FrAgMaKeR
Jun 24 2005, 00:57
Заглавие Devour / Обсебване
Жанр: Ужаси, Мистика
Година: 2005
Връзки: imdb.comРежисьор: David Winkler
Участват: Jensen Ackles, Shannyn Sossamon, Martin Cummins, Dominique Swain
Ревю: Разказва се момче на име Джейк, което има странни ужасяващи видения, или както самият той ги определя, като ”кошмари в будно състояние”. Те са неясни, докъто не започва да играе заедно с неговите приятели една компютърна игра, наречена ”Пътят”. ”То ти се обажда и те кара да прави разни шантави неща..”, така му описват играта, самоче нещата не са точно такива. Играта излиза от контрол и хората около него започват да измират. В търсенето на виновника за всичко това Джейк обаче ще открие страшната истина отностно истинските му родители и начина по който е бил отвлечен от християнска секта при раждането си, както и това че родният му баща е бил сатанист, учител по черна магия на виновника за съществуването на играта.. но това не е най-интересното.. най-интересният въпрос е.. а коя е майка му.. по точно какво е майка му..
Download: Devour @ Zamunda.NET
Gossip Girl
Dec 29 2007, 18:58
Поредния изключително глупав филм с невероятни актьори. Дори и да мразех Дженсън бих оценила играта му, особено на фона на тоя бълвоч, но понеже аз обожавам г-н Екълс, то съм възхитена от начина, по който се справя с ролята си. И въпреки невероятното му присъствие на екрана филма е неспасяем. Историята е пълна простотия, мислена, мислена и пак недомислена..Дявола е жена! Забележете, но майката на Джейк(Дженсън), зачева дете за Дявола..После самата майка се превръща в някакъв звяр, който се води за Луцифер, а една от последните реплики на Джейк е "Сатаната не можа да убие сина си и затова му отмъсти по този начин". Я стига, бе..уж майката на Джейк е жена от земята, за която не се разбира дали е забременяла от Дявола или от мъжа си..Абе не е доизмислено..Нищо не става ясно как е станало. Нищо не се обяснява..ролите на някои от героите са супер яко претупани. Боза. Единственото нещо, което може да ме накара да гледам такъв тъпистичен филм са Дженс и Шанън, които въреки всичко са блестящи в играта си.
ladysunshine
Dec 29 2007, 19:16
Толкова слушах за този филм, че няма как да не го гледам. Поне ако е лош ще го гледам, заради Дженсън. А и ще ми е интересно да видя баща му
Аз си дръпнах филма, но липсват последните 15 минути от него. Някой да знае от къде мога да дръпна филма цял или поне края му...?
Gossip Girl
Jan 1 2008, 13:48
Заповядай. Аз го гледах от тук и си беше целият.
nelito0o0
Jan 2 2008, 00:28
Оххххх онзи ден го гледах иииииииииииии....... съм още по влюбена в Дженсън

Простоо беше СупЕеееееер ..
ThePinkDuck
Jan 3 2008, 17:32
Филма тъп, историята глупава, актьорите преиграваха, музиката съкс, ефектите ужас, НО ако сте влюбени в мистър Дженсен Екълс и искате да го гледате в типичен за него образ филма става. Само не слушайте и не обръщайте вниманине на тва какво и как прави, че иначе ще почнете да се чудите "тоя има ли талант изобщо или не". Шанън си беше в типичната прелъстителна роля и пак попреиграваше. Абе филма не струва и толкова!
brooke_scott
Jan 3 2008, 17:46
Цитат(ladysunshine @ Dec 29 2007, 19:16)

Толкова слушах за този филм, че няма как да не го гледам. Поне ако е лош ще го гледам, заради Дженсън. А и ще ми е интересно да видя баща му
е ти пак ме изкара 4е мн говоря за тоя филм, казах само 4е нищо не разбрах, но Jensen си беше страшно Hot както винаги, а филма беше гаден и объркан, както и да е
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
гледай заради мъжа ми
ani4ka_89
Jan 18 2008, 18:19
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 3 2008, 17:32)

Филма тъп, историята глупава, актьорите преиграваха, музиката съкс, ефектите ужас, НО ако сте влюбени в мистър Дженсен Екълс и искате да го гледате в типичен за него образ филма става. Само не слушайте и не обръщайте вниманине на тва какво и как прави, че иначе ще почнете да се чудите "тоя има ли талант изобщо или не". Шанън си беше в типичната прелъстителна роля и пак попреиграваше. Абе филма не струва и толкова!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Е, по-точно от това описание не бих могла да направя

Вчера го гледах и накрая примигвах тъпо към телевизора, въпреки че ме бяха предупредили, че филмът не струва, наистина единственото, което си заслужаваше да се види беше самият Дженсън.
DeSeRt^RoSe
Jan 20 2008, 14:04
И според мен филма не е нищо особено и е леко тъпичак обаче Дженсън е невероятен .Той е най-хубавото нещо в филма и заради него си струва да се гледа.
Леле вчера го гледах и до такава тъпотия не се бях докосвала отдавна.Направо не знам как са събрали парички изобщо да ги заснемат тоя филмец.Да не говорим, че Дженсън явно се е научил да играе качествено в Супернатурал, защото по едно време като падна на колене и като почна да "плаче" едва не умрях .Смех, смех ма чак толкова
brooke_scott
Jan 20 2008, 16:43
Цитат(sulu @ Jan 20 2008, 16:37)

Да не говорим, че Дженсън явно се е научил да играе качествено в Супернатурал, защото по едно време като падна на колене и като почна да "плаче" едва не умрях .Смех, смех ма чак толкова

бе какво му има на Дженсън

той си беше добре човека, филма че е тъп, тъп е, ама не се заяждай с Дженсън4о
Цитат(brooke_scott @ Jan 20 2008, 16:43)

Цитат(sulu @ Jan 20 2008, 16:37)

Да не говорим, че Дженсън явно се е научил да играе качествено в Супернатурал, защото по едно време като падна на колене и като почна да "плаче" едва не умрях .Смех, смех ма чак толкова

бе какво му има на Дженсън

той си беше добре човека, филма че е тъп, тъп е, ама не се заяждай с Дженсън4о
Еми смешен беше сега знам, че е много хубав и тн, ма тва не означава да си затваряме очите пред очевидното.
Mai4et0
Jul 31 2008, 18:57
Пълна скръб.Добре че е Дженсън, че да го догледам ....