Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Wall·E (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ThePinkDuck
WALL·E

After 700 years of doing what he was built for - he'll discover what he's meant for.

Трейлър
IMDB Официален сайт
Режисьор:
Сценаристи (WGA): Andrew Stanton (сценарий) и Jim Capobianco (имена)
Световна премиера: 05.09.2008
Жанр: Анимация / Комедия / Семеен / Романс / Sci-Fi
Актьорски състав: Fred Willard, Paul Eiding, Jeff Garlin, Ben Burtt, Kim Kopf, Garrett Palmer
Ревю: Годината е 2700. WALL*E, робот, прекарва дните си вършейки това за което е създаден. Скоро обаче, ще открие истинското си призвание.
Лично мнение: Филм на Pixar който чакам от доста време. Само като погледнете трейлъра и ви става ясно за какво иде реч. На мен лично този Уол-И ми е неземно сладък. Дано филма оправдае очакванията ми
nelito_91
Трейлъра е върха 1 (4).gif Изглежда ми интересен филма, но ще видим.
nelito0o0
Охх отдавна бях гледала трейлъра..отдавна отдавна преди 2 месеца хихи..Ама ся гледам са го качили в Замунда.. дали ще излезе скоро с хубаво качество tongue.gif tongue.gif tongue.gif happy.gif rolleyes.gif cool.gif
gibona
Филмчето си струва. Чакам HD варианта и да го гледам пак smile.gif
club135
Аз пък чакам да го пуснат по кината...
f0rgy
Точно го изгледах и мога да кажа само едно - worthy.gif
Уникален филм...На места е като детско,на други не е ... Не вярвам да има човек,който като го гледа поне малко да не се разчувства... Disney и PIXAR отново получават 10/10 от мен... А Wall·E има един такъв влажен и тъжен поглед sad.gif Не е за пропускане филма.Не случайно е на 19то място в топ 250 на IMDB smile.gif
nelito0o0
Цитат(f0rgy @ Jul 12 2008, 23:13) *
Точно го изгледах и мога да кажа само едно - worthy.gif
Уникален филм...На места е като детско,на други не е ... Не вярвам да има човек,който като го гледа поне малко да не се разчувства... Disney и PIXAR отново получават 10/10 от мен... А Wall·E има един такъв влажен и тъжен поглед sad.gif Не е за пропускане филма.Не случайно е на 19то място в топ 250 на IMDB smile.gif

Не мога да се изкажа по точно blush.gif blush.gif blush.gif
the_mouse
Уоу, трейлърът много ми хареса, определено ще го гледам! В един момент гласът му или по-скоро звуците, които издаваше ми заприличаха като на извънземното от The Extra Terrestial smile.gif "ET phooone hoooome biggrin.gif"
susito
Невероятна анимация!Толкова готино направена и интересна и поучителна....скоро не бях гледала такожа нещо,а Пиксар отново се доказаха.А Уол-И,както каза ThePinkDuck,е неземно сладък....едно такова да си имаш вкъщи =](не за да чисти,естествено)
toho
Pixar и Disney перфекната комбинация.
Това ще се превърне в класика.
ioanka_vt
много ми хареса филм ама много браво worthy.gif
Ледено_момиче
Чакам да го пуснат по кината,за да го гледам иначе изглежда готино rolleyes.gif
the_mouse
Още няма DVDRip, ще го гледам със сигурност като излезе smile.gif
mim4ity
Aaa тфа филмче е мн яко! Заслужава си да се гледа happy.gif 4.gif 3.gif Жалко, че няма още DVDRip sad.gif
Mai4et0
Май само на мен не ми е харесал, стори ми се малко бозав и не можах да го изтърпя.Немо е къде къде по-добър от този wink.gif
lori9bonboni
Нямам търпение да го пуснат в кината!!!Ще е супер яко...WALL-E е много сладко... 18.gif 18.gif
nelito_91
Изгледах го и останах разочарована. Не знам какво толкова ви е харесало в този филм. Имах големи очаквания и много исках да го гледам, но изобщо не ми хареса.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.