lovely
Apr 15 2008, 23:03
Страхотна серия, направо щях да се разплача ! Беше много интересно заснета, по някъв монологичен начин, всеки си изливаше душата..това много ми хареса! Много ми стана мъчно за Брук, че не я одобриха за осиновяване, а ми потекоха сълзи като изчака Джейми и щеше да се разплаче горката..но си мисля, че това е за добро, защото тя заслужава да има собствено дете и страхотен мъж!!!!! Почвам да си мисля, че Пейтън ще се откаже от Лукас и че той ще се върне при Линдзи(или по-точно тя при него)...което някак си не ми харесва, жалко е колко й е гадно на Пейтън, защото не може просто да го пусне да си иде...обаче той изглежда твърдо решен да е с Линдзи..макар 4е си спомням, че по подобен начин убеждаваше Брук , че е мъжа за нея, а накрая пак се отзова при Пейтън! Така че той не ми е много ясен !
Изкефих се и на Нейли , че се справят с проблемите си и че още много се обичат, но не ми стана ясно дали изобщо те разбраха, че бавачката отвлече детото, а не Дан...май не ??!!
Едно нещо ми се стори тъпо само в серията и това беше, че когато психоложката каза на Нейли да се върнат към своите си занимания и мечти и те веднага взеха, че го направиха...Хейли седна на пияното, а Нейтън хвана топката..не знам , но ми се стори доста изкуствено при положение, че те едва ли не бяха забравили тези мечти и бам изжеднъж се върнаха към тях! Някак си не става така по принцип си мисля !!
Като цяло обаче епизода беше супер як !
apophis
Apr 15 2008, 23:36
Много добър епизод.Много ми хареса как всеки си изля душата.Нейли бяха много сладки както винаги радвам се че се събраха.Брук беше много добра както винаги,дано и разрешат да си осинови дете ще бъде много добра майка.Дан брех да плаща на хора да го изслушват много е пропаднал този човек.А и не разбрах за какво Нейт и Люк му скочиха в началото.Лукас чак 4 месеца се сети да си потърси избягалата булка какво е рпавил дотогава ? криел се е на яхтата.Нито е говорил с Пейтън нито с Линдзи.Линдзи просто не го заслужава дано не се върже на милите му думички ЛУкас неможе да обича само една жена.
Marissa Cooper
Apr 16 2008, 00:02
Хареса ми епизода, може би защото харесвам размишления и т.н. Наистина Пейтън ми е доста скучна.Струва ми се изчерпан персонаж или дори да не е изчерпана.. вече ми омръзна единствено да размишлява за това, което иска-Лукас, за разбития си живот, за майка си.. Всеки губи близки все пак.. Лукас как не се оплаква непрекъснато за Киийт. Както и да е.
Хареса това, че се изправиха пред въпроса "Какво искам?". Отдавна не си го бяха задавали. Лукас например не ми прозвуча много сигурен, че иска да е с Линдзи, дори когато и каза, че един ден тя ще се събуди и ще осъзнае, че го обича и той я обича и ще се върне при него..Липсваше му увереността при Брук и Пейтън, изглеждаше му малко брезразлично, защото не погледна достатъчно дълбоко в сърцето си, за да разбере, че въпреки всичко, Линдзи не е това, което иска(за жалост).
Брук ми хареса най-много от всички в тази серия и съм сигурна, че последните думи към социалната работничка ще променят мнението и относно първоначалният отказ за осиновяване. Тя застана твърдо зад убежденията си, може би от всички в серията знаеше какво иска със сигурност и беше готова не само да го пожелае и да повярва в него, а да се бори за това дете,в което ще открие специалното и ще му даде домът,семейството и обичта, които на нея са и липсвали.
