Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #20 "Arctic" - Season Finale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
toho
Епизод #20 - "Acrtic"

Резюме : Кара казва на Лекс, че му е писано да победи Пътешественика и предлага да го заведе в крепостта, за да го научи как да го направи. Кларк е поразен от постъпката на Кара, но става ясно, че Брейниак се подвизава като нея и истинската е Кара е затворена в Зоната Фантом. Клои е арестувана от отдела на сигурността и Лана се събужда от комата си. Междувременно, в епични стечения на обстоятелствата, Кларк и Лекс се изправят един срещу друг в Крепостта и Лекс научава тайната му. Ерика Дюранс и Арън Ашмор също участват.

Zamunda.Net

(Специални благодарности на FrAgMaKeR )

Smallville.S07E20.INTERNAL.DSR.XVID-XOR

Smallville.720.hdtv-0tv

Subs.Sab.Bz

Smallville - 07x20 - Субтитри от clarke

>>Снимки<<

>>Трейлър<<

Smallville - 7x20 - Arctic - Trailer

7.20 - Arctic - Episode Stills

Снимките достигат до Вас благодарение на RMEDIA

lyubenski
Хмм интересно Лекс да разбере толкова рано за Крепостта blink.gif
sonofsparda
Може и да не е за нея. Може за символите да е нещо, знам ли. wink.gif
♥Didito♥
Хмм тепърва Лекс ще открива за способностите на Кларк пък и 20-ти епизод вече е към края на сезона трябва да му се изяснят нещата. Важното е какво следва след като Лекс разбере 15.gif
lyubenski
Лекс според мен няма да открие, че Кларк има тези възможностти, но ще разбера за traveller-a от тайната на Веритас smile.gif. Силно се надявам да не направят някоя простотия с изт риване на памет на Лекс след като е разбрал сумати истина и общо взето съм убеден че няма да използват тази "карта" отново smile.gif
sonofsparda
Още нови спойлери:

- Кара се държи доста странно.

- Появяват се един или два персонажа, които може би не сте очаквали да видите отново през сезона.

- В този епизод се очаква голяма промяна в поне една от връзките в сериала.
sonofsparda
Тука съм почти сигурен, че става въпрос за Кларк и Лоис - в по-ранно интервю, когато фен питаше Ал Гоуф дали до края на сезона Кларк ще почне да се влюбва в нея, Ал му каза да не издава края на сезона. wink.gif Ама ще се види. Двамата персонажи като нищо може пак да са Оли и Дайна, кой знае. А за Кара ще изчакам още малко спойлери, за да имам по-добри спекулации.
toho
Цитат(sonofsparda @ Apr 9 2008, 03:08) *
Още нови спойлери:

- Кара се държи доста странно.

- Появяват се един или два персонажа, които може би не сте очаквали да видите отново през сезона.

