Тъй, малко по-късно от останалите ама да обсъдя серията.
Като цяло всичко си беше супер, даже се накефих доста пове4е отколкото очаквах.
Промото както се о4акваше беше лъжливо. Аз не знам защо въобще ги правят тея неща като няма грам истина в тях.
В тоя епизод оба4е нещо се бяха изложили откъм прическата на Лукас, през пове4ето от серията беше все една смачкана...

След това сцената когато Устата танцуваше с мажоретките беше убийствена. Просто нещо уникално...
А, друго с него-Брук и голямата й уста отново се проявиха като му каза, че Рейчъл не е за такива катонего. Ама и много яко той й тръшна вратата.

А, най-сетне видяхме обложката на албума, който Ели и Пейт ще издават, която пък се оказва май, че ще е и обложка на саундтрака към трети сезон. Наситина супер ама да можех да си го купя...

А, ето и смучката на Нейтън, която добре че ми казахте да забележа. То това петънце как да се забележи ако не го знаеш, че е там...

А, много се накефих на Дан тука. Страшно се забавлявам като му гледах ехидната, подигравателна усмивчица когато отиваше при Кийт:

И после това изражение:

Ехх, каква ирояния на съдбата. Най-накрая всички го оставиха. жена му го напусна, сина му се изнесе, никой не може да го понася. Това е то-да имаш пари и власт и да нямаш приятели. Но наистина той си го заслужава. И хубаво Кийт му каза накрая на серията " Go home Danny, this isn't your life", тая сцена определено беше сред най-хубавите във филма.
Както и това, беше много хубавко: