Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Том Уелинг зарязва Смолвил
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Макар и след радостната новина , че Смолвил ще бъде подновен за 8-ми сезон, в медиите се появи шокиращата за нас феновете вест, че Том Уелинг ще зареже сериала след текущия 7-ми сезон. Причината също е много изненадваща, оказва се че Том има сериозни пререкания със създателите на шоуто Алфред Гоуф и Майлс Милър и не са си говорили от няколко месеца насам. Поводът за неразбирателството между тях е че Том Уелинг не харесвал планираното от двамата създатели развитие на своя персонаж Кларк Кент, а Алфред и Майлс не искали дори да изслушат предложенията на Уелинг. Затова г-н Уелинг е решил че ще прекрати своето участие в сериала след като завърши снимките на текущия сезон. От своя страна пък двамата дейци Алфред Гоуф и Майлс Милър заплашват звездата със съд поради това, че няма да изпълни договора си.

ПП: След тази новина просто не знам какво да кажа освен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ!!!
sonofsparda
И на теб, Тошко. 18.gif
vikihill96
Аааа, куче такова mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ...Добре, че след като прочетох половината коментар най-сетне се усетих кой ден сме днес biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
♥Didito♥
Щях да получа инфаркт 18.gif
sulu
Направо се шокирах и седя и мисля и мисля защооооооо.Добре че ти прочетох спойлера, че ако не бях, още щях да си мисля че е истина.
Добра, но жестокичка шега mrgreen[1].gif
Apfh
Хахаха.. хвана ме в началото! Признавам си! Към средата обаче сериозно се замислих "WTF?!" и се сетих за датата... biggrin.gif
kashlakov
В началото и аз се хванах,ама после разбрах. biggrin2.gif
Victoria
Аз па не се хванах. cool.gif

Честит първи април! smile.gif
smallville_f
Къде ми е пейсмейкъраааааааааа shocking.gif Убих те! Засрами се, Тох!!! Ужас, задавих се чак xD Хитро! Честит първи Април mrgreen[1].gif
Wallker
Аз си признавам,че наистина се хванах и докато не видях последния надпис не се усетих.Ма да те питам и аз как я измисли тая простотия....в началото ми стана мноу гадно ама ся ми се опрай кръвното biggrin.gif
Enchanted
biggrin2.gif
Предварително ме предупредиха(което небеше честно)
Хехе честит първи април на всички smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.