Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
The Black Dragon
Кога ще излезе тоя плакат? На 14-ти ли? Демек утре? Че не купувам хай клуб
Nasi
(The Black Dragon @ Sep 13 2006, 22:36) *

Кога ще излезе тоя плакат? На 14-ти ли? Демек утре? Че не купувам хай клуб

да утре.
И аз не го купувам, но ще го взема утре, въпреки че този плакат няма да го използвам wink.gif
Bloody_Tears
взех гоооооооооооооооооооо!
оле,господи,още не мога да повярвам,толкова се кефя!!!!
йееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!
fenka_lucas_i_brooke
и аззззззззззззз!леллелел ебати сладурите!супер супре супре!са си го слагам на вратата щото не ми дават по стените още ми е нова стаята 18.gif
Ice^Ice^Baby
Ей ся излитам за плакатче.Унесох се щях по-рано.Заплес
~●R@Li●~
айде и аз вече имам плакатче,сега оства да го сложа на видно място rolleyes.gif wink.gif
love_Nathan
купуваийте Хай Клуб!!!!!!!!! 4.gif няма да съжаляватеsmile.gif)))

P.S.май прозву4а като тъпите реклами по TV.sorry за което biggrin.gif
lemmy
Мойто вече гордо стои на стената точно до компа ми така че да мога да си го гледам постоянно 10.gif плакатчето е уникално!!! 4.gif
Ledeno_stydena

и аз си го взех 18.gif Днеска точно на урок щях да ходя и майка ми си идва и ми даде списанието мммм и както ми беше кофти и веднага се изкефих.Сега ми е на стената до този на Чад 4.gif
The Black Dragon
И аз го имам. Аз не купувам списания освен Плейбой, ама една приятелка взима редовно Хай Клуб и ми го подари smile.gif
{HoNeY}
Плакатът ми е на вратата biggrin.gif
girl_from_hell
плаката в хай клуб е много хубав браво на хайковците най накрая нещо хубаво
siska
Плакатчето е супер smile.gif малее гледкам си Нейтънчо непрекъснато wub.gif wub.gif wub.gif малееее супер мн се кефя biggrin.gif браво на Хай, сега остава и да пуснат един мегапостер на Джеймс и са идеалнии biggrin2.gif
Mrs.Ackles
Плакатчето е супер якооо! worthy.gif biggrin2.gif blush.gif Много му се кефя и сега е залепено на видно място в стаичката ми! happy.gif
(siska @ Sep 15 2006, 23:20) *

сега остава и да пуснат един мегапостер на Джеймс и са идеалнии

Нали? wub.gif И аз много искам, ама да можеше да пуснат и отделно на Хил... rolleyes.gif
Summer
Плаката вече ми е залепен в стаята и много му се радвам! happy.gif Иначе като гледам как напоследък Браво и Хай клуб си копират плакатите всяка седмица, няма да се учудя скоро и в Браво да пуснат плакатче. Което ще е супер естествено!
OTH_fenka
Гледам всички сте си сложили плакатите. Моя все още си стои тук до мен и му мисля място rolleyes.gif .
Колкото до плакат от Браво, напълно възможно е. Дано да е на някой от героите. wink.gif
lemmy
Уу Браво са добрички помолиш ги за нещо един два пъти и готово аз вече им писах за плактче тъй че хора айде и вие пишете и 100% ше пуснат някой супер як плакат (попринцип дизайна на плакатите им е по-добър от на Хай Клуб)
Buhti4ka
А за такива като мен, които са спали като е излязъл броят дали може нещо да се направи? Може ли да се поръча от издателството например?
siska
Ми несъм сигурна, но май не може..остава ти само да се надяваш да пуснат пак или Браво да пуснат нещичко smile.gif
Buhti4ka
(siska @ Jan 1 2007, 14:30) *

Ми несъм сигурна, но май не може..остава ти само да се надяваш да пуснат пак или Браво да пуснат нещичко smile.gif

