Интервю с Blake Bashoff - Карл, защо напусна LOST?
Kristin: Тази сутрин успях да си поговоря с Blake Bashoff за смъртта на Карл. Той сподели за неизлъчена сцена от финалния епизод, какво мисли за съдбана на Русо и за това кой може би дърпа конците в историята на LOST
Наистина ли героят ти е умрял?
Blake Bashoff: Да, почти съм сигурен.
Kristin: Как се стигна до там?
Blake Bashoff: Просто така се развиха събитията. Получих възможност да играя в това шоу на Бродуей - "Spring Awakening", което ще ми отнеме поне шест месеца. Обадихме се на Карлтън и Деймън и им казахме накъде вървят нещата. Те знаят за шоуто, в което ще участвам и са му големи фенове, съгласиха се, че това е голяма възможност за мен и се върнаха в офиса на сценаристите и пригодиха събитията. И наистина това беше идея още от преди - Карл рано или късно щеше да умре - и сега беше подходящият момент.
Kristin: А за феновете, които искат да видят още от теб: Какво е това Бродуей шоу, с което ще се занимаваш?
Blake Bashoff: Благодаря, че попита. Казва се "Spring Awakening". Спечелило е 8 награди Tony и се разказва за двама влюбени младежи през 1890-те в Германия. Аз играя Moritz. Музиката е съвременна rock 'n' roll. От години се занимавам само с телевизия, а тази възможност е страхотна.
Kristin: Добрата новина е, че получи Хан Соло репликата преди да умреш "Имам лошо предчувствие за това." Прилича ми като малък подарък от продуцентите. Какво ти казаха за сцената?
Blake Bashoff: Иска ми се да знам повече от това, което всички видяхме снощи, но всичко е много потайно и скрито. Гледайки епизода снощи забелязах, че една сцена която заснехме не беше показана. В деня на заснемането имаше снайперисти, изкачайки от джунглата в онези страхотни камуфлажни дрехи. Но снощи не видяхте това, а само как се движат дърветата.
Не ми казаха много, освен, че ще бъде вълнуващо и че се надяват, че ще имам възможност да участвам отново, до колкото е възможно. Добрата новина е, че ако имам такава възможност, ще имам готина роля както Том в 8ми епизод.
Kristin: Явно ще има сцена, която се случва точно след края на снощния епизод. Мислиш ли, че Даниел е наистина умряла и ще видим ли пак тялото на Карл или просто ще го оставим в прахта?
Blake Bashoff: Това е добър въпрос. Ако видите тялото на Карл, не мисля, че това ще съм аз. Но те са го правили и преди, когато използваха тези страхотни дубльори, които страхотно играят трупове. Русо? Не знам. Застреляна е, но... Имам чувството, че това няма да е последното и участие в LOST
Kristin: Имам въпрос относно историята на Карл. Не знам дали имаш понятие за отговорите, но в определена част от историята научихме, че Карл е сирак и един вид Алекс също. Бен очевидно осиновил Алекс и я направил своя дъщеря, отгледал я, но на Бен не му пука толкова за Карл, въпреки, че и той е сирак. Знаеш ли защо Бен се отнасяше добре с Алекс, но не и с Карл?
Blake Bashoff: Иска ми се да знаех, но още не знам нищо за историята му, особено за бременните жени на Острова. Нямам идея къде е заченат и от къде идва, но предполагам, че е израстнал на острова, след като не знаеше какво е The Brady Bunch (сериал, излъчван по ABC през 1969г.)
В крайна сметка мисля, че Бен е твърде загрижен към Алекс, знаейки се какво се случва с бременните жени на Острова и знаейки, че Карл и Алекс са очевидно влюбени, искайки да заживият заедно, а може би и да напуснат Острова. Може би просто е играел ролята на загрижения баща, неискайки Алекс да забременее.
Kristin: Това води към следващия ми въпрос: Бен ли те уби? Нарочно ли ви прати там?
Blake Bashoff: Наистина добър въпрос. Трудно е да се каже, нали? Самият сценарий беше написан така, нееднозначно. Очевидно подхвърлиха идеята, че събитията може да са нагласени от Бен. Карл проницателно попита "Защо и другите да не дойдат с нас? Защо само нас праща?" И куршумите очевидно пропуснаха Алекс. Моето предположение е, че Бен просто е искал да защити дъщеря си. Трудно е да се каже, имайки в предвид характера на Бен, но мисля, че това е истината.
Kristin: Какво е чувството да напуснеш шоуто и Tania Raymonde (Алекс)
Blake Bashoff: Обичам LOST. Групата от актьори са страхотни - да не споменавам, че всички са много готини - а и имаш възможност да се снимаш в рая. А Таня? Тя е невероятна! Аз съм повече интровертен тип, докато тя е животът на партитата. Обичам да работя с нея.
Kristin: Ами нямаме търпение да се върнеш отново в LOST, Карл и Алекс са страхотни, а и мисля, че остана много неразказано за тях.
Blake Bashoff: Благодаря ти много!
Kristin: Междувременно имаме още въпроси и теории: Дали Бен уби приятеля на Алакс? Наистина ли Русо е мъртва? Има ли възможност Русо и Бен да си сътрудничат за да предпазят Алекс... за сметка на Карл? (Ах тези копелета
Давайте вашите предложения за развитието на нещата
Превод: the_mouse
Източник: E! OnlineCopyright 2008 E! Entertainment Television, Inc. All rights reserved.
Ако имате проблеми или забележите неточност, моля не се колебайте да се свържете с мен!
Моля, не публикувайте тази статия без информация за превода и линк към него.