Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Конкурс за графика на тема "One Tree Hill" 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3
Jordan

Тъй като предният път конкурса се получи доста забавно и интересно реших да направя още един тур. Нямах намерени, всъщност, но един потребител ме пита дали няма да има пак и ми даде някой насоки относно новите правила за участие. Този път правилата са малко по-други и ще отнемат повече нерви, така че се надявам да ги имате и да се включат повечко хора, или поне колкото предния път.
Правилата на конкурса за графика на тема ОТН 2 са следните:
1. В конкурса този път няма да има стандартизирани размери за графиките ви. Единственото условие е те да бъдат до 1024х768px или около този размер. Ограничения за формат и големина на файла- няма.
2. Този път конкурса ще се проведе в няколко кръга, като тематиката във всеки кръг ще бъде различка. Кръговете ще са три, но задачите ще се дават постепенно. Отново графиките си изпращайте на мен. След определеният срок ще имам няколко дни да пусна картинките, да ги оцените и да се сумират точките. Гласуването ще става подобно на предното: имате 6 точки и ги разпределяте между номерата на три графики. Всеки може да участва само с една графика в даден кръг. Накрая на конкурса тримата с най-много точки от трите кръга ще бъдат отличени с...отново с поздравленията на всички.
3. Ограничения за възраст, пол, раса, сексуална ориентация, цвят на косата и очите, тегло, отличителни белези и интелектуални възможности- няма.

I-ви кръг
Тематиката на графиките за първият кръг ще бъде: графика на любимият ми персонаж от ОТН.
!!претенденти!!
!!резултати!!

II-ри кръг
Темата на графиките за втори кръг ще бъде: "There's only one Tree Hill". Проявете въображение, темата е доста обширна и могат да се включат много неща. Нека графиките ви да не бъдат на двойки или пък отделни персонажи, а на One Tree Hill като цяло- като град, като живот, като развитие, като общество.
Срок за изпращане на графики- до 20 май!!!
Срок за гласуване- 2 юни!!!
!!претенденти!!
!!резултати!!

III-ти кръг
Темата на графиките за трети кръг ще бъде: картинка- песен, т.е картинка, базирана на дадена песен, т.е текста от песента. За по-интересно нека песента да бъде от сериала.
Срок за изпращане на графиките- до 20 юни!!!

Срок за гласуване- 30 юни!!!
!!претенденти!!

Всякакви въпроси в темата. Излишни въпроси, на които вече има отговор ще се трият. Графики по Скайп и имейл не приемам, достатъчно лесно е да разберете как се качва картинка на един от многото безплатни сайтове за снимков ъплоуд.

Успех и муза на всички!
Jordan
Първи Кръг:
#1#2
#3#4
#5#6
#7 #8
#9#10
#11#12
#13#14

Примерен вариант за гласуване/разполагате с 6 точки/:
#1-3т
#2-2т
#3-1т

Разбира се нямате право да гласувате за себе си biggrin2.gif
!!!Краен срок за гласуване- 10 май!!!

Успех на всички!
hristin4e
охаааа аз гласувам 1-ва, доста интересно...
Сякаш станаха малко подредени.. rolleyes.gif

#10 - 3т.
#12 - 2т.
#14 - 1т.

Поздравления на всички изумителни неща, трудно е да се избере 36_1_32v[1].gif wink.gif
ludoto_mimi
#7 - 3т.
#10 - 2т.
#9 - 1т.

Поздравления на всички! 4.gif
Jordan
#11-3т
#14-2т
#12-1т
Браво на всички, справихте се блестящо!
[dEs]
#10 - 3т.
#8 - 2т.
#15 - 1т.

Браво на всички. Има невероятни неща.
nadezhda_had
Поздравления за страхотните графики smile.gif

#2 - 3т.
#10 - 2т.
#8 - 1т.
nelito_91
#8 - 3
#12 - 2
#10 - 1

Браво и от мен 4.gif Всички са страхотни!
nelito0o0
#14 - 3т.
#11 - 2т.
#12 - 1т.

Просто са СТРАХОТНИ rolleyes.gif rolleyes.gif worthy.gif worthy.gif
siska
#9-3
#7-2
#2-1

Много хубави графики smile.gif
susito
браво бе...нито една графика на момчетата biggrin.gif явно тях никой не ги харесва biggrin.gif

#10:3 точки
#13:2 точка
#2:1 точка

Enchanted
Аз не съм фенка на сериала,но винаги,когато има конкурс се изкушавам да разгледам графиките,пък дори и да вотна,защото това е вид изразяване на мнение и то доста безпристрастно...както и да е,стига с мойте "заучени" реплики,да пристъпя към гласуването...
#2:3 точки
#10:2 точка
#4:1 точка
♥Didito♥
Невероятни неща поздравления на всички smile.gif

#2 - 3т.
#9 - 2т.
#13 - 1т.
brooke_scott
Поздравления за всички, страхотни графики! мойте точки ги разпределям така:

#10 - 3т.
#8 - 2т.
#13 - 1т.
ludoto_tedi
#14 - 3
#10 - 2
#7 - 1

P.S:Въпреки токите ,които съм дала искам да поздравя всички за страхотните артове ,които сте направили.Беше много труден избора ми.И съм мааааалко разочарована ,че на мъжете не видяхме артчета.... Жалко
Tedds
#10 - 3т.
#2 - 2т.
#5 - 1 т.

