Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #20 "Arctic" - Season Finale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
♥Didito♥
Малее не, не това ще е велико не знам как ще изтрая shocking.gif
Enchanted
dry.gif
Защо Клой?!....ужас,а аз залагам,че Лана плаче,задето приятелката и е заела нейното място,иначе не се съмнявам Кларк пак да си е играл на "доктор Човешки съдби"...
sonofsparda
Защо "пак"? Аз май не си спомням той някога да е решавал кой ще живее, кой ще умре. wink.gif
Mr. Winchester
Какво и е на Клои ;(
sonofsparda
Ми най-вероятно е излекувала мис кравешки поглед и парализата се е прехвърлила на нея. wink.gif
doctor_freeman
Да, ако е използвала силите си, за да излекува Лана, е твърде вероятно тя да се зарази... mad.gif
♥Didito♥
Оф какво всички се нервите на Лана сега ще излезе, че "Мис кравешки поглед" е виновна, че една от най-добрите й приятелки е решила да я излекува! Въпреки, че дори не е сигурно дали това е станало wink.gif
toho
За мен вероятноста Клои също да е аут от играта за следващия сезон не никак изненадваща, имайки впредвид че всички който не са от митологията или пък не се вписват в картинката за по нататък или умират или пък си заминават(Лекс, Лана, Лайнъл и евентуално Клои) моите предвиждания са че от следващия сезон само Том ще е от тези който са от самото начало, което не съм сигурен че е на добре.
♥Didito♥
Те направо се оляха Кристин, Алисън, Майкъл, кой още ще се махне mad.gif
sonofsparda
Хахаха, тва го казах очевидно за да дразня Лана-феновете. За нищо друго. smile.gif Явно проработи. smile.gif Не я обвинявам за нищо бе, не гледаш ли, че се закачам просто. smile.gif Шипъри. rolleyes.gif А това относно напусканията, за съжаление ще се съглася. В последния сезон всички решиха да се махат. То хубаво, че всеки трябва да си развива кариерата, ама един сезон остава само. А и не, че нещо, ама за мен това е някакси, ами не знам - ще го нарека обидно. Всички от по-късния каст подписаха да участват, а почти всички от оригиналния без Том(нормално) се махат. Имайки предвид намалянето на бюджета и липсата на вече много персонажи, Клои/Алисън е жизненоважна героиня. Дано да се разбере нещо по-окуражаващо идните седмици, щото почвам вече много, ама много да се дразня.
vikihill96
Честно казано Ванка, единственото по-окуражаващо, ако вземат и с Клои да се изгаврят така ще бъде да намеря адресите на сценаристите и....Абе гледайте последния епизод на Supernatural и вижте какви "убави" неща може да прави един безсмъртен чичко доктор 19.gif 19.gif !!!
doctor_freeman
От твоята уста в ушите на сценаристите! И аз искам някоя брюнетка, или чернокоса като кака Zatanna, която май само аз си искам да си я видя в сериала... rolleyes.gif
sonofsparda
А, определено има надежди и за кака Зана. Що пък да не. Все пак Канарчето показаха, че защо не и нея. wink.gif Аз пък се моля сега като спряха работата по JL, правата за Даяна да са свободни, щото ако я видя някога в тоя сериал, винаги ще ги боготворя, без значение какво направят с Дуумсдей. wink.gif Хехе.
lex's_girl
Няма причина да се проповядва че Клои е "жизненоважна" героиня и трябва да остане, след като има много по-значими герои които действително са такива и ще си тръгнат от сериала. mad.gif Lex:“I would have helped you to become a hero!”*Shakes fist at writers.* Да бе това е in character, ама във фашистка общност! gah Е нищо ще видим какво ще прави плешивия секси ескимос там biggrin.gif
doctor_freeman
Да, Лекс ще бъде голяма загуба, права си... Лайнъл също беше, а сега и Клои ако трябва да разкарат ще стане кофти...
sonofsparda

