`BruKas`
Mar 27 2008, 19:59
Искаам аз да отида на гости на Брук.Тя ще ми покажеее всички нейнии козмеетики дреехии абсолютно всички..ще се опознаем много добре и ще станем приятелки.След това ще отидем да пазарувамее и ще ми накупи много неще.След този ден ще поддържаме връзка и ще си ходим на гости:) ееххх големи мечти :Д
иначе честито за еднаа смислена тема... която я няма никъде другаде,,,
ludoto_mimi
Mar 27 2008, 20:57
RaV3n_GirL
Apr 4 2008, 10:47
"Аз ще прекарам един ден със Брук.Ще и покажа къщата си.Ще и покажа БГ форума на ОТХ,в който има много нейни и фенове на другите артисти..(говоря за този форум).След това ще се разходим по плажа..Ще поплуваме..Като стане обяд ще хапнем Пица и ще пием Кола..Следобед ще се разходим в лятната градина и ще си наберем цветя..Вечерта ще отидем на дискотека!! Ще тансуваме до зори..ще пием ще се смеем!!
а после ще и поискам автограф..."
Много съжалявам не искам да ти отрадна идеята,но то4но това си представям и аз..Супер ден 6те б1де,само че моят 6те включва и мноооого снимки,ина4е идеята ти е мн яка...
hrivetoo
Apr 5 2008, 11:11
с Пейтън естествено!!!!!и щея опозная независимо къде 6те идем
аз искам да се шмугна в една серия пък
все пак ако трябва да избирам това ще е Пейтън, понеже ми е слабост. Вероятно ще се помъча да поговорим за музика и рисуване. Накрая ще искам рисунка и автограф и ще си годя към Горна
RoX My SoX
Apr 5 2008, 20:35
Пейтън определено!
Ще поговорим за музика, ще я разведа из разни музикални магазини, ще я накарам да ми препоръча някоя група. Ще се разходим, ще хапнем, ще пийнем, едно автографче и адиос

.
nelito_91
Apr 7 2008, 09:10
Цитат(Jordan @ Apr 5 2008, 13:37)

аз искам да се шмугна в една серия пък
Да и аз много искам да присъствам на заснемането на някой епизод. Докато снимат е супер забавно
А иначе много ще се радвам да се срещна с някой от главните. С който и от тях да се срещна ще е страхотно
аз бих прекарала деня си със всеки един от главните герои, но ако трябва да избера един мисля, че това ще е Брук, защото съм сигурна, че с нея бих намерила общи теми за разговор ... щее правим каквото тя реши, ще си говорим за най-различни неща (тъй като май и двете едни и същи неща ни вълнуват), ще има много снимки, автограф непременно ... също така бих прекарала деня си с Люк, според мен бих могла да науча доста от него и определено не би ми било скучно ! Със всеки друг бих прекарала деня си, но може би с тези двамата искам най-много ( Нейтън също би ми бил приятна компания)
ПрИнЦеСкАтА
Apr 20 2008, 09:54
с Брук.Най-вече ще се веселим и ще щупеем

на дискотека по кафетата и още куп неща ще правим
fenkanabrooke
Apr 20 2008, 12:07
Катeто
Apr 20 2008, 14:29
Aз бих искала да прекарам един ден с Пейт

Тя си ми е голяма слабост.Ще поговорим за много неща и ще си направим много снимки.Жалко само че никога няма да се случи
djesito
Apr 20 2008, 19:41
Амиии да за жалост няма да се получи но какво пък мечтите са безплатни

.Нищо не ни пречи да имаме поне няколко минути,макар и само в съзнанието и мечтите ни,с един от геройте на филма.Найстина е доста забавно.Аз например страшно много искам да се срещна с Брук...просто я обичам,страшно ми харесва...просто нямам думи!!!Тя ми е нещо като идол..наистина безкрайно я харесвам.Като първо бих я запознала с приятелите и семейството ми иии тя да стане нещо като наша много добра приятелка и да се виждаме всеки ден.После ще я разходя из града,ще хапнем,общо взето цял ден ще се забавлява ме много.Тя ше ми разкажв повече за себе си и какво е усещането да си на снимачната площадка....Ах мечти,мечти!!!
boy_07
Apr 20 2008, 20:34
мисля,че с Пейтън ще си изкарам най-добре.
Ще дойде в нас и ще ми помогне да ремонтирам стаята си ,така че и тя да може да живее в нея
Ще си говорим много за музика.Ще се разбием да пеем

