Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Плакати и статии за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Jordan
а някой да знае какво става с мейла на Хай Клуб?някой писал ли е преди на този адрес?! ohmy.gif
Сега да не ме карат да пиша дълго и отегчително писмо и да го пращам по пощата, че ще го направя!!! dry.gif
OTH_fenka
Ами аз не знам за Хай Клуб но исках да ви питам. Тези които писаха на Браво получиха ли отговори, макар 4е са почивни дни. Аз не успях да пиша щото нямах нет до днес на обед. mad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(OTH_fenka @ Apr 30 2006, 11:53 PM) *

Ами аз не знам за Хай Клуб но исках да ви питам. Тези които писаха на Браво получиха ли отговори, макар 4е са почивни дни. Аз не успях да пиша щото нямах нет до днес на обед. mad.gif

Аз нищо не съм получила, ще видим по-нататък. happy.gif
ya ya
da temata e super.i az 4akam plakat4eta ama...nikoi ne puska imeno 6toto seriala ne go davat v balgariq mad.gif nqkoi znae li da skoro moje da go pusnat worthy.gif
Jordan
вместо да се молите на Два Мария да го пуснат по някой телевизия и да се самосъжалявате как не го дават никъде вземете хванете и напишете едно писамце, пък може и да е хартиено. Мамка му, ако не се обединим няма нищо да стане!!! mad.gif
elexis
По въпроса за фанелките- може да си ги направим и сами. Принтваш картинката на фолио за трансфер на разпечатка върху тесктил и после я гладиш в/у фанелката. По същият начин го правят и във фотото. Ето линк с инфо за това фолио-Фолио за трансфер
Не се изпира лесно, но все пак май трябвало да се пере на не повече от 30 градуса..
Jordan
a от къде по дяволите да намеря такъв принтер wacko.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ May 1 2006, 04:15 PM) *

a от къде по дяволите да намеря такъв принтер wacko.gif

В магазина. 18.gif 18.gif
Jordan
отслужи ми с богатия си любовник и ще направя тениски за целия форум dry.gif
elexis
Еми мисля,че става на всички принтери. .....май wacko.gif
вижте това
boy_07
май ще е най добре ако се организираме и един намери място за отпечатване на тия неща,защот покрай нас няма никъдеsad.gif
Jordan
еми чакаме тези, които обещаха да преоверят да го направят blush.gif
elexis
Cenata na shtampata zavisi ot tova, dali osnovata e biala ili cvetna, kakto i ot ploshtta na nadpisa.
Za orientir:
- shtampa varhu biala teniska do razmer A4: 10.00 lv.
- shtampa varhu cvetna teniska do razmer A4: 14.00 lv.

Ustoichiva e na prane i gladene, izpalnenieto e maksimum za 1 chas.
ET "LIN SERVICES - I. Ryapova"
Sofia,
v.k. Hipodruma, bl.114A, vh. A
http://lin-services.free.bg
Ако искате да им пиша пак и да питам дали правят някакви отстъпки за пове4е хора?
Jordan
ето какво още пишат :
CODE
това са цени за една бройка, в които влиза и обработката на материала, както и

дизайна

При по-голями размери на щампите, както и за количества цените се договарят.

това значи, че има голям шанс да се направи отстъпка за 50 или повече бройки, така че да излезе по-евтино.
CODE
Щампа до размер А4 / нормален бял лист / върху бяла основа                -   10 лв.

щампата е напълно достатчна, само не знам защо само бяла основа може да е...аз искам черна да е... blink.gif
OTH_fenka
Аз питах и ми казаха, че първият цвят основата е5 лв. После всеки следващ цвят е 2 лв. Питах и за повече тениски и продавачката каза , че трябва да говоря с тия дето щамповат. Пак ще ходя през сдемицата щото тия ги нямаше. dry.gif
Jordan
IPB Image
Еми за тази снимка няма да се изискват много цветове-червено, бяло и евентуално жълто...
Мариетка, айде като провериш тази седмица пиши дали правят някакви отстъпки за над 50 бройки примерно, щото съм сигурен, че ще има много желаещи за тениски. blush.gif
boy_07
QUOTE(Jordan @ May 1 2006, 11:04 PM) *

