Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Echoes, Silence, Patience & Grace"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
ludoto_mimi
Цитат(chadmurray_fenka @ Apr 9 2008, 15:05) *
Вижте какви снимчици видях...пуснах ги и в темата за Пейтън обаче тука ще ги видите всички...
http://www.prikachi.com/users/desiii/9V.jpg
http://www.prikachi.com/users/desiii/10P.jpg
мисля, че не са пускани...

Снимките са пускани много пъти, на много места!
И ги слагай като линкове!
Bloody_Tears
Цитат(FaLLOuTbOy @ Apr 9 2008, 11:59) *
Сори за оффтопика, но май забравихте миналата година като се наложи на чакаме 2 месеца между 15 и 16ти епизод на 4ти сезон на ОТХ, а? smile.gif 2-3 седмици за нищо..

Съгласна съм smile.gif Може би, защото ми стана доста безинтересен, или... Не знам, не ми пречи толкова колко време ще чакам rolleyes.gif
_неЙтън_фэНкА_
здравейтее.... rolleyes.gif много се радвам за следващтия епизод,защото много ми харесва Трий Хил rolleyes.gif Винаги съм била за Хейли и Нейтън макар че много го харесвам biggrin2.gif biggrin2.gif супер много се кефяя че има толкова много фенове... rolleyes.gif
VeRonICa^^
Охоо Марк пак ще се пробва,като актьор biggrin2.gif
Нека кажем 2 опит за него 18.gif Да го видим как ще се справи този път 3.gif
Олеле нямам търпение happy.gif
Остава 1 ден !!! 4.gif
Sway
Аз се чудя тая тема що не я затвориха и да я отворят на 15ти... wink.gif
tedi27
Цитат(VeRonICa^^ @ Apr 11 2008, 10:51) *
Охоо Марк пак ще се пробва,като актьор biggrin2.gif
Нека кажем 2 опит за него 18.gif Да го видим как ще се справи този път 3.gif
Олеле нямам търпение happy.gif
Остава 1 ден !!! 4.gif

значи , само отбелязвам . без да ме нападаш
1-во:Това няма да е втори опит за него, защото той игра и в 3 сезон(нз, коя серия) , също е играл и в 4 (10епизод).
2-ро:Не оставаа 1 ден, защото епизода ще е по тракерите на 15.04 , днес сме 11.04.
3-то : И аз нямам търпение. (това не беше забележка wink.gif 10.gif wink.gif 10.gif )
Firen
Дан верно гледа Брук и Джеими.... И както винаги е с Костюм.Тоя човек тия дрехи не ги е свалял и в затвора сигурно...... unsure.gif
hristin4e
Цитат(momoeto @ Apr 14 2008, 12:18) *
абе кво стана що не е качен новия епизод никъде

новия епизод излиза в България утре... днес се излъчва в Америка. Поради часовата разлика... която е 7 или 8 часа...
Сериала се излъчва в Америка понеделник вечерта (сигурно в 20-21 часа) => при нас ще е вторник сутрин. Надявам се че все пак някой ще прочете това мнение... и никой повече да не пита... днес.. другия понеделник и т.н.
^Mim0zKa^
май имаме нужда от намесата на мими в тази тема ;] wink.gif rolleyes.gif