вече се уверихме ,че и тя го може колкото мен

После мисля,че ако се разходим с нейната Комета ще е интересно.
Ще има 'Бясно карай на червено" след което ще опитам да й покажа най-хубавите балкански традиции и музикални стилове.
Ако харесва й да пие ще посетим някой нощен клуб с много пиене и етно танци!
Мисля,че ще си изкара добре с мен:)
pIsaNcH{}
Apr 21 2008, 16:48
Бих искала с Брук да изкарам не ден , не седмица , а месец
)) Не съм нагла де ... Много й отива ролята , но дали и в реалния живот е такава ... ? (think)
zemfirka
Apr 22 2008, 11:36
OMG и никой още не е пожелал да прекара деня си с Nathan... аз съм в шок

Обожавам го това момчееее... героят му за сега де..образът му е НЕВОЯТЕН, толкова грижовен и обичлив, и верен... Боже има ли още такива момчета...или уви си остава само един лирически герой...? Бих искала прекарам 1 ден с него, но в ролята на Хейли...просто искам да почувствам какво е усещането... Ох знам че не е тука мястото за този въпрос, но може пък тука някой да го забележи и да се смили над мен

плссссссс хора много съм влюбенa, знам че James Lafferty най-вероятно няма нищо общо с характера на Nathan Scott но все пак...имам нужда да го намеря...моля вииииииииии ...много ви моля, ако някой има някакви данни...е-майл, или skype или myspace... какъвто и да е реален контакт...моля ви помогнете ми.i really need it plsssssss

моя skype е - lusito86 пишете ми плсс
mimi_k5
Apr 22 2008, 17:00
BroOke^
Jun 12 2008, 20:54
or1g1nal
Jun 13 2008, 14:14
Определено
Пейтън , а какво ще правим не съм си мислила, но мн ми се иска да присъствам на снимките на някой епизод на OTH , абе каквото и да е щом ще съм с Пейтън ще е яко.. но това са си само мечти
gotinatakuma
Jun 15 2008, 12:48
Пейтън определено.Ще говорим за всичко но най-вече за музика.
moni_hs
Aug 6 2008, 10:01
PayTon__
Aug 6 2008, 16:52
Ако имах тази възможност да прекарам един ден с някой от героите това ще е или Лукас или Пейтън , а може би с двамата.

Ще разпитам всичко , което ме интересува . Ще си направиме много снимки . И после ще се забавляваме с нещо , което те обичат да правят.
miss_sunny
Aug 8 2008, 20:03
Брук...ще си говорим много има за какво да си говориш с нея,шопинг,кафе,дискотека,ще я запозная с фрс ще щуреем,ще се веселим,ще я завееда на любимите ми места ..определено бих го прекарала с Брук
naley_
Aug 13 2008, 19:24
с Джеймс Лафърти
Направо ще умра от кеф

НЕ знам какво ще правим,много неща

Преди всичко ще му се метна на врата
sar4etyyy
Aug 15 2008, 13:08
Лукаас (h) (h) (h)
lorence
Sep 3 2008, 21:04
Е то малко прецаквация ще е при мене ако имам тази възможност защото аз искам със всички да бъда (е с малки изключения като Дан,лудата Кари

, майката на Нейт, ЛИНДЗИ-просто не я понасям и други)ааа планове да си правя какво искам да правя с тях и бла..бла това е малко тъпичко..може би просто искам да си говоря с тях,да разбера какви са всъщност,защото малко или много са пози в сериала и дали са обикновенни общителни мили хорица..
kiki_f```
Sep 4 2008, 22:54
Оо аз не мога да избера само един.Най бих се радвала на Лукас,Нейтън и Пейтън..ама не бих могла да реша с кого от тях искам най-много да прекарам един ден.Най-добре и с 3мата ;D Пък какво ще правим нз ама 100% няма да се скучае
Ами ако трябва да избера ГЕРОЙ, бих се двуумила между Брук, Пейтън и Хейли. Харесвам ги и трите. И бих правила много различни неща с тях.
Брук: Ще говорим за момчета, за нейната компания, за Анджи и пр. Ще пазарува бих искала и да ида на купон с нея, защото ми изглежда голяма купонджийка.
Пейтън: Веднага искам да ида в нейната стая, ще говотрим за музика, ще разгледам колекцията, рисунките и и всичко. Ще идем до някой магазин за музика и незнам ще говорим за някакви неща.*Бих искала и някоя друга рисунка*
Хейли:ще помоля да ми обясни новия урок по математика за начало. Бих искала да ми попее малко и да ме заведе на игрището до реката.
Ще поискам афтограф и снимка с всички.
Но ако трябва да избирам актьор, бих искала или Чад или Хилари.
Чад, защото е много готин, много...
А Хилари, защото ми изглежда готина, вярно не я познавам но все пак...
Какво ще правя с тях ли нямам си напредстава ...
mR.DiSCo
Sep 18 2008, 16:12
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.