The_Man_Of_Steel
Mar 26 2008, 16:04
Уникалното риалити шоу "Ясновидци" тръгва по bTV на 25 март. То ще се излъчи в 10 епизода, всеки вторник от 20:30 ч.
В "Ясновидци" зрителите ще видят 10 българи, които имат претенции за свръхестествени способности. Те трябва да преминат през серия предизвикателства, които тестват уменията им. Ясновидците трябва да се справят с всевъзможни задачи, за да докажат, че успехът им се дължи на талант, а не на находчивост, късмет и налучкване.
Независимо дали трябва да открият местонахождението на човек, да разгадаят тайните на едно престъпление, да усетят енергията на живо същество или пък да разберат кой е притежателят на даден предмет, участниците ще се изправят пред нови и нови изпитания, докато не бъде избран най-добрият сред тях.
Линкове към епизодите:
Епизод 1
Катeто
Mar 28 2008, 22:16
На мен ми се струва нагласено,може би,защото не вярвам в такива неща.Обаче рекламата изглежда интересна и все пак това е Бг шоу,сигурно има нещо гнило или нагласено
Bloody_Tears
Mar 28 2008, 22:27
Интересно ми се струва. Ще видим и тази седмица как ще е
ViruZzZ
Mar 28 2008, 22:28
Мхм и на мен ми се стори интересно =]
dEniChka
Mar 29 2008, 00:39
Абе интересно си е
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ще видим и тази седмица как ще е
Bloody_Tears
Mar 29 2008, 00:43
Като гледах рекламата се пръснах от смях. Като вика оная "Пусни ми ръката! Пусни ми ръката!"
Jordan
Mar 30 2008, 03:19
струва ми се, че ще го гледам. първото предаване ми се видя интересно и се надявам в следващите нещата да станат още по-интересни. в крайна сметка да се види кой какво може и дали може това, за което претендира.
The_Man_Of_Steel
Apr 2 2008, 13:08
WOW, снощи епизода беше super..някой glеда ли.?
Bloody_Tears
Apr 2 2008, 13:56
Гледах го само в края. Интересено беше, последната позна всичко O_o Като се просна на леглото ме напуши на смях
The_Man_Of_Steel
Apr 2 2008, 15:31
...макар че не е смешно
♥Didito♥
Apr 2 2008, 15:47
Интересно беше само се чудя дали всичко не е просто нагласено
the_mouse
Apr 2 2008, 15:57
Последната снощи преиграваше, но пък за сметка на това позна доста неща
И много смешно беше, като подскочи като и предадоха негативната енергия и каза "не го правете повече!"
Bloody_Tears
Apr 2 2008, 16:00
Хаха, да. Точно затова се смях и аз. Струва ми се,ч е го преигра, ама не знам сега, може и да има някъкви свърестественни сили O_o
*BringMeToLife*
Apr 2 2008, 16:10
Снощи беше много добре предаването =) Само дето като бяха в оная къща ми стана зле
The_Man_Of_Steel
Apr 3 2008, 11:02
Тоя водеше "РУСКА РОЛЕТКА" нали
mimito_77
Apr 4 2008, 09:50
здр може ли някой да ми даде link за втория епизод на предаването не успях да го гледам а чувам че било интересно.благодаря предварително
Предаването е доста интересно,макар че има доста хора дет преиграват,но мисля че има 2-3 с истинска дарба,ама тва ще го разберем накрая.
А водещия преди май водеше предаване за паранормалното по бтв
dEniChka
Apr 5 2008, 11:32
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Apr 3 2008, 12:02)

Тоя водеше "РУСКА РОЛЕТКА" нали
Дам

Не знам какво смешно виждате в цялата тази работа ,но..все едно.Предаването си е добро.
FaLLOuTbOy
Apr 9 2008, 22:20
Това реалити шоу го следя от началото. Супер им се кефя на всички.
Аз на такова "реалити" не съм се смял толкова никога

"БОЖЕ,БОЛИ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ"

Някви уникални са просто...човекът-вампир/вълк ме радва много

Незнам БТВ как неможаха да сложат примерно 1 час Аламинут ако няма с кво да си запълнят тва време във вторник...Тва предаване да лети към Скат или 7 Дни
ViruZzZ
Apr 9 2008, 23:16
Човече,тва е най голямата идиотщина дето съществува.Тъпо безинтересно.Аз се свъзвам с незнам си кой от баси мадамите нереални.СКАТ ги зове,ообаче ме нерви тва че се мислят че могат,требаше да вкарат и един тип дето не казва че има способности,дали ще успее само с налучкване да познаеи всичко.
ВаФлА... o.O
Apr 10 2008, 10:13
Заклевам се мноо е тъпо xDDDDDDDDDD
angel_girl
Apr 11 2008, 18:09
Ооооо, аз на тва нещо редовно му се смея!
Не, сериозно е супер забавно. Пък за "Боже, боли ме дрън дрън" думи нямам.

