Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #16 - "Descent"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
sonofsparda
Епизод #16 - Descent

Връзка в ArenaBG.com

Smallville.S0716.HDTV.XVID-0tv

Връзка в Zamunda.Net

Smallville.S0716.HDTV.XVID-0tv

Официално описание

Денят, в който Кларк и Лекс стават смъртни врагове. Тайната на Веритас отвежда Лекс в опасна посока, което сблъсква Кларк и Лекс един срещу друг. Има жизненоважен конфликт, в резултат на който един персонаж умира. Кристин Крюк, Алисън Мак, Ерика Дюранс, Лора Вандървурт, Арън Ашмор и Джон Глоувър също участват.

Трейлър

Descent Trailer

Удължен трейлър
Powered by doctor freeman

Extended Descent

Снимки

sonofsparda
He's coming...

Enchanted
Ванка мерси за инфото!
Aми време му беше на Лекс да стане лош,от кога го чакаме всички,найстина!
Бях си обещала да невлизам във форума,поне докато не излезе новия епизод,но не можах да устоя на изкушението biggrin2.gif
♥Didito♥
Мерси за инфото Ванка
Най-после ще видим истински зъл Лекс, епизода се очертава велик! 15.gif
sonofsparda
Еми те с една дума вече издадоха кой ще умира в тоя епизод. Не, че не го подозирахме де. wink.gif Странно при положение, че Джон Глоувър доколкото знам има договор за 8 сезон.
doctor_freeman
Цитат(sonofsparda @ Mar 26 2008, 19:35) *
Странно при положение, че Джон Глоувър доколкото знам има договор за 8 сезон.

Странно и че се "надявали", при положение, че 8ми сезон със сигурност ще има...
sonofsparda
Това, че са го обявили не е никаква гаранция. Всичко може да стане. Може новите епизоди да имат слаб рейтинг или новата стачка да се проведе или кой знае какво още. Естествено, че не може да са сигурни дали ще има. wink.gif
doctor_freeman
Цитат(sonofsparda @ Mar 27 2008, 08:09) *
Това, че са го обявили не е никаква гаранция. Всичко може да стане. Може новите епизоди да имат слаб рейтинг или новата стачка да се проведе или кой знае какво още. Естествено, че не може да са сигурни дали ще има. wink.gif

Ще си говорим пак наесен... wink.gif
sonofsparda
Ами дано. smile.gif
sonofsparda
Трейлър на епизода - Descent Trailer

П.П.: I'm the villain of the story. 15.gif

П.П.2: Дишай спокойно, Вики. Няма да е Клои. smile.gif
apophis
този епизод нз как ще го дочакам макар че вече стана ясно кой ще умре поне според трейлъра.Можеха още да държат в неведение кой ще умре да има повече интерес а те още в трейлъра го показаха.Радвам се че Лекс ще се развихри в шпълна сила.Кларк не му завиждам толкова много хора да страдат/умират заради него а е смао на колко 21-21 някъде а вече колко много са страдали заради неговата тайна.Иначе се радвам че със Лекс вече няма да мисли че може да се върне на светлата страна.Време беше Кларк да разбере че за Лекс няма връщане назад.
vIkToRsHeFa
Цитат(apophis @ Mar 28 2008, 12:49) *
този епизод нз как ще го дочакам макар че вече стана ясно кой ще умре поне според трейлъра.Можеха още да държат в неведение кой ще умре да има повече интерес а те още в трейлъра го показаха.Радвам се че Лекс ще се развихри в шпълна сила.Кларк не му завиждам толкова много хора да страдат/умират заради него а е смао на колко 21-21 някъде а вече колко много са страдали заради неговата тайна.Иначе се радвам че със Лекс вече няма да мисли че може да се върне на светлата страна.Време беше Кларк да разбере че за Лекс няма връщане назад.
Мммм кой знае, може и просто да загатват, че Лайнъл се гътва... В киноиндустрията се чудят как винаги да държат в напрежение или, когато това се изтърка пускат някакво подвеждащо инфо и... Изненадааа.... wink.gif
Та уживеем увидим... :>
lyubenski
И аз си мисля, че няма да е Лайнъл, просто е прекалено набиващо се на очи.
sonofsparda
Ами Аусиело беше казал, че героят, който умира, го има от 1 сезон и никога досега не е умирал по какъвто и да е начин в сериала. Всеки герой, който го има от началото, е бил убиван или поне смятан за мъртъв няколко пъти досега. А и на всичкото отгоре, казват, че това веднъж завинаги тласка Лекс към злото. Няма да е Клои, няма да е Лана или още по-малко Лоис. Няма кой друг - Лайнъл ще трябва да е. wink.gif
lyubenski
ОК не ги знаех тези факти, но дори и да е Лайнъл, то тогава пък смятам че съм убеден че Лайнъл ще умре не падайки от някъде а предпазвайки Кларк от смърт или нещо от сорта biggrin.gif.
apophis
като се замисля може наистина да е прах в очите да дадат толкова очевиден плот в трейлър но това не е в стила на Смолвилските трейлъри да изпачават нещата в промотата.След като изгледах 15 епизод всичко сочи че Лекс ще убие Лайнъл.Лекс иска отговори на въпроси които са определяли целия му живот поне до колкото видях в трейлъра тей че е напълно вероятно Лекс да излезе от сянката на баща си като го убие веднъж и завинаги.Има и вариант да си го представя или Кларк да спаси Лайнъл като го хване или Лайнъл да го обладае Джорел и да полети или нещо от сорта да оцелее но така Лекс ще разбере всичко тей че не го вярвам много много.Сега ми хрумна идеята ами ако Клои се жертва да саживи Лайнъл защото е пророк на Джорел и така тя да умре?(но не вярвам да има силата да съживи размазан човек от толкова високо)А и ако Лайнъл оцелее как ще го обясни на Лекс?От всичко най вероятно ми изглежда или Наистина Лайнъл да умре или да е дрийм.Повече залагам на първото колкото и да харесвам лайнъл като герой.
lex's_girl
Да време беше някой да полети тоя сезон и мисля че точно така ще умре Лайнъл. Въпреки че наистина не беше нужно да го показват още в трейлъра. Имам големи надежди за този епизод, след като е написан от същите сценаристи написали Traveler и Persona
sonofsparda
"I was raised in your shadow, now you're gonna die in mine." И след тези думи ако Лайнъл не е потърпевшия, просто не знам. Няма начин просто. wink.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 28 2008, 20:32) *
"I was raised in your shadow, now you're gonna die in mine." И след тези думи ако Лайнъл не е потърпевшия, просто не знам. Няма начин просто. wink.gif

Харесвам страхотно Джон Глоувър като актьор, както и героя му в сериала,но ако убият Клои, а не него собственоръчно ще измъчвам всички от екипа, които ще са отговорни за подобна гавра. Защото все пак знаем, че и в митологията(ако не се лъжа де) точно убийството на баща му тласка окончателно Лекс към Ада, както се казва. А да убие Клои- Просто я се замислете, тогава Кларки би откъснал главичката на Лекс- така хем ще изгубим Лекс, хем Кларки ще стане точно като Бизаро-Кларк, а в такъв случай нещо ме съмнява, че ще имаме "раждането" на нашия супергерой не мислите ли blush.gif ?
sonofsparda
Първи снимки - в първото мнение. smile.gif

П.П.: Holy f*ck! 15.gif
♥Didito♥
I'm the villain of the story 15.gif ..беше време, но Лайнъл ще ми липсва. Тъкмо стана добър,но трябва да има баланс. Синът убива бащата и става по-жесток и от него.
apophis
снимките са направо......
След трейлъра който видяхме и тези снимки няма съмнение че ще е Лайнъл.Снимката с покрития труп пред Лутъркорп (явно някой е паднал).И на гробището Лекс и Кларк,ако беше Клои щеше да има пвоече хора но явно за този умрял смао 2 са се сетили>Просто няма кой друг да е освен Лайнъл.Лекс как веднъж каза на Кларк :"На погребението на баща ми ще дойдат Крале на на твоя-всичките му приятели",Ма само 2 души да уважат смъртта на Лайнъл(по всичко личи че е той пътника).Това е най дълго чакания епизод за мене...Крайно време е Кларк да спре да има симпатии към Лекс и да разбере че за него няма спасение.
doctor_freeman
Ето още един трейлър: Descent

