Ето го и нашият Jordan, бърз като светкавица i итзивчив. Отчитайки факта, че след този на модератора, моят коментар е пръв в тази тема, смятам, че всички трябва да се съгласим, че Carmen е за мен Всъщност, като се замисля, като визия във всичките сезони до сега тя ми е най-залегнала в сърцето. Доколкото някой може да ми залегне в сърцето Мнения за латино-дивата Аххаа, а колко е скеси, че е DJ - без коментар
zai4etooo
Apr 6 2008, 21:30
досега гледах наградите на БГ радио ( малко бозица беше, както и да е ) и затва може напиасното по-долу да ви прозвучи странно мъничко :
Първо искам да благодаря на Jordan , че след молбата ми той направи форум за Кармен. Евала пич , жив и прав да да си и все корав След това искам да благодаря на мене си , че се сетих да накарам някой да направи този форум . Е много съм умна , така си е . На трето място искам да благодаря на майка ми и на баща ми , че са ме сътворили ( тва е едно от малкото им смислени постъпки въобще ) . И на последно място ( но не по важност ) да благодаря за мойта скоромност , която толкова ми приялга.
----------------------------- след това отклонение , да кажа нещо и по темата . Кармен определено е най-секси латино-американката която някога съм виждала. ЕЕ много е готина след Шейн тя е най-якия персонаж в сериала , а двете заедно саа мн мн мн мн сладки и АДСКИ SEXY
е не е ли така а ??
FunnyLady
Apr 6 2008, 21:49
Цитат(zai4etooo @ Apr 6 2008, 21:30)
след това отклонение , да кажа нещо и по темата . Кармен определено е най-секси латино-американката която някога съм виждала. ЕЕ много е готина
е 2 мнения по въпроса няма,но искам да те поправя малко само и да кажа че Сара изобщо е много далече от латините,шото тя е от Тексас
zai4etooo
Apr 6 2008, 22:33
още по-добрее
SilentShout
Apr 7 2008, 10:59
Хмм, да спомена, че актрисата, която играе Кармен няма грам латиноамериканска кръв
zai4etooo
Apr 7 2008, 12:00
добре деее... разбрах че не е латиноамериканка .. не ме убивайте .. човек съм .. бъркам
Jordan
Apr 7 2008, 21:30
Ми след като вас ви мързи да правите теми реших да направя и за Карменсита, въпреки че нейното място е в Минали герои. Ама като гледам, че много я обичате(ме), имам ли избор.
SilentShout
Apr 7 2008, 23:17
Цитат(Jordan @ Apr 7 2008, 21:30)
Ми след като вас ви мързи да правите теми реших да направя и за Карменсита, въпреки че нейното място е в Минали герои. Ама като гледам, че много я обичате(ме), имам ли избор.
Е, хайде тя засега нали е със статус минала, ама с потенциала да се завърне
FunnyLady
Apr 7 2008, 23:46
стига бе ,Кармен е незабравимаааа TOO HOT BITCH
zai4etooo
Apr 8 2008, 12:46
кармен ли ... малиии .. жик так ... VERY SEXY BITCH
bingoboy
Apr 8 2008, 16:02
КАрмен е абсолютната изкусителка. Та Кармен си е баш латино, но виж Sarah е арабче, ама какво ...мммм......мечта.....тя изобщо що се хвана с Jenny?!....
ilevo
Apr 10 2008, 12:32
Ми май, защото просто и се искаше да е с някого и Jenny беше наблизо. И като прибавиш към това и Шейн-фактора, готово Апък и... да си кажем истината: на кого не му се иска да има свободен достъп до хладилник, вечно пълен с бира, какъвто беше този на Шейн и Джени Ииии,... понеже перспективата с Шейн не обещаваше да е особено дълготрайна, ето ти Джени П.С. а как на пия бирааа...
