Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "I've Got Dreams to Remember"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
Devil^Rose^^
Нека дискусиите да започнат wink.gif
KiD^ViCiOuS
от промото стават ясни няколко неща...нещо ще стане с Лукас..невярвам да е нищо чак толкова страшно..онова дето Нейтън го казва е от 10 епизод и се отнася за Дан...а дето дават че Брук плаче е от 9ти епизод като гожори с Лукас...пък и...баси...ако стане нещо с него то...той е един от главните герои...не ми се вярва да умре...
другото което се разбра е че пак става нещо между Нейтън и Хейли..и тва много ме натъжава..няма ли пак сичко да е ок начии sad.gif чак яд ме фаща...тия сценаристи не ни оставят да имсе порадваме малко..
и ще видим как Дан е успял да обвини Кийт..
ухх...драми драми smile.gif според мен обаче тва промо не поставя чак толкова въпроси като предишните 2
Menna
(KiD^ViCiOuS @ Jan 19 2006, 09:19 PM) *

според мен обаче тва промо не поставя чак толкова въпроси като предишните 2

Което значи,че ще се случат неща,за които не предполагаме 10.gif
На мен ми е интересно дали Деб ще се върне след като разбере за арестуването на Кийт и дали Дан ще разбере истината или това ще стане накрая на сезона?
Иначе наистина съм съгласна,че ще стане нещо с Лукас sad.gif
Jordan
Ба, всички ли гледахте 11 епизод бе...баси изоставащия съм... sick1.gif blink.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Jan 19 2006, 10:36 PM) *

Което значи,че ще се случат неща,за които не предполагаме 10.gif
На мен ми е интересно дали Деб ще се върне след като разбере за арестуването на Кийт и дали Дан ще разбере истината или това ще стане накрая на сезона?
Иначе наистина съм съгласна,че ще стане нещо с Лукас sad.gif
Като четох и спойлера Дан отново ще се опита да скара Хейли и Нейт 19.gif 19.gif нещо ново и различно за него 18.gif

Тоя Дан е голям изрод, само с две думи успя да разклати доверието на Нейт към Хейли, представете си ако си го пшостави за цел, направо ще ги разпердушини sad.gif А незнам аз ли съм тъпа и упорита ама все си мисля, че тва с Люк в болницата е някъв сън и се надявам, че тва дето Нейт казва на Хейли, че неиска да е с нея ще е част от съня
Nasi
Инче аз съм убедена, че това е сън. Лукас не може да умре. В тези серии Карън и Белия ще разберт за болеста му.
А за Нейтън и Хейли- мисля, че това промо иска да ни обърка. Според мен, когато Нейтън казва, че не я иска повече...са го извадили от контекста на друг разговор, защото после Хейли като го поглежда се вижда, че това е от друг кадър.
Дан ще каже на Хейли, че Нейтън е накаръл Крис да се върне...тогава Нетйн ще й обяснява причините защо е извикал Крис.

Според мен няма да се разделят. Това е невъзможно. smile.gif
delfina
четох в чужди сайтове че двамата нейт и хейли искат да ходят в различни колежи и нейт затова казва че не иска да е с хейли
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jan 20 2006, 09:48 AM) *

Инче аз съм убедена, че това е сън. Лукас не може да умре. В тези серии Карън и Белия ще разберт за болеста му.
А за Нейтън и Хейли- мисля, че това промо иска да ни обърка. Според мен, когато Нейтън казва, че не я иска повече...са го извадили от контекста на друг разговор, защото после Хейли като го поглежда се вижда, че това е от друг кадър.
Дан ще каже на Хейли, че Нейтън е накаръл Крис да се върне...тогава Нетйн ще й обяснява причините защо е извикал Крис.

