Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Spiderman Vs Superman- Who has the best Theme Song+Bonus
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
vikihill96
Ами хубаво си е, когато достигнеш някаква граница, към която си се стремял и която ти е приятно да достигнеш. Смятам, че кота 1000 си е една такава интересна граница, затова исках да я "отпразнувам" по някакъв начин, някакъв "идиотски" и "смешен" и най-важното типичен за мен начин. Е, този път няма да ги има Ultimate гаврите от предишните ми темички творения, но се надявам споделените клипчета да ви харесат...и най-важното, дано се забавлявате поне толкова колкото аз се забавлявах като ги гледах. Но хайде да не губим време, а да пристъпим към "акция" 1 (4).gif 1 (4).gif !!!

Ами ето го и клипче номер 1-
Spiderman Vs Superman- Who has the best Theme Song
Най-ме кефеше как завършваше импровизираното тананикане на Батко Супи (Сори Ванка, верно че Спайди ти е любимец, ама много си вървеше тананикането със завършека на тананикането . Тоест- без лоши чувства надявам се 241.gif ).

И едно бонусче от мен. Сигурно повечето тук сте гледали тази поредица, но ако някой е пропуснал да го стори- ами ето поправяме пропуска с едно от любимите ми клипчета от нея 10.gif .
I’m Marvel, I’m DC, I’m Batman

Ами накрая какво да кажа...Честита ми кота 1000 emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif !!!
doctor_freeman
Първо, честита хилядарка, бро! smile.gif ПОНЕ още толкова за в бъдеще. smile.gif
Второ, интересен начин да закръглиш цифрата. Клипчетата са супер, само дето малко се дразня, че се бъзикат така със Спайди. huh.gif То вярно, че музиката на Джон Уилямс няма равна, ама Супс направо си правеше т..... Anyway, като цяло бяха интересни.
doctor_freeman
Току-що изгледах и последното клипче от поредицата, която си споменал отгоре. Страшни са! Доста оригинални, добър войс-актинг и сюжет. Учудващо е как понякога фенските творения могат да бъдат толкова забавни и интересни. Останах приятно изненадан и се надявам в скоро време пичът да пусне някое ново видео. Едно голямо THANKS, Викторе, за "юбилейната" тема, защото ако не беше тя, със сигурност щях да ги пропусна тия шедьоври! worthy.gif wink.gif
K_f_R
ОМФГ twa е болно biggrin.gifbiggrin.gif и се пак емо-мен е по як
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.