hristin4e
Apr 5 2008, 20:22
P.S. I Love You
Sometimes there's only one thing left to say. Download &
SubsTrailer
Участват: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters, Kathy Bates
Жанр: Drama/ Romance
Резюме: Това е една в началото идилична любовна история, двойката Холи (Хилари Суонк) и Джери (Джерард Бътлър) преживяват своите кризисни моменти, като всички влюбени, след което естествено винаги се сдобряват. Джери и обещава, че винаги ще е до нея...Докато един ден...Съдбата е безмилостно жестока, след седем години безоблачно щастие Джери умира, Холи остава сама отдадена на мъката си. В навечерието на 30-ия й рожден ден Джери намира начин да й изпрати няколко последователни писма с прости съвети:
"Купи си нощна лампа",
"Купи си секси дреха",
"Наслаждавай се на почивката, която съм подготвил за теб",
"Участвай в състезание по караоке".
Дали Холи ще превъзмогне болката?
темата е направена с помощта RoseRed
vasinka_{P}
Apr 6 2008, 19:53
Този филм го чакам от много време, надявам се скоро да излезе с що годе приемливо качество. Мисля че ще е хубав
EDIT: Tова е най-хубавия филм който гледах напоследък, много ми хареса, главният герой е божествен
RoseRed
Apr 6 2008, 22:45
Като начало, се изненадах, че няма резюме по филма, още повече, че е продукция с присъствието на много силни актьори. Ако по принцип сте настроени против романтиката по-добре не го гледайте. Самата аз в началото го пусках и спирах, докато накрая не се взех в ръце и не го изгледах до край.
Ето едно импровизирано от мен резюме: Това е една в началото идилична любовна история, двойката Холи (Хилари Суонк) и Джери (Джерард Бътлър) преживяват своите кризисни моменти, като всички влюбени, след което естествено винаги се сдобряват. Джери и обещава, че винаги ще е до нея...Докато един ден...Съдбата е безмилостно жестока, след седем години безоблачно щастие Джери умира, Холи остава сама отдадена на мъката си. В навечерието на 30-ия й рожден ден Джери намира начин да й изпрати няколко последователни писма с прости съвети:
“Купи си нощна лампа”,
“Купи си секси дреха”,
“Наслаждавай се на почивката, която съм подготвил за теб”,
“Участвай в състезание по караоке”.
Дали Холи ще превъзмогне болката? 
Това оставям да разберете сами. Увлекателна история с много смях, макар и през сълзи и ако не сте прочели книгата искрено ви я препоръчвам. Изгледах филма с отвратително качество, но не съжалявам дори и за секунда. Заслужаваше си. И ако началото ви се види леко скучно не бързайте да вдигате ръце, а стиснете зъби и продължавайте да гледате.
brooke_scott
Apr 7 2008, 20:02
интересно звучи и Хилари Суонк е ми харесва като актриса, но надали ще ми е на преден план в списъка с неща за гледанe
ПП: ся видях, че играе и Джеймс Марстърс
RoseRed
Apr 7 2008, 21:08
Играят и Джефри Дийн Морган (Джон Уинчестър от Supernatural) Лиса Кудроу (Приятели), Кати Бейтс (носител на Оскар) и Джина Гершоу.
ludoto_mimi
Apr 23 2008, 19:14
Гледах го преди няколко дни и наистина ми хареса.
Velsis
Apr 24 2008, 14:46
Много искам да го гледам, но няма субове
От доста време се надявам някой да направи, ама май никой не иска ... Иначе изглежда, че е много сладко филмче
sladuranka
Apr 25 2008, 18:45
Вече има субове. Днеска дръпнах филмчето, че отдавна си го бях заплюла

.
hristin4e
Apr 26 2008, 18:27
ето филмчето
download (zamunda.net) +
SubsИзгледах го преди малко и мисля, че си заслужаваше чакането...
Доста беше тъжен... абе, хубаво филмче
anji_banji
Apr 27 2008, 13:54
Дамм и на мен много ми хареса

