Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой чака до 6 сутринта за новата серия?:)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
Nasi
QUOTE(Menna @ Sep 1 2006, 11:05) *

QUOTE(Jordan @ Sep 1 2006, 07:13) *
За новия епизод определено ще стана в колкото се наложи, за да го пусна да се тегли 3.gif
Май ще сме няколко,поне ще си правим компания. biggrin2.gif

Определено, колко хубаво беше миналия сезон...
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Хахха, аз ще ви правя компания от леглото. 18.gif 18.gif И без това съм 1ва смяна септември месец, тъкмо като ставам към 6 и нещо ще си го пускам да се сваля и като се върна ще си го гледам. 10.gif
Bloody_Tears
абе хора,аз до сега не съм сваяла епизодите и си ги намирах в троянските сървъри,да обаче сега искам да си ги гледам веднага щом излязат,а не да чакам по 3 месеца,за да ги сложат в сървърите.та въпроса ми е за колко време се тегли един епизодconfused.gif
Still^Frame``
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Sep 1 2006, 19:17) *

абе хора,аз до сега не съм сваяла епизодите и си ги намирах в троянските сървъри,да обаче сега искам да си ги гледам веднага щом излязат,а не да чакам по 3 месеца,за да ги сложат в сървърите.та въпроса ми е за колко време се тегли един епизодconfused.gif

амммм ... не мисля че мога да ти помогна...освен ако не си на COMNET!;)аз съм и си имам special DC++ HUB на COMNET и аз лично от там тегля.....и понеже нета ми е бърз...тегля за около 4-5 минути 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif ммммм вий от къде се сдобивате сс серийките?......да тва би ми помогналу и за др сериали..smile.gif ..?
ludoto_tedi
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 1 2006, 13:29) *

Хахха, аз ще ви правя компания от леглото. 18.gif 18.gif И без това съм 1ва смяна септември месец, тъкмо като ставам към 6 и нещо ще си го пускам да се сваля и като се върна ще си го гледам. 10.gif

хихихи и аз като Мимиту smile.gif
Devil^Rose^^
На мен пък не ми се занимава и чакам да ми ги качат в локалния(сякаш специално за мен ги качват 18.gif ) happy.gif има много добри хора и не се бавят изобщо-добре си вършат работата 10.gif
*PeyT*
На мен досега не ми се е налагало да чакам, защото, когато почнах да гледам сериала и 3-те сезона бяха вече излезли..така че можех да си пускам серия след серия веднага и да гледам колкото си искам! 10.gif rolleyes.gif biggrin2.gif Ама, сега положението ще е малко по-различно.. unsure.gif Бахти..сигурно сте издивявали докато чакате да излезе следващия епизод, особено ако предишния е бил страшно интересен..горкичките huh.gif shocking.gif ...Ей, ся като пуснат 4-ти сезон и аз ще разбера какво е и ще вися да чакам колкото трябва....безсънни, небезсънни нощи..не ме интересува..все пак това е ОТХ!!!! 4.gif blush.gif biggrin2.gif 4.gif
Bloody_Tears
И при мен беше така.Когато започнах да го гледам,вече го бяха свалили и сложили в сървърите.Да обаче сега... wacko.gif .Дано да го качат бързо,иначе ще се наложи да тегля,а интернета ми е леко така,бавен smile.gif.
Jordan

ПС:Ти пък къде се загуби? happy.gif [/b]

Ами...аз..къде ли...ми ходих на море малко, преди това ходих по изпити. Вече съм студент, да се похваля, макар и във ВТУ huh.gif
Пък и то тука позамряха нещата като няма серии и ме мързеше и да пиша честно казано...
Still^Frame``, успокой топката малко, моля те...
Nasi
QUOTE(Jordan @ Sep 4 2006, 13:56) *

ПС:Ти пък къде се загуби? happy.gif [/b]

Ами...аз..къде ли...ми ходих на море малко, преди това ходих по изпити. Вече съм студент, да се похваля, макар и във ВТУ huh.gif
Пък и то тука позамряха нещата като няма серии и ме мързеше и да пиша честно казано...

Браво, Браво ....не е по темата, но и аз да се похваля и аз съм, но в ПУ.

Скоро ще се съживят нещата, че сега нищо интересно няма...найстина.
Still^Frame``

Това за кой комент се отнася? mellow.gif happy.gif То и с двата горе~долу нищо не казвам biggrin2.gif но пък и употребата на думи не е излишнаsmile.gifТа доясни за по-тъпичките като мене wacko.gif wink.gif
common_sense
аз не съм маниачка. даже в повечето случаи чакам да се съберат по 2-3 серии и ги гледам наведнъж, по сладко ми е blush.gif
{HoNeY}
Аз го гледам от скоро и много ми харесва, но чак жертви не съм правила biggrin.gif
lovely
Ами на мен не ми се е налагало да чакам толкова много, защото когато започнах да го гледам почти всичко беше вече качено в нета!
Сега обаче имам усещането, че като започне 4-ти сезон и аз ще почна да чакам до 6 сутринта за следващата серия....smile.gif
Jordan
(Still^Frame`` @ Sep 5 2006, 16:56) *

