Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ясновидци (bTV)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
Страници: 1, 2
The_Man_Of_Steel

Уникалното риалити шоу "Ясновидци" тръгва по bTV на 25 март. То ще се излъчи в 10 епизода, всеки вторник от 20:30 ч.

В "Ясновидци" зрителите ще видят 10 българи, които имат претенции за свръхестествени способности. Те трябва да преминат през серия предизвикателства, които тестват уменията им. Ясновидците трябва да се справят с всевъзможни задачи, за да докажат, че успехът им се дължи на талант, а не на находчивост, късмет и налучкване.

Независимо дали трябва да открият местонахождението на човек, да разгадаят тайните на едно престъпление, да усетят енергията на живо същество или пък да разберат кой е притежателят на даден предмет, участниците ще се изправят пред нови и нови изпитания, докато не бъде избран най-добрият сред тях.

Линкове към епизодите:

Епизод 1
Катeто
На мен ми се струва нагласено,може би,защото не вярвам в такива неща.Обаче рекламата изглежда интересна и все пак това е Бг шоу,сигурно има нещо гнило или нагласено sick1.gif
Bloody_Tears
Интересно ми се струва. Ще видим и тази седмица как ще е rolleyes.gif
ViruZzZ
Мхм и на мен ми се стори интересно =]
dEniChka
Абе интересно си е mrgreen[1].gif Ще видим и тази седмица как ще е mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
Като гледах рекламата се пръснах от смях. Като вика оная "Пусни ми ръката! Пусни ми ръката!" 18.gif
Jordan
струва ми се, че ще го гледам. първото предаване ми се видя интересно и се надявам в следващите нещата да станат още по-интересни. в крайна сметка да се види кой какво може и дали може това, за което претендира.
The_Man_Of_Steel
WOW, снощи епизода беше super..някой glеда ли.?
Bloody_Tears
Гледах го само в края. Интересено беше, последната позна всичко O_o Като се просна на леглото ме напуши на смях happy.gif
The_Man_Of_Steel
...макар че не е смешно
♥Didito♥
Интересно беше само се чудя дали всичко не е просто нагласено dry.gif
the_mouse
Последната снощи преиграваше, но пък за сметка на това позна доста неща smile.gif
И много смешно беше, като подскочи като и предадоха негативната енергия и каза "не го правете повече!" 18.gif
Bloody_Tears
Хаха, да. Точно затова се смях и аз. Струва ми се,ч е го преигра, ама не знам сега, може и да има някъкви свърестественни сили O_o 18.gif
*BringMeToLife*
Снощи беше много добре предаването =) Само дето като бяха в оная къща ми стана зле 9.gif 16.gif

biggrin.gif
The_Man_Of_Steel
Тоя водеше "РУСКА РОЛЕТКА" нали
mimito_77
здр може ли някой да ми даде link за втория епизод на предаването не успях да го гледам а чувам че било интересно.благодаря предварително
erk0r
Предаването е доста интересно,макар че има доста хора дет преиграват,но мисля че има 2-3 с истинска дарба,ама тва ще го разберем накрая.
А водещия преди май водеше предаване за паранормалното по бтв smile.gif
dEniChka
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Apr 3 2008, 12:02) *
Тоя водеше "РУСКА РОЛЕТКА" нали

