Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: P.S. I Love You
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
hristin4e
P.S. I Love You

Sometimes there's only one thing left to say.

Download & Subs

Trailer

Участват: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters, Kathy Bates
Жанр: Drama/ Romance
Резюме:
Това е една в началото идилична любовна история, двойката Холи (Хилари Суонк) и Джери (Джерард Бътлър) преживяват своите кризисни моменти, като всички влюбени, след което естествено винаги се сдобряват. Джери и обещава, че винаги ще е до нея...Докато един ден...Съдбата е безмилостно жестока, след седем години безоблачно щастие Джери умира, Холи остава сама отдадена на мъката си. В навечерието на 30-ия й рожден ден Джери намира начин да й изпрати няколко последователни писма с прости съвети:
"Купи си нощна лампа",
"Купи си секси дреха",
"Наслаждавай се на почивката, която съм подготвил за теб",
"Участвай в състезание по караоке".

Дали Холи ще превъзмогне болката?

темата е направена с помощта RoseRed
wink.gif
vasinka_{P}
Този филм го чакам от много време, надявам се скоро да излезе с що годе приемливо качество. Мисля че ще е хубав smile.gif

EDIT: Tова е най-хубавия филм който гледах напоследък, много ми хареса, главният герой е божествен wub.gif
RoseRed
Като начало, се изненадах, че няма резюме по филма, още повече, че е продукция с присъствието на много силни актьори. Ако по принцип сте настроени против романтиката по-добре не го гледайте. Самата аз в началото го пусках и спирах, докато накрая не се взех в ръце и не го изгледах до край.

Ето едно импровизирано от мен резюме:

Това е една в началото идилична любовна история, двойката Холи (Хилари Суонк) и Джери (Джерард Бътлър) преживяват своите кризисни моменти, като всички влюбени, след което естествено винаги се сдобряват. Джери и обещава, че винаги ще е до нея...Докато един ден...Съдбата е безмилостно жестока, след седем години безоблачно щастие Джери умира, Холи остава сама отдадена на мъката си. В навечерието на 30-ия й рожден ден Джери намира начин да й изпрати няколко последователни писма с прости съвети:
“Купи си нощна лампа”,
“Купи си секси дреха”,
“Наслаждавай се на почивката, която съм подготвил за теб”,
“Участвай в състезание по караоке”.

Дали Холи ще превъзмогне болката?

Това оставям да разберете сами. Увлекателна история с много смях, макар и през сълзи и ако не сте прочели книгата искрено ви я препоръчвам. Изгледах филма с отвратително качество, но не съжалявам дори и за секунда. Заслужаваше си. И ако началото ви се види леко скучно не бързайте да вдигате ръце, а стиснете зъби и продължавайте да гледате.
brooke_scott
интересно звучи и Хилари Суонк е ми харесва като актриса, но надали ще ми е на преден план в списъка с неща за гледанe biggrin.gif

ПП: ся видях, че играе и Джеймс Марстърс shocking.gif
RoseRed
Играят и Джефри Дийн Морган (Джон Уинчестър от Supernatural) Лиса Кудроу (Приятели), Кати Бейтс (носител на Оскар) и Джина Гершоу.
ludoto_mimi
Гледах го преди няколко дни и наистина ми хареса. smile.gif
Velsis
Много искам да го гледам, но няма субове sad.gif От доста време се надявам някой да направи, ама май никой не иска ... Иначе изглежда, че е много сладко филмче smile.gif
sladuranka
Вече има субове. Днеска дръпнах филмчето, че отдавна си го бях заплюла biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .
hristin4e
ето филмчето download (zamunda.net) + Subs