Имам две теории кои може да са тези който ще се върнат отново първото ми предложение е че това ще са Пийт и Марта( при евентуално нейно участие в 18-ти епизод), който може би са извикани по спешност заради прогресивно намаляващия каст на сериала(М. Розенбаум, Джон Глувър, Кристин Крюг и може би и Алисън Мак). И второто ми предложение тъй като събитията в края на сезон са тясно свързани с Крепоста а ако си припомним кой "умря там"... А именно Лара и Зор-ел. Втората ми теза може би се подкрепя до някаде и от страното поведение на Кара.
doctor_freeman
Много се надявам персонажите да са Оливър и Дайна. Евала ако ги върнат! Но и аз като toho се замислих, че може да са Лара и Зор-Ел, тъй като краят на сезона ще е свързан с крепостта 100%. Съмнявам се да са Пийт и Марта обаче...
ViruZzZ
A за тези двата героя нали се казва " Появяват се един или два персонажа, които може би не сте очаквали да видите отново през сезона." Аз мисля, че единия може да е Бизаро о_O а за връзките може да е края на КЛана
♥Didito♥
Много се надявам един от завръщащите се персонажи да е Оливър. А другия може би ще е Дайна.
Промяната на една от връзките е ясна - ще събират постепенно Клоис. Е никога няма да ги приема каквото и да става wink.gif
doctor_freeman
Мисля, че като са казали "Появяват се един или два персонажа, които може би не сте очаквали да видите отново през сезона" са имали в предвид герои, които сме видяли "ръка за ръка" точно в този сезон, а такива са Оли и Дайна, както и Зор-Ел и Лара. Не мисля, че става дума за Пийт примерно, едва ли ще го върнат отново, а и не ми се струва. че ще се впише в сюжета. Може би ще са Лара и Зор-Ел. rolleyes.gif Лично аз много бих искал да видя отново Оливър и Дайна, защото и без това не очаквах, че ще ги върнат толкова рано, но кой знае... А относно КЛоис - все още нищо не се знае. Може да е ВСЯКА, наистина всяка една от връзките. Ще ми е интересно да стане нещо между Кларк и Лоис, но ако бъдем реалисти, можем да изтъкнем поне по 1-2 причини за промяна в отношенията на почти всички връзки в сериала.
sonofsparda
Да, така е, но "Гордъне", това е season-finale все пак. smile.gif Значи няма как да не засяга Кларк - и именно твърде вероятно връзката да е или един вид начало Кларк-Лоис, или край Кларк-Лана. Не че това ме вълнува чак толкова, то се очакваше. Ама все още тая надежди за ледения дъх, ама ще се види. wink.gif
doctor_freeman
Да, и аз се надявам да видим прословутия хладилен дъх... Трябва да е преди летенето все пак. wink.gif
sonofsparda
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 10 2008, 17:43) *
Промяната на една от връзките е ясна - ще събират постепенно Клоис. Е никога няма да ги приема каквото и да става wink.gif

Ех, хората с право са казали, че друг такъв човек като шипъра няма обаче. wacko.gif Е, всеки да гледа на сериала това, което му харесва де, аз никой не съдя(нито мога да го направя). Ама да научим малко повече неща за другия сезон и тогава да говорим. smile.gif
♥Didito♥
Цитат(sonofsparda @ Apr 11 2008, 19:27) *
Ех, хората с право са казали, че друг такъв човек като шипъра няма обаче.

Много си прав mrgreen[1].gif е аз не мога да кажа, че съм чак такава луда шипърка, доста опасни случаи съм виждала. Аз си казвам пак - ще започнат да събират Кларк и Лоис още в края на този сезон, а в осми вече ще си е официално, но пък нямаше ли да идва онази русалка wacko.gif
sonofsparda
Точно затова казвам, че трябва да изчакаме още новини, за да говорим. smile.gif Казаха, че е вероятно да я представят, но още не се знае. Големите новини за идния сезон ще почнат да излизат малко след като свърши този - обикновено така правят. Примерно както, когато свърши миналия сезон, малко след това обявиха, че ще представят Кара в този. wink.gif Като почне лятото, ще излизат големите работи. smile.gif
toho
Ето последните спойлери за епизода:

- Лоис и Кларк имат комична сцена. Лоис разбира, че преди време Кларк и Лекс са били много добри приятели, което я изненадва.

- Въпреки, че Лекс притежава вестника и Лоис работи за него, това не означава, че тя не е правила собствено "ровене" за плешивия богаташ.

- Лекс има поне един изненадващ съюзник.

- Станното поведение на Кара може да доведе до пререкания с Кларк.

Нещо ми намирисва на още един клонинг. dry.gif
doctor_freeman
Цитат(toho @ Apr 16 2008, 11:52) *

Тошко, нещо съм тъп в момента братле, може ли да поясниш - какъв клонинг имаш в предвид?
toho
Цитат(doctor_freeman @ Apr 16 2008, 13:44) *
Цитат(toho @ Apr 16 2008, 11:52) *

Тошко, нещо съм тъп в момента братле, може ли да поясниш - какъв клонинг имаш в предвид?