Нейтън и Хейли..При тях имаше голямо развитие, защото осъзнаха, че те се влюбиха заради това, което бяха, всеки от тях имаше цели и мечти и ги преследваше до край, нищо,че са били егоисти, но в крайна сметка кой не е, когато се отнася за постигане на желаните неща? И може би проблемите им тръгнаха от това, че в един момент се оказаха в дупка, имаха застой. Всеки беше загърбил себе си, за да се чувства другия добре по някакъв начин. А цялост има, когато всеки поотделно е мир в себе си и е доволен от себе си..А те не бяха. Нейтън-не можеше да играе баскетбол,най-голямата му мечта беше провалена, Хейли-престана да пее, въпреки че не искаше. Намираха оправдание чрез Джейми,че са родители и т.н. А това не е правилно, защото така и Джейми пострада като видя родителите си разделени. Все пак той не е виновен,че те са се отказали от себе си по един или друг начин..
Май това беше епизода..
DIDI1212BG
Apr 16 2008, 00:19
За мене двойката за този сериал ще си остане и винаги е била Лукас и Пейтън! Винаги съм харесвала Брук като персонаж в сериала а Линдзи ми е като фон-в картинката почти безразлична! А за Хейли и Нейтън те просто си вървят с любовта напред.
Този епизод ме върна в началото на сериала-интигуващо!!
пп. на sway- щом не искаш да ти благодарим няма и за нас е удоволствие че има превод на този сериал айде Мерси!!!
лека вечер на всички
Подкрепям мнението на Мариса Купър. И аз виждам Пейтън като най-скучния персонаж в 5-ти сезон. Много е обезличена и пренавита някакси. И когато страда, актрисата изглежда все едно се напъва да се сети нещо или е седнала на тоалетната чиния ( извинявам се, ако на някой му се струва цинично ). Мисля, че трябва да намерят друг път за нея, освен музиката де. Персонажа на Брук ми се струва много по-реален и естествен, както и този на Хейли. И сега като се замисля в сезоните, когато Пейтън беше вечно замислената ученичка, бунтара с черната стая, беше много по-естествена и интересна.
nelito_91
Apr 16 2008, 08:40
Епизода е много интересен. Хареса ми как се преплитат отделните сцени. Музиката също беше добре подбрана. Най-после Нейтън и Хейли се събраха. Крайно време беше толкова дълго бяха разделени. Бяха много забавни при терапевта, а и как се гледаха...от далече си личи, че се обичат. Мисля си че пак Нейтън ще играе баскетбол, а Хейли ще се занимава с мукиза и това ще бъде интересно. Много ми хареса Брук. Знаеше какво иска и го защитаваше до край. Според мен все пак ще и позволят да осинови дете. Много ме издразни постъпката на Виктория. Изобщо не се интересува от дъщеря си и на всичкото отгоре се опитва да я съсипе. За Лукас не знам какво да кажа. Не мога да разбера какво иска (то май и той не знае какво иска), през този сезон не ми допада много как представят Люк. Хареса, когато Лили му разказа за съня си. Според мен за разлика от Лукас Пейтън знае какво иска. Хареса ми, когато караше колата и си спомни за първата си среща с Лукас. Само че не разбрах къде е отишла Мия. Аз ли нещо съм изпуснала или не са казали? В този епизод изкараха Дан направо ангелче. Ако не бях гледала предните сезони щях да му повярвам, но според мен не може да се промени така драстично. Много интересен беше края. Доста добре се получи и се връзваше с епизода.
Detityyy
Apr 16 2008, 09:54
Епизода беше много добър.Хареса ми сюжета на целия епизод музиката беше супер връзваше се с всеки един момент.Въобще замисъла на епизода беше добър.Pадвам се че Нейтан и Хейли се събраха сцените с тях бяха супер особено при психолога.Брук както винаги беше върха доказа колко много е израснала за последните години и колко много желае дете и че е готова да бъде майка.Лукас незнам какво да кажа за него най-добрия е в обесняване в любов и в този епизод отново го направи.Пейтан малко скучна ми беше но ми хареса накрая как си спомни за Лукас беше добро.А Джейми както винаги беше голям сладур.Края беше много вълнуващ с това да си пожелаеш нещо.Като цяло епизода си струваше
Епизода не ме грабна особенно