Изгледах го преди малко и мисля, че си заслужаваше чакането...
Доста беше тъжен... абе, хубаво филмче smile.gif
anji_banji
Дамм и на мен много ми хареса smile.gif Заслужава да се види.. biggrin2.gif
Tedds
Филма е прекрасен worthy.gif историята е страхотна,наистина няма да изгубите,ако го гледате,много хубав филм blush.gif
[dEs]
След като сто пъти спирах и пусках филма, взех, че го изгедах. Наистина много ми хареса. Беше оригинално това с писмата. Малко зловещо, но романтично.
Marissa Cooper
От много време филм не ме е карал да се почувствам така. Замислих се много за нещата, които правят важни живота ми и че много от тези, които съм мислила изообщо нямат значение.
През целия филм плаках,което също е мн необичайно за мен,смях се,плаках.. всичко в кръг.
Наистина много хубав романтично-драматичен-комедиен филм!
moni_hs
Като ви чета коментарите няма как да не ме заинтригума този филм. Щом го изгледам веднага и аз ще споделя мнението си, но наистина изглежда много хубав филма, поне на пръв поглед. smile.gif smile.gif
dragon_girl
Не харесвам рочантични филми,но може да го погледна
Brooke
От доста време не бях гледала толкова хубав филм.Изпълнен с много силни емоции,които те разплакват и разсмиват за секунди.Историята беше оригинална,романтична,но в никакъв случай сладникава.Иде ми да си го пусна още един път,макар че го гледах туко що.
miim4eto
Цитат(Brooke @ May 22 2008, 20:59) *
От доста време не бях гледала толкова хубав филм.Изпълнен с много силни емоции,които те разплакват и разсмиват за секунди.Историята беше оригинална,романтична,но в никакъв случай сладникава.Иде ми да си го пусна още един път,макар че го гледах туко що.

Почувствали сме го по един и същ начин. smile.gif

Скоро не е имало подобен филм. Просто беше страхотен - нищо общо със всички измислини до сега и вече банални сюжети за романтична драма. По време на филма няма как да останеш безучастен и непрекъснато или плачеш или се заливаш от смях. Доста добре замислен и с прекрасен актьорски състав.
Катeто
Филмът е стархотен worthy.gif Браво за избора и на двамата главни актъора,бяха невероятни,особено Хилари.Имаше толкова красиви романтични моменти emoticon1 (45).gif ,а имаше и такива,на които не можеш да си поемеш дъх от смях.Определено един от най-хубавите филми,които съм гледала напоследък blush.gif

tedi27
Става за гледане, за губене на време.
club135
Кога ще го пускат по кината?
nelito0o0
Това е просто невероятен филм .. !!! От много дълго време не бях гледала такъв филм. Когато си го пуснах очаквах нещо романтично. Такова ми се гледаше. Когато започна беше доста забавен! После стана тъжен.. бих казала, че това е единствения филм, през който съм се смяла през сълзи ! blush.gif shocking.gif
Просто страхотен.. имаше на моменти леко странен хумор.. но ми хареса... За един ден го изгледах 2 пъти.
Абее.. определено ми е любимия филм в момента... Сигурно поне веднъж седмично ще си го гледам blush.gif blush.gif
: blush.gif
girl_from_hell
чувала съм много добри отзиви за този филм трябва да го гледам, гледам и тука имате горе долу хубави мнения
ЕлС
Някой знае ли как се казва песента ,която пее Холи на караокето? smile.gif 2thin[1].gif help[1].gif
girl_from_hell
гледах го стори ми се доста тъпо това с писмата, но накрая разбрах че всъшност не било толквоа безмислено колкото изгелжда, имах малко по големи очаквания, но все е хубав филма
Nornyana
На тоя филм на моменти направо съм плакала като най-голямото бебе,много хубав филм заслужава си!
Nightly^Evil
Филма е обащаващ! НАдявам се скоро да намеря време и да го изгледам!
manchester_united
happy.gif Много хубав филм! rolleyes.gif На моменти ми се насълзяваха очите, но най-много ми хареса края: "P.S.:Guess what!" wink.gif
vesko_oth_fen
супер история супер як филм .... ''Sometimes there's only one thing left to say.''
*BringMeToLife*
МНого красив филм .. ЕВАЛА .. и каста е много добър .. определено си заслужава гледането =]]]
traiana
Цитат(Катeто @ May 24 2008, 20:35) *
Филмът е стархотен worthy.gif Браво за избора и на двамата главни актъора,бяха невероятни,особено Хилари.Имаше толкова красиви романтични моменти emoticon1 (45).gif ,а имаше и такива,на които не можеш да си поемеш дъх от смях.Определено един от най-хубавите филми,които съм гледала напоследък blush.gif

На същото мнение съм и аз worthy.gif Филма беше невероятен,мога да го гледам пак и пак..
ZuZka yeah
Пуснах го, гледах първите 20 минути и го спрях, нещо не ми грабна интереса. rolleyes.gif
DeSiNCeTu
Не грабна изобщо, ако не бяха моите приятелки да ме навиват да го гледам докарй, щях да го спра smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.