Моята игра с awp е напълно по default.
играя си без особенни корекции по контролите или начини на игра.
просто разчитам на добро пласиране на моята позиция с момент на изненада.
но когато това е невъзможно, примерно се играе ламерска карта като de_snipe_it5 показването в пространството между стеничките го правя с добре премерено движение в зависимост от посоката в която искам да се покажа със следните движения.
ако искам да се покажя в пространство което е в дясно от мен, го правя със обикновенно стрейф движение надясно с лек отскок направен от double-duck и ограничен в посоката от контра натискане на бутона за стрейф наляво, като го натискам толкова колкото да накара играча да спре маневрата си(демек просто за стотна от секундата) и след като направя изстрела се прибирам пак със същото копче, но трябва да се стараеш натискането на бутона с който контриш маневрата и приключването на маневрата от double-duck да стане по едно и също време.
И всичко това трябва да стане в рамките на 1 секунда максимум секунда и половина, повече според мен е много време и в повечето случеи е фатално.
Но зависи от играта, ако ситуацията позволява повече време за маневрите и успееш да го направиш точно по инструкциите които съм ти дала....... абе смея да кажа че до сега направя ли го както трябва едно че рядко пропускам човек, друго че патрон да фърчи накриво да не кажа, че е изключително рядко ами почти невъзможно да се случи

маневрата е подобна на прочутата маневра на SpawN "SpawN-Jump"
но вместо с jump го правиш с double-duck.
на някои турнири или лиги double-duck е забранен за това ти препоръчвам да се конслултираш там кадето играеш дали е разрешен (ако играеш 5в5 де) в противен случей те грози или наказание от точки или ако се прекали и не си единствения от отбора ти дори и дисквалификация.
но ако е за масак или просто любителски сървър double-duckвай до пръсване без да се притесняваш

дано да съм помогнала