Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Echoes, Silence, Patience & Grace"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Nasi
"Echoes, Silence, Patience & Grace"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
14 април 2008 година

Лукас трябва да преосмисли живота си след като е оставен на олтара от Линдзи. Нейтън и Хейли се справят с последиците от отвличането на Джейми. Брук е преследвана от миналото и решава да си осинови дете. Пейтън е посетена от стар приятел.

П Р О М О

Официални снимки

5.13 Episode -Music:
The Editors - "Push Your Head Towards The Air"
The Weepies - "Little Bird"
The Scotland Yard Gospel Choir - "Good Kind Of Crazy"
Tim Williams - "Drink Too Much"
Johnathan Rice - "It Couldn't Be Me"
La Rocca - "Love Under Key"
The Hours - "Let Me Breathe"
Foo Fighters - "Home" (CODA)

ZIP (credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread/)

5.13 Download:
One.Tree.Hill.S05E13.HDTV.XVID-xor @ Zamunda.Net
One.Tree.Hill.S05E13.HDTV.XVID-xor @ Arenabg.com
One.Tree.Hill.S05E13.HDTV.XVID-xor @ Data.BG

5.13 Субтитри:
subtitles by Sway

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
vesko_oth_fen
13.gif Браво на Лукас може би Дан си го заслужава след всичко което е направил !

а за Нейтан и Хейли inlove.gif много се радвам emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif , обаче ДАНО да не е пак някой сън че.... sad.gif .

очаква се интересен епизод .. I Can't wait !!! biggrin.gif bounce.gif
blood_and_chocolate
Нейтън и Хейли как са тръшнаха на леглото..но чесно казано не вярвам да е сън щот много банално ще стане...ам кой прегръща Джейми?На мене на Брук ми прилича...И са чудя кой може да е старият приятел на Пейтън,мисех си за Джейк ама за кфо ще я посещава или пък Ана може би..
vesko_oth_fen
Цитат(blood_and_chocolate @ Apr 1 2008, 20:35) *
...ам кой прегръща Джейми?

и аз тва се питам confused.gif
dudenceto
Аз мисля че Брук го прегръща.
tedi27
Леле, супер промо!За Нейтън и Хейли много се радвам, да , наистина как яко се тръшнаха на леглото.Този момент ги сънувах хора, естествено не така както тук става, но бях чела спойлери и знаех , че ще се съберат и ще правят ..техни си работи. 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif emoticon1 (119).gif Мисля, че съвсем скоро и Лейтън ще се съберат.Между другото и аз си мисля , че Брук прегърна Джейми, то няма кой друг да е , няма да е Кери след "малкото сплашване" от Дан, може да е Хейли, но мисля , че е Брук.Нямам търпение за следващия езпизод..

П.С. :Моля , не ме нападайте , нищо повече не съм казала от това , което има на промото...
BaRbInCeTo
И аз не вярвам да е сън това с Нейтън и Хейли много сънища ще станат. Промото не ми се видя кой знае какво не разкриваше много ако Джейк се появи ще стане голяма боза.... wacko.gif 16.gif по скоро брат и ще я посети (истинския). Нямам търпение Брук да си вземе бебе ще бъде страхотна майка, а на Лукас състрадателните сцени не могат да ме убедят в нищо. 9.gif .Стискам палци за Нейли отдавна не са имали своите моменти, нядявам се сега да е времето. 4.gif
tedi27
A чухте ли Хейли ? Тя каза WE DON'T GET TO BE HAPPY и после дават Нейтън , като че ли говори на него,ама не ми се вярва.Мисля , че там където е той е съвсем различна сцена , а може и да казва YOU DON'T GET TO BE HAPPY и да говори на Нямай друг, може би Дан.Абе, не се чува много добре какво казва , ама съм почти сигурна, че не говори за семейстеото си , че не могат да са щастливи, защото те БЯХА!
vesko_oth_fen
Цитат(tedi27 @ Apr 1 2008, 23:00) *
... ама съм почти сигурна, че не говори за семейстеото си , че не могат да са щастливи, защото те БЯХА!
emoticon1 (111).gif