Ами от това спойлерче ми идват съмненията "Лоис разбира, че преди време Кларк и Лекс са били много добри приятели, което я изненадва." - Лоис много добре знае че Кларк и Лекс са били приятели все пак заради връзките на Лекс(по молба на Кларк) Лоис се върва в колежа. А и това "Лекс има поне един изненадващ съюзник." също подкрепя съмненията ми че баце Лекс пак си е играл на Господ rolleyes.gif
doctor_freeman
Лелее...Доста достоверно звучи! Никога нямаше да ми дойде наум обаче за Лекс! 18.gif 18.gif 18.gif
sonofsparda
Не мисля, че става въпрос за още един клонинг. но ще се види. wink.gif А и аз не се учудвам толкова, че Лоис е изненадана от новината, че Кларк и Лекс са били много добри приятели. Тя може и да знаеше, че са били френдове, но в никакъв случай, че са били толкова близки приятели. И факта, че Кларк й споделя това говори, че той определено й има доверие. Жалко, че има още цял месец до епизода. wink.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Apr 16 2008, 17:06) *
Не мисля, че става въпрос за още един клонинг. но ще се види. wink.gif А и аз не се учудвам толкова, че Лоис е изненадана от новината, че Кларк и Лекс са били много добри приятели. Тя може и да знаеше, че са били френдове, но в никакъв случай, че са били толкова близки приятели. И факта, че Кларк й споделя това говори, че той определено й има доверие. Жалко, че има още цял месец до епизода. wink.gif

А бе незнам, Ванка. Според мен с тоя спойлер искат да ни подсажат нещо, иначе какъв ще смисълса от него. Информацията която дава е много незначителна, такъв спойлер може да се сравнява с някой от типа на " Кларк ще си загуби обувката по средата на епизода".

ПП: Апропо когато Лоис пристигна в Смолвил за първи път през 4-ти сезон, Кларк и Лекс все още бяха приятели.
toho
Цитат

Сега като се прегледах Веритас отново. Забелязах че когато Файн и Кара заминаха някаде си минаха покрай един сателит, мога да си обзаложа че този сателит ще се окаже на Куин Индъстрис . Така че вероятноста персонажа/персонажите който ще се появат да са именно Оливър и Канарчето не е малка според мен.
doctor_freeman
Тедо, човек, страшен си, ей!!! 3.gif 3.gif 3.gif Никога нямаше да се замисля за такова нещо, макар че това с излитането на Файн и Кара не беше случайно, тоя сателит получи доволно много екранно време. Сега като се замисля е твърде вероятно да се окажеш прав, което изключително много ме радва! 4.gif 4.gif
doctor_freeman
Обърнете внимание на ето тези спойлери:

- Лекс има поне един изненадващ съюзник.

Според мен става въпрос за един и същи човек(или хора). И какво по-изненадващо от това да бъде Оливър. blink.gif Все пак двамата са единствените останали от клана Веритас, може да решат да обменят някаква информация или нещо подобно, знам ли... Не очаквам да се сприятелят, но "съюзник" както знаем е ДОСТА абтрактно понятие, а като добавим и това, че обичат да издават спойлерите си така, че хем да са верни, хем не... По мое мнение е доста голяма вероятността Оли&Дайна да се върнат, а ако и Дайна присъства, също би могла да бъде "съюзник"(защото се казва "поне един...")... Не знам, ще видим, но доста логично ми се струва. rolleyes.gif
toho
Намерих едно описание за епизода, ама не съм сигурен за достоверноста му, затова няма да го слагам в първия пост за сега.

На Лекс е казано че му е писано да победи Пътешественика(Traveler) и е отведен до Крепоста за да разбере как. Лана се събужда от комата. Клои е арестувана. Кларк и Лекс се изправят един срещу друг в Крепоста на Уединението.
sonofsparda
Ами то предполагам скоро ще излезе официалното описание и дано в това да има истина. smile.gif
toho
Цитат(toho @ Apr 25 2008, 12:08) *
Намерих едно описание за епизода, ама не съм сигурен за достоверноста му, затова няма да го слагам в първия пост за сега.