то за сега от пети сезон само 3-4 епизода са ми харесали напълно.Този епизод беше мнохо скучен,Брук отново беше супер и последните думи които каза бяха много силни

Че Нейтън и Хейли значехе че ще се съберат,но са страхотни (това са Нейли все пак)

Пейтън и Макс-
мноого ззле,супер скучни.Защо бавят разговора между Люк и Пейт

Толкова е тъпо,сякаш вече Марк се чуди с какво да запълни епизодите преди да говорят и да се съберат

.Лукас ми той отдавна започна да ме дразни и продължава да ме дразни,обаче опредлено обича Линдзи,но според мен няма да се съберат и той ще страда известно време и след 1-2 мвсеца ще се сети,че Пейтън е единствената която е обичал истински
Джейми е супер сладур,добре че е той да разведрява малко обстановаката

.At all разочравана съм от One Tree Hill,сега само се надявам другия епизод да бъде интересен,промото е супер яко
leyton_oth
Apr 16 2008, 11:13
Добра серийка! Наистина Пейт и Люк бяха скучни

трябва да се съберат вече

а тази Линз не ми се връзва в сериала :| Браво на Брук и на Нейли

.................. и едно предложение: о4аквам : т.к. Джейми е рус и Лукас също (и никои от Нейли не е рус) защо да не излезни 4е детенцето не е от Нейт а от Люк ........ 6те стане доста инт. (Дързост и красота)

:D
Lucas^Scott
Apr 16 2008, 12:02
музиката в епизода:
Drink Too Much - Tim Williams
Good Kind of Crazy - Brighton, MA
Home - Foo Fighters
It Couldn't Be - Johnathan Rice
Let Me Breathe - The Hours
Little Bird - The Weepies
Love Under Key - La Rocca
Push Your Head Towards the Air - Editors
ако някой може да намери песничките да ги качи че имаше мн добри попадения ся тряа бягам за работа като се върна ще се поровя и аз за някоя песен
серията е много яка

и бтв може да сложите субтитрите в началото на темата, както правите обикновено, че трябваше да поровя из страниците за да ги намеря
Mr. Winchester
Apr 16 2008, 14:13
Оле, не знам още се чудя дали да я гледам, напоследак епизодите като бяха скука... и сега като ви чета коментарите...може би когато няма абсолютно нищо да гледам ще я пусна
Home - Foo Fighters я има в дата.бг .. само това намерих
Катeто
Apr 16 2008, 18:52
И на мен Пейт взе да ми става много скучна,както и Лукас.И съм съгласна с вас че образите на Брук и Хейли са по-реални и по-интересни.Пейтън беше интересна до 3ти сезон,после драмата се задълбочи и сега единствения начин да бъде отново интересна е да се събере с Лукас

Сяйаш вече с мъка се чудят как да запълнят 40 минути,а преид не беше така.От този сезон помня толкова силно всичко на всичко 5 епизода,другото си беше бозичка
Незнам колко е рейтинга на този епизод, но рейтингът му от интернет потребителите в България, свалящи го от дата.бг, е рекордно голям
girl_from_hell
Apr 16 2008, 21:07
нз дали може да стане по зле този сериал
brooke_scott
Apr 16 2008, 21:08
Цитат(girl_from_hell @ Apr 16 2008, 22:07)

нз дали може да стане по зле този сериал
всичко е възможно
Уффф,мнг скучна серия

Нищо ново не се каза...
Civelek
Apr 16 2008, 21:20
Някой да помогне с песничките...
Наистина едната я има в дата-та, ама другите са доста неоткриваеми...
Push Your Head Towards The AirEDIT:
Намирам 2/3 от песните, но на различни изпълнители
Ani4ka81
Apr 16 2008, 21:26
и на мен ми се стори доста скучна, ами трябва да вкарат някоя нова интрига, че така е малко безлично.Харесвам Лейтан ама взеха нещо да ме дразнят, ами дайте малко повече действие..
**Sophia**
Apr 16 2008, 21:45
Емм не беше зле серията,мислех че ще бъде още по-завладяваща,тъй като чакахме безкрайно много време..но може да ми се е сторило така,защото трябваше да спирам серията по средата,и после пак да я гледам..и стана едно.
Интерестно беше направен епизода,и доста професионално..
Стори ми се малко..мрачен..този епизод незнам защо.. Сцените с Нейтън и Хейли ме разтроиха малко защото не са както преди ,няма я същата тръпка,но хубавото е че търсят начин да го оправят и със сигирност ще стане..
Jordan
Apr 16 2008, 22:28
Окей де, ще се намеся в защита на серията. Серията не беше чаааак толкова тъпа, колкото я описвате. беше лека. Вярно, че нищо не се случи, но пък не беше чак толкоз убита.
Зачудих се нещо по време на сеанса на Нейли- защо във всеки кабинет на психотерапевт има по един кактус
Хареса ми участието на Марк, аз му се радвам на човека.
Историята на Линдзи и Лукас не знам до къде ще доведе.
Все повече в главата ми започват да навлизат мисли на невъзможност на Лейтън и това ме притеснява. Пейтън го обича, той твърди, че обича оная другата. Ама нали той винаги твърди това за всяка...