Това за кой комент се отнася? mellow.gif happy.gif То и с двата горе~долу нищо не казвам biggrin2.gif но пък и употребата на думи не е излишнаsmile.gifТа доясни за по-тъпичките като мене wacko.gif wink.gif

ам не пиши толкова истерично де, вкарай малко грамотност все пак. не помня в българския да се разрешава ползването на една и съща буква десет пъти един след друг...
Аре линчувайте ме за Офтопика сега 1 (2).gif
Still^Frame``
ами тогава приеми че не пиша на български език^^(бтв:ОФтопик-ти на тфа бг ли му викаш?)
eL
(Still^Frame`` @ Sep 16 2006, 01:33) *

(бтв:ОФтопик-ти на тфа бг ли му викаш?)

Бая се измъчих докато ти прочета изречението в скобите 18.gif Съжалявам Still^Frame``, но в това отношение подкрапям напълно Йордански.
Вярно е, понякога нарочно пишем неграмотно ... но е глупаво да го правим постоянно, защото всяко продължително повторение се превръща в навик happy.gif И да ти кажа съм сериозно обезпокоена за твоята езикова култура 10.gif

п.с. Ти когато употребяваш думата 'супер' на английски ли я изписваш ? 15.gif 18.gif
Still^Frame``
Моята езикова култура си е моя работа,не виждам кво ви засяга huh.gif Така че спокойно,не се пали.Не е глупаво да пишем неграмотно защото то до голяма се покрива с думата неофициалноsmile.gifА това е форум.Пък и аз пиша неграмотно щото тва ме улесняваsmile.gif

А за послеписа ти-Не аз претендирам че пиша на бг,а той.(бтв-доколкото знам никаде не пише,че трябва да пишем на бг,а само на кирилица)Тъй че не е уместно да използваш точно този аргумент за да ме провокираш.

Моля следващия комент да е на лична,щото все пак хората не са длъжни да ни четат просототиите happy.gif
eL
Няма как да не е публично след като ти самата си го правиш такова. 18.gif По-скоро ти се успокой и излез от заблудата, че постоянно някой те провокира, заяжда и т.н. Повярвай ми ... имам далеч по-важни и интересни неща за правене, че да се тревожа за теб и деградиращата ти 'писмена култура'. Така че ако все още не си разбрала - предния ми пост беше шега, заедно с послеписа и всичко което написах.
Не аз претендирам че пиша на бг,а той

Та извинявай че си помислих че пишеш на български 18.gif Явно твоя е някакъв нов, интересен диалект който нямам намерение да изучавам....
Не е глупаво да пишем неграмотно защото то до голяма СТЕПЕН се покрива с думата неофициално
А така ми харесваш вече 4.gif
ludoto_mimi
Стига сте се карали вече, че ми става смешно. 18.gif Точка по въпроса.
Bloody_Tears
1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
eL
(ludoto_mimi @ Sep 16 2006, 17:13) *

Точка по въпроса.

Съгласна Мимс blush.gif, много офф за нищо happy.gif
караница нямаше но и без да има си е безсмисленно
Аз млъквам
pesho93
На мен за сериала ми казаха след като оставаха 2 серий до края на трети сезон,така че аз го изгледах на 1 дъх не ми се е налагало да чакам за серийте biggrin.gif
{HoNeY}
Не ставам сутрин, обаче за сметка на това си седя редовно до 3-4 часа посред нощ, защото ми е много интересно и се чудя какво ще стане... Също така, когато съм на даскало и нямам време, дори ям пред телевизора, за да не губя време и едновременно да си гледам още серии на ОТН. happy.gif
DjuDju
Аз не стоя до 6 за да чакам серийка ,тъй като все още гледам 3 сезон, но пък кисна до късно във форума biggrin2.gif
kingsize-4eto
Преди не седях много,ама напоследък си навивам часовника за 6.30часа,ставам,дърпам серията и пак лягам.
fenkanabrooke
Аз не чакам до 6:00, но пък си навивам будилника за 5:30, свалям сериятат и я гледам сутринта преди училище, ако съм първа смяна. Ако съм втора, само го свалям и пак заспивам!! 1eyeb[1].gif
LimonkaTa`
Не седя до 6, защото тогава няма субтитри, а аз не съм толко напред с материала та да си го превеждам сама laugh.gif ... ужас то не е смешно...
Mr. Winchester
нем, не съм чак такъв маниак на тема Три Хил, но преди ставах в 5:30-6:00 за Смолвил smile.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 26 2008, 16:30) *
Аз не чакам до 6:00, но пък си навивам будилника за 5:30, свалям сериятат и я гледам сутринта преди училище, ако съм първа смяна. Ако съм втора, само го свалям и пак заспивам!! 1eyeb[1].gif

и аз по същия начин mrgreen[1].gif
FintiFlushka
Мм ако вися до 6 часа и няма какво да правя ще имам чуството че мина по бавно времето .. ; ) а като си легна всичко е ок ии все едно след малко пак става за да го гледам biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.