Damn, чак сега го гледах! Определено най-добрия епизод от 7с, най-добрия Лекс епизод, за най-добрия в сериала още незнам

Беше изцяло в парадигмата за съвършеност. Аbout freaking time!.. "И Лекс и Дяволът правят прекрасен малък танц заедно и Дяволът казва "Добри стъпки". И въпреки епизода който видях, не мисля че Лекс е изцяло evil, просто при него винаги целта оправдава средствата. След като може би мисли че има извънземна опасност за Земята и е избран да я спаси, сигурно е убил баща си до една степен, защото Лайнъл е предпазвал тази "заплаха".Но пък е възможно удара по главата наистина да променя характера на човек и вече да се води по различен маршрут

Хареса ми усмивката на Лайнъл, защото докато падаше знаеше че златния му пре-диско медальон е празен. Репликата “He knew I loved things that could fly.” ме разби

освен Кларк/подсмисъла , ето още една причина да убие баща си. Двамата с Джина бяха абсолютно hardcore, отърваха се от всички досадни репортерски задници
![4potrivam[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4potrivam[1].gif)
лейте солена вода goodys.Не исках да я убиват, въпреки че беше постоянно около моя... нашия мъж. Чудя се наистина кой я уби?-хора на Лайнъл, Лекс?, Едуард Тийг?
.gif)
Символизмът тичаше цели стадиони около мозъците ни постоянно,но в Смолвил съм свикнала вече. Слагането под общ знаменател на Лайнъл и Джонатан чрез сравнението накрая не ми хареса, все едно и той е бил супер добър и направен от бонбонки, но Кларк си е толкова съпричастен, че плаче и когато се коси трева. Та за двата ми "любими" героя- За пореден път Лекс каза истината на Кларк и той го нарече луд,манипулативно синьо-червено човече,a ако Клои се импрувне в Isis след като я уволниха ще е просто вълшебно
.gif)
Но дори и те не ме дразниха тоя епизод. Сцената със спасяването на Л/Д беше много добра.
Това спокойно можеше да е епизод за финал, a след малко отивам да крещя името на Лекс във възглавницата си