И ВСЕ ПАК СЛЕД ТАЗИ ГОЛЯМА ПАУЗА ОЧАКВАХ ДОСТА СИЛЕН ЕПИЗОД!
White_tulip
Apr 16 2008, 22:35
Не знам от къде да започна... от много време не съм чела из форума, но направо ме разбихте с тези негативни мнения.
За мен серията беше невероятно добра, както някой по-горе беше писал много професионална, също така много емоционална. Не искам никого да засегна но ми се струва, че сценария се пише за хора, който биха го оценили и биха били доволни от това, което гледат. Аз съм такава, много доволна, последните серии много ми харесват, всяка повече от предишната. Не знам какво повече мога да искам. Може би просто съм на една вълна със сценариста, разбирам го, възхищавам му се! Тази серия толкова ме вдъхнови, накара ме отново да се опитвам да съм по-добър човек! Липсваше ми това усещане, бих го нарекла "Усещането за One tree hill".
За серията:
Единственото, което не ми хареса на 100% бяха сцените с Брук, но аз съм си виновна, защото бях чела спойлерите и ми беше скучно. Много я харесвам и знам, че един ден тя ще бъде невероятна майка!
Лукас - никога не съм си мислела, че той ще се превърне в такава купчина от глупави решения, прикрити чувства, самозалъгване, нерешителност... Всички знаем, с кого ще бъде той в края на крайщата, просто не ми се иска преди това, всичко да бъде един вид насилствено пренебрегнато и така избледняло, тия "Обичам Линдзи" не ми минават
Линдзи - умно е момичето, не се остави да я унижават, дано само не се върне при Лукас, защото ще бъде много наранена!
Нейт и Хейлс - те са си сладури, наистина ми се иска да вярвам, че тия проблеми за, които си говорят са измислени, защото освен вещицата Кери, която обърка нещата, другото.....абе не знам! Те се обичат! Винаги са се обичали, това с развода, отделните спални не го разбирам! Все тая, сега са двойно по-сладки като пак се свалят и се опитват да изгладят нещата.
Дан - радвам се, че се върна, дано да е за добро.
Пейтън - невероятна както винаги! Не разбирам хората, на които им е скучна, но не е и нужно! Няма да изброявам хубавите й качества, но без нея сериалът нямаше да го има!
Хареса ми серията и то много!
Музиката беше невероятна!
Марк - любимец ми е! Не мога да не го харесвам! Разбирам го, или поне така ми се струва.
Всичко беше много добре измислено!!!
Липсваха ми Скилс и Устата.
Jordan
Apr 16 2008, 22:54
White_tulip, каквото ме мързеше да напиша ти си го сторила. Браво за коментара!
И малко в разрез на моите вярвания ще цитирам Sway, която в темата за спойлери беше казала"
МОЛЯ СЪБЕРЕТЕ ВЕЧЕ ЛУКАС И ПЕЙТЪН И НАСОЧЕТЕ СЮЖЕТНАТА ЛИНИЯ КЪМ НЕЩО ПО-ИНТЕРЕСНО И ПО-СМИСЛЕНО!!!"
Вече не мога да преценя какво ще бъде накрая, но тези триъгълни локуми, които се разтягат цял сезон сериозно започнаха да опъват нервите ми. 60% от целия сезон се върти около това. Не се обръща полагаемото внимание на живота на Брук, Нейли остават на заден план, Дан също беше тотално забравен(а е неизменна част от сериала); музиката, баскетбола и лудетините ми липсват ужасно много. Последните три неща правеха сериала уникален а сега се пренебрегват.
girl_from_hell
Apr 16 2008, 22:59
Цитат(Jordan @ Apr 16 2008, 23:28)