Накрая има и още едно по-малко клипче, което е жестоко!
Btw това "I am the villain of the story" не го казва за първи път. Даже според мен са го използвали точно от серията, в която го каза. Не помня как се казваше, но беше когато Лекс беше разделен на две от черен криптонит. Тогава разбра за тайната на Кларк и си беше сложил пръстен с криптонит, за да не може да го доближи, и точно когато простреля Джонатан я изръси тая култова реплика. wink.gif
sonofsparda
Цитат(doctor_freeman @ Mar 29 2008, 02:12) *
Ето още един трейлър: Descent

Накрая има и още едно по-малко клипче, което е жестоко!
Btw това "I am the villain of the story" не го казва за първи път. Даже според мен са го използвали точно от серията, в която го каза. Не помня как се казваше, но беше когато Лекс беше разделен на две от черен криптонит. Тогава разбра за тайната на Кларк и си беше сложил пръстен с криптонит, за да не може да го доближи, и точно когато простреля Джонатан я изръси тая култова реплика. wink.gif

He's comiiiiing! 15.gif Жестоко, Фриймане. Последните секунди направо газят. Ааааааа! worthy.gif Мале, как 3 седмици ще го чакам бе! 14.gif

П.П.: Да, репликата е от Onyx. smile.gif
doctor_freeman
Да бе, вярно че така се казваше. 16.gif Иначе да, Лекс е Номер 1! 4.gif
tzvetka
Уоу. Колко ми е жал, че Лекс става такъв какъвто чакахме да стане. Просто така се надявах да стане отново добър, макар, че знаех, че това няма да стане. И сега наистина абсолютно падение. Уоу не мога да повярвам, че Лайнъл ще умре. Толкова много свикнах с героя му, та и даже въпреки неразбираемит ему постъпки до сега много гадно става, че вече няма да го има в сериала. Наистина ще бъде потресаващ и много важен епизод. Чакам с нетърпение.
vikihill96
Последните кадри наистина къртят мивки. Това вече си е по-грубо и от сценката от първи сезон, когато ясновидката видя какво ще е бъдещето на Лекс- полето, кръвта капеща около него...Всъщност може би не по-груба, но поне толкова въздействаща biggrin2.gif biggrin2.gif !!! Е жалко за Лайнъл обаче- но пак ми е интересно как ще се стигне до сценката, където Лекс го бута. Не вярвам някак си да стане- Ей, баща ми, дай ключа...Няма, той не ти принадлежи...Еми тогава, сори blush.gif !!!
♥Didito♥
Ааа последните секунди на трейлъра blush.gif He is coming 15.gif как ще чакаме 3 седмици...
doctor_freeman
Когато отново гледах трейлъра, забелязах че когато Лекс хвърля Лайнъл през прозореца, той вече е счупен. Не че е някаква мистерия, но по принцип по филмите, сериалите и т.н. съм свикнал да гледам прозореца да се чупи, когато някой го бутнат. rolleyes.gif Може би Лекс е влязъл през прозореца с гръм и трясък като Чък Норис, кой знае... 18.gif
Enchanted
Еххх,страхотни снимки,немога да пропусна факта,колко е хубав Том с костюм rolleyes.gif ,пък и този удължен трейлър кърти мивки отвсякъде biggrin2.gif цели три седмици още...ужассс
Мерси за инфотата,Ванка!
sonofsparda
Удоволствието беше мое. smile.gif Потретвам - He's coming. 15.gif Най-накрая Лекс получава това внимание, което заслужава - стига с тия Клани, Лексани, Клексани и тем подобни глупости. Време е за сеч. 15.gif Yeah!
smallville_f
That was hot... буквално!!!!!!! Направо ще си притръпна, докато дойде епа xD Сигурно ще се намести в топ 3то ми, редом с Lexmas и Fracture worthy.gif Отново г-н "Аз съм злодеят на историята" ще застане под прожекторите в целия си блясък for his final act - the descent into darkness! Казах го още в коментара си за Fracture:
Цитат(smallville_f @ Feb 16 2008, 19:13) *
Това беше! Лекс е обречен. Това че не успя да убие доброто в себе си, не значи че няма да го направи в най-скоро време. Защото Кларк няма вечно да бъде там, за да го спасява от истинската му същност. Усещам как се задава още един епизод в стил Lexmas & Fracture, който ще ни направи свидетели на последната роля на Алекзандър в живота на Лекс.