Ами аз съм почти сигурна, че Браво ще пуснат. Надявам се само да е скоро biggrin.gif
А коя снимка са използвали в Хай Клуб?
siska
Ами върни се на 9-та страница 4ти пост от долу на горе е показано от кои части е плаката smile.gif а малко по-отгоре някой май беше сканирал отзад страницата на списанието smile.gif
DeSeRt^RoSe
Еии хора във сегашния брой на Хай Клуб има плакат на Чад и Хилари,а снимката е от "История за пепеляшка".Броя е до 21. 02 smile.gif
Bloody_Tears
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Feb 18 2007, 19:25) *
Еии хора във сегашния брой на Хай Клуб има плакат на Чад и Хилари,а снимката е от "История за пепеляшка".Броя е до 21. 02 smile.gif

Ахам,аз си го купих mrgreen[1].gif Много е сладичко плакатчето biggrin2.gif blush.gif biggrin2.gif И двамата са ужасно сладка двойка
{HoNeY}
Леле, златни сте! Веднага ще си го купя... worthy.gif smile.gif
susito
такам да ви се похваля:
1-во тва плакатче и аз си го взех,а Чад е голем сладур!
2-ро-на една френдка баща и прави плаката-има специална машина,там гланцира ги и такива глупости.И аз дадох плакат на Фал аут Бой на тва момиче и ся ще имам плакат на ОТХ
3-то-в Сливен има един магазин където правят блузи и чаши със всякакви снимки-чашата е 4лв,блузата ако не се лъжа-6лв.И аз имам чаша с Чад
Bloody_Tears
Цитат(susito @ Feb 25 2007, 13:15) *
такам да ви се похваля:
2-ро-на една френдка баща и прави плаката-има специална машина,там гланцира ги и такива глупости.И аз дадох плакат на Фал аут Бой на тва момиче и ся ще имам плакат на ОТХ
3-то-в Сливен има един магазин където правят блузи и чаши със всякакви снимки-чашата е 4лв,блузата ако не се лъжа-6лв.И аз имам чаша с Чад

Гадняркааа! sad.gif sad.gif направи и на мееееен sad.gif sad.gif mrgreen[1].gif
nadezhda_had
плакат на Fall out boy имаше в броя дето излезе на 20 февруари много е як
Bloody_Tears
Цитат(nadezhda_had @ Feb 25 2007, 15:30) *

КАКВОООООООО? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif В кое списание ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
ALeX4e7y^
такам да ви се похваля:

Yбивам за чаши на Чад само да те предопредя biggrin2.gif
susito
тей начи вече измислих утешителни награди на Сашето и Мимс-чашки с Чад,ако реша може и блузка!Утешителни щото така или иначе губите войната..пак смених темата!Плаката на Фал аут Бой беше в последното Браво(20.02.06)
nadezhda_had
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 25 2007, 15:36) *
Цитат(nadezhda_had @ Feb 25 2007, 15:30) *

КАКВОООООООО? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif В кое списание ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

в Браво
Bloody_Tears
Еййй хорааааааааа!!!!!!!!!!!!!ИМА ЦЯЛА СТРАНИЦА ПОСВЕТЕНА НА ОТХ И ГЛАВНИТЕ АКТЬОРИ ВЪВ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА ХАЙ КЛУБ!Вземете си го,пише даже и за ггбит!!!!!!!!!Има и интересна информация,която доста от нас не знаят smile.gifСутринта като ми го показаха и щях да припадна от кеф!СТРАХОТНО ЕЕЕЕ!
{HoNeY}
Цитат(LoF_Chad @ Feb 25 2007, 15:41) *
такам да ви се похваля:

Yбивам за чаши на Чад само да те предопредя biggrin2.gif

И аз също biggrin.gif
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Mar 1 2007, 13:59) *
Еййй хорааааааааа!!!!!!!!!!!!!ИМА ЦЯЛА СТРАНИЦА ПОСВЕТЕНА НА ОТХ И ГЛАВНИТЕ АКТЬОРИ ВЪВ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА ХАЙ КЛУБ!Вземете си го,пише даже и за ггбит!!!!!!!!!Има и интересна информация,която доста от нас не знаят smile.gifСутринта като ми го показаха и щях да припадна от кеф!СТРАХОТНО ЕЕЕЕ!