И ВСЕ ПАК СЛЕД ТАЗИ ГОЛЯМА ПАУЗА ОЧАКВАХ ДОСТА СИЛЕН ЕПИЗОД!
ето това беше проблема при мен винаги след пауза има невероятен епизод и имах огромни очаквания и може би заради това останах толкова разочарована, а и това някак си ми писна с лукас и пейтан единия повтаря че го обича, другяи повтаря че обича друга някак си този триъгълник няма никакъв тригълник
mimizz
Apr 17 2008, 01:27
На мен серията ми хареса. Може би не бях мислила твърде дълго за нея, но много ми хареса, особено сцените с Нейтът и Хейли. Хейли е доста по-хубавка от преди няколко месеца. Всичко говори, че Нейт пак ще се пробва да играе баскетбол, което би било супер. One never know.
Много ми хареса участието на Анди, но не знам защо Карън не се появи, беше ми странно...
Дан се представи страхотно, като актьорска игра.
Мисля, че нямаше как да дадат на Брук дете, погледнато реално, от самото начало...
Цялата история с Люк, Пейтън и Линдзи не стигна до никъде през целия епизод, някакъв омагьосан кръг... и Марк рулз
pussy^^
Apr 17 2008, 12:13
Серията като цяло беше хипер тъпа,
но поне нещата с Нейтън И Хейли се подреждат.
Само едно не мога да разбера
докога Люк ще прикрива чувства та си към Пейтън
Velsis
Apr 17 2008, 13:35
Сцените с Нейли бяха златни ... много ми липсваха ... Обожавам ги ^^ Най-после да спре тая драма и тея сълзи.
Syleena
Apr 17 2008, 22:18
Jordan може би има кактуси, защото се смята, че те имат благотворно д-е и исмукват отрицателната енергия

А също и на мен
Цитат
музиката, баскетбола и лудетините ми липсват ужасно много
!
White_tulip -
Цитат
последните серии много ми харесват, всяка повече от предишната.
И на мен!
last_unicorn
Apr 17 2008, 22:32
епизода беше уникално добър. лично на мен страшно ми хареса! никой не ми беше скучен, всяка реплика беше изпипана, епизода ме грабна тотално!
secretk
Apr 17 2008, 22:46
Цитат(White_tulip @ Apr 16 2008, 23:35)

Нейт и Хейлс - те са си сладури, наистина ми се иска да вярвам, че тия проблеми за, които си говорят са измислени, защото освен вещицата Кери, която обърка нещата, другото.....абе не знам! Те се обичат! Винаги са се обичали, това с развода, отделните спални не го разбирам! Все тая, сега са двойно по-сладки като пак се свалят и се опитват да изгладят нещата.
Нa мен пък ми хaресa товa, че не ги предстaвят кaто перфектните влюбени , които се обичaт много и тяхнaтa любов ще спaси светa, a ги предстaвят кaто обикновенa двойкa , която си имa своите проблеми. Проблемите, за които те говорихa сa нaпълно реaлни , билa съм свидетел нa тaкивa моменти и определено те се решaвaт, когaто се говори за тях.
Според мен Нейли е нaй-реaлистичнaтa двойкa в сериaлa, те си имaт своите хубaви и трудни моменти, но оцеляват и имaт силaтa дa си простят.
А истинaтa е, че Кери не е виновнa за всичко, в крaйнa сметкa, умишлено или не , Нейтън и позволи дa флиртувa, защото тaкa четкaше егото му.
Кaквото и дa си говорим, Кери нямaше дa е проблем , aко сaмите Хейли и Нейтън не го бяхa позволили, тя е просто името нa проблемa, но проблемите сa били тaм много преди нея.
И междудругото психотерaпевкaтa си игрa много добре ролятa, точно тaкa се държи един тaкъв специaлист.
Шепот и прах'
Apr 18 2008, 15:38
Общо взето мисля, че това бе серия за.. нещо като равносметка. Но и нещо малко по различно. Незнам.
Нямаше сълзи, треперещи ръце и сърца и такива неща, мисля, че даже по едно време ми доскуча.
Но пък беше.. хубава. След всичките латино сцени от предните епизоди, беше добър избор да направят една такава.
Харесаха ми сцените с Нейтън и Хейли. От началото на сезона не мога да ги понасям, но дано да започнат да мисля отново като 22-годишни деца, и .. всичко да се оправи.
Пейтън и Лукас.. Лукас дори не мога да го гледам. А Пейтън.. тя е променена.
Безспорен фаворит в този сезон си остава Брук, която е .. невероятна.
Незнам защо, но очаквам следващата серия с нетърпение. И мисля, че ще й дадат бебе пък. Ако пък не, тя сама ще си направи.
П.С. Не мога да спра да превъртам сцената от.. 10 серия, мисля че беше.. когато бяха в колата с Оуен и Чейс.. Физиономията на Оуен когато казва 'Oh, come on!' е велика!
oceanangel
Apr 18 2008, 20:50
Аз мисля, че Лукас повтаря постоянно колко обича Линдзи, защото иска да чувства сигурност в живота си, която е открил в нея, тъй като я е загубил с Пейтън. Спомнете си как гледаше семейството на Нейтън и Хейли и искаше да има домашния уют и за себе си. И когато реши да го сподели с Пейт, тя не желаеше същото, поне за момента, защото търсеше нови хоризонти. Затова чувствителната му душа е намерила пристан при Линдзи и подсъзнателно той отказва да се втурне в несигурния живот с Пейтън и иска да бъде приютен от Линдзи пак. Не искам да го оправдавам, но все някакво обяснение трябва да си дам за неговото поведение и самозалъгване.
А и на някои мъже им трябват години, за да се отърсят от детските си навици и капризи, а Лукас си е точно капризно момченце.
ПрИнЦеСкАтА
Apr 19 2008, 18:34
епизода е супер с нетърпение чакам да излезе и 14