Мисля че казах достатъчно. Епизодът ще говори сам за себе си... Въоръжавам се с търпение, отивам да изгледам последните три епизода, които все още не съм.... И ще чакам! worthy.gif

П.С. Мерси за всички спойлери и снимки! smile.gif
A_l_e_x
Оле,оле,опредлено искам да гледам този епизод wub.gif Колко обичам Лекс,моят гаден,гаден идиоит,страхотен е wub.gif
sonofsparda
Най-накрая - Descent - Director's Cut

П.П.: You make me weak! 15.gif
ViruZzZ
lol Лекс направо и напълни душата 18.gif
ПП. http://www.youtube.com/watch?v=onVAq9AoRfw...feature=related последната кадър дет огъня гори зад Лекс е много яко станала 15.gif
♥Didito♥
Вече съм напълно убедена, няма нищо добро останало в Лекс 15.gif
doctor_freeman
Брутално... Бях сигурен просто, че малкият Александър ще умре по някакъв начин, но това беше брутално. И въпреки това - LEX RULZZZ! 15.gif
vikihill96
Е това наистина, ако не е падение не знам кое ще да е. Мноого грубо верно как "хвърли" малкия Алекзандър в огъня blush.gif !!! Ами welcome to The Evil Lex 15.gif 15.gif !!!
sonofsparda
Най-накрая се случи това, което чакам от 147 епизода насам. Най-накрая ТОЙ дойде. Най-накрая, той осъзна истинската си същност, най-накрая разбра, че неговото призвание е да има "ултимът пауър" и, че нищо и никой не би му се изпречил на пътя, дори и собственият му баща. Бях сигурен, че този епизод ще е the cornerstone на Смолвил и разбира се, така се оказа. "Падението" според мен без съмнение беше най-мрачния епизод до момента. За пореден път осъзнавам колко идеално може да е балансирана атмосферата на Смолвил - в един епизод се заливаш от смях като гледаш как Лоис се тревожи да не хване алергия от кучето Кларки, а в друг като този, седиш вцепенен пред леденостудената физиономия на Лекс, който най-накрая е разбрал истинското си аз. Майкъл беше изключителен! Най-накрая му се даде възможност да играе истинската същност на Лекс Лутър и пича просто помете всичко по пътя си. Кларк със всичките си суперсили просто не можеше и да стъпи на буквално разсичащия всичко с поглед Лекс. Невероятно - всичко в "Descent" беше толкова красиво и толкова студено в същото време - начинът, по който слънцето се показа докато Кларк беше на гроба на Лайнъл и начинът, по който в началото Лекс излезе от сенките, за да посрещне баща си. Всичко беше великолепно - бих споменал отново защо толкова обичам Клои или колко добре са Лоис и Джими в тандем, или мега-якия хийт-вижън ефект, но почти всичко просто бледнееше пред Лекс. smile.gif Като изключим момента със светещото "съобщение" на Лайнъл - това беше AWESOME! И като стана въпрос, дойде време да отдадем дължимото на Лайнъл Лутър/Джон Глоувър, който винаги е бил мой голям фаворит в сериала. В старо интервю, Джон беше казал, че ако убият Лайнъл, начинът трябва да е меко казано великолепен - и аз смятам, че г-н Глоувър трябва да е повече от доволен, защото аз съм. И много при това. Усмивката на Лайнъл към Лекс докато падаше говореше от само себе си. Радвам се много, че опознах бащата на Лекс Лутър и се надявам по един или друг начин да го виждаме отново в бъдеще от време на време(Джон е подписал за 8 сезон). И какво друго остана - моментите между Кларк и Лекс бяха просто...ами просто. Не мога да намеря подходящата дума. Лекс почна вече да играе мръснишките номера като спомена за сърцето на Джонатан. 15.gif That's my boy! Това е то - винаги ще помня "Descent" като крайъгълния камък на сериала, в който злото, което досега постоянно драскаше и се молеше да бъде пуснато, най-накрая успя да излезе наяве. Знам, че спрямо Смолвил много пъти съм заемал страната на критикуващия поради една или друга причина, но смятам, че ако човек не хареса или по-точно не почувства Descent, просто този сериал не е за него. Пет(стотин). smile.gif

