Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Минали герои
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Jordan

FunnyLady
ооооооо моето момиче Карменсита Де Ла Пика Моралеееес!Тя беше от хората с най-прекрасния характер изобщо в сериала!Както казах и преди,тя просто правеше Шейн по-добър човек.Кармен е страхотна,мноооого секси, и някак си разчупваше сериите,де да знам.......Абе с 1 дума Кармен е Върхааааааааа! go_team.gif av-2500.gif av-2500.gif
SilentShout
Много тъпо, че шитнаха първо Марина, а после и Кармен sad.gif
ilevo
Е, то е ясно - ще изкача възражение за Carmen, няма как smile.gif И, разбира се, Dana, тя също много липсва!
Jordan
те всичките липсват. И недотам любимката ми Дейна също ми липсва. По принцип герои, оставили следа в един сериал винаги липсват. За това и сега се радвам, че ще се върне Кармен, продължените на историята й с Шейн ще бъде доста интересно, ако разбира се за това се връща, а не само за да напомни за себе си. 3 сезона вече не мога да преживея Марина, адски, адски много ме кефеше тая жена. Имаше някаква магия в нея. Супер очарователно същество. Жалко, че така я разкараха тъпо. Но пък ми се струва малко пресилено ако вземе, че се появи в тоя сезон. Ако вземат, че я върнат някак си ще чакам и Дейна да възкръсне. blush.gif
ilevo
чакай, чакай?! Правилно ли разбирам? Наистина ли Carmen ще я върнат в 6ти сезон?! Ти осмисли деня ми biggrin2.gif
Моля те, разкажи нещо повече по въпроса или ми дай линк, където да погледна smile.gif ехаааа, готино
Jordan
Хехе, радвам се, че съм ти подействал положително. Но за съжаление още е рано да се знае каквото и да било. Единственото, което е известно е, че Кармен ще се върне в следващия сезон- за колко ще е там не се знае. Като наближи сезона сигурно ще излязат някакви други спойлери. но още е рано
ilevo
еее, как да не ме зарадва smile.gif Аз така се възмутих, като изкараха Carmen от играта! Намирах особено сексапилна естетика между тях с Шейн biggrin2.gif Супер, ще има за какво да се радвам известно време smile.gif
Jordan
biggrin2.gif ми и аз намирах същото между Джени и Марина, ама на, и нея шитнаха в нищото. Че и по още по-тъп начин sick1.gif
ilevo
Да, да, лошо беше. Опитаха се да го самоубият момичето, но италианската жилка се оказа корава. Всичко е от секси акцента biggrin2.gif
SilentShout
На мен пък Дейна ми беше толкова скучна, че дори като пукаляса не се забеляза липсата й mrgreen[1].gif
Jordan
biggrin2.gif ама ревтунахте Дейна като умря, нали dry.gif
Аз тогава хич не се трогнах ама сега като си спомням и като гледам нейни снимки ми залипсва.
Няма как да не ни липсват персонажите от предните сезони, все пак малко или много оставиха следа в развитието на ТЛУ, не може да не си спомняме за тях с носталгия.
Mr. Winchester
Пише се Eric Mabius а не Eric MabiOus
Jordan
ми правописна грешка. не мисля, че е кой знае какъв проблем dry.gif
ilevo
Как бе, аз по време на 3-ти сезон бях много "battery low"! Много неприятни неща й случиха сценаристите на Дейна, направо си го затриха момичето biggrin2.gif . И това ме трогна. В общи линий, Кармен и Дейна ми "липсват" най-много smile.gif
Jordan
аз пък ще кажа, че липсва поне един мъж. всячески разкараха всичко мъжко. не е честно biggrin2.gif
поне един за цвят трябваше, имам предвид по-главна роля, не минувачи по улицата. Примерно можеха да скалъпят нещо и да дадат на Тим някоя второстепенна роля, или пък на Марк, да си остане човека при Шейн и Джени, кво толкова, че ги снимаше.
аз съм за Марина- тая жена омаше невероятно обаяние. Ужасно секси, прекрасен глас и акцент, страхотно излъчване. rolleyes.gif
SilentShout
Колко жалко, че героинята на Кристана Локен се задържа толкова малко и толкова не я развиха mad.gif
Иначе съм съгласен с Jordan, че определено на сериала му липсва един персонаж - мъж. Сега колкото и лесбарки да е този сериал не мога да повярвам, че тези лесбийки нямат приятели мъже, били те гeй , би или стрейт. В крайна сметка е малко неестетсвено всичко да се върти само и единствено около жени. Хубаво тръгнаха да развиват образа на Мойромакса, но на много ранен етап спряха изграждането му dry.gif
FunnyLady
мда..В QAF поне има една лесбо двойка worthy.gif
SilentShout
Цитат(FunnyLady @ Apr 28 2008, 13:28) *
мда..В QAF поне има една лесбо двойка worthy.gif

Точно! Не мисля, че щеше да е такова презорване да има една г е й двойка пък в ТЛУ mrgreen[1].gif
Jordan
dry.gif ми явно това не се е вписвало в представите на Чайкен за лесбо сериала й dry.gif
Ма вече 5 сезона се преживява, макар и с дискриминация biggrin2.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 29 2008, 10:58) *
dry.gif ми явно това не се е вписвало в представите на Чайкен за лесбо сериала й dry.gif
Ма вече 5 сезона се преживява, макар и с дискриминация biggrin2.gif

Представи си, че в 6ти сезон пускат една г e й двойка : с пълно гърло ехидно ще се смея biggrin2.gif
Jordan
да, ама няма да пуснат. то няма да има време за лези историите им. ти ми говориш нови двойки да вкарват.
освен ако не направят сериите по над 60мин biggrin2.gif
SilentShout
Е, не, опази в сезон с толкова малко серии да тръгнат и да ми се пънат да се правят на широко скроените biggrin2.gif То ще е повече някаква подигравка, отколкото наистина да са се трогнали dry.gif
PayTon__
Не мога да преживея Марина и Кармен и най-вече Марина , защото наистина беше много интересен персонаж , а пък така бързо изчезна , докато Кармен я гледах в 2 сезона , но според мен трябваше да продължи и в 4 и 5 .
Jordan
мдa, въпреки че беше само за един сезон все още ми липсва. просто...тая жена...такова обаяние, излъчване, такава игра..
как да го преживее човек dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.