Браво на всички,страхотни графики smile.gif
ViruZzZ
#2 - 3т.
#10 - 2т.
#13 - 1т.
boy_07
с всеки следващ етап на конкурса правите още по- добри неща!
Много трудно се избира от всички тези,но все пак :
1.#1 - най-харесвам изчистените неща-без джунджурии и излишни четки...
2.#15 - личи си колко време е правено.Припомних си много моменти от историята на Пейтън с тези емоции.Тази графика отново доказва,че тя е най-яката в сериала-макар и всичките да са ми фавирити да му се невиди smile.gif
3.#10 - има какво да се добави още в тази графика,но е може би най-различна от останалите и задължително грабва окото и в случая моя глас.

Пожелавам успех на всички!Това не е конкурс за красота и не се надбягваме.Който и да спечели-в крайна сметка всички печелим!
ladysunshine
С риск да повторя другите преди мен - страхотни неща сте направили worthy.gif

№10 - 3т. (останаха ми очите в него, страхотно е worthy.gif )
№2 - 2т.
№11 - 1т.
fai7h
#10 - 3т
#14 - 2т
#8 - 1т
fenkanabrooke
#10 - 3т
#11 - 2т
#8 - 1т

Поздравления за страхотната работа! worthy.gif
Gossip Girl
#4 - 3т.
#9 - 2т.
#10 - 1т.

От сега мога да ви кажа кой ще спечели. biggrin.gif
kalin4eto_
#10 - 3т.
#14 - 2т.
#11 - 1т.

Браво на всички!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Шепот и прах'
#13 - 3
#2 - 2
#10 - 1
Bloody_Tears
#13- 3 т.
#9- 2 т.
#2- 1 т.
Катeто
Wow всичко е страхотно,браво,много труден избор unsure.gif И все пак

#10 - 3т
#8 - 2т
#11 -1т
DesiTo
#2 - 3т.
#7 - 2т.
#9 - 1т.
ashley_love
#11 - 3
#10 - 2
#2 - 1
`BruKas`
#2-3
#8-2
#10-1
bloody_iv
N.10 - 3
N.6 - 2
N.2 - 1 2thum[1].gif
^HiLaRy_DuFF
#10 - 3т.
#15 - 2т.
#2 - 1т.
Andel
#11 - 3
#10 - 2
#2 - 1
moni_hs
10-3т.
15-2т.
13-1т.

Наистина всичко, което те направили е страхотно! Браво за старанието, всимко се е получило много хубаво!! Обаче това първото , който го е направил е невероятнао! Не знам как е направено, обаче простодруго като него няма! Браво на автора му!!
dudenceto
#2 - 3т.
#10 - 2т.
#9 - 1т.
miim4eto
#10 - 3т.
#15 - 2т.
#8 - 1т.

Поздравления на всички участващи в конкурса, справили сте се наистина страхотно!!! 1clap[1].gif
one~tree~hill
#10 - 3
#8 - 2
#12 - 1
Jordan
Сигурно вече сте си сметнали точките, но ето ги и официалните резултати. Честито на тримата победители и повече успех на останалите в следващия кръг. Сметнете си пак точките, защото може да съм допуснал грешка при смятането, и ми пишете на ЛС ако има някаква грешка.

I
#10- 66
т.

II #2 - 34т.

III #8 - 17т.

#1- 1т.
#4- 4т.
#5 - 1т.
#6 - 2т.
#7 - 8т.
#9 - 12т.
#11- 16т.
#12 - 7т.
#13- 12т.
#14 - 13т.
#15 - 9т.

Регламента за 2ри кръг ще намерите в първия пост от темата. Очаквам 15 графики от участниците от първи кръг. Неизпратилите ще отпаднат от конкурса.
Jordan
Втори кръг:

Чудесна работа сте свършили! Поздравления! Отново се извинявам, че забавих кръга, но нямах възможност да ги пусна по-рано.
метода за гласуване отново е същият: имате шест точки и ги разпределяте между три картинки в реда :3-2-1.
Ако имате някакви забележки пишете.
Срокът за гласуване е до 2 юни!!!
ludoto_mimi
Оу, супер. Аз съм първа.

#7 - 3т.
#15 - 2т.
#11 - 1т.
oth_love
#11-3т.
#14-2т.
#2-1т.
Jordan
#9- 3т.
#14- 2т.
#11- 1т.
nelito_91
#6 - 3т.
#11 - 2т.
#3 - 1т.
boy_07
тези графики са все едно гепени от някой официален сайт на три хилл.Много хубаво неща сте направили и този път!
Спрях се на 8.Със зор станаха 5.Много усилия ,но стигнах до трите!Едвм ги подредих!Нямам никакви забележки!

#2-3т.
#7-2т.
#9-1т.

Успех на всички и чакаме следващия кръг!
^HiLaRy_DuFF
Браво на всички!Изборът е много труден.

#7 - 3т.
#4 - 2т.
#11 - 1т.
VeRonICa^^
Здравейте,направили сте много хубави неща,браво на всички от мен smile.gif :

#14-3т.
#15-2т.
#7-1т.
Inagr
Браво на всички! Ето моите фаворити:
#15 - 3т.
#11 - 2т.
#4 - 1т.
[dEs]
# 11 - 3.
# 7 - 2.
# 14 - 1.

Страхотни нещо наистина. worthy.gif
moni_hs
11 - 3т.
7 - 2т.
4 - 1т.
Браво на всички за труда! Наистина е много трудно да се избере ...
hristin4e
3т. -> 9
2т. -> 7
1т. -> 2

Страхотни неща, хора! Браво на вас biggrin.gifbiggrin.gif
susito
#7 - 3т
#13 - 2т
#9 - 1т
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.