Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
OTH_fenka
QUOTE(Jordan @ May 24 2006, 23:59) *

и аз си мислех същото но ме съмнява някой да се заеме да поръчва и после да разпраща тениски... sad.gif

Ами много ще е сложно според мен. А като знам мойта колко време я правиха. И аз не вярвам на някой да му се занимава. Но Йордански като дойдеш в Пловдив се обади и ще те заведа ако не знаеш къде е. wink.gif ( както и всеки друг който иска)
boy_07
макар че съм в софия изобщо незнам къде правят такива...
Lory
Мм.. преди време за рождения ден на ^Disaster^ решихме да го изненадаме с един плакат на OneTreeHill ... :]]] Иии ето какво измайсторих..
(това е в умален вариант... иначе е 4961 x 3508 rolleyes.gif )

IPB Image

P.S. Май беше по-добре да го сложа в темата за Лично творчество, но понеже си се води плакат.. :]]]
Jordan
ма тва принтирали ли сте го?
boy_07
QUOTE(Jordan @ May 25 2006, 02:39) *

ма тва принтирали ли сте го?

и ако да как и колк ви взеха..
Lory
Ами да... занасяте в печатница максимално големия вариант... там могат да ви го доувеличат дори още повече... иии така.. Но за съжаление не мога да ви кажа цена в момента, защото имахме познати в печатницата .. Но ще се поинтересувам и ще ви кажа :]]]
OTH_fenka
На мен ми харесва тоя плакта. Само в средата ако може вместо тази рисумнка на Пейт да е корицата на Friends with benefit. Ако някой може да го направи с фотошоп да видим как изглежда ще е супер. И аз имам познати в печантица. Аз ги питах и казаха, че няма проблем да ми направят нещо. Ще питам за цена ака са повече бройки. Кво ще кажете? wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(OTH_fenka @ May 25 2006, 14:35) *

На мен ми харесва тоя плакта.

И на мен нещо не ми харесва. Особено лентата отстрани. dry.gif
Иначе питай да видим какво ще стане. rolleyes.gif
OTH_fenka
Аз се мисех за нещо по-светло. Ако на някой му се занимава да пробва щото аз не мога. sad.gif Аз ще питам един приятел от няколко снимки кво може да направи така че да изглежда готино. Ho тва ще е др. седмица, че ся имам класна по немски. mad.gif
ludoto_tedi
хора аз съм от стз и знам че има най малко хора май от там ,но тези дни ще си дам и аз един мой потник с http://walktr.hit.bg/hilarie35.jpg
и ще видим колко ще излезе и как
Jordan
някой ще прежали ли нерви да ми направи една и на мен.... blush.gif blush.gif blush.gif
Ще го обичам до края на живота си happy.gif
elexis
QUOTE(OTH_fenka @ May 25 2006, 14:35) *

На мен ми харесва тоя плакта. Само в средата ако може вместо тази рисумнка на Пейт да е корицата на Friends with benefit. Ако някой може да го направи с фотошоп да видим как изглежда ще е супер.

Еми аз се пробхав и измайсторих нещо. Не е точно корицата на "Friends with benefit" защото тя е много малка. Кажете какво мислите? цък и цък smile.gif
boy_07
еее супер .Значи ако го направим колективно може да ни смъкнат заради купуването на едро...
ThePinkDuck
След като само обсъждате и никой нищо не прави, аз реших да ви се похваля аз какво си направих! Ето това ако някой незнае е потниче с моя любим сериал което си направих днес! Другата седмица ще си направя същото и с Три Хил! Говорила съм с шефката на ателието и има възможност да се правят и разпращат тениски, блузи, чаши, плакати и какво ли не до всяка точка на България! Само трябва да се организираме! Цените са сравнително нормални и правят по единични бройки което е най-хубавото! Фирмата прави плакати, чаши, сувенири и общо взето всичко което ви дойде на акъл да се щампова, те го могат!

Помислете си добре и пишете какво мислите!