IPB Image
Еми за тази снимка няма да се изискват много цветове-червено, бяло и евентуално жълто...
Мариетка, айде като провериш тази седмица пиши дали правят някакви отстъпки за над 50 бройки примерно, щото съм сигурен, че ще има много желаещи за тениски. blush.gif

и аз много бил искал такава...
OTH_fenka
Ами и аз си мислех за тази картинка. Аз като занеса да си правя ще питам. Тва ще стане или утре или в петък. Даже ако ще поръчваме може да изчакаме да видим как ще стане мойта и тогава. Като разбра ще кажа веднага. wink.gif
pool^babygirl
Първо да ви кажа ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПИШЕТЕ НА БРАВО (щот на Хай не става) ОТ 11.00-12.00 ЧАСА!!!!!!! И второ да питам какво стана с тениските, който щеше да си прави да даде снимка да видим как е станало ако може 4.gif
Jordan
ами аз пратих писмото си от предния път, само добавих новорегистриралите се фенове в темата за преброяването blush.gif
съгласни ли сте да пишем на хай Клуб по пощата, то е ясно, че така явно няма да стане...
boy_07
QUOTE(pool^babygirl @ May 6 2006, 09:41) *

Първо да ви кажа ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПИШЕТЕ НА БРАВО (щот на Хай не става) ОТ 11.00-12.00 ЧАСА!!!!!!! И второ да питам какво стана с тениските, който щеше да си прави да даде снимка да видим как е станало ако може 4.gif

и аз чакам продължението...wink.gif
OTH_fenka
QUOTE(boy_07 @ May 15 2006, 15:52) *

Продължение ще има ако стане тениската. Дадох я миналата седмица на 4. Ходих да си я взема и кво стана просто съм бясна. 19.gif Първия път не беше готова ( следващата седмица в четвъртък). Отивам в петък машината се развалила. И казаха че ще ми се обадят но не се. И сега ще ходя в сряда. Дано вече да е готова.
Jordan
Ей, като вземеш тениската искам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО снимка!!!! blush.gif
И после ще искам и аз тениска biggrin2.gif Запиши ме в списъка blush.gif
boy_07
QUOTE(OTH_fenka @ May 15 2006, 18:49) *

QUOTE(boy_07 @ May 15 2006, 15:52) *

Продължение ще има ако стане тениската. Дадох я миналата седмица на 4. Ходих да си я взема и кво стана просто съм бясна. 19.gif Първия път не беше готова ( следващата седмица в четвъртък). Отивам в петък машината се развалила. И казаха че ще ми се обадят но не се. И сега ще ходя в сряда. Дано вече да е готова.

при тебе ли е вече?
ludoto_mimi
A в/у други неща освен тениски правят ли щампи? Някакъв предмет?
Jordan
знаех си аз, че искаш да си направиш чашка с моя лик biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ May 19 2006, 11:28) *

знаех си аз, че искаш да си направиш чашка с моя лик biggrin2.gif

ХАхах, не точно. Щях да направя с моя лик и да ти я подаря за рожденния ден. Ама ти сега като ме разкри и няма да е изненада. sad.gif 18.gif Но ще обмисля варианта и с твоя лик да си направя. biggrin2.gif

п.с. Това ми повдигна настроението. happy.gif
OTH_fenka
при тебе ли е вече?
Не 19.gif. Вчера ходих и пак не беше готова. Оня дето ги прави бил болен да бе да. После ако излизам пак ще мина ще ги тормозя тия хора. Като стане непремено ще кажа. wink.gif

QUOTE(ludoto_mimi @ May 18 2006, 23:56) *

A в/у други неща освен тениски правят ли щампи? Някакъв предмет?

