Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "I've Got Dreams to Remember"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
Jordan
QUOTE(Ralna @ Jan 25 2006, 01:00 AM) *

в тая серия май ще има буря и Хейли ще отиде при Нейт biggrin.gif тъйче се очертава да е суперска 4.gif

Oooo това звучи доста обещаващоsmile.gif Ще гледаме пак Лукас и Брук и Нейтън и Хейли как се гушкат сладко bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif inlove.gif inlove.gif inlove.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Jan 25 2006, 12:22 AM) *

Oooo това звучи доста обещаващоsmile.gif Ще гледаме пак Лукас и Брук и Нейтън и Хейли как се гушкат сладко bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif inlove.gif inlove.gif inlove.gif

Aха, самоче не съм сигурна, че точно в тая серия или следващата, щото тя Насито ми каза, ма съм много отнесена от вихъра и позабравих леко
Mar4eto
Бурята е в 13 епизод unsure.gif rolleyes.gif Ще бъде супер яко 9.gif
обаче аз си мисля че Ели може би ще умре скоро,защото почват да се сближават с Пейтън и все повече говорят за болестта й... sad.gif
Ralna
QUOTE(Mar4eto @ Jan 25 2006, 01:02 AM) *

Бурята е в 13 епизод unsure.gif rolleyes.gif Ще бъде супер яко 9.gif
обаче аз си мисля че Ели може би ще умре скоро,защото почват да се сближават с Пейтън и все повече говорят за болестта й... sad.gif

Мила ти уби всичко детско в мен, аз се точих да е в тая серия, а ти ме заби 2 метра под земята, а защо тогава на промото на 12-ти я има сцената под дъждаconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif?
Nasi
Инче тази сцена е от промото за Януари...искат да ни накарат да се побъркаме от чакане.
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jan 25 2006, 01:32 AM) *

Инче тази сцена е от промото за Януари...искат да ни накарат да се побъркаме от чакане.

Не в промото за 12 епизод пак я има сцената с Люк и Брук под дъжда
Jordan
абе на ли знаете тея промота колко са лъжливи... wacko.gif 19.gif
Galeto^
Абе хора, значи 12 езпизод biggrin.gif кога ще излезне? Соре, че питам незнам? blush.gif А и кога попринцип излизат в америка? 10х smile.gif
Menna
QUOTE(Galeto^ @ Jan 25 2006, 12:07 PM) *

Абе хора, значи 12 езпизод biggrin.gif кога ще излезне? Соре, че питам незнам? blush.gif А и кога попринцип излизат в америка? 10х smile.gif

В САЩ излъчват епизодите в Сряда,което значи,че четвъртък сутрин са в българското пространство wink.gif
Утре живот и здраве ще можем да си я дръпнем smile.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Jan 25 2006, 12:14 PM) *

В САЩ излъчват епизодите в Сряда,което значи,че четвъртък сутрин са в българското пространство wink.gif
Утре живот и здраве ще можем да си я дръпнем smile.gif

Тва за живота и здравето не е много сигурно, че докато дойдат тея серий ми взимат половината живот
Galeto^
Мерси много! smile.gif
Mar4eto
[/quote]Мила ти уби всичко детско в мен, аз се точих да е в тая серия, а ти ме заби 2 метра под земята, а защо тогава на промото на 12-ти я има сцената под дъждаconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif?[quote]

еми,мила, не съм 100% сигурна,обаче както казва и Насито,те искат да ни побъркат от 4акане blink.gif
те тия спойлери верно не са много верни,ама аз мисля че е в 13 епизод тва с бурята... huh.gifтака или иначе сунтринта ще се разбере
Nasi
аа 100% процента бурята ще е 13 епизод:
Episode 13

NEW LOVE GETS HOTTER THAN EVER -
A violent rainstorm knocks out the power in Tree Hill, leading Haley (Bethany Joy Lenz) to Nathan’s (james Lafferty) doorstep and Brooke (Sophia Bush) out into the downpour for a dramatic confrontation with Lucas (Chad Michael Murray). Peyton (Hilarie Burton) finally confronts the truth about Ellie’s (guest star Sheryl Lee) illness, while Mouth (Lee Norris) is tempted by his new friend, Rachel (Danneel Harris). Before morning, secrets are revealed, relationships are tested, and new love gets hotter than ever. Paul Johansson, Barbara Alyn Woods, Barry Corbin and Moira Kelly also star. David Jackson directed the episode written by Stacy Rukeyser.

Утре ще е също много интересно...исками се да разбера кои какво иска да учи.
Devil^Rose^^
Aбе тая Рейчъл е много съмнителна 9.gif първо като помогна на Брук с модната й линия ...сега нещо се сдушила с Маут huh.gif ...и тя накви и плете dry.gif
and new love gets hotter than ever.
ще има нова двойка 3.gif да не би да става дума за Карън и Кийт ? Следващите епизоди ще са много яки 15.gif
ThePinkDuck
И на мене ми е интересно кой какво ще учи ! Това ми напомня за онази серия с капсулата на времето - всеки размишлява над изминалото време и за бъдещето...абре интересно ще е ... ама сега още повече нямам търпение за 13ти. mrgreen[1].gif
rusi4kata^
Ето го и новото епизодче smile.gif http://nine.cult.bg/tt/torrents.php?search...gory=0&active=1
FrAgMaKeR
http://arenabg.com/details.php?id=32111 - ето го и в арената smile.gif