mimi: направо всичко да изтрия, а? ;] НЕДЕЙТЕ да спамите до излизането на серията. Не мисля, че някой го интересува имате ли търпение или не.
Syleena
Ммм промото ме кефи, само дето Дан наистина гледа на онази снимка - creepy! Хора я ми припомнете, кво стана с Оуен аз що не се сещам къде е confused.gif
Иначе чакам с нетърпение епизодааааа! bounce.gif Само Нейли! bounce.gif
scott #22
Епизода наистина ще е добър.Надявам се Дан да сгафи пак нещо и да го върнат обратно в затвора.
girl_from_hell
arenabg.com
Jordan
mad.gif Лукас продължава да е идиота на сезона! Тая кукумявка Линдзи му казва, че няма да я бъде Бамбуиндзито, той продължава да говори някакви глупости "един ден ще се събудиш и ...". GIVE ME A BREAK! blink.gif
beni4
Ауууу серията беше ужасна mad.gif , разбрахме какво ще се случи с всички и това е най-годното ! Лукас и Линдзи ще се съберат 9.gif , както и Нейтън и Хейли и това е супер готино разбирасе, но Дан хич не ми се стори добричък.........нещо ме притеснява в тоя човек! Но Лукас беше просто върха в тая серия 16.gif -от най-готиния персонаж в сериала, сега вече ми е най-скучния!
Искам да видя какво ще стане с Брук! И къде е Оуен изобщо?
hristin4e
Страшно много ми хареса серията... Незнам дали защото сериала много ми липсваше тези седмици или просто си беше наистина добра.
Брук успя да ме разплаче когато говореше за... "one in a million". Сцените с Нейтън и Хейли бяха страхотни! От кога чаках да ги видя като в миналите сезони. Всеки момент с тях ми беше много интересен. Хареса ми когато Нейтън говореше за сцената от 1 сезон... и всички думи на брачната консултантка. Пейтън също много ми хареса... за всяко нещо което каза. А Лукас... няма да казвам нищо за него. Хареса ми сцената му с Лили... когато му каза за съня й.
Краят ме развълнува страшно много - думите и музиката. Беше върха. Музиката през цялото време беше много завладяваща! smile.gif
vasinka_{P}
Tози път няма да коментирам много, просто ще кажа че серията много ми хареса, Лукас продължава да се държи като пълен идиот, Нейтън и Хейли супер много ме радваха през целия епизод, особено последните сцени smile.gif Пейтън също имаше добри моменти rolleyes.gif rolleyes.gif Краят беше много силен, музиката през цялата серия беше върха smile.gif
Nasi
Скука, скука ....много скучен епизод. Някой ако може да разкаже какво говореше Марк, упс Макс ще е много хубаво wink.gif

Промото за следващият епизод обаче е върха, най-после ще видим малко баскетбол, че иначе ще се забрави смисъла на сериала.

Цитат
Лукас продължава да се държи като пълен идиот

то не му е за първи път.
ludoto_tedi
Мале ,ако Марк реши да вкара още една изгора на Лукас и да й се обяснява как щял да я чака ... Няма да издържа вече... тва вече се изтъркаааааааааааааааааааааааа!Каза го вече на всички!!!!

И за пореден път се убедих защо го гледам тоя сериал още.Края беше чудесен всичките думи и ммоменти и музиката.......

miim4eto
Хубаво беше замислена серията с изреченията-връзки м/у сцените. Думите на Брук и Нейтън бяха доста силни. Радвам се за Нейли ест... Сцените с Пейтън/Макс не бяха от най-инт просто, защото почнаха да се повтарят размислите на Пейт, а действия никакви. Лукас просто няма нужда да го коментирам. Докато не се оправи момчето,за мен не от главните. Сцените с него бяха супер скучни. Едно и също повтаря, а то поне да беше истина...Дан ще го видим какво ще направи, дано да не е някоя голяма глупост пак...За Брук...почти убедена съм, че онази от социалните ще си промени мнението и ще я препоръча.Ако след тирадата за това как ще помогне на 1 дете да намери специалното в себе си тази жена не се е разубедила, то нз кога би го направила...За серията като цяло не беше най-добрата, но след такава пауза беше задоволителна...
FaLLOuTbOy
Спомняте ли си когато в 3ти сезон Лукас каза на Брук: I'm the guy for you Brooke Davis. Some day you are gonna realize it. Имах чувството, че щеше да каже същото на Линдзи.

Нейтън/Хейли бяха страхотни. Дано Нейтън да се върне към баскетбола (както виждаме в следващото промо), а Хейли да започне пак да се занимава с музика.
За пореден път Брук ми хареса най-много в епизода. Особено с думите си най-накрая. worthy.gif worthy.gif
Syleena
ДААААА!!!! - за Нейли . 13.gif 4part[1].gif woohoo.gif
Не знам, някои казват, че не е била мн добра серията, но на мен лично ми хареса, това е една от най-добрите серии като замисъл с тези реплики м/у сцените,както каза някой по-горе.
Цитат
За Брук...почти убедена съм, че онази от социалните ще си промени мнението и ще я препоръча.Ако след тирадата за това как ще помогне на 1 дете да намери специалното в себе си тази жена не се е разубедила, то нз кога би го направила...
Давай, Брук!
А Лукас мн яко си го натупа Дан, заслужаваше си, и мен би ме избило на агресия! А иначе... 9.gif
Цитат
Лукас продължава да е идиота на сезона! Тая кукумявка Линдзи му казва, че няма да я бъде Бамбуиндзито, той продължава да говори някакви глупости "един ден ще се събудиш и ...". GIVE ME A BREAK!

