Това е финала, който очаквах поне един ме заинтригува (за сега

) (5/5)
Тъ, епизода беше като цяло умопомрачителен, имаше си мистериите, имаше си драмата, имаше си от всичко в умерени количества без да се прекалява и без да е в малки количества

... Още от самото начало започна да става интересно, като дадоха самолета Тийг, но някак си май от "Apocalypse" ми се беше набила походката на Кара в главата и си знаех, че е тя, но облеклото ме очарова
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Да отбележа, че Лора в тоя епизод беше страхотна с играта си, с всичко дори ми се стори по-красива

Джими хмм човека малко късно, но се осъзна, че с Лекс работа не трябва да си има и въпреки това ми хареса реакцията му като отиде в имението и си му каза всичко, което мисли, но си мислех, че по средата на разговора Лекс ще го удари с нещо, но не стана

Клои и тя се прибавя към хубавото впечатление тая вечер
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
С Джими бяха интересни и добре че си знаех каква е змия та се насладих достатъчно на момента, защото FBI щяха да го развалят ..

И все пак очаквам отговора и

Лоис ме изненада като отиде и предложи работата на Кларк още нещо от митологията, което загатват, но той не прие за жалост

Изглеждаше, че прегръдката и беше доста приятелска поне засега

... И все още си мисля, че не повярва на Джими като и каза за нефтените залежи /то кой би повярвал, че човек, който до вчера се занимаваше с метеоритни откачалки изведнъж ще се интересува от нефт

/ Това беше епизод, в който най сетне Кларк не разчиташе на Клои , справи се чудесно с Брейни, виж трябваше повече действие срещу Лекс ... Лекс в тоя епизод също беше блестящ , единственото, което за сега е разликата между Кларк и Лекс е именно това, че ЛЕкс е по-решителния, Кларк имаше толкова възможности да го убие, а Лекс една и се въползва от нея. Сега за 8ми сезон е интересното, дали ще видим пак Кара, Клои кога и как ще излезе и къде отидоха Кларк и Лекс, защо ли имам някакво чувство, че Кара, Лекс и Кларк са във Фантом зоната и 3мата ще излязът оттам заедно пък ако може да видим и един Зод хич няма да е малко
Тоя сезон беше невероятен - като се почне от появата на Кара до клонингите на Лекс, Веритас, показаха ни нови герои, някои се завърнаха, беше по-брутален от другите сезони, доста герои намериха смъртта си (

) някои заслужено, други не ... Края на една връзка и началото на друга. Като цяло сезона беше доста добър, един от най-добрите. Най-добрия епизод според мен беше унищожен буквално на парченца, първо от "Quest" , a сега и от "Arctic" вярно, след епизода ми липсваше класическата музика, как пада косата на Лайнъл, как гръмва Клои с все къщата, но в други отношения беше значително по-добър

. Оценката ми за сезона като цяло е 4.9 XD не заради друго, а заради "Hero" епизода беше отвратителен ...
ПП.Това за ледения дъх беше само предположение , а и се съмнявах, че в сийзън финале-то ще включат нова способност O_o
ПП2. Чудя се защо на последния епизод на такъв сезон има коментари от 1-2 реда