Джейми е супер сладъчък....жалко,че Брук няма да си осиови дете,ако разбира се случайно не ни изненада в следващите епизоди
haley_james_scott18
Apr 21 2008, 20:10
Ок виждам че ма много недоволни от серията и макар да я харесах признавам че след това чакане учаквах нещо наистина.....нещо заради което да не искам да ида до тоалетната защото ще изпусна кутовият момент, а той всъщност е цялата серия.И все пак, серията беше доста интригуваща, но наистина ми липсват тези моменти които имаше преди!!!Като се сетя за 3 сезон например и веднага ми става едно весело и приятно и после тъжно че Кийт умря и така на татъка...Много ми липсват и някои образи...колко ще се изкефя ако ги видя пак да се въртят всички на RiverCourt , а според мен в 5 сезон липсва тръпката...ще ми стане интересно ако се съберат всички и идат например на някоя вила като в 3 сезон..това ми е една от любимите серии, или нещо такова, ще се зарадвам ако например колата на Пейтън (че коя друга) пак се развали на абсолютно същото място ( за 4 път

) или нещо такова... Ще е забавно
И все пак не можем да отречем че сезона като цяло е хубав и вълнуващ, е да има малко повече драма и по-малко смях и шеги от колкото в другите но е добър, и все пак има още ( по мои изчисления) 9 епизода..само за този сезон....колко неща могат да се случат не е истина...в 4 сезон за тия 9 епизода стана пълен обрат...може и тук да има такъв...нали знаете в Трий Хил Всичко Е Възможно
hristin4e
Apr 22 2008, 18:41
извинявайте, че питам - защо я няма музиката от епизода? Просто свикнах след всеки епизод да си я изтеглям, а пък към този няма...
ludoto_mimi
Apr 22 2008, 19:02
hristin4e
Apr 22 2008, 20:56
Мими
Благодаря!
VeRonICa^^
Apr 23 2008, 13:25
Сладко епизодче,мерси за всичко
Mr. Winchester
Apr 24 2008, 17:34
Най-накрая и аз гледАХ сериата...направо с една дума ужасна , с две думи много ужасна...просто това вече не прилича на тийн сериал, а 'някъф' сериал за бабички...дето героите само 'седът' и си говорят ! няма никакво действие, тцтц много съм разочарован...очаквам повече от следващия епизод

edit единственото яко в серията беше: онова малкото- Скот джуниър

дето разказваше за Нани КарИ- и ЧестАр-как опитала да му сложи неща в коста

edit2: за последен път се уверих че Брук е Номер1
Dead_man
Apr 26 2008, 21:52
Серията като цяло ми хареса !

! Ама субтитрите сьхс!
BrOoKe_HaLeY
May 30 2008, 16:54
Цитат(Nasi @ Apr 2 2008, 14:24)

Eлиии, обичам те, от половин час ги прикачвам, и все на Марк снимките ми правят проблеми. Веднага ги мяткам най-отгоре. Сега поне видяхме кой ще посети Пейтън.

а кой беше марк
gotinatakuma
Jun 13 2008, 10:14
Режисьора
brooke_scott
Jun 13 2008, 19:08
Цитат(gotinatakuma @ Jun 13 2008, 11:14)

Режисьора

искаш да кажеш сценариста
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.