Думите накрая бяха .... меко казано СТРАХОТНИ! worthy.gif woohoo.gif А вие намислихте ли си желание? happy.gif
П.С. И все пак някой ще ми каже ли кво стана с Оуен huh.gif
Sway
Още не съм гледала 'подред' и на нормално темпо епизода, защото обещах на една приятелка да го гледаме довечера заедно, но го прехвърлих набързо. Междинен епизод, к'во да кажа... Не може всеки един да е с чак такива развръзки. От това което видях Брук отново се извиси над ситуацията, Лукас тичка след поредната 'жена на живота си', а горката Пейтън/Хилари пак не изблестя с кой знае какво в серията... Радвам се много на Хейли и Нейт. И... съжалявам, че ще го кажа, но... за мен Марк Шван е влюбен в Хилъри Бъртан. Не просто я харесва като актриса... не просто му е любимка като образ в сериала... и не просто й се възхищава... този човек е ВЛЮБЕН в нея, напълно и изцяло, като пъпчив 15 годишен пубер влюбен в какичка мнооого класи над него. И нещастната му любов към нея го кара да я обгрижва по този начин и в съвместната им работа. Убедена съм на 110% в това и ще защитавам тезата си докрай.
Sway
Аз, но няма излезли на английски език. Принципно веднага като излязат ще ги преведа. Но за съжаление не мога да създавам субтитри, тва нагласяне на тайминг и тем подобни истории ми е доста мътно.
hrivetoo
най-добрия филммммммм!!!!!Лукас просто няма нужда да го коментирам.. обясни се на вси4ки....иууууу angry.gif blabla[1].gif bash.gif ....Брук беше суперр много ме накефи особенно накрая на ра3говора й с жената за осиновяване...за Нейли 4part[1].gif go_team.gif inlove.gif супер...Пейтън ми с нея не стана ни6то инт.....ина4е епизода не беше лош.....най ме накефи тва с желанието накрая wub.gif 36_1_32v[1].gif
Mai4et0
Епизода ме разочарова .... До самия край очаквах да се случи нещо интересно, но уви ... Сериата не си заслужаваше wink.gif Дано другата е по-добра smile.gif
Tanya
Ето ги английските субтитри:
one.tree.hill.s05e13.hdtv.xvid-xor.eng.srt
Катeто
Прегледах серията,но не ми се стори интересна,никак даже.Само последните минути сякаш бяха по-завладяващи.Много ми бяха сладки Джейми и Брук,Нейли worthy.gif Лукас може да казва това на Линдзи ако ще 151421 пъти,но никога няма да бъде толкова истинско,колкото го казва на Пейтън,дори само заради начина,по който я гледа rolleyes.gif Та серията беше една от най-слабите в този сезон!
Sway
Цитат(Tanya @ Apr 15 2008, 18:13) *
Ето ги английските субтитри:
one.tree.hill.s05e13.hdtv.xvid-xor.eng.srt

Захващам се да ги преведа...
brooke_scott
Цитат(Sway @ Apr 15 2008, 14:43) *
а горката Пейтън/Хилари пак не изблестя с кой знае какво в серията... И... съжалявам, че ще го кажа, но... за мен Марк Шван е влюбен в Хилъри Бъртан. Не просто я харесва като актриса... не просто му е любимка като образ в сериала... и не просто й се възхищава... този човек е ВЛЮБЕН в нея, напълно и изцяло, като пъпчив 15 годишен пубер влюбен в какичка мнооого класи над него. И нещастната му любов към нея го кара да я обгрижва по този начин и в съвместната им работа. Убедена съм на 110% в това и ще защитавам тезата си докрай.

