5-тица за епизода. Не мога да го опиша , отдавна не съм била в толкова голямо напрежение от някой епизод. През цялото време гледах с отворена уста, чакайки да видя какво ще стане.
Най-после той дойде, когато видях ледения му поглед, всичко си дойде на мястото. Край с добрия Лекс, помагащ на хората, опитващ се да бъде по-добър от баща си(въпреки, че то се разбра кой е бил добрия) КРАЙ! Най-после се озъзна и намери истинската си същност, вече няма спасение. Толкова съм доволна, че още усмивката ми не може да изчезне от лицето. Всичко, което беше преди сега го няма. "I was raised in your shadow..Now you're gonna die in mine"

само като го чух настръхнах. Беше брутал отвсякъде. Това очаквах и исках да видя от Лекс. Жестокост! След като уби и малкия Александър в него вече няма капка добро. Човека си го каза " I tried..". За какво му беше въобще, след като е отреден за много по-велики дела от това да слушка баща си. Пълна липса на обич... Клои е съвършенно права, вече няма смисъл Кларк да се опитва да го спасява, трябва да се изправи срещу него, което го чакам от 5 века насам. Лекс откри това, което се криеше в него толкова много време. Няма връщане назад. Сега остава да видим какво следва. Нямам търпения да го видя в пълната му мощ. No good only evil!

Тези смразяващи очи..Майкъл беше повече от невероятен!
Спомнам си когато Лекс каза " I don't wanna do good things..I wanna do great things" да определено велики но към Dark side. Това вече е Лекс, който толкова време очаквах да видя. Пълната метаморфоза. Мога да кажа, че с всеки епизод се убеждавам все повече колко добър актьор е Майк. Играта му беше перфектна. Сцената с погребението беше една от най-добрите. Само усамодоволната усмивката на Лекс беше достатъчна. И да си кажа, тая Джина колко ме дразни. Поредната влюбена патка, опитваща се да достигне до Лекс. Добре, че я няма вече
Клои изключително много ми хареса в този епизод, всъщност тя винаги ми харесва, след като ми един от най-любимите персонажи. Искам обаче да я видя в действие, да пребие някой например, ще ме изкефи много
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Само да не лекува с нейната дарба, че ще вземе да умре наистина.
Кларк ми беше един такъв заспал и пак беше в червено и синьо вече наистина започва да ми писва сериозно да може да си остане в костюма от погребението там наистина беше абе просто speechless

То е пределно ясно, че Кларк ще срита задника на Лекс накрая, но всичко с времето си.
Лоис И Джими наистина са супер отбор, само дето край с безценната снимчица. Пак са в задънена улица.
Епизодът надмина очакванията ми. Няма такова нещо като Смолвил, просто няма!