Ето и удължен трейлър - Arctic Extended Trailer
vikihill96
Аааа, Ванка, Кара(Брейни според мен де) добър го залепи на Кларки 15.gif 15.gif ...Абе сега като гледам Клои не е съвсем пукнала. Според мен просто е взела както казвате всичко дето беше направил Брейни на Ланчето- тоест би трябвало макар и в суупер кофти състояне Клои да не е мъртва. Тоест да се надяваме, че няма да я накарат да "гушне букетчето" щотоооо 19.gif 19.gif ...И да, Лекс ще ми липсва, но все пак няма да е хвърлил топа и сигурно ще го видим поне в няколко епизода другия сезон, както и Лана де. А ако гътнат Клои може ли да ми кажете на какво да се надяваме за нея- Може би парти от АДА с Лайнъл blush.gif blush.gif . А сценката как Лекс полагаше Кларки на земята...само един оооогромен ритуален нож с криптонитно острие му трябваше и щеше да бъде егати извергското....Ама пък така и сериала щеше да свърши 10.gif 10.gif !!!
lyubenski
Искам яко екшън, ама много smile.gif. От много време си мечтая за една яка супер мега тупаница ама за около поне 5 мин., а не два удара и това е smile.gif. Време е да си поотпуснат малко кесииката. Относно Клои, ами аз вече смятам че героинята и задържа Кларк в развитието му - много силно се надявах следващият сезон, при отсъствието на толкова много главни герои да се средоточат силно върху Кларк и неговото обучение. Нямаше да им се сърдя ако Кларк напусне Smallville за известно време и да по скита малко с GA или някой друг, ама ?!?
tzvetka
Уоу. Направо тръпки ме побиха от трейлъра. Ще бъде невероятен завършек на сезона. Направо нямам думи.Очаквам с нетърпение епизода. Ще се случат толкова много неща....
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ May 9 2008, 10:48) *
Защо "пак"? Аз май не си спомням той някога да е решавал кой ще живее, кой ще умре. wink.gif

Ами "пак",защото,когато Джонатан умря нещата бяха подобни,Кларк се самообвиняваше(той винаги се самообвинява,но това е едно на ръка)и кой избра да спаси Лана ?! Що се отнася до сегашния момент Лана е в кома,СК пак е придобил страдалческо изражение,но когато Клой умре вече нещата ще прелеят чашата wink.gif

Удължения трейлър радва,мога да се хвана на бас,че Лойс отива при Кларк,за да му каже какво е станало с братовчетка и...
sonofsparda
Еми то сигурно няма за какво друго да е. Тя иначе няма да му се хвърли в ръцете така(сигурно). А относно когато Кларк спаси Лана - той не знаеше, че ще се случи нещо с някой друг, така че реално погледнато не си е играл със съдбите на другите. А за Клои - ами ако в близките седмици научим, че Алисън е постигнала сделка с телевизията, няма нужда от притеснения. Обаче ако ли не - губим още един безценен герой. Макар и да си има и добри страни, щото Кларк ще е по-самостоятелен. Но това определено не е начина да го направят. Дано нещата се изяснят към по-добро скоро време. sad.gif
Enchanted
Aми за мен е по-добре Кларк да има нужда от помощ и някой да се грижи за него,отколкото да прецакат един от най-готините персонажи dry.gif ,иначе-Да,дано скоро да има добри новини,защото мразя неведението...
Apfh
За какво ми беше да го пускам трейлъра... сега една седмица няма да спя. sad.gif
sonofsparda
Цитат(Enchanted @ May 10 2008, 13:34) *
Aми за мен е по-добре Кларк да има нужда от помощ и някой да се грижи за него,отколкото да прецакат един от най-готините персонажи dry.gif

Сега, вината тука не е точно тяхна. Във края на всеки сезон, почти всички герои са в смъртна опасност. Ако Алисън реши и тя да напусне, вината не е в сценаристите или по-точно продуцентите(щото те им дърпат конците все пак). Защото те и да не искат да я отпишат, ако Алисън не се върне, все трябва да го направят по някой начин. Гледайте нещата малко по-мащабно преди да говорите кой кой щял да прецаква. wink.gif Не че и аз не ги обвинявам за щяло и не щяло де. wink.gif
sonofsparda