съгласна съм 12000% просто той сиг постоянно само за нея говори и само за нея мисли (малко като мен, не за Пейтън разбира се mrgreen[1].gif )
иначе епизода само го предледах, ама не ми се стори мн интересен...ще видим довечера wink.gif
♥Didito♥
Епизодът страшно много ми хареса, освен сцените с Марк и Хилъри, които ми бяха ужасно скучни mrgreen[1].gif
Толкова се зарадвах на Нейтън и Хейли true love never dies! А за Брук какво да кажа she is one in a million просто няма втора като нея smile.gif 8.gif
neohl
Не мога да разбера кое точно не ви хареса в този епизод? Бил скучен... и кое му беше скучното? Че имаше повече приказки и то смислени вместо действие? ... Точно заради това харесвам толкова много този сериал и това го отличава от другите. Точно, защото има много епизоди, които са с друг замисъл и са направени в изцяло различен стил от общо приетия. За мен серията беше много на ниво и ни откри по още нещичко за хората в сериала. На който му се е сторила безмислена да си пусне серийката пак и да помисли малко върху това, което казват вътре.
vesko_oth_fen
Цитат(neohl @ Apr 15 2008, 19:37) *
Не мога да разбера кое точно не ви хареса в този епизод? Бил скучен... и кое му беше скучното? Че имаше повече приказки и то смислени вместо действие? ... Точно заради това харесвам толкова много този сериал и това го отличава от другите. Точно, защото има много епизоди, които са с друг замисъл и са направени в изцяло различен стил от общо приетия. За мен серията беше много на ниво и ни откри по още нещичко за хората в сериала. На който му се е сторила безмислена да си пусне серийката пак и да помисли малко върху това, което казват вътре.

СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ !!! Много недоволни .... !!! и това му било ''фенове'' ..........................

ONE TREE HILL THE BEST !!!
meri_ans
мноооооууу добро според мен не знам за вас, но да ви кажа замислете се т'ва филмче не може нищо да го надмине пък кой в кой е влюбен не ми пука важно е да има шоу всички са сладури и ми харесват като актьори, а като излезе бг суб ще го гледам още поне 5 пъти 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif
Sway
български субтритри

Enjoy mrgreen[1].gif

P.S. за който не знае... десен бутон върху линка и Save As...
fenkanabrooke
Благодаря ти страшно много! За серията просто нямам думи - наистина беше страхотно.За пореден път Брук доказа, че има класа и е номер едно! Радвам се за Нейтън и хейли.Серията завърши прекрасно и ме накара да се замисля над толкова много неща.Единствено Лукас за пореден път ме убеди, че е голям идиот! rolleyes.gif biggrin2.gif
hristin4e
Ей момиче, златна си wink.gif мерси много Sway!
Познайте сега кой пак ще гледа серията wink.gif

гледам, че сте писали че серията е скучна... присъединявам се към мнението на neohl rolleyes.gif
Просто да се замислиш... rolleyes.gif
Bloody_Tears
Дам, скучен епизод. Чудя се изобщо дали да продължавам да го гледам. На какво заприлича само... :х
[dEs]
Sway браво. Така за серията.... Пейт и Люк ми бяха скучни. Имаше развитие с Нейли, но се надявам да продължат да ходят при терапевката, дано се обадят на Брук за дете. Тя го заслужава и наистина ще бъде добра майка. Не зависимо какво казва нейната собствена.
haley_james_scott18
Серията е много добре...не знам какво толкова скучно намерихте и т.н. но тя доказва че всеки в сериала е готов за нещо..следователно скоро ще има серия която ще разтърси вскичките ни представи за ОТН, много се радвам за Нейли, Пейтън е много сладка особенно накаря когато се сеща за първия път когато видя Лукас, а пък той се държи катоо...и серията е СУПЕР, и още нещо...не знам защо сметнахте че Хейли и Нейтън не са същите и се държат сякаш са на 50..да по-сериозни са но имат дете и брака им беше so/so и все пак това вече не е същия гимназиален сериал който сме свикнали да виждаме до 4 сезон..както и да е...я се загледайте в Лукас по-добре, той се държи много по-дърташки и от тях а нито е женен нито има дете...Белия се държеше по-младешки от него едно време biggrin2.gif .. ем така си е
*BringMeToLife*
Цитат(hristin4e @ Apr 15 2008, 10:15) *
Страшно много ми хареса серията... Незнам дали защото сериала много ми липсваше тези седмици или просто си беше наистина добра.
Брук успя да ме разплаче когато говореше за... "one in a million". Сцените с Нейтън и Хейли бяха страхотни! От кога чаках да ги видя като в миналите сезони. Всеки момент с тях ми беше много интересен. Хареса ми когато Нейтън говореше за сцената от 1 сезон... и всички думи на брачната консултантка. Пейтън също много ми хареса... за всяко нещо което каза. А Лукас... няма да казвам нищо за него. Хареса ми сцената му с Лили... когато му каза за съня й.
Краят ме развълнува страшно много - думите и музиката. Беше върха. Музиката през цялото време беше много завладяваща! smile.gif

Браво, Хриси 4.gif Няма какво да добавя =))
vesko_oth_fen
скучна ли ве беше серията ? хаха ... просто вникнете в думите на геройте и ще почуствате тяхната сила wink.gif wink.gif smile.gif СУПЕР БЕШЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vesko_oth_fen
Мислиш ли, че си готова да бъдеш
майка, Брук?

-Да.

Защо?

-Зашото... Понякога всичко от което се нуждае
едно дете за да успее е любов --
Любов от родител, който може
да осигури стабилна и любяща обстановка,
и аз мога да го направя.

………………….

Брук: Защото аз съм една на милиони.
И има едно дете някъде там
което има

нещо толкова специално в себе си

но животът му е скапан

защото си мисли, че
никой не го иска.
И аз мога да бъда добра майка
на това дете,

без значение от възрастта,
расата или пола му.

Бих му помогнала да открие
специалното в себе си.

И ако не виждате, вие
правите грешка...

Точно като майка ми.

Защо не вземете да си запишете това?

.. ето тва са най - добрите думи на Брук до сега smile.gif
BaRbInCeTo
БЛАГОДАРЯ ЗА СУБТИТРИТЕ SWAY не ми се наложи да чета по устни smile.gif
за серията ще съм кратка ами не ми хареса нищо впечатляващо нищо интересно или неочаквано
НЕЙЛИ- беше ясно , че ще се съберат(нищо ново)
ЛУКАС-еми това момче нз от кой диспансер е изтървано но да си го взимат по скоро
БРУК-мн яка и тва е просто тва е доказателство, че хората СЕ ПРОМЕНЯТ
ПЕЙТЪН - нямаше кой знае какви моменти, но напук на мненията против нея тя знае точно какво иска преди имаше обиди по нейн адрес от сорта,че не знае какво иска.
Джейми-сладур
КРАЙНИТЕ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ СА ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА КОИТО СЕ ДЪРЖАТ ДОСТОЙНО СА :НЕЙТЪН,ПЕЙТЪН, БРУК, СКИЛС 10.gif
НАПРАВО МИ СЕ ИСКА НАЙ-НАКРАЯ ДА СЪБЕРАТ ПЕЙТЪН И НЕЙТЪН И ТВА ДА Е, АМА ЛУКАС ТОГАВА СИГУРНО ЩЕ УСТАНОВИ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ИМА ЧУВСТВА КЪМ НЕЙТЪН(ТОЙ ВИНАГИ ИСКА ТОВА КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!!) 19.gif
RaV3n_GirL
Еми..хубав си бе6е епизода.Поне на мен не ми бе6е ску4ен.Мн ми е м14но за Пейт1н за6тото остана сами4ка а т1пия Лукас ходи след Линдзи.И за Брук с1що...Нейт1н и Хейли браво на тях!Поне там има развитие в положителна насока...
sulu
Много скучен епизод.През цялото време чаках да започне някакво действие.
То разбирам че го бяха ударили на чувства и размисли, но малко стилът тип документален филм не ми допадна wink.gif
tedi27
Цитат(neohl @ Apr 15 2008, 20:37) *

Напълно съгласна съм!
secretk
В този епизод нямaше кой знaе кaкви фрaпaнтни рaзкрития, освен рaзвитие по фронтa Нейли smile.gif Лукaс може дa кaже още нa някоя, че я обича и че не може без нея( aмa то Лукaс всичко може и прaви нa думи, aко и нa делa беше толковa деен).
Хaресa ми Брук, много е изрaснaлa и товa ми хaресвa, товa , което кaза Пейтън не е нещо чaк толковa уникaлно, но всеки нa нейно място би кaзал същото. Хaресaхa ми сцените, в които Нейтън обяснява защо се е променил , понеже неговaтa промянa си беше мaлко нереaлнa, a също и товa, че си признaвa, че е избухлив и че е инaт. Изобщо рaзговорите с терaпевтa нaистинa може дa ни нaкaрaт дa се замислим smile.gif
Jordan
СУБТИТРИ
Sway
На всички -- няма за какво да ми благодарите за мен беше удоволствие и се извинявам за дребните грешки от бързане! smile.gif

Серията ще изкоментирам по-късно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.