Заслужава да се види..
Филма е прекрасен

историята е страхотна,наистина няма да изгубите,ако го гледате,много хубав филм
След като сто пъти спирах и пусках филма, взех, че го изгедах. Наистина много ми хареса. Беше оригинално това с писмата. Малко зловещо, но романтично.
Marissa Cooper
May 16 2008, 21:43
От много време филм не ме е карал да се почувствам така. Замислих се много за нещата, които правят важни живота ми и че много от тези, които съм мислила изообщо нямат значение.
През целия филм плаках,което също е мн необичайно за мен,смях се,плаках.. всичко в кръг.
Наистина много хубав романтично-драматичен-комедиен филм!
moni_hs
May 18 2008, 21:46
Като ви чета коментарите няма как да не ме заинтригума този филм. Щом го изгледам веднага и аз ще споделя мнението си, но наистина изглежда много хубав филма, поне на пръв поглед.
dragon_girl
May 20 2008, 10:49
Не харесвам рочантични филми,но може да го погледна
Brooke
May 22 2008, 19:59
От доста време не бях гледала толкова хубав филм.Изпълнен с много силни емоции,които те разплакват и разсмиват за секунди.Историята беше оригинална,романтична,но в никакъв случай сладникава.Иде ми да си го пусна още един път,макар че го гледах туко що.
miim4eto
May 23 2008, 17:40
Цитат(Brooke @ May 22 2008, 20:59)

От доста време не бях гледала толкова хубав филм.Изпълнен с много силни емоции,които те разплакват и разсмиват за секунди.Историята беше оригинална,романтична,но в никакъв случай сладникава.Иде ми да си го пусна още един път,макар че го гледах туко що.
Почувствали сме го по един и същ начин.

Скоро не е имало подобен филм. Просто беше страхотен - нищо общо със всички измислини до сега и вече банални сюжети за романтична драма. По време на филма няма как да останеш безучастен и непрекъснато или плачеш или се заливаш от смях. Доста добре замислен и с прекрасен актьорски състав.
Катeто
May 24 2008, 19:35
Филмът е стархотен

Браво за избора и на двамата главни актъора,бяха невероятни,особено Хилари.Имаше толкова красиви романтични моменти
.gif)
,а имаше и такива,на които не можеш да си поемеш дъх от смях.Определено един от най-хубавите филми,които съм гледала напоследък
tedi27
May 25 2008, 10:44
Става за гледане, за губене на време.
club135
May 26 2008, 07:12
Кога ще го пускат по кината?
nelito0o0
May 27 2008, 20:03
girl_from_hell
May 30 2008, 15:28
чувала съм много добри отзиви за този филм трябва да го гледам, гледам и тука имате горе долу хубави мнения
girl_from_hell
Jun 8 2008, 12:17
гледах го стори ми се доста тъпо това с писмата, но накрая разбрах че всъшност не било толквоа безмислено колкото изгелжда, имах малко по големи очаквания, но все е хубав филма
Nornyana
Jun 10 2008, 10:28
На тоя филм на моменти направо съм плакала като най-голямото бебе,много хубав филм заслужава си!
Nightly^Evil
Sep 3 2008, 12:56
Филма е обащаващ! НАдявам се скоро да намеря време и да го изгледам!
manchester_united
Sep 4 2008, 21:46

Много хубав филм!

На моменти ми се насълзяваха очите, но най-много ми хареса края: "P.S.:Guess what!"
vesko_oth_fen
Sep 28 2008, 00:29
супер история супер як филм .... ''Sometimes there's only one thing left to say.''
*BringMeToLife*
Oct 5 2008, 23:33
МНого красив филм .. ЕВАЛА .. и каста е много добър .. определено си заслужава гледането =]]]
traiana
Oct 7 2008, 07:39
Цитат(Катeто @ May 24 2008, 20:35)

Филмът е стархотен

Браво за избора и на двамата главни актъора,бяха невероятни,особено Хилари.Имаше толкова красиви романтични моменти
.gif)
,а имаше и такива,на които не можеш да си поемеш дъх от смях.Определено един от най-хубавите филми,които съм гледала напоследък

На същото мнение съм и аз
Филма беше невероятен,мога да го гледам пак и пак..
ZuZka yeah
Oct 12 2008, 17:50
Пуснах го, гледах първите 20 минути и го спрях, нещо не ми грабна интереса.
DeSiNCeTu
Nov 14 2008, 16:04
Не грабна изобщо, ако не бяха моите приятелки да ме навиват да го гледам докарй, щях да го спра
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.