Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Van Wilder (2002)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
FrAgMaKeR
IPB Image
заглавие: "Van Wilder" ("Ван Уайлдър")
подзаглавие: Не трябва да взимаш живота твърде на сериозно. Никога няма да се измъкнеш жив от него.
жанр: Комедия
година: 2002
линк: http://www.imdb.com/title/tt0283111/combined
режисьор: Уолт Бекър
участват: Райън Рейнълдс, Тара Рейд, Тим Матисън, Кал Пен, Тек Холмс, София Буш

Ревю: Ван учи в колежа Кулидж вече седем години и е едва втори курс - защо да напуска едно място, когато го обича? Пък и къде би могъл да върши по-добре това, в което най го бива: да помага на подтиснатите! Сърце и душа на колежа, мечта на всички момичета и пример за всички момчета, Ван използва влиянието и обаянието си, за да помага на "неудачниците". Дали ще е чуждестранен студент, отчаян, че не може да загуби девствеността си или паднал духом първокурсник, Ван винаги знае как да помогне. Но след 7 блажени години, баща му е решил да отреже финансите! Тогава той е принуден да започне собствен бизнес в областта, в която е най-силен – организиране на страхотни купони! Докато бирата се лее и сандвичите хвърчат, Ван хвърля око на сериозната (но секси) Гуен Пиърсън, студентка-журналистка, решена да разкрие голата истина зад красивата фасада на вечния студент. Но тя си има ревнив приятел, чиято мечта е да детронира Ван. А Ван си е Ван и няма да се даде лесно..

Щях да забравя, пазете се от поничките smile.gif
Dжydж
Eдин от любимите ми филми. biggrin2.gif Райън wub.gif wub.gif .. като цяло филма ми го препоръчаха, но като видях и кои участват. Да не забравяме и София, макар и с по-малка роля.. happy.gif Имаше много забавни моменти, но наистина поничките бяха върха 18.gif .. или когато Гуен даде на приятеля си разхлабителното 18.gif
Който не го е гледал, силно му го препоръчвам! happy.gif 4.gif
brooke_scott
Този филм беше голяма простотия; онова с еклерите беше с-р смешно, но като цяло глупост след глупост 16.gif 18.gif Райън си беше готин, а София толкова време я чаках, че тъкмо като се зачудих дали не съм я пропуснала, тя взе , че се появи dry.gif
lemmy
Бааа тоя филм е велик Райън е ненормален естествено хахах велик просто!
Еклерите тва нещоооо, на всеки който го разкажа и те абе къв е тоя ненормален филм бее хахах просто велик.
Аз и без тва обичам такива американски щоротиик та тва ми е от любимите жанрове и кат се съчетаят такива готини актьори хах, Тара Риид тя в кой подобен филм не е участвала не знам, мноу яка мацка наистина хаха
unitec
Много смях имаше в този филм,но май запомнящата се сцене беше номера с поничките.Иначе втората част въобще не струва.
Dilka
Хах, много ми харесва. Неангажиращо филмче, няма нужда да се задълбочаваш, а само си гледаш и се смееш. Обаче това с кучето и поничките, или там каквото са, малко ме погнуся biggrin.gif Не бих искала да съм на тяхно място. biggrin.gif

Edit: Доколкото знам ще има и трета част, като главният герой ще се играе от тоя, дето участва като Арън в 'Гадни Момичета'.
LSS
Като за колежански филм, не е зле.
divata_airis
Баси, шантавия филм, дето беше тоя...Това беше първия път, когато забелязах Райън Рейнолдс, от там нататък не съм спирала да го гледам...Хих, шегувам се!
Но наистина като за разпускаща комедия, пълна с простотии е добър...Даже бих го гледала отново.
DeSiNCeTu
Много ме кефи това филмче, голяма комедия е 18.gif Но това е еклерите беше... huh.gif mrgreen[1].gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.