Според мен няма да се разделят. Това е невъзможно. smile.gif

Ей Насе много си наблюдателна, дано наистина да не е така както го представят, а и аз като гледам промотата винаги квото показват става точно обратното та няма да се притисняваме, ако в Някое промо Нейт и Хейли кажат, че искат да са заедно тогава ще се притисняваме
BoOTy
От къде го свалихте този 11-ти епизод беconfused.gif

Админ Едит: Пиши на кирилица, прочети правилата на форума и не задавай въпроси, на които е отговорено вече!!!
Jordan
бих ви бил супер благодарен ако постнете едно линкче към промото за 12ти...
Menna
QUOTE(Jordan @ Jan 20 2006, 06:26 PM) *

бих ви бил супер благодарен ако постнете едно линкче към промото за 12ти...

smile.gif Ако още не си го намерил
http://www.star-blogs.com/oth1-25.zip
mirka
Абе нещата ще са спокойни още поне 1 епизод smile.gifСамо знам,че Кийт няма да стои много-много в затвора,защото гледах някакви снимки,на които той и Карън бяха прегърнати,а Дан ги гледаше гадно tongue.gif
Nasi
Сега видях едно ново промо за следващата серия.
Но не може да се тегли:
http://www.tv.com/media_player/3809/4/view...942&rgroup=8402
Menna
QUOTE(Nasi @ Jan 23 2006, 01:27 AM) *

Сега видях едно ново промо за следващата серия.
Но не може да се тегли:

10.gif 10.gif Мерси много!
Хиих,интересна серийка ще бъде.Дали Дан ще разбере нещо за Деб?
fenka_lucas_i_brooke
Здравейте и от мен!Не знам дали тука е мястото да питам,но понеже отскоро гледам филма и съм луднала вече по него а съм още на 17 епизод от първия сезон,та исках да ви питам само 3 сезона ли са?мерси и ако мнението не ми е за тука,моля да бъда извинена!
Nasi
Здрасти fenka_lukas_i_peitan...в момента се излъчва 3-ти сезон...има огромна вероятност да има и 4-ти, но засега още не се знае.
Ralna
Eй намерих едно невероятно видео от 12 епизод 4.gif

http://unbreakableheart.free.fr/Trailers/Saison3/312b.wmv

И още 2 уникални промота, не са за 12 серия ама са суперски 10.gif със всички то ОТН са и са муцка
http://allseriesonline.free.fr/PromoBoston.WMV
http://allseriesonline.free.fr/PromoChange.avi
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Jan 23 2006, 07:29 PM) *

И още 2 уникални промота, не са за 12 серия ама са суперски 10.gif със всички то ОТН са и сауцка
http://allseriesonline.free.fr/PromoBoston.WMV
http://allseriesonline.free.fr/PromoChange.avi

Хей супер си ... много ти бралогаря 4.gif сега ги дърпам wink.gif ....
fenka_lucas_i_brooke
Аз пак имам въпрос!Къде го дават филма?!Сори че тука питам!Ама съм нова и много ми харесва филма!
Menna
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Jan 23 2006, 08:23 PM) *

Аз пак имам въпрос!Къде го дават филма?!Сори че тука питам!Ама съм нова и много ми харесва филма!

Излъчват го по американската телевизия WB
Ето ти официалния сайт на телевизията smile.gif
http://www.thewb.com/Shows/Show/0,7353,%7C%7C1490,00.html

Хрис,мерси за линкчетата,сега ще ги дръпна 10.gif
eL
QUOTE(Ralna @ Jan 23 2006, 07:29 PM) *

Благодаря ти Инче 4.gif You are the best. 8.gif В четвъртък ще е e много интересно ... да ги чуем наш'те хора кой къде иска да учи 3.gif
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jan 23 2006, 08:53 PM) *

Благодаря ти Инче 4.gif You are the best. 8.gif В четвъртък ще е e много интересно ... да ги чуем наш'те хора кой къде иска да учи 3.gif

Няма защо biggrin.gif Наистина ще е интересно, а изтеглихте ли другите, вижте колко са сладки на тях happy.gif
rusi4kata^
Ralna дръпнах си това видео,ама нещо не ще да тръгва 14.gif sad.gif
Ralna
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 23 2006, 09:13 PM) *

