сега остава и да пуснат един мегапостер на Джеймс и са идеалнии
Нали?

И аз много искам, ама да можеше да пуснат и отделно на Хил...
Summer
Sep 17 2006, 19:04
Плаката вече ми е залепен в стаята и много му се радвам!
Иначе като гледам как напоследък Браво и Хай клуб си копират плакатите всяка седмица, няма да се учудя скоро и в Браво да пуснат плакатче. Което ще е супер естествено!
OTH_fenka
Sep 26 2006, 18:29
Гледам всички сте си сложили плакатите. Моя все още си стои тук до мен и му мисля място

.
Колкото до плакат от Браво, напълно възможно е. Дано да е на някой от героите.
Уу Браво са добрички помолиш ги за нещо един два пъти и готово аз вече им писах за плактче тъй че хора айде и вие пишете и 100% ше пуснат някой супер як плакат (попринцип дизайна на плакатите им е по-добър от на Хай Клуб)
Buhti4ka
Jan 1 2007, 14:25
А за такива като мен, които са спали като е излязъл броят дали може нещо да се направи? Може ли да се поръча от издателството например?
Ми несъм сигурна, но май не може..остава ти само да се надяваш да пуснат пак или Браво да пуснат нещичко
Buhti4ka
Jan 1 2007, 15:06
(siska @ Jan 1 2007, 14:30)

Ми несъм сигурна, но май не може..остава ти само да се надяваш да пуснат пак или Браво да пуснат нещичко

Ами аз съм почти сигурна, че Браво ще пуснат. Надявам се само да е скоро
А коя снимка са използвали в Хай Клуб?
Ами върни се на 9-та страница 4ти пост от долу на горе е показано от кои части е плаката

а малко по-отгоре някой май беше сканирал отзад страницата на списанието
DeSeRt^RoSe
Feb 18 2007, 19:25
Еии хора във сегашния брой на Хай Клуб има плакат на Чад и Хилари,а снимката е от "История за пепеляшка".Броя е до 21. 02
Bloody_Tears
Feb 19 2007, 14:42
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Feb 18 2007, 19:25)

Еии хора във сегашния брой на Хай Клуб има плакат на Чад и Хилари,а снимката е от "История за пепеляшка".Броя е до 21. 02
Ахам,аз си го купих
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Много е сладичко плакатчето

И двамата са ужасно сладка двойка
{HoNeY}
Feb 19 2007, 15:02
Леле, златни сте! Веднага ще си го купя...
susito
Feb 25 2007, 13:15
такам да ви се похваля:
1-во тва плакатче и аз си го взех,а Чад е голем сладур!
2-ро-на една френдка баща и прави плаката-има специална машина,там гланцира ги и такива глупости.И аз дадох плакат на Фал аут Бой на тва момиче и ся ще имам плакат на ОТХ
3-то-в Сливен има един магазин където правят блузи и чаши със всякакви снимки-чашата е 4лв,блузата ако не се лъжа-6лв.И аз имам чаша с Чад
Bloody_Tears
Feb 25 2007, 14:26
Цитат(susito @ Feb 25 2007, 13:15)

такам да ви се похваля:
2-ро-на една френдка баща и прави плаката-има специална машина,там гланцира ги и такива глупости.И аз дадох плакат на Фал аут Бой на тва момиче и ся ще имам плакат на ОТХ
3-то-в Сливен има един магазин където правят блузи и чаши със всякакви снимки-чашата е 4лв,блузата ако не се лъжа-6лв.И аз имам чаша с Чад
Гадняркааа!

направи и на мееееен
nadezhda_had
Feb 25 2007, 15:30
плакат на Fall out boy имаше в броя дето излезе на 20 февруари много е як
Bloody_Tears
Feb 25 2007, 15:36
ALeX4e7y^
Feb 25 2007, 15:41

такам да ви се похваля:
Yбивам за чаши на Чад само да те предопредя
susito
Feb 25 2007, 21:42
тей начи вече измислих утешителни награди на Сашето и Мимс-чашки с Чад,ако реша може и блузка!Утешителни щото така или иначе губите войната..пак смених темата!Плаката на Фал аут Бой беше в последното Браво(20.02.06)
nadezhda_had
Feb 25 2007, 22:01
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 25 2007, 15:36)

в Браво
Bloody_Tears
Mar 1 2007, 13:59
Еййй хорааааааааа!!!!!!!!!!!!!ИМА ЦЯЛА СТРАНИЦА ПОСВЕТЕНА НА ОТХ И ГЛАВНИТЕ АКТЬОРИ ВЪВ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА ХАЙ КЛУБ!Вземете си го,
пише даже и за ггбит!!!!!!!!!Има и интересна информация,която доста от нас не знаят