Не е истина с каква скорост се сваля от там 16.gif благодаря на всички гигабитски и еврокомски ip-та, благодарение, на които скороста минава психологическите 5MB/s 3.gif 4.gif worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз искам само да попитам филма няма ли да го дават по някоя българска телевизия?!?! unsure.gif
Jordan
FrAgMaKeR аз тука се мъча с някви 6к sick1.gif
fenka_lukas_i_peitan, не, не го дават по никоя българска телевизия ohmy.gif
dessy_zah
много ви моля да ми помогнете нещо не иска да ми тегли серията как да процедирам
предварително благодаря
^Mim0zKa^
Охх ся направо много ми стана интересно за тоя...13 епизод wacko.gif Ама 6те 4акаме пак..ко да прайм ! dry.gif
Jordan
QUOTE(dessy_zah @ Jan 26 2006, 11:17 AM) *

много ви моля да ми помогнете нещо не иска да ми тегли серията как да процедирам
предварително благодаря

как така не иска?с какво теглиш?
Ralna
Серийката беше много готинка biggrin.gif И нищо общо със скапаното промо нямаше 14.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Jan 26 2006, 03:38 PM) *

Серийката беше много готинка biggrin.gif И нищо общо със скапаното промо нямаше 14.gif

Видя ли как бяха отрязали думите на Нейтън. Видя се, че в действителност той казва точно обратното.
Епизода беше супер интересен.
Накрая ми стана гадно за Брук.
ludoto_mimi
Мда, готино беше.. ама накрая наистина беше доста гадничко... sad.gif
Galeto^
Абе хора аз току що догледах серииката много ме накефи! А по повод на Брук тя ще се оправи не е от неоправните хора! Едеинственото което мога да кажа е Promo-тата S*CKS!! 10.gif
Jordan
Тъй, малко по-късно от останалите ама да обсъдя серията.
Като цяло всичко си беше супер, даже се накефих доста пове4е отколкото очаквах.
Промото както се о4акваше беше лъжливо. Аз не знам защо въобще ги правят тея неща като няма грам истина в тях.
В тоя епизод оба4е нещо се бяха изложили откъм прическата на Лукас, през пове4ето от серията беше все една смачкана...
IPB Image
След това сцената когато Устата танцуваше с мажоретките беше убийствена. Просто нещо уникално...
А, друго с него-Брук и голямата й уста отново се проявиха като му каза, че Рейчъл не е за такива катонего. Ама и много яко той й тръшна вратата. 1 (4).gif
IPB Image
А, най-сетне видяхме обложката на албума, който Ели и Пейт ще издават, която пък се оказва май, че ще е и обложка на саундтрака към трети сезон. Наситина супер ама да можех да си го купя... sad.gif
IPB Image
А, ето и смучката на Нейтън, която добре че ми казахте да забележа. То това петънце как да се забележи ако не го знаеш, че е там... blink.gif
IPB Image
А, много се накефих на Дан тука. Страшно се забавлявам като му гледах ехидната, подигравателна усмивчица когато отиваше при Кийт:
IPB Image
И после това изражение:
IPB Image
Ехх, каква ирояния на съдбата. Най-накрая всички го оставиха. жена му го напусна, сина му се изнесе, никой не може да го понася. Това е то-да имаш пари и власт и да нямаш приятели. Но наистина той си го заслужава. И хубаво Кийт му каза накрая на серията " Go home Danny, this isn't your life", тая сцена определено беше сред най-хубавите във филма.
Както и това, беше много хубавко:
IPB Image
rusi4kata^
Хубаво си беше епизодчето няма съмнение 4.gif само дето не разбрах къде иска да учи Лукас unsure.gif но от целия епизод най-много се изкефих на разговора между Ели и Пейтън smile.gif беше супер яко да си говорят за момчета ей така...хаха 10.gif а между другото видяхте ли изражението на Пейтън,когато говореше за момчето,в което се е влюбила след като са скъсали с Нейтън-тоест Лукас rolleyes.gif аз си мисля,че още го харесва...поне малко blush.gif и после ми стана много яко,когато се върна от мача и Ели и каза че е била там smile.gif много се зарадвах...абе общо взето наи-хубавите моменти бяха с тях...поне за мен де biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Jan 27 2006, 10:36 AM) *

А, ето и смучката на Нейтън, която добре че ми казахте да забележа. То това петънце как да се забележи ако не го знаеш, че е там... blink.gif
IPB Image

Eй хванахте ме повече няма да оставям следи 18.gif
Jordan
Много си го пощадила. Аз ако бях на твое място щях да му насиня врата 18.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 27 2006, 11:13 AM) *

а между другото видяхте ли изражението на Пейтън,когато говореше за момчето,в което се е влюбила след като са скъсали с Нейтън-тоест Лукас rolleyes.gif аз си мисля,че още го харесва...поне малко blush.gif

Аз пък останах с впечатлението че говори за Джейк, а за Лукас не може да се каже че офицялно са ходили
mirka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 27 2006, 12:25 PM) *

Аз пък останах с впечатлението че говори за Джейк, а за Лукас не може да се каже че офицялно са ходили

4.gif 4.gif 4.gif
Напълно съм съгласна.Супер ще е,ако Джейк се върне smile.gif Във втори сезон мн им се радвах със Пейтън wub.gif!!! ама той обикновено ивжа по накрая и сигурно ще се появи,когато Ели умре sad.gif
^Mim0zKa^
Мда серийката бе6е супер яка!Има6е много сладурски моменти като този с Пейтън и Ели когато говориха за мом4ета..а бтв и аз много искам Джейк да се варна много са сладки двамата!Съ6то така много ми хареса и сцената кадето Лукас,Кийт и Карън ве4еряха....и наййй-ве4е като видях гадната,мазна усмивка на ДАНИ-BOY!Оба4е ми стана доста кофти за Брук накрая...гадну ама... sad.gif Исега ве4е нямам тарпение за следва6тия епизод 4е тая буря ми изкара ду6ата от 4акане... 18.gif !
Mr. Winchester
Готина серия имаше готини моменти с Ели и Пейт smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.