Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой чака до 6 сутринта за новата серия?:)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
Toshev
За последните 3 сериий чакам до 6 сутринта да ги изгледам веднагаsmile.gif...

Дали съм идиот а smile.gif.Особено след трейлъри ще кисна до сутринта да я дръпна и изгледам или веднага или като се наспаsmile.gif.

Други маниаци има ли?
ludoto_tedi
ами има ама аз много бавно тегля и мисля да се събудя кам 7 да си го пусна да се тегли и ще се тегли 3 часа.и ще се събудя към 10 за да си го изглядам преди даскало.ех аз направо график си направихtongue.gif
Toshev
Аз за 25м съм го свалил ма нещо очите се затварят а знам , че ако заспа няма да успея да го изгледам преди училище а утре е четвъртак може да се излиза по заведения а не мога да оставя това занимание за петъкsmile.gif.

Трябва да го гледам скороsmile.gif.Ей как ще се накеф ако някоя БГ телевизия почне да го излъчва също..

Странно е как никога не гледам сериал два пъти на компютър , но ако го дават по телевизия с удоволствие си ги гледам по няколко пъти..
Примерно Ориндж Каунти първи сезон съм го гледал 2 пъти само по телевизия ...ТЕ по фокс лайф повтарят всяка серия по 2 пъти и пак е гледаемоsmile.gif
Menna
QUOTE(Toshev @ Jan 19 2006, 02:46 AM) *

За последните 3 сериий чакам до 6 сутринта да ги изгледам веднагаsmile.gif...

Дали съм идиот а smile.gif.Особено след трейлъри ще кисна до сутринта да я дръпна и изгледам или веднага или като се наспаsmile.gif.

Други маниаци има ли?

10.gif 10.gif Намират се.
Дори май ми стана навик да чакам до сутринта.
Луда работа,вместо да си се наспя както трябва,но какво да се прави-фенски истории 10.gif
KiD^ViCiOuS
защо го няма ощеее? : 1crying[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 19 2006, 08:09 AM) *

защо го няма ощеее? : 1crying[1].gif

Да бе наистина и аз сега това гледам?
girl_from_hell
аз не 4акам до 6 ама ставам рано smile.gif ама наистина го няма sad.gif((
Eli_Baby
Ах аз и до колкото и часа да чакам никва фаида няма sad.gif Аз даже още 10-та серия не сам гледала щото нз от къде да си я дръпна а пък тия торенти даже нз кво да ги правя и как се сваля с тях филм blink.gif
ludoto_mimi
Такам... тука малко чистка имаше... rolleyes.gif biggrin2.gif
Та аз да се изкажа. Сега като сме във ваканция, може и да го изчакам до сутринта епизода.. нали няма закъде да бързам после 10.gif 10.gif

Eli_Baby, мисля, че някъде имаше обяснение за торентите, но не мога да го намеря. blush.gif
Ето този пост на ВикторШефа мисля, че ще свърши работа и е доста добре обяснено. 4.gif
Nasi
да...сега си мисля, че след като не сме на училище ще можем спокойно да си чакаме епизода...въпрки че не знам колко спокойно ще е biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Eli_Baby дано скоро си изгледаш сериите. 4.gif
rusi4kata^
QUOTE(Nasi @ Jan 24 2006, 01:12 AM) *

да...сега си мисля, че след като не сме на училище ще можем спокойно да си чакаме епизода...въпрки че не знам колко спокойно ще е biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ааа аз кво да кажа като съм на училище 19.gif
ludoto_tedi
rusi4kata^ ин аз съм ака не си само ти....за нас няма ваканция sad.gifще ставам рано пак за да го пускам да се тегли.
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 24 2006, 10:22 AM) *

rusi4kata^ ин аз съм ака не си само ти....за нас няма ваканция sad.gifще ставам рано пак за да го пускам да се тегли.