Сутринта като ми го показаха и щях да припадна от кеф!СТРАХОТНО ЕЕЕЕ!
{HoNeY}
Mar 1 2007, 14:41
Цитат(LoF_Chad @ Feb 25 2007, 15:41)

такам да ви се похваля:
Yбивам за чаши на Чад само да те предопредя

И аз също
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Mar 1 2007, 13:59)

Еййй хорааааааааа!!!!!!!!!!!!!ИМА ЦЯЛА СТРАНИЦА ПОСВЕТЕНА НА ОТХ И ГЛАВНИТЕ АКТЬОРИ ВЪВ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА ХАЙ КЛУБ!Вземете си го,
пише даже и за ггбит!!!!!!!!!Има и интересна информация,която доста от нас не знаят

Мимс, ти си злато!! Добре, че каза и добре, че написа в темата, защото аз Хай клуб особено често не си купувам...
nadezhda_had
Mar 1 2007, 14:48

днеска ли е излязал?
kingsize-4eto
Mar 1 2007, 14:51
Цитат(nadezhda_had @ Mar 1 2007, 14:48)

днеска ли е излязал?
Да...
И аз си го взех...
ъхъъъъъ, как така са се излъгали да пишат за нас
довечера ще си го купя и аз да видя какво има
олееееее статията е страхотна!Макар,че знаех всичко,з което пишеше в статията пак си го четох с интерес!Снимките са супер готини!Мноу са накефих кату видях,че са пиали за НАС!!!Хорати ни уважават бе!!!
П.С.-Имам плакат на ОТХ-доста големичък и стои страхотно до плаката на Чад и Хилари!!!
Хах да браво, че са се сетили ... обачеее аз лично не съм мн доволна ... Защо са сложили снимки само на Чад и София , не че имам нещо против тях ама се пак...можеше на всички по отделно

Пак малко са го по претупали
Абе да съм доволна, че и това пуснаха.
DeSeRt^RoSe
Mar 1 2007, 20:49
Ааааа леле супер нямам търпение да доиде утре и да си взема Хай клуб.Тея взеха мн да ме кефят първо плакат,сега статия направо да продължават в същия дух и да се сещат по често за ОТН и за актьорите.
Ами информацията в списанието не е нова.И все пак ми хареса това ,че са посветили цяла страница на сериала.Също така ми хареса това: "Тя е най-интелигентната сред младежкия състав на сериала" /става въпрос за Хилари/
Незнам как са го изчислили ,но им вярвам
CheerFuL-F
Mar 1 2007, 21:09
Цитат(susito @ Mar 1 2007, 18:41)

олееееее статията е страхотна!Макар,че знаех всичко,з което пишеше в статията пак си го четох с интерес!Снимките са супер готини!Мноу са накефих кату видях,че са пиали за НАС!!!Хорати ни уважават бе!!!
П.С.-Имам плакат на ОТХ-доста големичък и стои страхотно до плаката на Чад и Хилари!!!
и аз имам плакатчето

) супер са ам... статийката също
pool^babygirl
Mar 1 2007, 22:26
Ей а аз да ви се похваля направо не знам как съм пропуснала - имам чашка с Уан Три Хил подари ми я една приятелка за имения ми ден - бях много щастлива и изненадана
ludoto_mimi
Mar 1 2007, 22:41
Айде ако може някой да го сканира, плс. Не всички си го купуваме.
LoveOneBoy
Mar 2 2007, 10:17
Аз ще го сканирам

След малко ще си едитна поста и ще сложа линк към скана.
kLiKiCh
ludoto_mimi
Mar 2 2007, 10:35
Мерси много за сканирането. Готина е статийката. Хубаво, че и нас са ни писали там, но не знам какво правят там и сайтовете onetreehillbg.hit.bg, който не е обновяван от 100 години, и onetreehill.dir.bg, който копира инфото от нас.

Хай Клуб просто са си търсили с какво да попълнят Links секцията. Но нищо, пак добре, че са ни написали. Лошо няма.
{HoNeY}
Mar 2 2007, 14:32
Взех си списанието само, заради ОТН. Честно казано очаквах нещо повече, цялото инфо си го знаех, обаче не съжалявам-все пак си го взех,заради ОТН. И се радвам,че "Хай клуб" са се сетили да поместят нещичко.
Bethany
Mar 2 2007, 22:11
хехе аз ,дори не знаех , взех си го и кво да видя ОТН

мн му се накефих !!!
LoveOneBoy
Mar 3 2007, 18:40
Писах на списание Браво.Дано да пуснат плакат!
sladuranka
Mar 3 2007, 21:07
ALeX4e7y^
Mar 4 2007, 14:04
Прасто Хай Клуб ми е любимото списание вече!Направо са велики!!!И плакат на Чад и Хилари пуснаха проста няам думи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.