Къта излезе - Arctic - Director's Cut
toho
Ето още няколко снимки от епизода:

sonofsparda
Clark looks pissed! 15.gif
lyubenski
Охо, ACTION smile.gif smile.gif smile.gif
ViruZzZ
3наех си, че не е умрял, много изкуствено ми беше нещо xD 10х
doctor_freeman
Цитат(ViruZzZ @ May 12 2008, 13:50) *
3наех си, че не е умрял, много изкуствено ми беше нещо xD 10х

То това че не е умрял се знаеше дори преди да е излязъл Apocalypse. wink.gif Иначе снимките са върха. smile.gif
FrAgMaKeR
Специално за всички фенове на сериала, на които не им се чака до утре - Smallville - S07E20 @ Zamunda.NET wink.gif Приятно гледане. smile.gif
toho
Брех каква приятна изненада!!!

Мерси , Фраг smile.gif
FrAgMaKeR
И мен ме изненада, но от xor са страшни, от къде са го набарали тоя релийз незнам, но качеството е добро. smile.gif

Все пак, който иска да изчака до утре да не бърза, такъв финал заслужава да се гледа в hd формат.
doctor_freeman
LOL това определено се казва изненада. Хиляди благодарности човече, страшен си!!!!!! worthy.gif Няма да мога да го гледам сега, но със сигурност ще го дръпна... Пречувствам, че още този следобед ще почнат коментарите. 18.gif
toho
Цитат(FrAgMaKeR @ May 15 2008, 12:33) *
И мен ме изненада, но от xor са страшни, от къде са го набарали тоя релийз незнам, но качеството е добро. smile.gif

Все пак, който иска да изчака до утре да не бърза, такъв финал заслужава да се гледа в hd формат.

Сигурно е от някоя канадска телевизия, защото там доколото знам излъчват новите епизоди с един ден по рано от CW, демек в сряда.
sonofsparda
What the hell! Кога излезе тва бееее! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Ми дърпаме, няма как. smile.gif Мерси много, FrAqMaKeR. smile.gif
ViruZzZ
lol каква приятна изненада xD мерси Fragmaker happy.gif
Apfh
Най-хубавата изненада след тежък ден под жешкото слънце!...
Прибирам се и гледам Арктик... Уоууууууу....... У-уииииииии правя пуканките и сядам да зяпам.
Mr. Winchester
Може ли да сложите един шот да видя какво е качеството?
sonofsparda
Apfh
Сложих 4-ка, защото нещо епизода ми се стори леко мудкав. Да това е края на сезона и трябва да разкажат, кое, къде, как и защо, но някак си имах чувството, че гледам отделни мини-епизодчета на моменти и няма никаква връзка м/у сцените.
Сигурно бих сложил и по-малко, ако не беше последната сцена!... е края определено си струваше чакането! smile.gif На Есен без съмнение ще беде интересен първи епизод.
Повече в подробности няма да се впускам, че има хора, които още не са го гледали и не искам да 'спойлвам'... wink.gif
CK_sweet
ми аз за този епизод ще кажа - егати!!!!! и сега чак до еснта трябва да се чака ... егати!!!! 16.gif
vikihill96
Изродска работа...Как ще дочакаме есента просто не ми е ясно. А епизода беше страхотен естествено обаче оставя едно гадно чувство на неудоволетвореност, че ще минат месеци докато разберем как ще се развият нещата. Нищо, ако 8 сезон бъде направен подобаващо чакането ще си е струвало. А според мен Брейни нищо чудно още някой коз да крие в ръкава си...Хич не му вярвам на нито едно действие на тази изключително умна машина mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Абе подобаващ финал на сезона.
Enchanted
Aз станах още в 6 да гледам епизода,защото си мислех,че трябва да излезе нова серия,и ето,че не съм грешала,съжалявам само,че чак сега имам време да коментирам...
Финал,като финал....запомнящ се...незнам как ще изчакам до Септември unsure.gif
Кристин ме разтърси отвсякъде,просто невероятна...толкова болка никога не съм виждала в лицето и,а сцената постоянно ми минава пред очите ми лицето й.Цялата постъпка на Лана беше огромна жертва,а когато видях сълзите стичащи се по лицето и на двамата с Кларк и аз заплаках,никога преди не съм плакала на филм,но ето че момента дойде...до утре мога да си дрънкам за КЛана,но спирам...
Някак не ми се връзва Брейни да си е заминал,очаквам да се върне в седми сезон,що се отнася до Кара...хмм,Кларк ще я спаси,то е ясно...Лекс,най-после направи това,което трябваше,нямам много думи за случката в крепоста...
Ами това е,мислите ми са толкова разбъркани,че се съмнявам да съм написала нещо последователно,и се извинявам на тези,които четат тази глупост
FrAgMaKeR
Чесно да си призная епизода като цяло ми хареса.. но на фона на последните 3-4 епизода този не блестеше особено, очаквах нещо по така, но така е когато нивото се вдигне и очакваният също скачат.. разбира се последната сцена си беше.. макар и там да може да се направят забележчици, но определено ще се чака с нетърпение новият сезон. smile.gif
free_soul
Първо искам да кажа едно голямо Добър Ден и Здравейте.