Дам smile.gif

Не знам какво смешно виждате в цялата тази работа ,но..все едно.Предаването си е добро.
FaLLOuTbOy
Това реалити шоу го следя от началото. Супер им се кефя на всички. 4.gif
f0rgy
Аз на такова "реалити" не съм се смял толкова никога 18.gif "БОЖЕ,БОЛИ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ" 18.gif 18.gif 18.gif
Някви уникални са просто...човекът-вампир/вълк ме радва много biggrin.gif Незнам БТВ как неможаха да сложат примерно 1 час Аламинут ако няма с кво да си запълнят тва време във вторник...Тва предаване да лети към Скат или 7 Дни unsure.gif
ViruZzZ
Що уе мен тая от Пловдив ( забравих и името xD), оная Вера от Русе и тая "БОЖЕ, БОЛИ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ" 18.gif много ме кефат 18.gif
ПП. А оня вчера само "Тука живеят още хора" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
K_f_R
Човече,тва е най голямата идиотщина дето съществува.Тъпо безинтересно.Аз се свъзвам с незнам си кой от баси мадамите нереални.СКАТ ги зове,ообаче ме нерви тва че се мислят че могат,требаше да вкарат и един тип дето не казва че има способности,дали ще успее само с налучкване да познаеи всичко.
ВаФлА... o.O
Заклевам се мноо е тъпо xDDDDDDDDDD laugh.gif
angel_girl
Ооооо, аз на тва нещо редовно му се смея! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Не, сериозно е супер забавно. Пък за "Боже, боли ме дрън дрън" думи нямам. laugh.gif Уникално е предаването просто.
LSS
Като го гледам това предаване си мисля, че и аз ставам за ясновидец.
Mr. Winchester
Хаха, според мен тва са група шарлатани..., които си мислят, че могат да познаят нещо..., а може дори и да не си го мислят mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Тая вечер просто избиха рибата 18.gif "Само един простичък въпрос: Хъркате ли нощем ? " 18.gif 18.gif 18.gif Или оная кога почна да се върти по колата 18.gif
Bloody_Tears
Да бе, скъсала съм се от смях оная като почна да вика "РЪКАТА МИИИ, РЪКАТА МИИИИ" и се тръшка по колата 18.gif Инакрая вика "Това е колата!" и водешия "Това не е колата!" И тя някво смешно гледа 18.gif Ааа не, голяма комедия тва 5.gif Веднага ми се оправи настроението от туй предаване biggrin.gif
PoLiTy'
Ей,тия мн ме кефят,особено тези,които се вживяват някакви вече ..... жалко,че имам лекции до късно и вече само от края ги хващам по малко bigwink[1].gif
Mr. Winchester
Оо, тая бабичката.... луда как се хили ... дъртата й сврака, ама после била си направила шега :Д ,, не я слуша главата а оня втория-луд biggrin.gif дедото как позна...хм.."ако ми дадете карта на В.Търново ще разбера точно къде в Търново е" хммм да му бяха дали да го видим ... :Д
Plamie
Абе отначало и аз мислех, че са някви шарлатани, ама тая Николета и оная малката как познават.... явно си могат хората и това си е . Малко преиграват на моменти, ама на мен какво ми пука, важното е да се смея и да ми е инересно. 18.gif Особено вчера с тая карта... не можете да ме убедите, че нямат способности... Аз например е изключено да позная така горе-долу в радиус околко 20 сантиметра, та ако ще и да имам и най-големия късмет, пък какво остава да видя всички тея подробности... wacko.gif Леко е стряскащо всичко, ама поне ни е забавно, не можем да се оплачем.. smile.gifsmile.gifsmile.gif
LSS
Нали имаше една задача да познач кой е бил взатвора, аз веднага го познах и то, без да съм в помещението. По-голям ясновидец съм. А оная бабичка ка се въргаляше по земята, то детето хубаво си го каза, че такива като нея са за лудницата.
mi6eto_
ОФФФФФФФФФФФФФФ Тая дърта шарлатанка няма ли да я гонят вече. Егати смахнатата. Да я махат вече че едва я трая. само немога да рзбера на тази продукция от къде й изтича информацията, защото единствените случеи когато тази бабишкера измамна познава то си личи че знае отговорите. Къшшшшшшшшшшшшшшшшш
*BringMeToLife*
Ивелинаа worthy.gif worthy.gif Е тая най-много ме кефи .. =)
lemmy
Майкъл вече е жена хахахаха
Бате тия са гола водааааааааааа
ViruZzZ
С Виктория толко смях пада, че няма накъде 18.gif Мойте любимки си остават същите - Ивелина, Николета и Вера, въпреки че последните 2 нищо не направиха днес |(
PoLiTy'
За пръв път го изгледах цялото и направо тази бабката ме разби,те хора убивали там,а тя се кефи няква 18.gif
*PeyT*
Баба Виктория яко я пере сачмата. laugh.gif Сгъвам се от смях всеки път, като й видя дебилно ухилената мутра. Изгонят ли я, спирам да гледам предаването.
Онази червенокосата пък да вземе си пие по-редовно хапчетата... dry.gif Съвсем отегчителни станаха вече тия нейните странни трансове, истерии и хленчения.
FaLLOuTbOy
Незнам кои са ви фаворитите, но трябва да запомните само едно: Стефан Стамболов е бил балерина.
nelito_91
Цитат(FaLLOuTbOy @ Apr 23 2008, 00:28) *
Стефан Стамболов е бил балерина.[/b]

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Повечето от участниците са си чисти шарлатани. Според мен изключение правят само Ивелина, Вера и Николета. Другите имам чувството, че си играят на тото. А Виктория е жива трагедия 16.gif Не мога да разбера защо я държат още там. Само разиграва някакви театри и като не познае си измисля някакви простотии за извинение. Вчера направо ме разби от всякъде толкова хора били убити на това място, а тя се кефи някаква и и било приятно и спокойно 16.gif
Mr. Winchester
Абе страшна работа е тва biggrin.gif... Хитлер е спортист
fenkanabrooke
Някои от участниците може и да са истински ясновидци, но други ми се струва, че доста преиграват. Особено, когато почнат да реват или да твърдят, че ги боли нещо. Става за убиване на времето! biggrin.gif
tedi27
Гледам го само да им се смея.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
anji_banji
Цитат(fenkanabrooke @ May 10 2008, 09:40) *
Някои от участниците може и да са истински ясновидци, но други ми се струва, че доста преиграват. Особено, когато почнат да реват или да твърдят, че ги боли нещо. Става за убиване на времето! biggrin.gif

+1
dEniChka
Още го гледам.. mrgreen[1].gif То и свьршва вече smile.gif
Bloody_Tears
Аз съм за тази русата, забравих й името mrgreen[1].gif нещо с И беше....
nelito_91
Цитат(Bloody_Tears @ May 24 2008, 09:12) *

Да и аз съм за нея. Казва се Ивелина wink.gif
Rock
АЗ пък не съм за никой,много тъпо предаване и дано свършва по-скоро.аз поне по-тъпо не съм гледал
tedi27
Цитат(nelito_91 @ May 25 2008, 09:03) *
Цитат(Bloody_Tears @ May 24 2008, 09:12) *

Да и аз съм за нея. Казва се Ивелина wink.gif

И аз съм за нея... wacko.gif wacko.gif wacko.gif
sulu
Pоследния епизод беше доста добър, и аз съм за тази русата или Вера, но предполагам, че русата ще вземе наградата тя си е най-добра.
Междудругото участникът с обърнатите органи в последната серия ми е господинът по физкултура.Цяла седмица цялото училище само за това говори, което показва колко гледано е шоуто. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.