Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кармен де ла Пика Моралес
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Jordan

ilevo
Ето го и нашият Jordan, бърз като светкавица i итзивчив. Отчитайки факта, че след този на модератора, моят коментар е пръв в тази тема, смятам, че всички трябва да се съгласим, че Carmen е за мен 18.gif
Всъщност, като се замисля, като визия във всичките сезони до сега тя ми е най-залегнала в сърцето. Доколкото някой може да ми залегне в сърцето smile.gif Мнения за латино-дивата smile.gif Аххаа, а колко е скеси, че е DJ - без коментар smile.gif
zai4etooo
досега гледах наградите на БГ радио ( малко бозица беше, както и да е ) и затва може напиасното по-долу да ви прозвучи странно мъничко :

Първо искам да благодаря на Jordan , че след молбата ми той направи форум за Кармен. Евала пич , жив и прав да да си и все корав 4.gif
След това искам да благодаря на мене си , че се сетих да накарам някой да направи този форум . Е много съм умна , така си е . icon_peace.gif
На трето място искам да благодаря на майка ми и на баща ми , че са ме сътворили passifier.gif ( тва е едно от малкото им смислени постъпки въобще biggrin2.gif ) .
И на последно място ( но не по важност ) да благодаря за мойта скоромност , която толкова ми приялга. angel_not.gif

-----------------------------
след това отклонение , да кажа нещо и по темата .
Кармен определено е най-секси латино-американката която някога съм виждала. ЕЕ много е готина 0106[1].gif
след Шейн тя е най-якия персонаж в сериала , а двете заедно саа inlove.gif emoticon1 (106).gif мн мн мн мн сладки и АДСКИ SEXY 15.gif

е не е ли така а ?? 36_1_32v[1].gif worthy.gif 8.gif bigarmhug.gif inlove.gif
FunnyLady
Цитат(zai4etooo @ Apr 6 2008, 21:30) *
след това отклонение , да кажа нещо и по темата .
Кармен определено е най-секси латино-американката която някога съм виждала. ЕЕ много е готина 0106[1].gif

е 2 мнения по въпроса няма,но искам да те поправя малко само и да кажа че Сара изобщо е много далече от латините,шото тя е от Тексас rolleyes.gif
zai4etooo
още по-добрее 15.gif
SilentShout
Хмм, да спомена, че актрисата, която играе Кармен няма грам латиноамериканска кръв mrgreen[1].gif
zai4etooo
добре деее... разбрах че не е латиноамериканка wacko.gif .. не ме убивайте sad.gif .. човек съм .. бъркам angel_not.gif
Jordan
Ми след като вас ви мързи да правите теми реших да направя и за Карменсита, въпреки че нейното място е в Минали герои. Ама като гледам, че много я обичате(ме), имам ли избор. rolleyes.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 7 2008, 21:30) *
Ми след като вас ви мързи да правите теми реших да направя и за Карменсита, въпреки че нейното място е в Минали герои. Ама като гледам, че много я обичате(ме), имам ли избор. rolleyes.gif

Е, хайде тя засега нали е със статус минала, ама с потенциала да се завърне rolleyes.gif
FunnyLady
стига бе ,Кармен е незабравимаааа TOO HOT BITCH
zai4etooo
кармен ли unsure.gif ... малиии 3.gif .. жик так biggrin2.gif ... VERY SEXY BITCH
bingoboy
КАрмен е абсолютната изкусителка. Та Кармен си е баш латино, но виж Sarah е арабче, ама какво ...мммм......мечта.....тя изобщо що се хвана с Jenny?!....
ilevo
Ми май, защото просто и се искаше да е с някого и Jenny беше наблизо. И като прибавиш към това и Шейн-фактора, готово biggrin.gif Апък и... да си кажем истината: на кого не му се иска да има свободен достъп до хладилник, вечно пълен с бира, какъвто беше този на Шейн и Джени biggrin2.gif Ииии,... понеже перспективата с Шейн не обещаваше да е особено дълготрайна, ето ти Джени mrgreen[1].gif
П.С. а как на пия бирааа...
UhHehHer
16.gif 16.gif 16.gif
Аз пък предпочитам склад пълен с бадеми и бар пълен с whiskey и в комбинация със стойностна библиотека , марш с тая бира sick1.gif

