Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Един ден с герой от Оne Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
brooke_fen4e
rolleyes.gif Тази тема мисля,че е по-подходяща за темата игри на One Tree Hill тематика,но понеже там трябва да се моля да ми удобрят идеята и реших направо да я споделя с вас rolleyes.gif ..а вие ще прецените дали е хубава rolleyes.gif

Значи...Имате на разположение един ден..Избирате си с кой герой от ОТХ ще се срещнете..И разказвате какво ще правите с него(дали ще ходите на разходка,на кино и на др. места)..Аз ще ви дам пример biggrin2.gif

Аз ще прекарам един ден със Брук.Ще и покажа къщата си.Ще и покажа БГ форума на ОТХ,в който има много нейни и фенове на другите артисти..(говоря за този форум).След това ще се разходим по плажа..Ще поплуваме..Като стане обяд ще хапнем Пица и ще пием Кола..Следобед ще се разходим в лятната градина и ще си наберем цветя..Вечерта ще отидем на дискотека!! rolleyes.gif biggrin2.gif Ще тансуваме до зори..ще пием ще се смеем!!
mrgreen[1].gif а после ще и поискам автограф...

това е
`BruKas`
Искаам аз да отида на гости на Брук.Тя ще ми покажеее всички нейнии козмеетики дреехии абсолютно всички..ще се опознаем много добре и ще станем приятелки.След това ще отидем да пазарувамее и ще ми накупи много неще.След този ден ще поддържаме връзка и ще си ходим на гости:) ееххх големи мечти :Д

иначе честито за еднаа смислена тема... която я няма никъде другаде,,,
ludoto_mimi
Цитат(brooke_fen4e @ Mar 27 2008, 19:04) *
rolleyes.gif Тази тема мисля,че е по-подходяща за темата игри на One Tree Hill тематика,но понеже там трябва да се моля да ми удобрят идеята и реших направо да я споделя с вас rolleyes.gif ..а вие ще прецените дали е хубава rolleyes.gif

Нека модераторите на съответния раздел решат дали е хубава.
RaV3n_GirL
"Аз ще прекарам един ден със Брук.Ще и покажа къщата си.Ще и покажа БГ форума на ОТХ,в който има много нейни и фенове на другите артисти..(говоря за този форум).След това ще се разходим по плажа..Ще поплуваме..Като стане обяд ще хапнем Пица и ще пием Кола..Следобед ще се разходим в лятната градина и ще си наберем цветя..Вечерта ще отидем на дискотека!! Ще тансуваме до зори..ще пием ще се смеем!!
а после ще и поискам автограф..."

Много съжалявам не искам да ти отрадна идеята,но то4но това си представям и аз..Супер ден 6те б1де,само че моят 6те включва и мноооого снимки,ина4е идеята ти е мн яка... smile.gif

hrivetoo
с Пейтън естествено!!!!!и щея опозная независимо къде 6те идем
Jordan
аз искам да се шмугна в една серия пък biggrin2.gif
все пак ако трябва да избирам това ще е Пейтън, понеже ми е слабост. Вероятно ще се помъча да поговорим за музика и рисуване. Накрая ще искам рисунка и автограф и ще си годя към Горна rolleyes.gif
RoX My SoX
Пейтън определено!
Ще поговорим за музика, ще я разведа из разни музикални магазини, ще я накарам да ми препоръча някоя група. Ще се разходим, ще хапнем, ще пийнем, едно автографче и адиос rolleyes.gif .
nelito_91
Цитат(Jordan @ Apr 5 2008, 13:37) *
аз искам да се шмугна в една серия пък