Enchanted
Петица от мен ,невероятен епизод!
Леденото изражение на Лекс беше сковаващо,особенно за рано сутрин,но пък толкова дълго чаках да видя Майкъл играещ напълно злия си персонаж,че в момента се изписва задоволство по лицето ми(а и на всички фенове предполагам).Та така,линията вече е прекрачена,няма връщане на зад за малкия Александър,толкова брутално доиде края му,но просто всичко си има край,а този беше страхотен!
Никога обаче,не съм се съмнявала,че Лекс би пожертвал бащи си,заради любопитството си,или поскоро интересите си...затова неостанах ни най-малко изненадана,няма как да не спомена усмивката на мистър Лутър,която говореше сама за себе си.
Ахх тази Клой,ако я убият ще е огромна загуба...що се отнася до Джими и Лойс,на която и трябва пояснение,за да влезе в ритъма на нещата ,те найстинаса добър отбор wink.gif

Ами това е от мен,нямам време за повече писане точно сега...
sonofsparda
Хм, бих казал, че на Лоис доста рядко, да не кажа никога, не й трябва пояснение да влезе в ритъма на нещата, ама предполагам са искали да push-нат Джими малко - покрай Клои май се е научил да прави това онова на компютъра. wink.gif
apophis
един от най добрите епизоди до сега страхотна атмосфера и добър сйужет.Лекс най накрая показа на какво е способен уби собствения си баща.Добре и че уби малкия александър вече няма капка добро в лекс .Кларк окончателно разбра че лекс е зъл и вече няма да се опитва да го спаси.А той е за съжаления горкия,разбра че лайнъл се е жертвал заради тайната му.Накрая много добре каза на Коуи че всички дето са го имали за син са умрели заради него.Диалогът му с Клоуи беше страхотен.КЛоуи много глупава как можа да скрие клюа в чекмеджето неможа ли да намери по добро място.Разговорът на Лекс с Кларк ох мале откога чаках двамата да имат такъв разговор.Последната сцена беше много ама много силна.Как Кларк сложи пръста въррху ковчега на Лайнъл (както беше направил ис този на баща си).След 147 епизода все се чудехме лайнъл на чия страна е добър ли е лош ли дали изпозлва Кларк или му помага дали наистина го обича или смао го манипулира тези въпроси се отговориха в този епизод.Страхотна игра от Джон Глоувър ще ми липсва дано го видим и за напред.Друг въпрос дето ми изникна е Кой уби Джина(помощничката на лекс) дали самия лекс защото бе забелязал че бе почнала да си позволява много или някой който иска да запази тайната на кларк.
ПС:Като цяло давам 5 на епизода
PS: Откога очаквах да чуя тази реплика:
Цитат
Клоу:Кларк тряба да намериш ключовете Преди Лекс да е убил още някой
Кларк:Няма да му позволя

крайно време беше да спре да се мъчи да спаси Лекс а да реши да се изправи срещу него
lyubenski
Невероятен епизод smile.gif. Нямам думи просто. Мисля, че сцените между Лекс и Кларк бяха просто размазващи. Достоен край за Лайнъл !!!
toho
Според мен епизода беше скучничък и отстъпва на предишните два.
Оценка: 3 и 6/17

Пo-обширно мнение ще дам по късно като се прибера.

Victoria
Не разбрах Лекс не получи ли съобщението на Джина?

Суфтитли
vikihill96
Абе един ден ще трябва да ми кажеш как ги правиш тези изчисления Тедо- 3.96, 4.14 10.gif . Колкото до епизода- Момента, когато Лекс каза на Алекзандър- You make me weak, ами това говори достатъчно за епизода. Играта със светлосенките също беше страхотно изпипана- когато Лекс току ще беше "убил" малкия в камината и половината му лице огряно, другото тънещо в абсолютноя мрак. Накрая на гробището направиха същия ефект и на Кларки- тоест, все едно казваха, ще си го получиш bad boy...soon or later 15.gif 15.gif !!! Колкото до играта- Ами всички бяха страхотни. А Джон наистина ще ми липсва, страхотен актьор, а изградения от него образ на Лайнъл 4.gif !!! И нещичко като пожелание към Лекс- Go, feel the true power of the Dark Side, Lex 15.gif 15.gif !!!

