Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сериали от миналото... или тези, които ни липсват
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2
fenkanabrooke
Friends, Alf, Veronica Mars, Married with children. rolleyes.gif
Oliver_Fenka
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 22 2008, 17:10) *
Friends, Alf, Veronica Mars, Married with children. rolleyes.gif

А,баш!Добавям и Доктор Куин лечителката.Един УНИКАЛЕН филм.Леле,как ми липсвааа...
the_sex_symbol
The O.C., Veronica Mars and The 4400 worthy.gif
MiMzZz
бая са ама основно на 1во място Moonlight (въпреки че още нищо не е сигурно), Алф(винаги съм искала такова чудо вкъщи!), Married With Children, Туйн Пийкс, Напълно непознати и Blade:The Series...ааааа дааа имаше един от може би 1996 френски...Сен Тропе май се казваше...също беше мн як
ekaterina_markova
Veronica Mars smile.gif
ZuZka yeah
Спасители на плажа... 1crying[1].gif
savixpotter
Queer as Folk. Най-най-най-най-любимият ми сериал от всички. Винаги ще си заема най-специалното място в сърцето ми. Уникален !!

но ако го продължат или нещо, само ще се развали ефектът.. по-скоро филмче да направят :Р
qwe123
По принцип сериалите, които съм гледала не са малко и всеки, който е свършил ми е липсвал малко или много.
Може би тези, които наистина ужасно много харесвах и ми е много гадно, че са свършили са АЛФ, Ясновидката Тру, Вероника Марс, Женени с деца и Приятели. С Алф съм пораснала и това ми е най-любимия филм от всички, които някога съм гледала! Женени с деца и Приятели са си абсолютна класика в жанра. Други, за които се сетих като ви прочетох мненията бяха Напълно непознати, Малкълм, The OC, That 70s Show, Summerland и Утрешен вестник. Ама все пак всеки сериал трябва да свърши. Не може всички да са като Дързост и Красота все пак biggrin.gif

ПС: И Jorneyman много съжалявам, че го спряха, хубав сериал беше...
lori9bonboni
OTH, FRIENDS, MARRIED WITH CHILDREN
Rock
One Tree Hill не е спрян, защо ти липсва tongue.gif
Jordan
Цитат(savixpotter @ Oct 17 2008, 19:07) *
Queer as Folk. Най-най-най-най-любимият ми сериал от всички. Винаги ще си заема най-специалното място в сърцето ми. Уникален !!

но ако го продължат или нещо, само ще се развали ефектът.. по-скоро филмче да направят :Р

worthy.gif поздравления!
имало и други фенове все пак! rolleyes.gif
TeRi-LoVe
Mad About You...тоя сериал винаги ще го обичам и ще ми липсва worthy.gif worthy.gif worthy.gif
~RoRyYy~
Сериалът който ми липсва най-много,който за мен е точно това което един добър сериал трябва да представлява,който винаги ще заема място в сърцето ми е Gilmore Girls...този сериал е просто нещо уникално...

Други сериали,който ми лиспват са Вероника Марс,Бъфи и Приятели of course. xD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.