UhHehHer
Apr 10 2008, 14:43
Аз пък предпочитам склад пълен с бадеми и бар пълен с whiskey и в комбинация със стойностна библиотека , марш с тая бира
Въпреки, че малко гадно я шитнаха, честно казано не виждам реален повод да я върнат. С нея историята малко се поизчерпа
Jordan
Apr 22 2008, 10:22
те ще я върнат, въпроса е за колко. би било тъпо според мен сериала да свърши със задомена Шейн. Шейн си е Шейн и ако вземе, че подкара някоя дългогодишна връзка ще бъде супер изнасилено. Кармен да се върне, ама за някоя по-отворена връзка
SilentShout
Apr 22 2008, 11:32
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 10:22)
те ще я върнат, въпроса е за колко. би било тъпо според мен сериала да свърши със задомена Шейн. Шейн си е Шейн и ако вземе, че подкара някоя дългогодишна връзка ще бъде супер изнасилено. Кармен да се върне, ама за някоя по-отворена връзка
Или пък Кармен се завръща начело на гневна тълпа от бивши на Шейн, които искат саморазправа с нея
FunnyLady
Apr 25 2008, 14:41
Цитат
Или пък Кармен се завръща начело на гневна тълпа от бивши на Шейн, които искат саморазправа с нея
хаха с вили и факли и искат да я линчуват според мен Кармен ше се върне за 1-2 еп най-мноо , както стана с Марина
ilevo
Apr 26 2008, 02:09
Съгласна съм с FunnyLady. Ако очакванията за броя на сериите в този сезон са достоверни, смятам, че е прекалено малко за истинска развръзка между тях с Шеин. Освен ако, за да си върне за "тенекията" пред олтара, Кармен не е забърсала за Шеин таткото Шегувам се, разбира се.
bingoboy
May 6 2008, 15:24
В реда на абсурдните предположения предлагам следния сценарии - 1 епизод - Шейн завърта връзка с Мойра( половината фенове се самоубиват). 2 епизод - Кармен забърсва бащата на Шейн , който има тайна връзка с БЕТ, която му ражда близнаци. (самоубиват се останалите фенове). и вече на никой няма да му пука какво става по-нататък. Така че в останалите 6 серии да правят каквото искат
Jordan
May 7 2008, 18:43
те феновете може да не се самоубият, ама виж Айлийн ще пострада жестоко от тях ако се случи нещо подобно да не забравяме все пак, че все още сигурни спойлери няма, щото още не са почнали да снимат, тъй че мое и да не видим драгоценната ни Кармен
SilentShout
May 8 2008, 23:38
Цитат(Jordan @ May 7 2008, 19:43)
те феновете може да не се самоубият, ама виж Айлийн ще пострада жестоко от тях ако се случи нещо подобно да не забравяме все пак, че все още сигурни спойлери няма, щото още не са почнали да снимат, тъй че мое и да не видим драгоценната ни Кармен
Е,да, само слуховете говорят за момента за Карменита...въпреки, че няма да се изненадам, ако наистина не се появи. Аз все още се чудя как ще се опитат да развият нещата с нея, ако тя отново ще се събира с Шейн
FunnyLady
May 10 2008, 00:27
то ако не снимат недай си Боже ,не само Кармен а никой нема да видиме!
Jordan
May 10 2008, 08:12
е, не, не, те ше снимат, имах предивд, че вероятно още не са започнали снимките на сезона. обикновено го правят лятото това нещо, така че много скоро сигурно ще направят L сбирка и ще започнат да снимат. колкото до Кармен тя или ще е guest star или ще се появи но голямо развитие на въркзта й с Шейн няма да има. по-скоро ще оставят отношенията им леко отворени, да си домислят феновете какво ли следва по-нататък между тях.
SilentShout
May 14 2008, 00:29
E, да, де, нали все пак не се очаква да бъде за целия сезон, така че ще бъде там както Марина се появи в някой си сезон след шитването си.
crazyvaca
Jul 26 2008, 15:41
Оффф покрай това момиче Sarah Shahi напрао обърнах резбата чесно ви казвам тва момиче е мн хубаво и ми направи голямо вшечатление
SilentShout
Jul 27 2008, 06:58
Впрочем Сара Шахи като цяло няма къде да я видим след The L Word. Мацката се снима основно в сериали и така като гледам в IMDB и двата, в които е участвала след напускането си на нашия сериал са канцелирани : IMDB профил на Сара Шахи
**Naley*
Aug 2 2008, 17:02
Адската е страшно много ми харесва
Anince7yyy
Aug 7 2008, 02:23
Много яка мацка е. От селия филм най-много ме кефи Шейн, обаче постапката й с Кармен ме съкрушиии... Амм в 5 или 6ти сезон Кармен очаства ли? Някой да каже ако знае, плссс...
SilentShout
Aug 7 2008, 09:34
Цитат(Anince7yyy @ Aug 7 2008, 03:23)
Mn Iaka Mackaa jestoka e Ot celia fiulm nai mn me kefi Shane obache postapkata i s Karmen me sakrushii ..Amm v 5 ili 6-ti seazon karmen uchavstva li niakoi da mi kaje ako znaee Plzz
В пети не участва, но в шести уж очакваме да се появи отново
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.