Уникално е предаването просто.
Като го гледам това предаване си мисля, че и аз ставам за ясновидец.
Mr. Winchester
Apr 15 2008, 16:20
Хаха, според мен тва са група шарлатани..., които си мислят, че могат да познаят нещо..., а може дори и да не си го мислят
ViruZzZ
Apr 15 2008, 20:30
Bloody_Tears
Apr 15 2008, 20:39
Да бе, скъсала съм се от смях оная като почна да вика "РЪКАТА МИИИ, РЪКАТА МИИИИ" и се тръшка по колата

Инакрая вика "Това е колата!" и водешия "Това не е колата!" И тя някво смешно гледа

Ааа не, голяма комедия тва

Веднага ми се оправи настроението от туй предаване
PoLiTy'
Apr 15 2008, 21:19
Ей,тия мн ме кефят,особено тези,които се вживяват някакви вече ..... жалко,че имам лекции до късно и вече само от края ги хващам по малко
Mr. Winchester
Apr 16 2008, 14:16
Оо, тая бабичката.... луда как се хили ... дъртата й сврака, ама после била си направила шега :Д ,, не я слуша главата а оня втория-луд

дедото как позна...хм.."ако ми дадете карта на В.Търново ще разбера точно къде в Търново е" хммм да му бяха дали да го видим ... :Д
Plamie
Apr 16 2008, 21:09
Нали имаше една задача да познач кой е бил взатвора, аз веднага го познах и то, без да съм в помещението. По-голям ясновидец съм. А оная бабичка ка се въргаляше по земята, то детето хубаво си го каза, че такива като нея са за лудницата.
mi6eto_
Apr 22 2008, 20:06
ОФФФФФФФФФФФФФФ Тая дърта шарлатанка няма ли да я гонят вече. Егати смахнатата. Да я махат вече че едва я трая. само немога да рзбера на тази продукция от къде й изтича информацията, защото единствените случеи когато тази бабишкера измамна познава то си личи че знае отговорите. Къшшшшшшшшшшшшшшшшш
*BringMeToLife*
Apr 22 2008, 20:26
Ивелинаа
Е тая най-много ме кефи .. =)
Майкъл вече е жена хахахаха
Бате тия са гола водааааааааааа
ViruZzZ
Apr 22 2008, 20:38
С Виктория толко смях пада, че няма накъде

Мойте любимки си остават същите - Ивелина, Николета и Вера, въпреки че последните 2 нищо не направиха днес |(
PoLiTy'
Apr 22 2008, 20:44
За пръв път го изгледах цялото и направо тази бабката ме разби,те хора убивали там,а тя се кефи няква
*PeyT*
Apr 22 2008, 23:24
Баба Виктория яко я пере сачмата.

Сгъвам се от смях всеки път, като й видя дебилно ухилената мутра. Изгонят ли я, спирам да гледам предаването.
Онази червенокосата пък да вземе си пие по-редовно хапчетата...

Съвсем отегчителни станаха вече тия нейните странни трансове, истерии и хленчения.
FaLLOuTbOy
Apr 22 2008, 23:28
Незнам кои са ви фаворитите, но трябва да запомните само едно: Стефан Стамболов е бил балерина.
nelito_91
Apr 23 2008, 10:05
Mr. Winchester
Apr 23 2008, 16:04
Абе страшна работа е тва

...
Хитлер е спортист
fenkanabrooke
May 10 2008, 08:40
Някои от участниците може и да са истински ясновидци, но други ми се струва, че доста преиграват. Особено, когато почнат да реват или да твърдят, че ги боли нещо. Става за убиване на времето!
tedi27
May 14 2008, 19:30
anji_banji
May 23 2008, 23:04
Цитат(fenkanabrooke @ May 10 2008, 09:40)

Някои от участниците може и да са истински ясновидци, но други ми се струва, че доста преиграват. Особено, когато почнат да реват или да твърдят, че ги боли нещо. Става за убиване на времето!

+1
dEniChka
May 24 2008, 00:06
Още го гледам..
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
То и свьршва вече
Bloody_Tears
May 24 2008, 08:12
Аз съм за тази русата, забравих й името
нещо с И беше....
nelito_91
May 25 2008, 08:03
Цитат(Bloody_Tears @ May 24 2008, 09:12)

нещо с И беше....
Да и аз съм за нея. Казва се Ивелина
АЗ пък не съм за никой,много тъпо предаване и дано свършва по-скоро.аз поне по-тъпо не съм гледал
tedi27
May 25 2008, 09:57
Цитат(nelito_91 @ May 25 2008, 09:03)

Цитат(Bloody_Tears @ May 24 2008, 09:12)

нещо с И беше....
Да и аз съм за нея. Казва се Ивелина

И аз съм за нея...
Pоследния епизод беше доста добър, и аз съм за тази русата или Вера, но предполагам, че русата ще вземе наградата тя си е най-добра.
Междудругото участникът с обърнатите органи в последната серия ми е господинът по физкултура.Цяла седмица цялото училище само за това говори, което показва колко гледано е шоуто.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.