Да и аз много искам да присъствам на заснемането на някой епизод. Докато снимат е супер забавно biggrin2.gif
А иначе много ще се радвам да се срещна с някой от главните. С който и от тях да се срещна ще е страхотно 4.gif
poLyto
аз бих прекарала деня си със всеки един от главните герои, но ако трябва да избера един мисля, че това ще е Брук, защото съм сигурна, че с нея бих намерила общи теми за разговор ... щее правим каквото тя реши, ще си говорим за най-различни неща (тъй като май и двете едни и същи неща ни вълнуват), ще има много снимки, автограф непременно ... също така бих прекарала деня си с Люк, според мен бих могла да науча доста от него и определено не би ми било скучно ! Със всеки друг бих прекарала деня си, но може би с тези двамата искам най-много ( Нейтън също би ми бил приятна компания)
ПрИнЦеСкАтА
с Брук.Най-вече ще се веселим и ще щупеем wink.gif на дискотека по кафетата и още куп неща ще правим
fenkanabrooke
Досега не съм се замисляля дали искам да прекарам деня с някой от ОТН, но ако все пак ми се отдаде такава възможност бих искала това да е Брук.С нея няма как да скучае човек.Сто процента ще си прекараме страхотно!!!Кафенце и шопинг!!! 36_1_55[1].gif 0106[1].gif 5daga[1].gif av-2500.gif
Катeто
Aз бих искала да прекарам един ден с Пейт rolleyes.gif Тя си ми е голяма слабост.Ще поговорим за много неща и ще си направим много снимки.Жалко само че никога няма да се случи sad.gif
djesito
Амиии да за жалост няма да се получи но какво пък мечтите са безплатни biggrin2.gif .Нищо не ни пречи да имаме поне няколко минути,макар и само в съзнанието и мечтите ни,с един от геройте на филма.Найстина е доста забавно.Аз например страшно много искам да се срещна с Брук...просто я обичам,страшно ми харесва...просто нямам думи!!!Тя ми е нещо като идол..наистина безкрайно я харесвам.Като първо бих я запознала с приятелите и семейството ми иии тя да стане нещо като наша много добра приятелка и да се виждаме всеки ден.После ще я разходя из града,ще хапнем,общо взето цял ден ще се забавлява ме много.Тя ше ми разкажв повече за себе си и какво е усещането да си на снимачната площадка....Ах мечти,мечти!!! 18.gif

boy_07
мисля,че с Пейтън ще си изкарам най-добре.
Ще дойде в нас и ще ми помогне да ремонтирам стаята си ,така че и тя да може да живее в нея wink.gif
Ще си говорим много за музика.Ще се разбием да пеем wink.gif вече се уверихме ,че и тя го може колкото мен wink.gif
После мисля,че ако се разходим с нейната Комета ще е интересно.
Ще има 'Бясно карай на червено" след което ще опитам да й покажа най-хубавите балкански традиции и музикални стилове.
Ако харесва й да пие ще посетим някой нощен клуб с много пиене и етно танци!
Мисля,че ще си изкара добре с мен:) biggrin2.gif
pIsaNcH{}
Бих искала с Брук да изкарам не ден , не седмица , а месец smile.gif)) Не съм нагла де ... Много й отива ролята , но дали и в реалния живот е такава ... ? (think)
zemfirka
OMG и никой още не е пожелал да прекара деня си с Nathan... аз съм в шок shocking.gif rolleyes.gif Обожавам го това момчееее... героят му за сега де..образът му е НЕВОЯТЕН, толкова грижовен и обичлив, и верен... Боже има ли още такива момчета...или уви си остава само един лирически герой...? Бих искала прекарам 1 ден с него, но в ролята на Хейли...просто искам да почувствам какво е усещането... Ох знам че не е тука мястото за този въпрос, но може пък тука някой да го забележи и да се смили над мен blush.gif плссссссс хора много съм влюбенa, знам че James Lafferty най-вероятно няма нищо общо с характера на Nathan Scott но все пак...имам нужда да го намеря...моля вииииииииии ...много ви моля, ако някой има някакви данни...е-майл, или skype или myspace... какъвто и да е реален контакт...моля ви помогнете ми.i really need it plsssssss worthy.gif

моя skype е - lusito86 пишете ми плсс
mimi_k5
Определено с Брук.Тя ми е любим герой и мисля че ще си допаднем. emoticon1 (16).gif bigwink[1].gif rolleyes.gif
BroOke^
хаха мн яка темичка...с удоволствие ще прекарам един ден с Чад и вече даже знамм как точно ще протече ,защото съвсъм на скоро го сънувах ,че идва в моето даскало ..хаха беше мн яко worthy.gif biggrin2.gif blush.gif
or1g1nal
Определено Пейтън , а какво ще правим не съм си мислила, но мн ми се иска да присъствам на снимките на някой епизод на OTH , абе каквото и да е щом ще съм с Пейтън ще е яко.. но това са си само мечти biggrin2.gif
gotinatakuma
Пейтън определено.Ще говорим за всичко но най-вече за музика.
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 20 2008, 12:07) *
Досега не съм се замисляля дали искам да прекарам деня с някой от ОТН, но ако все пак ми се отдаде такава възможност бих искала това да е Брук.С нея няма как да скучае човек.Сто процента ще си прекараме страхотно!!!Кафенце и шопинг!!! 36_1_55[1].gif 0106[1].gif 5daga[1].gif av-2500.gif