само ние сме прецакани мама му стара 14.gif бтв точно еи ся ми казах че можело да ни пуснат...щото сериозно вънка е адския студ...ох дано 4.gif Holiday is the best day...eis-cream day biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ludoto_tedi
да rusi4kata^ аз знам че от утре сме във ваканция.ама аз и днес няма да ходя.е и аз ще си го гледкам още сутринта smile.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Jan 24 2006, 01:12 AM) *

10.gif 10.gif Вие сте късметлии,на мен пък ми настроиха всичките изпити да са все в четвъртък 19.gif 19.gif и няма да мога да ги гледам веднага щом излязат sad.gif
^Mim0zKa^
Много съжелявам за тези които не са в ваканция...макар 4е би трябвало вси4ки да сме за6тото ванка е ......БрРрРрР...направо като си помисля и ми става "студени4ко"!Ммм да сега спокойно 6те можем да си стоим до сутринта и да си 4акаме серийката! 4.gif
Devil^Rose^^
Успех на изпитите, Menna smile.gif Честита ваканция на всички, който вече са и на тези които скоро ще са във ваканция wink.gif
Добре знаех си че сте маниаци, но не предполагах че сте толкова зле 16.gif biggrin.gif И аз нямам търпения да изгледам новата серия, но чак да седя до 6 сутринта не ми се е случвало. Аз и по принцип не мога да издържа цяла нощ пред пц-то wacko.gif пък после докато я сваля и докато я изгледам ...сигорно ще се трупясам върху клавиатурата на 5-тата минута от филма 20.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Jan 24 2006, 01:49 PM) *

10.gif 10.gif Вие сте късметлии,на мен пък ми настроиха всичките изпити да са все в четвъртък 19.gif 19.gif и няма да мога да ги гледам веднага щом излязат sad.gif

Оу миличката тя, Успех на изпитите Даре 4.gif Ще ти стискам палци, дори да не ти се вярва докато гледам новата серия на ОТН в четвъртък пак шти стискам палци wink.gif
Nasi
Даре и аз ще ти стискам палци, докато гледам серията. 4.gif 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Nasi @ Jan 24 2006, 08:45 PM) *

Даре и аз ще ти стискам палци, докато гледам серията. 4.gif 4.gif 4.gif

И аз се присъединявам...6ото е много кофти като знам колко е гадно да има6 да у4и6.... sad.gif Ама ти си пи4 и 6те се справи6 споко! 4.gif
mirka
И от мен честита ваканция!!! 4part[1].gif
Дара,късмет и от мен 2thum[1].gif
а колкото до ОТХ,аз винаги го гледам в петък,защото се тегли към 20 часа angry1.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(mirka @ Jan 24 2006, 10:01 PM) *

а колкото до ОТХ,аз винаги го гледам в петък,защото се тегли към 20 часа angry1.gif

Горката sad.gif при мен някаде 1 час и е готово smile.gif има за какво да се дразниш но поне си заслужава wink.gif
ludoto_tedi
аз тегля 3-4 часа...и се изнервям а за теб не знам тогава...sad.gif
Menna
QUOTE(Ralna @ Jan 24 2006, 02:21 PM) *

Оу миличката тя, Успех на изпитите Даре 4.gif Ще ти стискам палци, дори да не ти се вярва докато гледам новата серия на ОТН в четвъртък пак шти стискам палци wink.gif

10.gif 10.gif Мерси много за палците 18.gif 18.gif
Май ще имам нужда от тях

mirka- ohmy.gif 20 часа,леле,ама както казаха поне си заслужава чакането 10.gif
Devil^Rose^^-да ти кажа и аз преди не чаках до сутринта,но в последно време съм трагичен случай 16.gif голяма мания,голямо чудо
Ralna
QUOTE(mirka @ Jan 24 2006, 10:01 PM) *

И от мен честита ваканция!!! 4part[1].gif
Дара,късмет и от мен 2thum[1].gif

Уоу аз бих убила интернет доставчика си, на н ми сваля за час и ми се вижда много, а като говорим така или инъче за това, незнам как миналия четвъртък си свалих серията за 15 мин, направо умрях от кеф, дано и в четвъртък да е така
rusi4kata^
QUOTE(Ralna @ Jan 25 2006, 12:07 AM) *