Ralna дръпнах си това видео,ама нещо не ще да тръгва 14.gif sad.gif

Що бе мила, я пробвай пак, при мен си вървят отлично blink.gif
Jordan
абе тва чудовище http://unbreakableheart.free.fr/Trailers/Saison3/312b.wmv нещо не ми тръгва...any siggestions? shocking.gif
rusi4kata^
QUOTE(Ralna @ Jan 23 2006, 09:16 PM) *

Що бе мила, я пробвай пак, при мен си вървят отлично blink.gif

ми пак не ще 1crying[1].gif оххх дано после се оправи,че много искам да видя кво става biggrin2.gif
Jordan
абе я, ако не съм много нахален, някой да го качи някъде другате тва нещо...може да е от сайта..или не знам...данеби да е за някой кодек..ма съмняваме пък, имам последните на К-Lite... 19.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Jan 23 2006, 09:42 PM) *

абе я, ако не съм много нахален, някой да го качи някъде другате тва нещо...може да е от сайта..или не знам...данеби да е за някой кодек..ма съмняваме пък, имам последните на К-Lite... 19.gif

ОК. happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси за клипчетата!Мен ми е много интересен още съм на 20 серия от първия сезон,обаче ми е много интересе!100% по-добър от OC! 4.gif
^Mim0zKa^
Да клип4етата са много хубави...оба4е ве4е пак хептем нямам тарпение да дойде следващата серия! 18.gif
ludoto_mimi
Ето го тук
ThePinkDuck
И аз съм с последните К Lite и си ми тръгнаха всичките!Ама наистина нямам търпение!Обаче много ми хареса разговора между Дан и Кийт!И НЕЕЕ Лукас не може да умре!!!А тоя Нейтън тъкмо беше почнал напълно да ме кефи и да изглежда ... пораснал и пак се подведе по Дан!!!Ех...айде да идва тая Сряда!!!
fenka_lucas_i_brooke
Лукас да умираconfused.gifconfused.gifо не не не не!Това не може да стане!Ужас ког ще стигна и аз до 3 сезон виждам че има доста интересни неща!Само ми кажете после дали Лукас умира!Ама как ще умре?!Та той е в главната роля! 9.gif
Jordan
Няма абсолютно никакъв шибан на4ин да уморят Лукас. Тогава половината сериал се обезмисля...все пак той е един от главните, да не кажа и най-главния, герои... wacko.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 23 2006, 10:24 PM) *

Ето го тук

Свалих го и от двата линка, но не ми тръгва...само да 12-тата секунда с Пейтън.
Не знам защо е така wacko.gif

Инче Мерси много за другите клипчета...големи сладури са!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Лукас няма да умре!!! smile.gif 4.gif
ludoto_mimi
Еми такава е била съдбата ви - да не го гледате, за да не знаете какво ще стане в епизода 18.gif 18.gif
Аз също не го гледах, не гледам части от сериала, само някви промота. rolleyes.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 23 2006, 11:58 PM) *

Еми такава е била съдбата ви - да не го гледате, за да не знаете какво ще стане в епизода 18.gif 18.gif
Аз също не го гледах, не гледам части от сериала, само някви промота. rolleyes.gif

мда
май найстина ще е по-добре...значи това не е промо, а част от серията.
аз снощи попаднах на този клип, но не можеше да се тегли, и не успях да го гледам.
Ralna
Хора много сори, незнам що неможете да ги гледате sad.gif
rusi4kata^
изтеглих го наново и спира до Пейтън wacko.gif както и да е поне разбрах,че ще си избират колежи biggrin2.gif 15.gif Ralna спок не се притеснявай 10.gif тъкмо ще ни държи в напрежение до четвъртък 18.gif
Nasi
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 24 2006, 12:42 AM) *