п.с. сорка за офф-топика biggrin2.gif хахаахаха
bingoboy
Е тоя хладилник предочитам аз http://i305.photobucket.com/albums/nn202/f...ta_2008/bet.jpg.
ама да се върнем на Кармен и стархотното и Тату...toooo HOOOOOT!
SilentShout
Въпреки, че малко гадно я шитнаха, честно казано не виждам реален повод да я върнат. С нея историята малко се поизчерпа huh.gif
Jordan
те ще я върнат, въпроса е за колко. би било тъпо според мен сериала да свърши със задомена Шейн. Шейн си е Шейн и ако вземе, че подкара някоя дългогодишна връзка ще бъде супер изнасилено. Кармен да се върне, ама за някоя по-отворена връзка biggrin2.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 10:22) *
те ще я върнат, въпроса е за колко. би било тъпо според мен сериала да свърши със задомена Шейн. Шейн си е Шейн и ако вземе, че подкара някоя дългогодишна връзка ще бъде супер изнасилено. Кармен да се върне, ама за някоя по-отворена връзка biggrin2.gif

Или пък Кармен се завръща начело на гневна тълпа от бивши на Шейн, които искат саморазправа с нея 4.gif
FunnyLady
Цитат
Или пък Кармен се завръща начело на гневна тълпа от бивши на Шейн, които искат саморазправа с нея 4.gif

хаха с вили и факли и искат да я линчуват biggrin2.gif biggrin2.gif
според мен Кармен ше се върне за 1-2 еп най-мноо , както стана с Марина mad.gif
ilevo
Съгласна съм с FunnyLady. Ако очакванията за броя на сериите в този сезон са достоверни, смятам, че е прекалено малко за истинска развръзка между тях с Шеин. Освен ако, за да си върне за "тенекията" пред олтара, Кармен не е забърсала за Шеин таткото biggrin2.gif Шегувам се, разбира се.
bingoboy
В реда на абсурдните предположения предлагам следния сценарии - 1 епизод - Шейн завърта връзка с Мойра( половината фенове се самоубиват). 2 епизод - Кармен забърсва бащата на Шейн , който има тайна връзка с БЕТ, която му ражда близнаци. (самоубиват се останалите фенове). и вече на никой няма да му пука какво става по-нататък. Така че в останалите 6 серии да правят каквото искат mrgreen[1].gif
Jordan
biggrin.gif те феновете може да не се самоубият, ама виж Айлийн ще пострада жестоко от тях ако се случи нещо подобно unsure.gif
да не забравяме все пак, че все още сигурни спойлери няма, щото още не са почнали да снимат, тъй че мое и да не видим драгоценната ни Кармен wacko.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ May 7 2008, 19:43) *
biggrin.gif те феновете може да не се самоубият, ама виж Айлийн ще пострада жестоко от тях ако се случи нещо подобно unsure.gif
да не забравяме все пак, че все още сигурни спойлери няма, щото още не са почнали да снимат, тъй че мое и да не видим драгоценната ни Кармен wacko.gif

Е,да, само слуховете говорят за момента за Карменита...въпреки, че няма да се изненадам, ако наистина не се появи. Аз все още се чудя как ще се опитат да развият нещата с нея, ако тя отново ще се събира с Шейн wacko.gif
FunnyLady
то ако не снимат недай си Боже ,не само Кармен а никой нема да видиме! wacko.gif
Jordan
е, не, не, те ше снимат, имах предивд, че вероятно още не са започнали снимките на сезона. обикновено го правят лятото това нещо, така че много скоро сигурно ще направят L сбирка и ще започнат да снимат.
колкото до Кармен тя или ще е guest star или ще се появи но голямо развитие на въркзта й с Шейн няма да има. по-скоро ще оставят отношенията им леко отворени, да си домислят феновете какво ли следва по-нататък между тях.
SilentShout
E, да, де, нали все пак не се очаква да бъде за целия сезон, така че ще бъде там както Марина се появи в някой си сезон след шитването си.
crazyvaca
Оффф покрай това момиче Sarah Shahi напрао обърнах резбата чесно ви казвам тва момиче е мн хубаво и ми направи голямо вшечатление wub.gif wub.gif bounce.gif bounce.gif bounce.gif biggrin.gif
SilentShout
Впрочем Сара Шахи като цяло няма къде да я видим след The L Word. Мацката се снима основно в сериали и така като гледам в IMDB и двата, в които е участвала след напускането си на нашия сериал са канцелирани dry.gif : IMDB профил на Сара Шахи
**Naley*
Адската е wub.gif страшно много ми харесва
Anince7yyy
Много яка мацка е. От селия филм най-много ме кефи Шейн, обаче постапката й с Кармен ме съкрушиии...
Амм в 5 или 6ти сезон Кармен очаства ли? Някой да каже ако знае, плссс... worthy.gif
SilentShout
Цитат(Anince7yyy @ Aug 7 2008, 03:23) *
Mn Iaka Mackaa jestoka e Ot celia fiulm nai mn me kefi Shane obache postapkata i s Karmen me sakrushii ..Amm v 5 ili 6-ti seazon karmen uchavstva li niakoi da mi kaje ako znaee Plzz worthy.gif

В пети не участва, но в шести уж очакваме да се появи отново biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.