П.П- Е той и да е получил съобщението. То беше непълно- тя не му каза кой е The Traveller blush.gif .
Enchanted
Хмм Тедо,защо скучен,да вярно нямаше екшън и развръзка за Веритас,но пък всичко започна да става някак по завършено,е разбира се,това си е моето мнение wink.gif
♥Didito♥
5-тица за епизода. Не мога да го опиша , отдавна не съм била в толкова голямо напрежение от някой епизод. През цялото време гледах с отворена уста, чакайки да видя какво ще стане.
Най-после той дойде, когато видях ледения му поглед, всичко си дойде на мястото. Край с добрия Лекс, помагащ на хората, опитващ се да бъде по-добър от баща си(въпреки, че то се разбра кой е бил добрия) КРАЙ! Най-после се озъзна и намери истинската си същност, вече няма спасение. Толкова съм доволна, че още усмивката ми не може да изчезне от лицето. Всичко, което беше преди сега го няма. "I was raised in your shadow..Now you're gonna die in mine" 15.gif само като го чух настръхнах. Беше брутал отвсякъде. Това очаквах и исках да видя от Лекс. Жестокост! След като уби и малкия Александър в него вече няма капка добро. Човека си го каза " I tried..". За какво му беше въобще, след като е отреден за много по-велики дела от това да слушка баща си. Пълна липса на обич... Клои е съвършенно права, вече няма смисъл Кларк да се опитва да го спасява, трябва да се изправи срещу него, което го чакам от 5 века насам. Лекс откри това, което се криеше в него толкова много време. Няма връщане назад. Сега остава да видим какво следва. Нямам търпения да го видя в пълната му мощ. No good only evil! 15.gif Тези смразяващи очи..Майкъл беше повече от невероятен!
Спомнам си когато Лекс каза " I don't wanna do good things..I wanna do great things" да определено велики но към Dark side. Това вече е Лекс, който толкова време очаквах да видя. Пълната метаморфоза. Мога да кажа, че с всеки епизод се убеждавам все повече колко добър актьор е Майк. Играта му беше перфектна. Сцената с погребението беше една от най-добрите. Само усамодоволната усмивката на Лекс беше достатъчна. И да си кажа, тая Джина колко ме дразни. Поредната влюбена патка, опитваща се да достигне до Лекс. Добре, че я няма вече smile.gif
Клои изключително много ми хареса в този епизод, всъщност тя винаги ми харесва, след като ми един от най-любимите персонажи. Искам обаче да я видя в действие, да пребие някой например, ще ме изкефи много mrgreen[1].gif Само да не лекува с нейната дарба, че ще вземе да умре наистина.
Кларк ми беше един такъв заспал и пак беше в червено и синьо вече наистина започва да ми писва сериозно да може да си остане в костюма от погребението там наистина беше абе просто speechless blush.gif То е пределно ясно, че Кларк ще срита задника на Лекс накрая, но всичко с времето си.
Лоис И Джими наистина са супер отбор, само дето край с безценната снимчица. Пак са в задънена улица.

Епизодът надмина очакванията ми. Няма такова нещо като Смолвил, просто няма!
sonofsparda
Е, за съжаление времената когато Кларк рита задника на Лекс, няма да можем да ги видим. Или поне не така, както ни се иска. smile.gif Хехе, а и Лекс хич не му отстъпва повечето пъти. smile.gif

П.П.: Мале веднага се сетих сега за сцената от Superman: Doomsday, когато Лекс мачкаше Супермен с криптонитните гаунтлети на фона на червените слънчеви лампи - "Red and green - the colors of Christmas". 15.gif
toho
Цитат(Enchanted @ Apr 18 2008, 21:11) *
Хмм Тедо,защо скучен,да вярно нямаше екшън и развръзка за Веритас,но пък всичко започна да става някак по завършено,е разбира се,това си е моето мнение wink.gif

Ами защото в епизода започна както трябваше да свърши. Сцена с смъртта трябваше да е накрая не в началото, те така убиха интригата от всякаде. Епизода трябваше да е как Лекс се бори със доброто в себе си и накрая как лошата му страна побаждава и убива баща си, и като последна сцена отражението в окото на Лекс как Лайнъл пада от незнам кой си етаж, - това щеше да страхотна метафора за пропаденето или упадъкт (който както си иска да го превежда) на Лекс като се има на вредвид името на епизода Descent. А така както го направиха - Лекс уби Лайнъл после го удари на угризения и целия епизод беше затова. Лично според в този епизод убягна драмата, а и като се има навпредвид по малкото действия в епизода, затова мисля че беше скучен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.