Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Penelope
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
vivata123
Penelope

Приказка като никоя друга.

Трейлър
Режисьор: Mark Palansky
Сценаристи: Leslie Caveny
Световна премиера: 29 Февруари 2008
Жанр: Комедия/ Фентъзи/ Романс
Актьорски състав: Christina Ricci, James McAvoy
IMDB
Ревю: Това е историята на една млада жена, Пенелъпи Уилхърн, която е родена в аристократично семейство. Пенелопа е измъчвана от мистериозно семейно проклятие, което може да бъде премахнато само ако тя намери истинската си любов. /от Zamunda/
Лично мнение: Супер сладък и приятен филм. Като оставим настрана, че във филмът участва James McAvoy, който е страхотен, и свежата поява на Рийз Уийдърспуун за част от филма, и като сюжет, и като атмосфера ми хареса. Отдавна не бях гледала наистина заслужаваща се приказка. 8/10 точки бих му дала.

Zamunda

п.п. Не видях да има тема за този филм. И все пак, съжалявам, ако има.. blush.gif
secretk
не е лошо филмчето, мaлко е слaдникaво, все пaк е кaто прикaзкa, но пък е рaзтовaрвaщо.
vasinka_{P}
Много сладко филмче, гледах го преди няколко месеца, ама беше с руско аудио. Хареса ми, аз обичам такива филмчета biggrin2.gif
Bloody_Tears
Теди, това беше филма, за който ти разказах вчера mrgreen[1].gif Много е хубав, хареса ми rolleyes.gif
Jordan
biggrin2.gif йе, бе! Най-накрая да има тема за някой филм, който съм гледал скоро.
Филмачето определено е много сладко. Приятна, ненатоварваща история с мотиви на приказка. Добри актьори, хубав сюжет, какво повече да искаме от този жанр. Става за убиване на един съботен следобед blush.gif
hristin4e
Mного ми хареса това филмче. Невероятна приказка smile.gif и пада голям смях tongue.gif
Актьорите са супер (е... на кадрите с Джеймс не можех да отделя очите си от екрана, но това е друга тема wink.gif)
Bloody_Tears
Цитат(hristin4e @ Apr 7 2008, 22:43) *
(е... на кадрите с Джеймс не можех да отделя очите си от екрана, но това е друга тема wink.gif)

Хъхъхъх, абсолютно съгласна mrgreen[1].gif
girl_from_hell
въопще не ми хареса определено го слагам към тъпизмите които нз как съм се излагала да гледам

инначе момчето беше нямам думи........ инлове smile.gif
`BruKas`
Хубаво филмче smile.gif
Dжydж
Главната причина да изтегля филма беше Рийз! wub.gif В последствие разбрах, че и Кристина участва. А когато пък дадоха Джеймс буквално се разпищях вътрешно.. shocking.gif blush.gif wub.gif
Филма беше страхотен! Наистина една приказка както никоя друга! Само се ядосвам, че го изгледах с руско озвучаване.. уби ми кефа просто dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.