и ще бъдат ! emoticon1 (106).gif
nelito_91
Много ще се радвам ако Хейли и Нейтън се събират и това не е пак сън 4.gif 4.gif 4.gif И аз мисля, че Брук прегръща Джейми, но не съм на 100% сигурна. Браво на Лукас 15.gif така му се пада на Дан 1 (4).gif А за човека от миналото на Пейтън не се сещам кой може да е huh.gif нещо ме съмнява да е Джейк, но ще видим. С нетърпение чакам новия епизод happy.gif happy.gif happy.gif
moni_hs
shocking.gif shocking.gif shocking.gif Чувате ли накрая Пейтън като казва I want Lucas! Тая не са отказва.Линдзи тъкмо го заряза и Пейтън вместо да го остави малко сам с болката си biggrin2.gif (ако въобще на Лукас му пука) тя веднага пак е готова да се бий за него. rolleyes.gif
Иначе БРАВООО на Лукас,че бие Дан.Най-накрая нясой да го направи.
А пък Брук ще си има дитенце 13.gif Ама дано да си намери и някой добър и любящ мъж,щото така самотна майка е гадно.Лошото,че Оуен не може да се върне ама ко да са праи....
А пък е супер яко ся като съберат Нейтън и Хейли и много ще са обичкат даже повечеот преди wub.gif
VeRonICa^^
Промото беше страхотно shocking.gif .Нямам търпение да видя Нейли rolleyes.gif .А и според мен този,който ще посети Пейт е Джейк,щото то няма кой друг да е blush.gif .Епизода ще е страхотен,остават 12 дена wacko.gif .
brooke_scott
с риск да ме нападнете - вие защо всички се нахвърлихте на Дан? blink.gif Браво на Лукас и т.н. Та нали той спаси Джейми? Не можем да знаем със сигурност причината поради която Люк е тръгнал да се бие, обаче не трябва да забравят, че ако не беше Дан, Джейми може би въобще нямаше да го видят повече. Малко благодарност няма ли?
а за останалата част от промото, и според мен е Брук, която прегръща Джейми, Нейли мн се надявам да ги видим заедно, защото вече искам да се събират. Пейтън дано най-после да се стегне и да се бори за Лукас, както казва в промото I want Lucas, че иначе не знам. Тъкмо вече няма кого да наранява Люк(то не останаха жени със филма), може спокойно дa си се събират 10.gif
DIDI1212BG
Echoes, Silence, Patience and Grace
Guest Stars

[b]Joe Manganiello
- клик

Kieren Hutchison - клик

Lisa Goldstein - клик

Mark Schwahn -клик

Michaela McManus - клик

Robbie Jones - клик
nelito_91
Цитат(brooke_scott @ Apr 2 2008, 10:06) *
с риск да ме нападнете - вие защо всички се нахвърлихте на Дан? blink.gif Браво на Лукас и т.н. Та нали той спаси Джейми? Не можем да знаем със сигурност причината поради която Люк е тръгнал да се бие, обаче не трябва да забравят, че ако не беше Дан, Джейми може би въобще нямаше да го видят повече. Малко благодарност няма ли?

Да вярно е че спаси Джейми, но въпреки това си е гаден. Това, че помогна на Джейми не може да ми промени мнението за него. След като направи толкова гадории едно стасяване не заличава всичко. Поне според мен си го заслужава 15.gif 15.gif 15.gif
eL
Наси bigarmhug.gif като се появиш метни това горе.
Изглежда че Марк пак е решил да се прави на актьор. happy.gif

nelito_91
Снимките са супер 4.gif 4.gif 4.gif Само че какво прави Дан при Джейми huh.gif

