Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сериали от миналото... или тези, които ни липсват
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2
prodan1234
Тук напишете всеки сериал, който е спрян, но искате да се върне.Аз започвам.Както предполагам разбрахте от профила ми, това ще е Friends
ogata
Напълно непознати ... с Балки и Лари smile.gif

Алф

Али Макбийл
FaLLOuTbOy
Malcolm in the Middle

Point Pleasant - Спряха го само след 13 серий, а беше толкова як. shocking.gif

Buffy the Vampire Slayer - Като съм си вкъщи го гледам по FOXlifе, но като свърши ще ми липсва.

The_Man_Of_Steel
от всички за които се сещам само 2 ще ми липсват - Charmed и Malcolm in the middle wink.gif
pretty_girl
Наистина са много!На първо място, разбира се Friends (какъв рев беше на последния епизод...не е истина 1crying[1].gif ), също и Али, Gilmore Girls, Veronica Mars, Малкълм и The OC.. и като типично момиче Sex and the city (чакам с нетърпение филма)!
ViruZzZ
Farscape и The OC
A_l_e_x
Незнам защо се сещам първо за Highlander. Като бях малка,бях луда по този сериал biggrin.gif
acm_pippo
The O.C. , Friends, Farscape и кой знае още колко, за които не се сещам. smile.gif
lyubenski
Friends, Malcolm In The Middle, That 70s Show (в целият му състав), Farscape, и още доста, но като цяло това ядро е най-желано wink.gif
vasinka_{P}
"Приятели" най много ми липсва, това е сериала на всички времена worthy.gif
nelito0o0
FARSCAPE worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Nasi
Много са: Първата вълна, Ларго, Западното крило, Никита, Спасители на плажа, Приятели, Gilmore Girls, Алф, Текила и Бонети, и още много други.
ioanka_vt
На мен от всичко най ми липсва Вероника Марс и The O.C. mad.gif
Jordan
аз нали съм дечко, спомням си с носталгия когато бях 5-6-7 клас и даваха едни сериалчета- "Mirror, Mirror" и "Aquila". Не знам някой дали ги помни но подобни нещица много ми липсват. blush.gif
Едно време давах и един сериал Провидънс, също беше много гот. Май го бяха пуснали по някоя телевизия преди време пак.
ThePinkDuck
Ей Провидънс до скоро по Холмарк го въртяха. Не беше лошо сериалчето.
Ами три са сериалите които наистина ми липсват. Това са Gilmore Girls, Farscape и Charmed. Най-вече ГГ, просто няма сериал който да се мери с този.
Syleena
FRIENDS!!! worthy.gif
Е, и Малкъм също smile.gif
DesiTo
FRIENDS

Summerland

The War At Home

That 70's Show

Life As We Know It

brooke_scott
Цитат(DesiTo @ Apr 25 2008, 20:43) *
FRIENDS

Life As We Know It

и на мен тия двата най-мн ми липсват, заедно с Dark Angel
The Black Dragon
Туин Пийкс, Приятели, Утрешен вестник, Алф, Спасители на плажа, Фантазиите на Вероника, Invasion...

*The War At Home не е спрян, просто като 24 ще излезе нов сезон 2009
hristin4e
&

Страшно много ми липсват!
DjuDju
Charmed, Friends и Gilmore Girls страшно много ми липсват, въпреки че ми хареса как ги завършиха sleep.gif но все още не мога да преживея края на Veronica Mars mad.gif 19.gif
DeSiNCeTu
The 4400 shocking.gif Още не ми я ясно защо го спряха, имаше толкова потенциал този сериал worthy.gif dry.gif
Adskata
Пълна Къща,Стъпка по стъпка,Алф,Приятели.... супер яките сериали...
Marissa Cooper
Най-много ще ми липсва The O.C... С него ми минаха много важни периоди в живота.Пораснах с този сериал,влюбих се......
gan4e70oo
Dark Angel и 4400,но определено първият ми липсва повече...не свърши както трябваше и затова се дразня.
Rubi{}
Charmed,O.C,The X Files,
marti_89_76
Определено The O. C. ---> любимия ми сериал за всички времена!!!
Victoria
Малкълм, Приятели, Алф, Стъпка по стъпка, Утрешен вестник (много добро попадение, The Black Dragon).