Мимс, ти си злато!! Добре, че каза и добре, че написа в темата, защото аз Хай клуб особено често не си купувам... biggrin.gif
nadezhda_had

днеска ли е излязал?
kingsize-4eto
Цитат(nadezhda_had @ Mar 1 2007, 14:48) *

днеска ли е излязал?

Да... biggrin.gif И аз си го взех... happy.gif
Jordan
ъхъъъъъ, как така са се излъгали да пишат за нас ohmy.gif
довечера ще си го купя и аз да видя какво има happy.gif
susito
олееееее статията е страхотна!Макар,че знаех всичко,з което пишеше в статията пак си го четох с интерес!Снимките са супер готини!Мноу са накефих кату видях,че са пиали за НАС!!!Хорати ни уважават бе!!!

П.С.-Имам плакат на ОТХ-доста големичък и стои страхотно до плаката на Чад и Хилари!!!
siska
Хах да браво, че са се сетили ... обачеее аз лично не съм мн доволна ... Защо са сложили снимки само на Чад и София , не че имам нещо против тях ама се пак...можеше на всички по отделно sleep.gif Пак малко са го по претупали dry.gif
Абе да съм доволна, че и това пуснаха.
DeSeRt^RoSe
Ааааа леле супер нямам търпение да доиде утре и да си взема Хай клуб.Тея взеха мн да ме кефят първо плакат,сега статия направо да продължават в същия дух и да се сещат по често за ОТН и за актьорите. biggrin.gif
DaniEl
Ами информацията в списанието не е нова.И все пак ми хареса това ,че са посветили цяла страница на сериала.Също така ми хареса това: "Тя е най-интелигентната сред младежкия състав на сериала" /става въпрос за Хилари/
Незнам как са го изчислили ,но им вярвам laugh.gif
CheerFuL-F
Цитат(susito @ Mar 1 2007, 18:41) *
олееееее статията е страхотна!Макар,че знаех всичко,з което пишеше в статията пак си го четох с интерес!Снимките са супер готини!Мноу са накефих кату видях,че са пиали за НАС!!!Хорати ни уважават бе!!!

П.С.-Имам плакат на ОТХ-доста големичък и стои страхотно до плаката на Чад и Хилари!!!

и аз имам плакатчето smile.gif) супер са ам... статийката също
pool^babygirl
Ей а аз да ви се похваля направо не знам как съм пропуснала - имам чашка с Уан Три Хил подари ми я една приятелка за имения ми ден - бях много щастлива и изненадана banana.gif
ludoto_mimi
Айде ако може някой да го сканира, плс. Не всички си го купуваме.
LoveOneBoy
Аз ще го сканирам smile.gif След малко ще си едитна поста и ще сложа линк към скана.

kLiKiCh tongue.gif
ludoto_mimi
Мерси много за сканирането. Готина е статийката. Хубаво, че и нас са ни писали там, но не знам какво правят там и сайтовете onetreehillbg.hit.bg, който не е обновяван от 100 години, и onetreehill.dir.bg, който копира инфото от нас. wink.gif Хай Клуб просто са си търсили с какво да попълнят Links секцията. Но нищо, пак добре, че са ни написали. Лошо няма.
{HoNeY}
Взех си списанието само, заради ОТН. Честно казано очаквах нещо повече, цялото инфо си го знаех, обаче не съжалявам-все пак си го взех,заради ОТН. И се радвам,че "Хай клуб" са се сетили да поместят нещичко.
Bethany
хехе аз ,дори не знаех , взех си го и кво да видя ОТН biggrin2.gif мн му се накефих !!!
LoveOneBoy
Писах на списание Браво.Дано да пуснат плакат!
sladuranka
Ха, аз откога пиша...Глас в пустиня dry.gif dry.gif dry.gif . Супер много се дразня mad.gif mad.gif mad.gif .
ALeX4e7y^
Прасто Хай Клуб ми е любимото списание вече!Направо са велики!!!И плакат на Чад и Хилари пуснаха проста няам думи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.