П.П. Пускам този пост тук, защото така или иначе някой беше споменал за нещо подобно, а и не ми се правече отделна тема! Ако на някой му се занимава и сметне за необходимо - да пусне! mrgreen[1].gif
OTH_fenka
Браво за поста.А потничето е много хубаво smile.gif .Аз вече имам тениска, но нищо не пречи още една. Повече ми харесва идеята за плакат. Стига да се организираме веднага съм за. А и щом ги разпращат проблем няма. Само трябва да решим ако искаме нещо. Аз миналия път питах и накрая нз кой кво стана? Айде както каза Патето мислете и пишете. wink.gif
boy_07
а как са цените?Ти си в Соофия?Или...
elexis
Да кажи нещо цени и ако е в София, то дай адрес примерно.Може да се организираме! smile.gif
pool^babygirl
О йе най-сетне някой да каже нещо смислено - на мен много ми харесва идеята за чашка - интересува ме колко ще струва и как ще ми я изпратят и как да си поръчам
boy_07
QUOTE(pool^babygirl @ Jul 6 2006, 12:17) *

О йе най-сетне някой да каже нещо смислено - на мен много ми харесва идеята за чашка - интересува ме колко ще струва и как ще ми я изпратят и как да си поръчам

и аз много бих искал.Аре да си поръчаме заедно?ама от къде?
Juneau
Днес си се разхождах по Славейков и гледам, че в Ориндж Център правят тениски. Начи трябва сам да си донесеш тениска и картинката, която искаш на диск или дискета. И е 10 лева.
elexis
А това Оринджа е онзи голям магазин за музика, книги и общо взето всичко нали?До Славейков се намира нали?
The Black Dragon
Изглежда съм забравил да ви пиша 16.gif Значи в 99,9% от печатниците минималната бройка за плакати е 500. Ако чуят за по-малка бройка въобще не се навиват wacko.gif Единствено в София май имало такива, които правят, ама ще ни съдерат кожите за 100 броя. Ще са бая кинти. То по-евтино ще ни излезе да поръчаме 500 и после всеки да прибере по 10 плаката отколкото да поръчаме 100 и да вземем по един.

Така тва беше за печатниците, където се използват четирицветни печатащи машини за офсетов печат от ново поколение и плакатите са на хубава хартия и са UV лакирани и шанцовани. Без лайсни. Размерите са като на постерите на Пепси, Кока Кола, плакатите на фолк певиците и пр... Качеството е перфектно. Е зависи и от качеството на самата снимка де smile.gif

Също цената се определя в зависимост от хартията, която се използва. Мисля, че ако искаме да е на по-тънка хартия (като за Афиш) ще е доста по-евтино.

Относно единични бройки се правят единствено на лазерен принтер, като размерите не са, като на по-горните. Сега точно забравих точните сантиметри, но горе-долу големината е, като малките плакати на Нов Фолк, Хай Клуб и пр... Качеството на печат значително се различава от горното. Типа хартия е обикновен, като вътрешните страници на списани.

Тва е общо взето biggrin2.gif
solenka
Приятели, имам ГОЛЯМА изненада за вас! 3.gif В следващият брой на Хай клуб ще има плакат на ОТХ!!! 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Еййй, супер! Най-накрая. С коя картинка е плаката? Така да придобием представа седмица по-рано. 18.gif
OTH_fenka
О супер веднага ще си го взема. То излиза в четвъртък нали. rolleyes.gif
solenka
Заповядайте! Но не се вижда много добре, защото го сканирах, а снимката е малка.
ОТХ в Хай Клуб
ludoto_mimi
Значи плаката се състои от тази + тази + тази снимки. Тъй като не се вижда добре. Няма да е лош...

Хм... Надушвам дискриминация някаква... Бетани я няма.. dry.gif
A, имало я. С Джеймс са намърдани под Брук. Голямо взиране ми трябваше да го установя. 18.gif
DaniEl
Ееее най-после 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Нямам търпение,незнам как ще изчакам до следващата седмица wacko.gif
Mrs.Ackles
Суперрр 4.gif biggrin2.gif
Nasi
Ако Бетъни я нямаше, изобщо нямаше да си го взема.

Мерси Мими за обяснението!
fenka_lucas_i_brooke
Суперееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!леллее ебати кефа!
Bloody_Tears
още не мога да повярвам,че това ще се случи.направо ми се струва,че е съм.просто е най-хубавото нещо,което ми се е случвало скоро.smile.gif))
lemmy
QUOTE(Juneau @ Jul 10 2006, 21:21) *

Днес си се разхождах по Славейков и гледам, че в Ориндж Център правят тениски. Начи трябва сам да си донесеш тениска и картинката, която искаш на диск или дискета. И е 10 лева.