П.П.: Наистина Брук прегръща Джейми 10.gif
Nasi
Eлиии, обичам те, от половин час ги прикачвам, и все на Марк снимките ми правят проблеми. Веднага ги мяткам най-отгоре. Сега поне видяхме кой ще посети Пейтън. 18.gif
brooke_scott
олее Джейми къв е сладичък с това зайче, направо да го разцелува човек 3.gif bigarmhug.gif
някой има ли идея Марк кво прай при Пейтън huh.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Apr 2 2008, 13:28) *
олее Джейми къв е сладичък с това зайче, направо да го разцелува човек 3.gif bigarmhug.gif

Ами той нали е тоя от музикалния магазин. Виж в спойлерите какво ще става тоя еп, е тук анали не дават спойлери
sulu
Това е Марк, създателя на сериала.Пак е решил да намаже и да се покаже в някой епизод.ЦЦЦ
Иначе изглежда интересно, радвам се че направиха още епизоди biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Apr 2 2008, 14:35) *

Ами той нали е тоя от музикалния магазин. Виж в спойлерите какво ще става тоя еп, е тук анали не дават спойлери

и кво като е продавач в магазина wacko.gif аз мислех, че ще е някой близък на Пейтън дето я посещава, а то...
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Apr 2 2008, 14:58) *
Цитат(ladysunshine @ Apr 2 2008, 14:35) *

и кво като е продавач в магазина wacko.gif аз мислех, че ще е някой близък на Пейтън дето я посещава, а то...

Е, 4е той тоя дето я посещава може да е друг... Ще ти пиша ли4но да се доразберем 4е тука без спойлери не мога да обесня какво имам предвид
vesko_oth_fen

само не ми казвайте no.gif че Лукас отива да търси Линдзи 16.gif
иначе снимките са суперр emoticon1 (12).gif emoticon1 (119).gif
♥Didito♥
Цитат(vesko_oth_fen @ Apr 2 2008, 16:26) *

Ми естествено, че ще я търси не беше ли достатъчно че каза "I do" което няма да го забравя и тръгна след нея. Обича я. Иначе мерси за всички снимки епизода се очертава интересен. Чакам аз да видя какво ще стане с Брук.

п.п Ми той Марк винаги при Пейтън ходи хах човека наистина харесва Хилари без съмнение 18.gif
Sway
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 2 2008, 16:47) *

Ми естествено, че ще я търси не беше ли достатъчно че каза "I do" което няма да го забравя и тръгна след нея. Обича я.

Той тоя всички обича. Очаквам скоро да направят в сценария, че Лукас винаги е обичал Хейли като 'мъж-жена' но заради приятелството им не е посмял да й го каже biggrin2.gif

Както и да е, благодаря за снимките, за спойлерите, хубави са, само се надявам скоро да развият малко повече история около Брук - писна ми да слушам за великия треньор Лукас, за "искащата го" Пейтън и дори за Линдзи - айде стига вече. Променете фокуса че се размазаха снимките...
FaLLOuTbOy
Ако трябва да съдя от промото - епизодът ще е скучен..
hrivetoo
леле колко много време има до филм4ето ми(ни) 1crying[1].gif 2.gif 0027[1].gif 7hit[1].gif sick1.gif ве4е ми липсва!!!!
зна4и брук гушка джейми който бтв е мн сладъК!!!радвам се за Нейли!!!а за Брук-във възторг съм!!!от 5 сезон по4нах да и се кефя!!!А за Лейтън ми др освен да се съберът не им остава!а за човека на Пейтън мисля 4е е Марк и е свързано с музиката....НЯМАМ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Катeто
И на мен така ми се видя,само за Нейли се радвам,че най-после ще спрат с караниците blush.gif Тва между Линдзи и Лукас е такава скука wacko.gif Все пак ще видим на 14ти,може пък да е интересно,а и Брук ще си има детенци-тоя филм става като в часът на мама малко-Джейми,Лили,на Брук,чакаме само Пейт и Лукас 10.gif
vasinka_{P}
Mерси много за снимките, страхотни са, мисля че епизода ще е много интересен. Аз мисля че Люк ще нападне Дан, защото още не преживял смъртта на Кийт. Джейми пък е супер сладък, не мога да му се нарадвам. С нетърпение чакам да дойде 14ти. biggrin2.gif
hristin4e
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Apr 2 2008, 23:26) *
чакаме само Пейт и Лукас 10.gif