На Лекс е казано че му е писано да победи Пътешественика(Traveler) и е отведен до Крепоста за да разбере как. Лана се събужда от комата. Клои е арестувана. Кларк и Лекс се изправят един срещу друг в Крепоста на Уединението.

В добавка на това описание добавям и последния спойлер за епизода:

- Лекс разбира тайната на Кларк, и този път няма кой да му изтрие паметта.
sonofsparda
Ами да, очакваше се. smile.gif
sonofsparda
Официално описание(разкрива неща от идващите 2 епизода, затова който не иска да се споилва, ДА НЕ ЧЕТЕ!}

Кара казва на Лекс, че му е писано да победи Пътешественика и предлага да го заведе в крепостта, за да го научи как да го направи. Кларк е поразен от постъпката на Кара, но става ясно, че Брейниак се подвизава като нея и истинската Кара е затворена в Зоната Фантом. Клои е арестувана от отдела на сигурността и Лана се събужда от комата си. Междувременно, в епични стечения на обстоятелствата, Кларк и Лекс се изправят един срещу друг в Крепостта и Лекс научава тайната му. Ерика Дюранс и Арън Ашмор също участват.
doctor_freeman
Леле...Оставам безмълвен...Описанието звучи невероятно - отново ще видим Зоната. И както е тръгнало, май Лекс наистина ще получи отговорите, заради които пожертва толкова много. rolleyes.gif
♥Didito♥
Мале това е супер нямам търпение smile.gif
Mr. Winchester
да не би единия персонаж да е Рая?
doctor_freeman
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 26 2008, 16:16) *
да не би единия персонаж да е Рая?

Не, Рая не се е появявала този сезон.
sonofsparda
А и тя умря доколкото помня. wink.gif
doctor_freeman
Може да се въздигне от Отвъдното... 18.gif Между другото, Зод не се ли намира в момента и той във Зоната?
lyubenski
lol, Лекс научава за Кларk ами време беше wink.gif. Но как ще оправят нещата вече ме очудва wink.gif.
Enchanted
Eхх,хубаво описание,мерси за което момчета wink.gif
Тъкмо бях забравила за тази зона,но ето,че пак сценаристите са решили да ме подсетят biggrin2.gif ...иначе що се отнася до Лекси,на него найстина му беше време,но все се надявах тази тайна да го дразни поне до края на този сезон/началото на новия...
toho

sonofsparda
Оле, оле, оле. Лудницата идва. smile.gif
Apfh
Аре бе, още 2 седмици! Басиииии... няма такова чакане, като за Arctic!

(може би единично изключение е Justice smile.gif )
doctor_freeman
Финалът ще е страхотен, спор няма... Само дето май се оказа, че тоя последен член на Веритас никой не го е чувал преди. smile.gif
vikihill96
Мдаа, наистина грандиозен финал се задава сред ледената пустош...Снимките са направо убийствени. Как ще изтраем верно за другата седмица не знам biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
doctor_freeman
Абе радвай се, че ни остават още цели 2 серии, защото следващата седмица, след финала, че има да си чааааакаме.... wink.gif
toho

Smallville - 7x20 - Arctic - Trailer
sonofsparda
Аааа, не! Не, не, не, не, не! Само не и Клои, само не и Клои! 2.gif 19.gif
apophis
тва ще е егати епизода нз как ще изтрая до петък а и после голямото чакане до 8 сезон...Супер ми е итнересно какъв ще е The big exit за Лекс.Кларк явно ще се бие с някого можеби с файн в формата на кара.А Клои горката закво е в болница....Изражението на Лана...очаквам тва да е краят на КЛана
doctor_freeman
No comment...
sonofsparda
И пак аудио-трейлър - Arctic Radio Ad
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.