всъщност и там продават тениски тъй 4е ако ен можеш да си намериш и от там аз ве4е си напраих казвам ви заслужава си жестоко е и един съвет не го перете в пералня а на ръка wink.gif
Devil^Rose^^
Най-накрая и ние ще получим толкова жадуваното плакатче 4.gif Само дето плаката не е много хубав, да бяха казали да им пратим някое наше тапетче biggrin2.gif ..... а Бетани 4potrivam[1].gif
DesiTo
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Sep 7 2006, 17:34) *

дето плаката не е много хубав, да бяха казали да им пратим някое наше тапетче biggrin2.gif

И на мен не ми хареса плаката много-много, поне от това което видях.
Но въпреки това се радвам, че най-после ще има плакат на ОТХ. 4.gif
Jordan
3.gif 3.gif 3.gif Аааааааа, аз сънувам 3.gif 3.gif 3.gif Просто невероятно!!! Как ли така са се сетили...
Честита победа, фенове 3.gif
С Удоволствие ще го турна на видно място в стаичката си biggrin2.gif
Summer
Днес като си купих списанието едва ли не заподскачах от щастие по средата на пазара в Сливен biggrin2.gif Страшно много се радвам за плаката, време беше....следващия четвъртък съм първа на бутката за вестниците! 10.gif
Ledeno_stydena
О няма да си само ти 1-ва,тука при мене ...ако се забавиш и .. 19.gif ама няма да чакам последния момент.Иначе аз имам вече един плакат ама е само на Чад,сега тъкмо до него ще си ги сложа всички biggrin.gif
Bloody_Tears
балзя ти ти си се удържала.а аз не!!!аз бях по средата на центъра и като се развиках...приятелките ми ме успокояват,направо...всички ме гледаха.сигурно са ме помислили за луда,не,че не е така.smile.gif
Summer
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Sep 7 2006, 21:40) *

балзя ти ти си се удържала.а аз не!!!аз бях по средата на центъра и като се развиках...приятелките ми ме успокояват,направо...всички ме гледаха.сигурно са ме помислили за луда,не,че не е така.smile.gif

Няма лошо, за добра кауза е! biggrin2.gif 4.gif
RoXXy_
ех май доживяхме и ние biggrin.gif .....
11.gif
scandalous_girl
Това е чудесна новина,нямам думи! Можеше и по-хубав да бъде,ама все пак стига с тези претенции,после като започнат да го дават ще пуснат и по-хубави smile.gif . Бтв миналата седмица се бях разсписала в сайта на ''Хай Клуб'' и упорито ги убеждавах,че трябва да пуснат плакат и много се радвам,че след всички наши усилия наи-накрая успяхме!!! 4part[1].gif
GaBiTo
Оле много се радвам,че най-сетне плакат на OTH ще красу стаята ми.Направо се побарквам от щастие.Оле кога ще стана другия четвъртък cry.gif Нямам просто търпение biggrin.gif
nun4eto
Сега на 14 Септември излиза брой на Хай Клуб в който ще има плакат на ОТХ така ли? 4part[1].gif
Bloody_Tears
да,точно така.направо ще се побъркам от кеф.smile.gif
Jordan
абе защо някой хора не се научите да четете повече от два поста преди вашия да му се невиди... 19.gif
Междудругото да се оплача от заплеса си...отивам аз тоя четвъртък да си купувам Хай Клуб радостен радостен, отварям и гледам Плакат на Риана и някъв друг...после следва -> 16.gif и се чукнах, че списанието излиза на 14ти...а не тая седмица...какво да ви говоря...дали е от топлото или си ми е дарба 18.gif
ludoto_mimi
Хаха, не знам на теб от какво ти е, ама замалко и аз така, като го прочетох това и аха-готова съм да излетя към вестникарската будка и викам "Чакай да погледна календара" и ми светна, че е другата седмица. 18.gif 16.gif
Ice^Ice^Baby
Постера не е нищо особено но няма да го пропусна за нищо на света
{HoNeY}
Ооо, супер! 4.gif
Чакам 14-ти Септември и съм наредена първа на опашката biggrin.gif
Кеф =))
DeSeRt^RoSe
Лелеле супер наи после откога чакам плакат на ОТН 1clap[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.