Добър ден и добре дошли на новите "лица" във подсекцията на сериала Смолвил, и Здравейте на старите пушки. 11.gif

Искам да се извиня, че толкова много време бях неактивен.

Изгледах последната серия с поредната доза трепет...типично, когато гледам Смолвил. Няма да описвам, кое и как, станалото в последния епизод ме е развълнувалo, понеже думите не са способни да опишат възхищението ми.

Ще кажа следното:
Смолвил завинаги ще остане като "нещото", което ме е развълнувало до такава степен, че да се посмея от сърце...и да заплача от сърце...

Благодаря и на всички Вас, че правите подсекцията жива и пълна с фенска привързаност и уважение.

Благодаря и Поздрави!
kashlakov
Епизода беше направо страхотен!От началото до края ме държеше в напрежение.Жалко,че ще чакаме чак до есента,но няма как.
♥Didito♥
Ами очаквах нещо повече, но като цяло беше приемлив край на сезона. Сега колко има да чакаме sad.gif
sonofsparda
Става ли да се поуточниш малко, щото ако не друго, тва е season-finale все пак. Какво си очаквала, какво не ти хареса или кое от епизода ти се понрави. Малко по-подробно мнение няма да навреди, не че има чак такова значение. wink.gif Аз ще се изкажа за епизода по-късно.
♥Didito♥
Ами аз така или иначе смятах да пиша подробно, но по-късно. Какво имах предвид. За мен това просто си беше като един обикновен епизод. Очаквах повече действие, знам ли повече драма. Епизода ми се стори толкова кратък blink.gif Може би чаках нещо като финала на 6-ти сезон, но то не може да се сравнява. В целия епизод най-приятното нещо бяха Клои и Джими. Страшно радваха. И това, което изобщо не ми направи впечатление си беше точно края на епизода. Разговорът между Лекс и Кларк трябваше да бъде поне по-задълбочен. Знам ли 7 сезона Лекс подозираше Кларк и най-накрая разбра цялата истина, но някак си не почувствах самия момент. За мен не беше типичен сийзън файнъл. По моята гледна точка можеха да се постараят повече. Знам си аз, че началото на 8-ми сезон ще е истината rolleyes.gif наистина останаха много въпроси, на които чакам отговори и най-вече какво ще стане с Кларк оттук нататък. Щом Майкъл няма да участва в 8-ми сезон значи някак си бързо ще разкарат Лекс. В 1-ви еп ще бъде finalе battle Clark vs. Lex. Чака ни нещо страхотно надявам се..Забравих Лана беше много трогателно. В смисъл тя каза точно това, което ти Ванка повтаряше и не само ти де и ми се набиваше в главата mrgreen[1].gif Много глупаво постъпи, Лана можеше поне да се сбогува с него. Както и да е вече, всичко е свършено, няма надежда - 8-ми сезон ще си е изцяло митология. Надявам се да е толкова добър колкото и предишните. Като заключение за целия 7-ми сезон мога да кажа, че беше на ниво, имаше много нови разкрития, неочаквани действия на героите, напрежение, екшън както винаги и страхотна игра на всички. Останах доволна тъжно е, че ни остава само още един сезон.

п.п Къде отиде ледения дъх huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.