worthy.gif
хахаха 18.gif страхотно го каза! happy.gif

Много ми е интересна частта с Макс (Марк), а Нейтън и Хейли - лелеее супер, от кога чакам wink.gif
`BruKas`
Мога само да кажа че ни очаква страхотен епизод smile.gif
The_Man_Of_Steel
Аз гледах промото в You-тубата и гледам MONDAY? И кво, вече в България ще излизат във вторник ли confused.gif
pretty_girl
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Apr 3 2008, 10:07) *
Аз гледах промото в You-тубата и гледам MONDAY? И кво, вече в България ще излизат във вторник ли confused.gif

Да,както виждаш в първия пост е написано 14 април,което се пада понеделник следоватилно в бг във вторник сутринта по тракерите.
girl_from_hell
дам марк пак се прави на актьор абе нещо няма да има вече лукас и пейтан но все пак ми е интересно какво ще стане с лукас и линдзи
The_Man_Of_Steel
е, що само сменят деня? МИналата година беше в четвъртък..
A_l_e_x
А Оуен завръща ли се в епизода? Защото нали го има в гостуващите звезди...
mixmaxshow
Очератва се една много интересна серийка.
vesko_oth_fen

ето тук сиг 1 си говорят и после се хвърлят на леглото emoticon1 (119).gif

Nasi като си тък е качи горе към официалните снимки smile.gif
nelito_91
Цитат(vesko_oth_fen @ Apr 5 2008, 11:10) *

Снимката е страхотна. Благодаря много happy.gif
chadmurray_fenka
Нямам търпение да започне отново. Какво ли е измилслил Марки... 0106[1].gif ...
^HiLaRy_DuFF
Незнам дали някой е забелязъл,но на снимката,която Брук прегръща Джейми е и Дан.Даже ги гледа.
Jordan
18.gif явно съм единствения, който се радва, че Марк ще участва. След това, което прави не мога да не го обичам, колкото и смотан да е. Пък и то ще е за някакви минути, голяма драма направихте за участието му mad.gif
marin4et000
Незнам защо ама първи за който се сетих,че ще посети пейтън беше Дерек.Ще е яко ако поне един от изоставилите я се върне smile.gif А и той я обеди да признае чувствата си на Лукас smile.gif Ама немога да се сетя като какъв играеше Марк :confused.gif Серията ще е интересна,пък и след дългата почивка всички много ще се радваме на ОТХ smile.gif
Твърдо против съм да простят на Дан.Кучия син уби собствения си брат!Немога да го понасям!!Обаче е хубаво че се върна.От всички отрицателни герой той ми е любимия ххиихи smile.gif)) biggrin2.gif
Jordan
Марк се изявява като продавач в един музикален магазин, в който Пейтън е ходила няколко пъти. Всичко на всичко това сигурно ще му е третото-четвъртото появяване в сериала така че не мисля, че има кой знае колко за обсъждане. Надали участията му събрани заендо имат повече от 10 минути dry.gif
SilverSand
Цитат(Sway @ Apr 2 2008, 17:34) *
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 2 2008, 16:47) *

Ми естествено, че ще я търси не беше ли достатъчно че каза "I do" което няма да го забравя и тръгна след нея. Обича я.