Уоу аз бих убила интернет доставчика си, на н ми сваля за час и ми се вижда много, а като говорим така или инъче за това, незнам как миналия четвъртък си свалих серията за 15 мин, направо умрях от кеф, дано и в четвъртък да е така

божеее 15 мин!!!от де тоя късмет unsure.gif ние с мира сме на един интернет доставчик и познайте кой още го тегли 15-16 часа wacko.gif най-рано мога да го гледам към 1-2 сутринта в петък...а тва е когато нямам търпение и епизода е мн интересен...biggrin2.gif
Nasi
И аз преди теглих сериите бавно и знам какво е. smile.gif
а миналата седмица епизода нали закъсня...и не можах да го изгледам blink.gif
^Mim0zKa^
Ей 4е гадно ...20 4аса...много сори хора! sad.gif Аз го тегля за 1 4ас и половина някаде...и пак докато до4акам...ъъъ ужасТ!! wacko.gif
rusi4kata^
Днес съм решила да чакам до сутринта...да пусна да се сваля новото епизодче и да се цъмбурна в леглото да спа biggrin2.gif стискайте палци да издържа до към 6-7 часа 10.gif
ludoto_mimi
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 26 2006, 03:17 AM) *

Днес съм решила да чакам до сутринта...да пусна да се сваля новото епизодче и да се цъмбурна в леглото да спа biggrin2.gif стискайте палци да издържа до към 6-7 часа 10.gif

Мм, аз съм тук със същата мисъл, но към 5 трябва да се хвърля в лвглото, щото баща ми става... unsure.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 26 2006, 03:21 AM) *

Мм, аз съм тук със същата мисъл, но към 5 трябва да се хвърля в лвглото, щото баща ми става... unsure.gif

иеееее не съм само аз лудата 18.gif то към колко трябва да се появи?
ludoto_mimi
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 26 2006, 03:57 AM) *

иеееее не съм само аз лудата 18.gif то към колко трябва да се появи?

Ами различно, зависи кога ще го има по чуждите, но сега гледам torrentspy и там го няма още... unsure.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 26 2006, 04:17 AM) *

Ами различно, зависи кога ще го има по чуждите, но сега гледам torrentspy и там го няма още... unsure.gif

оо аз през 5 мин гледам в http://nine.cult.bg/tt/ ама го няма още unsure.gif все още не ми се е доспало де biggrin2.gif
rusi4kata^
дами и господа на вашите екрани....12 епизод 13.gif
http://nine.cult.bg/tt/torrents.php?search...gory=0&active=1

http://arenabg.com/details.php?id=32111
^Disaster^
в темата не е писано отдавна, но ми се струва, че ще е доста актуална утре вечер smile.gif smile.gif smile.gif
само аз ли няма да лягам цяла нощ..confused.gif smile.gif smile.gif smile.gif
lp^girl
QUOTE(^Disaster^ @ May 2 2006, 10:29 PM) *

в темата не е писано отдавна, но ми се струва, че ще е доста актуална утре вечер smile.gif smile.gif smile.gif
само аз ли няма да лягам цяла нощ..confused.gif smile.gif smile.gif smile.gif

И аз няма да си лягам и утре няма да ходя на училище 4.gif biggrin.gif 4.gif
Qskata
утре ли ще е последния епизод тоест двоен ли ще е / 2 серийки в 1/ ?
Pepper
Аз пък ставам в 5.00 за работа и го пускам да се тегли.Само дано не е готов преди до изляза, че няма да отида на работа... blush.gif
^Mim0zKa^
Охх...как ми се иска и на мен да не си лягам и да 4акам серийката.....ама тъпото даскалу....уфф и колко мн имам да у4 сега.....но утре след като се варна се лепвам веднага за компа smile.gif
sydney
и аз няма да лягам за да го чакам rolleyes.gif и без това утре не съм на даскало biggrin2.gif
girl_from_hell
аз сутрин ставам в 6 заради даскалото и зси я пускам да се тегли и на обяд като се прибера си я гледам
PiToMeN
Заглавие:

Кой чака до 6 сутринта за новата серия?smile.gif

Само идиотите чакат до 6 сутринта.
Разумните гледат епизода като се събудят.
Зарибените си слагат един RSS-reader, правят се на програмисти... и когато Rockfeler го качи в арена в 5:31:28 am, на хитрите им пискат тонколоните да се събудят за минутка...
А на тези, които имат свободно време, им пожелавам приятно киснене пред компота и сладки сънища wink.gif
rainbow`eyes
Аз пък никога не го гледам веднага след като е излязъл епизода. Докато се сетя да го сваля, обикновено го гледам чак вечерта или в петък. А PiToMeN като едно мило другарче ми разказва всичко с подробности biggrin.gif
3pacalypse Now
ся последно излезна ли 22 или не излезна да знам да чакам ли до 6 или тфа е било за 6 миналата вечер че съвсем се обърках казвайте на ЛС от къде да истегля новия епизод(или два)
PiToMeN
rainbow`eyes, любима моя, нали знаеш, че за тебе гол в банята влизам, ест., че ще ти го разкажа smile.gif За съжаление знаеш, че 22-и ще го гледам и аз след обяд, тъй като не смятам да си рискувам съня, за да мога да го изгледам преди 9 ам.
benjamin4ooo, 22-и епизод още не е излязъл. Това ще се случи между 5 и 6 сутринта в четвъртък, 4-и май. Забелязал съм, че тук епизодите се качват сравнително бързо, така че ще разбереш сам, когато епизодът стане факт.
The Black Dragon
Никога не съм седял до 6 или ставал в 6 за да го свалям. Обикновено кат се върна от даскало го пускам да се сваля и понеже има добри сийдъри от ggbit го дърпам за 2-3 мин и го гледам тогава wink.gif
Lucas
И аз ще го 4акам кат гледам остават още 5 часа и 20м още малко остана 4part[1].gif banana.gif
Still^Frame``
ХАХА~~~~~~~~!Е толкоба злеееее не съмммммм!(KIDDING!) wink.gif При мен е малкооо по-различноооо.Начииии аз тоя селиалллллл го открихххххх некъде Май месец...може и Юни да е бииилллл....абе бях на даскало си спомням tongue.gif И за три дена го изгледах целия..всичките три сезона(Те бяха излезлиии..Не съм се гърчилаааа като васс...! 10.gif 15.gif wink.gif Да ви кажа...хахахахахахахаха......не бях спала с нощи хахаххааххахахахахах......злеееееееееееееееееееееееееееееееееее--->ме! wink.gif То при мен така ставааа..кат изнамеря некой як сериалллл не спа докато не го изгледамммммм,макар че сега нещо е станало..... :/ ....в момента гледам Prison Break....и съм на оня епизод-...and the devil!pt.2..........И въпроса е че не съм го гледала от няколко седмици...не че сериала не е хубав...напротивввв жестоккккк еее!Просто си спа!Каквооо ми става?!Това не съм аз!Something's changed...... :/ ......
П.П:В момента заедно с Prison Break гледам OTH again!Припомням си гоооооо...И още се вълнуваммм wink.gif Гледам го с една приятелка wink.gif щото тя не го е...и с нея гледам и Prison Break де...може тва да е причината :/ хммммммммм...... smile.gif smile.gif smile.gif
Jordan
после аз съм бил фанатизиран 18.gif
За новия епизод определено ще стана в колкото се наложи, за да го пусна да се тегли 3.gif
Menna
QUOTE(Jordan @ Sep 1 2006, 07:13) *
За новия епизод определено ще стана в колкото се наложи, за да го пусна да се тегли 3.gif
Май ще сме няколко,поне ще си правим компания. biggrin2.gif

ПС:Ти пък къде се загуби? happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.