изтеглих го наново и спира до Пейтън wacko.gif както и да е поне разбрах,че ще си избират колежи biggrin2.gif 15.gif Ralna спок не се притеснявай 10.gif тъкмо ще ни държи в напрежение до четвъртък 18.gif

И на мен ми спира до Пейтън. smile.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jan 24 2006, 12:55 AM) *

И на мен ми спира до Пейтън. smile.gif

Ами нямате късмет на мен ми дава и Нейт и Люк и как Дан скача да бие Кийт 10.gif
Devil^Rose^^
Така аз вече си го дръпнах wacko.gif Иначе и на мен ми спираше до Пейтън, ако някой има още проблем може да пробва от тук и ще си го свали smile.gif Ralna мерси за линка happy.gif а Кийт беше много готин 3.gif само как изкара Дан от кожата му 18.gif
Jordan
Devil^Rose^^ ма нали от там го свалих...и после от линка на Мимито и пак не ще. Зацикля на Пейтън и толкоз...явно не е било писано да го видим mad.gif
Menna
QUOTE(Jordan @ Jan 24 2006, 07:20 PM) *

Devil^Rose^^ ма нали от там го свалих...и после от линка на Мимито и пак не ще. Зацикля на Пейтън и толкоз...явно не е било писано да го видим mad.gif

Jordan,Насито преди два дни беше дала линк ако не се лъжа,не може да се дърпа,но поне да се гледа 10.gif

Devil^Rose^^
Добре де dry.gif И на мен не ми го отваряше но след като го свалих всичко си беше ОК
Mar4eto
Ин4е,10 Х за клип4етата много са яки,особено,когато Кийт изнерви Дан! happy.gif
Аз още не съм изгледала 6 еп от 3 сезон,оба4е филма е много маниашки и ... силно се съмнявам да убият Люк сега,това е идиотско!
Извинявам се за тъпия въпрос,но 12 епизод излязъл ли е вече? unsure.gif
ThePinkDuck
Абре аз да ви кажа , все си мисля че Кийт знае нещо повече!Че някак си държи някакъв скрит коз , защото иначе не би се държал толкова готино арогантно!!!А някой да помни какво се случи с онзи запис дето Маут направи на Дан и Нейтън?!Не казвам че е свързан с този момент , просто се сетих!

Марче , новите епизоди се появяват из българското уеб пространство всеки четвъртък сутринта!Прочети останалите теми и доста неща ще ти се изяснят!!! mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(ThePinkDuck @ Jan 24 2006, 11:30 PM) *

А някой да помни какво се случи с онзи запис дето Маут направи на Дан и Нейтън?!Не казвам че е свързан с този момент , просто се сетих!

Карън не го ли използва за предизборната си кампания smile.gif
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Jan 24 2006, 11:30 PM) *

Абре аз да ви кажа , все си мисля че Кийт знае нещо повече!Че някак си държи някакъв скрит коз , защото иначе не би се държал толкова готино арогантно!!!

Да ти кажа и аз си мисля,че има още нещо скрито
Не вярвам веднага да се разкрие всичко,така или иначе и самата Карън няма да позволи Кийт да е задържан ако Деб е виновна и въобще доста е оплетено
Ralna
QUOTE(Mar4eto @ Jan 24 2006, 11:23 PM) *

Ин4е,10 Х за клип4етата много са яки,особено,когато Кийт изнерви Дан! happy.gif
Аз още не съм изгледала 6 еп от 3 сезон,оба4е филма е много маниашки и ... силно се съмнявам да убият Люк сега,това е идиотско!
Извинявам се за тъпия въпрос,но 12 епизод излязъл ли е вече? unsure.gif

Радвам се, че ти харесват biggrin.gif

Незнам за вас самоче тоя 12 епизод се очертава много готин и едва издържам вече, май в него ще е сцената на Люк и Брук под дъжда, Насито ми беше казала, че в тая серия май ще има буря и Хейли ще отиде при Нейт biggrin.gif тъйче се очертава да е суперска 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.