Ами не знам там дали правя, но до нас (ресторант стадиона) има фото и там правят чашки. 10.gif Много са готини аз имам две. Мисля че бяха по 11-12 лева. Във фотото съм питала и за плакати, но казаха че няма да станат мн големи и ще излезне мн скъпо. Ами тва е за ся остава да чакаме тениската. 14.gif
Jordan
колко хора щяха да проверяват в разните студиа а нищо не направиха dry.gif
The Black Dragon
QUOTE(Jordan @ May 20 2006, 18:19) *

колко хора щяха да проверяват в разните студиа а нищо не направиха dry.gif

Тия хора са абитуриенти и нямат време да обикалят по студиата
Jordan
да не съм медиум да знам кой какво има dry.gif
Просто много хора казаха, че ще проверят а нищо не се случи... wacko.gif
The Black Dragon
Като не си медиум не пускай такива коментари smile.gif
ludoto_mimi
Стига сте се карали, че ще се бием. >)

ЕДИТ: ПРедупредих нещо! Стига по тази тема! mad.gif
Jordan
да съм се обърнал към някой персонално!!! mad.gif
The Black Dragon
QUOTE(Jordan @ May 21 2006, 16:21) *

да съм се обърнал към някой персонално!!! mad.gif

Ти говореше общо за всички...
RoXXy_
такаа..значи гледам тука някакъв спор се заформя 13.gif 1 (4).gif punch.gif
та аз да кажа се сдобих с отх-тениска, Обачее...не стана така както исках, 16.gif boxed.gif е не че е токлова зле... но и нямам снимка да ви я покажа ...
OTH_fenka
QUOTE(RoXXy_ @ May 21 2006, 20:17) *

такаа..значи гледам тука някакъв спор се заформя 13.gif 1 (4).gif punch.gif
та аз да кажа се сдобих с отх-тениска, Обачее...не стана така както исках, 16.gif boxed.gif е не че е токлова зле... но и нямам снимка да ви я покажа ...

И колко време ти я правиха? Мойта още не е готова. С ква картинка е или надпис? Пари?

Едит. Ами дадох ама още не е готова. Пак ще ходя тая седмица.
RoXXy_
ми някъде за 1 седмица стана bigwink[1].gif ..иначе просто пише One Tree Hill...ама пак казвам не си я представях така....ти нали и ти нещо беше дала, кво стана? smile.gif
аа еми 5лв за 1 цвят..не е скъпо
Jordan
Еййй не можеш ли да си направиш снимка с тенискатаconfused.gif blush.gif
boy_07
ако няма снимка обесни какво си направила....
RoXXy_
еми ще видя какво мога да направя за снимката ама нищо не мога да обещая sorry.gif
а иначе нали обясних вече biggrin.gif ...черна е и пише One Tree Hill bigwink[1].gif тва е 3.gif

едит:boy_07 , надписа е средно голям, по средата е ...и по принцип е с отх шрифта...ама точно той не се получи както трябва 16.gif .Иначе я направих в Канапе biggrin.gif
boy_07
добре,а самия натпис колко е голям,къде точно е на блузата и т ли си избра шрифта.Къде го прави?
OTH_fenka
Тениска
Готова е. 3.gif На мен ми харесва как стана. Само дето картинката е отзад, щото отпред не можела да стане. Направих няколко снимки и ги качих в галерията на сайта. Малко са големички, но нищо. Цената беше 9лв. 5лв за първия цвят и после по 2лв на цвят. Ами тва е всичко. 3.gif
отзад
IPB Image
отблизо
IPB Image
отпред
IPB Image

п.с.кво мислите? харесва ли ви?
RoXXy_
OTH_fenka... wow...Супер яко е станало!!!! 13.gif
оле велико е просто, ..много ми харесва punk.gif
elexis
Ама защо не става отпред? Иначе е много яко и не е толкова скъпо.
boy_07
готино е но тва май е тип дамска блузка...тоест ти има даваш блуза така ли??
и къде го направи?
OTH_fenka
Ама защо не става отпред
Щото малко е нагъната блузката и не може да се залепи. smile.gif

QUOTE(boy_07 @ May 24 2006, 11:16) *

готино е но тва май е тип дамска блузка...тоест ти има даваш блуза така ли??
и къде го направи?

Ами да блузката аз си я купих и я занесох. Те ми казаха че имат някви ама в момента точно нямаха.
Направих я в Канапе. То се намира до "18" и "GGBG"(за мъниста). wink.gif
elexis
А улица да знаеш? Или пък някой голям булевард в близост?
boy_07
а не може ли някак си колективно да ги направиме?sad.gif
Jordan
и аз си мислех същото но ме съмнява някой да се заеме да поръчва и после да разпраща тениски... sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.