От по-новите - 4400 и Травълър. Вторият беше само 8 епизода, но много ми хареса...
Steph
Най-много ми липсва The O.C. ... И въпреки че го знам наизуст, всеки епизод съм го гледала хиляди пъти, пак гледам повторенията по БТВ. Много ми е мъчно, че свърши.
allnitess
The OC , Tru Calling , Buffy , Point Pleasant , North Shore , Invasion , Charmed
nihilista
На мен ми липсва този сериал---> War of the worlds от 1988 година
Клип

^^Brathan_4ever^^
На мен най-много ми липсва имаше едно много хубаво сериалче от деството ми за едни модели даже и заглавието не си спомням май беше"Училище за манекени" много го обичах това сериалче.А също и Фарскейп просто този филм е нещо уникално попринцип не си падам по подобен род филми но за този сериал отделях 1 час от времето си.
tru
Friends , Tru Calling , Charmed , The O.C.
Rock
Не Знам За Вас Но Аз Винаги Се Ядосвам Като Спрат Някой Сериал Който Гледам, Много Се Ядосвам За Малкълм ... Също и за Чародейките.. Иска ми се да направят филм за Малкълм както сега ще правят за Приятели
tru
Цитат(Rock @ Jul 6 2008, 22:43) *
Не Знам За Вас Но Аз Винаги Се Ядосвам Като Спрат Някой Сериал Който Гледам, Много Се Ядосвам За Малкълм ... Също и за Чародейките.. Иска ми се да направят филм за Малкълм както сега ще правят за Приятели

За съжаление , филм за ''Приятели'' няма да има , само слухове са , които бяха отречени от говорителите на актьорите. unsure.gif
Ne7WoRK
Ще ми липсва най-много The O.C. след това като свърши One Tree Hill и той ... wink.gif
vesko_oth_fen
Като за начало : Friends (Приятели) , What About Brian (Животът на Браян), Step by Step (Стъпка по стъпка) и още доста за който не се сещам сега smile.gif
PayTon__
Хавайски бряг rolleyes.gif
bo7evka
Ясновидката Тру, този серял простооо ми беше адски интересен тцтцтц мразя фокс и ЕйБиСи и всички програми които спират готините серяли, дори и Женени деца които има 11 сезона ама така и не е довършен тцтц
sonyx
The X Files, Goosebumps, имаше едни комедии едно време по Fox Life забрайх как се казваха ама бяха страшни smile.gif
други.. Напълно непознати, Малкълм е култов ама още го въртят насам-натам..
**Naley*
The O.C, Sunset beach,O Clone,Malcolm,Friends,Утрешен вестник ми липсва също-Беше много интересен smile.gif и още но сега за тези се сещам
_V_
Veronica Mars
Хейли
"Heartbreak High" Беше един от любими те ми smile.gif 1clap[1].gif 4.gif

Също така Сънсет Бийч,Фарскейп,Западното Крило,Сафари в Холивуд,А имаше и един който също беше много хубав Кунг Фу - Легендата продължава biggrin.gif
moni_hs
Friends, Veronica Mars, OC
the_sex_symbol
The O.C.
Veronica Mars
The 4400
Invasion
Alf
Friends
AirHos7ess
the O.C. и FRIENDS
*AdDiCTeD*
Аз още си скърбя по Вероника Марс, макар и година по-късно... много тежко го преживях, може би защото беше супер нелепо (е, ако забравим, че последните десет серии от сезона са излизали ^^). "Приятели" също, тоя сериал можеха да си го усучат и за 1000 сезона и пак щеше да е забавно и да има рейтинг. Но уви... "The 4400" също мисля, че можеше да се продължи доста.
mimizz
Най-много от всички - Veronica Mars. Иначе и Friday Night Lights, защото го спряха без причина, просто не продължи след стачката и така и нямаше развръзка...
lemmy
ВЕРОНИКА МАРС! И още съм бясна на краят mad.gif
vess
Мисля,че "Friends","O.C." ,a има и една сапунка дето много ми харесваше "Любов в пустинята" 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.