Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тийн филмчета
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
polinka_baby
Кой са ви любимите тийн филми? Нека тук ги обсъдим. smile.gif

Любимия ми тийн филм е "Material Girls" защото обожавам Хилари Дъф 10.gif worthy.gif worthy.gif
Fibra
Секс Игри (Cruel Intentions) , но само единицата smile.gif
ПрИнЦеСкАтА
...Mean Girls...

Material Girls е много хубав филм....Аз видях заглавието от тук и го гледах вчера и ми хареса,който не го е гледал му препоръчвам да го направи страхотен е филма wink.gif
^FANTAZIA^
Bratz --- хубаво е филмчето,става за гледане.Общо взето във филма се разказва за приятелството на четири момичета и отиването им в ново училище.
tedi27
A Cinderella Story
dragon_girl
Всички са ми еднакви...
**Naley*
Rich kids - най-якия филм worthy.gif 4.gif и Therteen си го бива smile.gif
sonyx
American Pie е класика в жанра
също и Van Wilder ми е любим. Страшна тийн комедия е.
kashlakov
Много ме кефи Not another teen movie.
Halinor
Freaky Friday , A Cinderela Story, American Pie & New York Minute мога да ги гледам вечно х)
Катeто
Mean Girls,High School Musical,Juno,Material Girls,Freaky Friday,A Cinderela Story,Raise Your Voice,The Sisterhood Of The Travelling,It's a BoY-Girl Thing,What a girl wants,She's the man,Just my luck,Honey,Stick It,You Gotta Served,Step Up,10 THings I hate abоut you sad.gif ,The Princess Diaries,New York Minute,Camp Rock,Bring it on smile.gif

vesko_oth_fen
Edit:
American Pie 1 2 3 4 5 6
ludoto_mimi
Цитат(vesko_oth_fen @ Jul 16 2008, 03:06) *
One Tree Hill Gossip Girl

Темата е за филми, не за сериали.
[dEs]
Долу горе всички изброени.
Без Американски пай и Един не тъп американски филм.

polinka_baby
Ето още няколко филмчета от мен rolleyes.gif :Clueless,Sleepover,She's the Man,John Tucker Must Die,Sydney White,Sweet 16,Raise Your Voice,Over the Edge,Freedom Writers,Just My Luck worthy.gif Много са добри тези smile.gif
PayTon__
Kids , Pigs , Klass , Beta house , Rich kids biggrin2.gif
IFITu
Freaky Friday , A Cinderela Story, Rich kids smile.gif
sonyx
Цитат(PayTon__ @ Jul 24 2008, 23:19) *

За Kids от 95-та ли говориш? Ако да - то каква комедия намираш в него..
PayTon__
Цитат(sonyx @ Jul 25 2008, 08:06) *

Защо трябва да е комедия , темата е за тийн филми и според мен Кидс е такъв smile.gif
ioanka_vt
A Cinderela Story, Mean girls,Raise Your Voice,High School Musical, Step up 1,2 , Bring it on American pic 1,2,3,4,5,6 worthy.gif
sonyx
Цитат(PayTon__ @ Jul 25 2008, 18:47) *
Цитат(sonyx @ Jul 25 2008, 08:06) *

Защо трябва да е комедия , темата е за тийн филми и според мен Кидс е такъв smile.gif

А, верно.. не знам що останах с впечатлението, че се пита за тийн комедии smile.gif Както и да е.
Наистина обаче Kids е добър. Също и "13".

Гледах и некъв Ken Park, ама е пълна тъпня.. Само мамчето от филма си струва smile.gif
ZuZka yeah
Цитат(dragon_girl @ Jun 18 2008, 10:47) *
Всички са ми еднакви...

Пълна боза... dry.gif
moni_hs
High School Musical 4.gif 4.gif
cashmere
"Гадни момичета" и "10 неща, които мразя в теб" са си класика. И "The Sisterhood Of The Travelling Pants" много харесвам.
Хейли
Един който не е казан "Catch That Kid" разправясе за едни деца които се опитват да оберат една банка който е най добре охраняваната в града интересен е wink.gif
traiana
High School Musical,Raice Your Voice,A Cindarela Story,Bring it on,The Princess Diary,10 thing i hate about you,Step Up,Material Girls,She's The Man,Rich Kids ..Това са общо взето,може да има и още,но сега не се сещам!..
ogata
Never back down smile.gif
peyton_lucas_brooke
Mean Girls - винаги много се забавлявам на този филм даже сега ще си го пусна да се посмея на "пластмасите" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
HiLaRy`DuFf{}
Цитат(ioanka_vt @ Jul 25 2008, 19:03) *
A Cinderela Story, Mean girls,Raise Your Voice,High School Musical, Step up 1,2 , Bring it on American pic 1,2,3,4,5,6 worthy.gif

smile.gif
ekaterina_markova
Another Cinderella Story е също много хубав happy.gif
moni_hs
Sydney White 4.gif
elitu
Camp Rock и Another Cinderella Story са готинки.А и Drumline също е интересен.
naley_
Raise your voice ,A perfect Man ,Freaky Friday ,Купони с преспиване [не се сещам точно как пеше на английски]
Това са,има и още ,но не могат да ми изплуват в съзнанието biggrin.gif
traiana
Наскоро гледах и "Camp Rock" и "Another Cinderella Story" ..Много добри филмчета! 4.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.