Той тоя всички обича. Очаквам скоро да направят в сценария, че Лукас винаги е обичал Хейли като 'мъж-жена' но заради приятелството им не е посмял да й го каже biggrin2.gif

Хаха...това ми хареса,все едно "Всички обичат Реймънд" във варианта "Лукас обича всички" 18.gif
secretk
Цитат(SilverSand @ Apr 8 2008, 01:30) *
Цитат(Sway @ Apr 2 2008, 17:34) *

Хаха...това ми хареса,все едно "Всички обичат Реймънд" във варианта "Лукас обича всички" 18.gif

То смешно, смешно, aмa си е истинa, тa чaк е нереaлно, кaк тaкa сaмо той не рaзбрa кой обичa и тъкмо си мислем, че е получил осенение и хоп след няколко серии вече другa е женaтa нa животa му.
Според мен е нормaлно дa търси Линдзи, първо все пaк не той се откaза от свaтбaтa, второ кaто се замислим връзкaтa му с Линдзи си е 2 години и мaй е по-дългa от предишните му- с Пейтън и Брук.
Нормaлно е, дa не започне веднaгa със сцени между Лукaс и Пейтън, то е неестествено, все пaк то си трябвa време.
Товa че Пейтън кaзва, че го искa, според мен не е чaк толковa лошо, в крaйнa сметкa, aко тя нaистинa го обичa, трябвa дa се бори за него или поне дa опитa, пък и тя не го кaзвa нa него, тъй че не му пречи нa "мъкaтa" му, която ще видим този път колко ще трaе.
Нейли е то си беше ясно, че ще ги съберaт, кaто се замислим тaзи връзкa е нaй-дългaтa в сериaлa и преживя нaй-много нещa.
Брук(София де) си игрaе невероятно ролятa в този филм, определено от всички тя ми се струвa нaй-естественa и ми хaресвaт много сцените и с Джейми.
Товa че Дaн и Лукaс се бият нямa дa го коментирaм, щото не знaем кaкъв е поводa точно за скaндaлa, отделно не съм сигурнa, че нa Дaн може дa се прости изобщо(мое мнение де, щото не прощaвaм принципно, особено тaкивa нещa), не че чaк ще се кефя, все пaк товa си е aгресия и може по друг нaчин, но сценaристите искaт по-зрелищнa сценa.
deni4kka
Ииихаа нямам търпение да дойдее 14-тии.. Мноогоо яка серийка ще бъдее.. worthy.gif

Много се радвам за Нейли wink.gif Те са ми любимата 2-ка и са най - реалната според мен.. Не са като Лукас и Пейтън/Брук/Линдзи.. Той ако пък сега забрай за Линдзи ( макар че искам да е с Пейтън, а не с нея ) ще стане пълна измислица.. нагласено от всякъде..

Много ме накефии когат Лукас фрасна Дан .. хаха така му се пада !! Аз да бях щях повече да го бия laugh.gif

brooke_scott
Цитат({Peyton} @ Apr 9 2008, 11:29) *
14 април са пада понеделник..... ! Ше ги *цензура* ! Писна ми да чакам за тая серия ! Мн мразя като има такива паузи начи !!! Чакам кат идиот ! 14.gif

айде стига де, въобще не е толкова далеч, има няма 5 дена dry.gif аз кво да кажа като чакам 24ти rolleyes.gif
иначе в тоя епизод най-инт ще ми е кво ще стане с Нейли и дали всичко това не е пак някои сън или фантазия, че в тоя сезон аман от глупостите на Марк wacko.gif 120 пъти имаше разни такива подвеждащи моменти, та дано и ся не е така, щото вече става страшно тъпо blink.gif
и другото, което повече ми събужда любопитството е Линдзи и Лукас и там кво ще стане, щото явно той не се е отказал още и аз нз защо dry.gif ако толкова иска Пейтън да ходи да се събират, а Линдзи очевидно не я иска, не разбирам що още ги влачат... rolleyes.gif
chadmurray_fenka
Вижте какви снимчици видях...пуснах ги и в темата за Пейтън обаче тука ще ги видите всички...
http://www.prikachi.com/users/desiii/9V.jpg
http://www.prikachi.com/users/desiii/10P.jpg
дано да не са пускани...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.