4.gif 4.gif Върха идвам и аз biggrin2.gif
PayTon__
Ако имах тази възможност да прекарам един ден с някой от героите това ще е или Лукас или Пейтън , а може би с двамата. rolleyes.gif Ще разпитам всичко , което ме интересува . Ще си направиме много снимки . И после ще се забавляваме с нещо , което те обичат да правят.
miss_sunny
Брук...ще си говорим много има за какво да си говориш с нея,шопинг,кафе,дискотека,ще я запозная с фрс ще щуреем,ще се веселим,ще я завееда на любимите ми места ..определено бих го прекарала с Брук
naley_
с Джеймс Лафърти rolleyes.gif
Направо ще умра от кеф shocking.gif НЕ знам какво ще правим,много неща biggrin.gifbiggrin.gif Преди всичко ще му се метна на врата wub.gif laugh.gif
sar4etyyy
Лукаас (h) (h) (h)
lorence
Е то малко прецаквация ще е при мене ако имам тази възможност защото аз искам със всички да бъда (е с малки изключения като Дан,лудата Кари biggrin2.gif , майката на Нейт, ЛИНДЗИ-просто не я понасям и други)ааа планове да си правя какво искам да правя с тях и бла..бла това е малко тъпичко..може би просто искам да си говоря с тях,да разбера какви са всъщност,защото малко или много са пози в сериала и дали са обикновенни общителни мили хорица.. rolleyes.gif
kiki_f```
Оо аз не мога да избера само един.Най бих се радвала на Лукас,Нейтън и Пейтън..ама не бих могла да реша с кого от тях искам най-много да прекарам един ден.Най-добре и с 3мата ;D Пък какво ще правим нз ама 100% няма да се скучае smile.gif
B/P
Ами ако трябва да избера ГЕРОЙ, бих се двуумила между Брук, Пейтън и Хейли. Харесвам ги и трите. И бих правила много различни неща с тях.
Брук: Ще говорим за момчета, за нейната компания, за Анджи и пр. Ще пазарува бих искала и да ида на купон с нея, защото ми изглежда голяма купонджийка.
Пейтън: Веднага искам да ида в нейната стая, ще говотрим за музика, ще разгледам колекцията, рисунките и и всичко. Ще идем до някой магазин за музика и незнам ще говорим за някакви неща.*Бих искала и някоя друга рисунка*
Хейли:ще помоля да ми обясни новия урок по математика за начало. Бих искала да ми попее малко и да ме заведе на игрището до реката.
Ще поискам афтограф и снимка с всички.

Но ако трябва да избирам актьор, бих искала или Чад или Хилари.
Чад, защото е много готин, много...
А Хилари, защото ми изглежда готина, вярно не я познавам но все пак...
Какво ще правя с тях ли нямам си напредстава ...
mR.DiSCo
МиИи АЗ БИх прекарал със София и Джеймс biggrin2.gif shocking.gif mrgreen[1].gif Първо ще се насера от кеф само като ги видя от далече...пък да не говорим за после shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif worthy.gif Ми какво ще правим.....АКо е лято ще отидем на баСейн , ии после ще излезем някъде на центъра , ще седнем на някое кафене , ще ги запозная с града и довечера ще отидем на ресторант.След ресторанта на дискотека, ще ги запозная с българските кючеци 18.gif 18.gif 18.gif и купон до зории.... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif иииии после ще си взема автографи ще се снимаме и такаааа...Мнн ще бъде якооооооооо
lori9bonboni
Ако мога да избирам определено ще е Пейтън...всичко каквото тя пожелае ще правим, най-важното е да се забавляваме.... tongue.gif wub.gif cool.gif blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.